konstantinoslp Δημοσιεύτηκε June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 11, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να αγοράσω ένα wireless USB Adaptorακι για το λάπτοπ μου καθώς μου χάλασε το καλώδιο του wifi που ενώνεται με την οθόνη και δεν έχω ιδέα πως φτιάχνεται. Είμαι ανάμεσα σε δύο μοντέλα της TP-Link. Αυτό και αυτό. Ποιο μου προτείνετε; Η απόσταση είναι ψιλομεγαλούτσικη. Από το χωλ στο δωμάτιο. Ή μήπως να διαλέξω κάποιο άλλο. Αν μπορείτε απαντήστε μου γιατί έχω ξεμείνει από λάπτοπ. :( Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 εγώ στην θέση σου θα επέλεγα αυτό με την κεραία που λογικά θα έχει καλύτερη απόδοση... Παράθεση Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 εγώ στην θέση σου θα επέλεγα αυτό με την κεραία που λογικά θα έχει καλύτερη απόδοση... Ευχαριστω φιλε μου. Οπου εχω διαβασει λενε να προτιμαμε αυτα με εξωτερικες κεραιες. Ειναι και φθηνοτερο οποτε προς τα εκει συγκλινω και γω. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts