vitriolis Δημοσιεύτηκε June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 8, 2014 Θέλω να αλλάξω το κινητό μου. Έχω το Samsung Galaxy sii και θέλω την βοήθεια σας στο ποιο τηλέφωνο να διαλέξω. Samsung galaxy S5 vs HTC M8 vs Iphone 5s. Παρακαλώ βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Μονο σε αυτα τα 3 κοιτας; Τι θελεις απο ενα κινητο; Γιατι μπλεκεις και διαφορετικα λειτουργικα.. Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Μονο σε αυτα τα 3 κοιτας; Τι θελεις απο ενα κινητο; Γιατι μπλεκεις και διαφορετικα λειτουργικα.. Σε αυτά έχω καταλήξει. Τα 2 είναι Android και το άλλο iOS. Έχεις να προτείνεις κάτι άλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Εκτος του Ζ2 που ειναι αρκετα καλη συσκευη, εγω θα κοιταγα σιγουρα προς Oppo Find 7 πλευρα που με τρελαινει σαν συσκευη :) Επισης θα περιμενα το G3 μηπως εχουμε πτωση τιμων στα S5-M8 :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ggazas Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Περίμενε λίγο το G3. Είναι πολύ καλύτερο από αυτά που αναφέρεις. Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Δεδομένου ότι η καλή έκδοση του g3 θα αργήσει να κυκλοφορήσει και από το γεγονός ότι δε γνωριζουμε πολλά ακόμα για το g3 η θα περιμένεις να κυκλοφορήσει και να δεις τα πρώτα review από χρήστες ή θα προχωρήσεις σε αγορά ενός από των τηλεφώνων που αναφέρεις που είναι η αφρόκρεμα. Τέλος δεν θεωρώ πως το 16/2 g3 υπερτερεί κάπου από τα 2 Android που αναφέρεις.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Θέλω να αλλάξω το κινητό μου. Έχω το Samsung Galaxy sii και θέλω την βοήθεια σας στο ποιο τηλέφωνο να διαλέξω. Samsung galaxy S5 vs HTC M8 vs Iphone 5s. Παρακαλώ βοήθεια. Οποία από τα 2 android επιλέξεις θα δεις τρομερή διάφορα προς το καλύτερο σε σχέση με το παρόν κινητό σου. Και τα 2 είναι αξιόπιστα και δοκιμασμένα στην αγορά. Στο g3 πέρα ότι η μοναδική εκδοςη που θα αξίζει είναι η 3/32,ακόμα δεν έχει κυκλοφορήσει καν και καλό θα ήταν να αποφύγεις πρώτες παρτίδες που συνήθως εκεί εμφανίζονται κουσούρια και κατασκευαστικά η θέματα αρχικού software που σημαίνει στην πράξη ενα δίμηνο αναμονή στην καλύτερη. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Θέλω να αλλάξω το κινητό μου. Έχω το Samsung Galaxy sii και θέλω την βοήθεια σας στο ποιο τηλέφωνο να διαλέξω. Samsung galaxy S5 vs HTC M8 vs Iphone 5s. Παρακαλώ βοήθεια. αν παρεις το s5 .θα εχεις μεγαλη διαφορα με τωρα σε ταχυτητα - φωτογραφία-οθονη-μπαταρια. αν παρεις το htc one θα εχεις μεγαλη διαφορα σε ταχυτητα - οθονη-μπαταρια-ποιοτητα κατασκευης. αν παρεις το iphone θα εχει μεγαλη διαφορα σε ποιοτητα - ταχυτητα .αν γουσταρες ομως αυτα που εκανες στο s2 να τα ξεχασεις:p εγω εχω το s5 και ειμαι πολυ ικανοποιημένος σε ολα.το htc m8 το ειδα μου αρεσε αλλα σε καμερα υστερεί πολυ σε σχέσει με το s5 , αλλα υπερτερεί πολυ σε ποιότητα υλικών.πριν απο το s5 ειχα Iphone5-lg g2 -lumia 1020-s4 9500-s4 9505-htc one m7. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 αν παρεις το s5 .θα εχεις μεγαλη διαφορα με τωρα σε ταχυτητα - φωτογραφία-οθονη-μπαταρια. αν παρεις το htc one θα εχεις μεγαλη διαφορα σε ταχυτητα - οθονη-μπαταρια-ποιοτητα κατασκευης. αν παρεις το iphone θα εχει μεγαλη διαφορα σε ποιοτητα - ταχυτητα .αν γουσταρες ομως αυτα που εκανες στο s2 να τα ξεχασεις:p εγω εχω το s5 και ειμαι πολυ ικανοποιημένος σε ολα.το htc m8 το ειδα μου αρεσε αλλα σε καμερα υστερεί πολυ σε σχέσει με το s5 , αλλα υπερτερεί πολυ σε ποιότητα υλικών.πριν απο το s5 ειχα Iphone5-lg g2 -lumia 1020-s4 9500-s4 9505-htc one m7. Τι εννοείς αυτά που έκανα να τα ξεχάσω, root και τέτοια; Μάλλον κι εγώ κλείνω προς το s5. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Τι εννοείς αυτά που έκανα να τα ξεχάσω, root και τέτοια; Μάλλον κι εγώ κλείνω προς το s5. οχι φιλε φιλε μου λεω για αυτα που λείπουν στο ios επειδή το android ειναι open source πλατφόρμα και εχεις την ευκολια να κάνεις σχεδον τα παντα.φυσικα το ios ειναι πιο σταθερο γιαυτον τον λογο . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Τι εννοείς αυτά που έκανα να τα ξεχάσω, root και τέτοια; Μάλλον κι εγώ κλείνω προς το s5. Root,φλαςαριςματα,custom rom τα ξεχνάς εκτός αν δεν σε ενδιαφέρει η εγγύηση. Έχει αλλάξει πολιτική η Samsung και με όσα ξέρεις από το s2. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Αυτά μπορείς άνετα να τα κάνεις σε G3(που και οι δύο εκδόσεις αξίζουν) και Oppo Find 7 :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Και εγώ προτείνω g3, και οι δύο εκδόσεις αξίζουν και φαίνεται να είναι καλύτερο και από τα 3 που αναφέρεις:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 πως προτείνετε κινητο χωρις να το δειτε ρε παιδια?καθίστε να το δουμε και αν όντως αξιζει βουρ ολοι.αλλα τωρα δεν μπορουμε να μιλησουμε με σιγουριά,γνωμη μου . Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. June 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 πως προτείνετε κινητο χωρις να το δειτε ρε παιδια?καθίστε να το δουμε και αν όντως αξιζει βουρ ολοι.αλλα τωρα δεν μπορουμε να μιλησουμε με σιγουριά,γνωμη μου . Συμφωνώ κι εγώ μαζί σου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts