gjimmys Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Καθόλου χάλια... Μπαταρία 4 ώρες οθόνη και για μένα που με νοιάζει πολύ η κάμερα, είμαι πλήρως ευχαριστημενος (είχα xperia z, note ii).. Μια βόλτα στα θέματα του nexus και θα δεις τι φωτογραφίες βγάζει :) Εχω δει φωτο και μου αρεσαν πολυ.Ειχα και εγω note 2 και μου αρεσαν πολυ οι φωτογραφιες του αν βγαζει τουλαχιστον το ιδιο ειμαι super.Και η μπαταρια του μου φαινεται μια χαρα με 4 ωρες οθονη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. June 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Σταματήστε επιτέλους τις ανακρίβειες για να μην πω τπτ πιο χοντρό. Το τρίξιμο είναι τουλάχιστον απειροελαχιστο σε μερικές συσκευές και σίγουρα όχι πρόβλημα Οι κάθετες γραμμές είναι η τεχνολογία της οθόνης και ΟΧΙ πρόβλημα Από συνδέσεις στο GPS ΔΕΝ υπαρχουν και αρα ΟΧΙ πρόβλημα Κακό μικρόφωνο και ακουστικό;;; ποιος τα λέει όλα αυτά;;; επειδή κάποιος δεν ενεργοποίησε το voice canceling??? Σταματήστε επιτέλους να λέτε χαζομαρες και να παραμυθιαζετε τον κοσμο γράφοντας δήθεν ευφάνταστα σενάρια. ΕΛΕΟΣ παιδια τελικα τι θα πρεπει να προσεξω λογω οτι δεν το ξαναειχα αυτο το τηλεφωνο και ουτε φιλος το εχει..θα το παρω σχεδον καινουργιο 10 ημερων..δν νομιζω να εχει καποιο προβλημα..οποιος το εχει και το ξερει καλα παρακαλω να αναφερει καποια χαρακτηριστικα ωστε οταν παω να το τσεκαρω πληρως και να μην παρω καμια πατατα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Εχω δει φωτο και μου αρεσαν πολυ.Ειχα και εγω note 2 και μου αρεσαν πολυ οι φωτογραφιες του αν βγαζει τουλαχιστον το ιδιο ειμαι super.Και η μπαταρια του μου φαινεται μια χαρα με 4 ωρες οθονη:) Ισάξιες είναι σίγουρα, μην το φοβάσαι καθόλου :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Σταματήστε επιτέλους τις ανακρίβειες για να μην πω τπτ πιο χοντρό. Το τρίξιμο είναι τουλάχιστον απειροελαχιστο σε μερικές συσκευές και σίγουρα όχι πρόβλημα Οι κάθετες γραμμές είναι η τεχνολογία της οθόνης και ΟΧΙ πρόβλημα Από συνδέσεις στο GPS ΔΕΝ υπαρχουν και αρα ΟΧΙ πρόβλημα Κακό μικρόφωνο και ακουστικό;;; ποιος τα λέει όλα αυτά;;; επειδή κάποιος δεν ενεργοποίησε το voice canceling??? Σταματήστε επιτέλους να λέτε χαζομαρες και να παραμυθιαζετε τον κοσμο γράφοντας δήθεν ευφάνταστα σενάρια. ΕΛΕΟΣ ανακριβειες? ολα αυτα τα προβληματα τα εχουν συναντησει αρκετοι... τι ανακριβειες και τι πιο χοντρο θες να πεις? δεν ειπα οτι ολα ειναι ετσι...ειπα να προσεξει μηπως τα εχουν γιατι ΠΡΟΦΑΝΩΣ καποιοι εχουν αντιμετωπισει τετοια προβληματα οπως εγω....δες τι εγραψα και μετα ελα να μου πεις για τι ανακριβειες μιλησα...αλλωστε κατωχος g2 ειμαι, και εφοσον μου επισκευαααν το κινητο απο μερικα προβληματα που ειχε ειμαι κατευχαριστημενος με αυτο! παιδια τελικα τι θα πρεπει να προσεξω λογω οτι δεν το ξαναειχα αυτο το τηλεφωνο και ουτε φιλος το εχει..θα το παρω σχεδον καινουργιο 10 ημερων..δν νομιζω να εχει καποιο προβλημα..οποιος το εχει και το ξερει καλα παρακαλω να αναφερει καποια χαρακτηριστικα ωστε οταν παω να το τσεκαρω πληρως και να μην παρω καμια πατατα.. αυτα που σ εγραψα να κοιταξεις! αν ειναι ολα κομπλε τοτε προχωρας κατευθειαν για αγορα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Σε θεμα ηχου παιδια ,Ακουστικου και μεγαφωνου ποιο υπερτερει;Ευχαριστω οσους απαντανε ειναι πολυτιμη η βοηθεια τους.:happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 ακουστικο εχουν το ιδιο! οπως και ηχειο! ειναι στην ιδια θεση κατω και οχι στο πισω μερος του κινητου οποτε θα το ακους χαλαρα και μεσα στην τσεπη!ποιοτικα ειναι αρκετα καλα και τα δυο! γενικως παραπονο δεν θα εχεις ειτε παρεις νεξους ειτε παρεις g2 σε αυτον τον τομεα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 ακουστικο εχουν το ιδιο! οπως και ηχειο! ειναι στην ιδια θεση κατω και οχι στο πισω μερος του κινητου οποτε θα το ακους χαλαρα και μεσα στην τσεπη!ποιοτικα ειναι αρκετα καλα και τα δυο! γενικως παραπονο δεν θα εχεις ειτε παρεις νεξους ειτε παρεις g2 σε αυτον τον τομεα! Ακριβώς και γω αυτί πιστεύω.. Γενικότερα έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε καλύτερη μπαταρία, οθόνη ή κάτι πιο γρήγορο, smooth με άμεσες αναβαθμίσεις.. Συν την εμφάνιση που είναι υποκειμενικό θέμα.. Εμένα με κέρδισε το nexus πάντως :P Ότι και να πάρεις θα είσαι 100% ευχαριστημενος.. Ειδικά σ αυτά τα λεφτά!!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 ακουστικο εχουν το ιδιο! οπως και ηχειο! ειναι στην ιδια θεση κατω και οχι στο πισω μερος του κινητου οποτε θα το ακους χαλαρα και μεσα στην τσεπη!ποιοτικα ειναι αρκετα καλα και τα δυο! γενικως παραπονο δεν θα εχεις ειτε παρεις νεξους ειτε παρεις g2 σε αυτον τον τομεα! Ακριβώς και γω αυτί πιστεύω.. Γενικότερα έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε καλύτερη μπαταρία, οθόνη ή κάτι πιο γρήγορο, smooth με άμεσες αναβαθμίσεις.. Συν την εμφάνιση που είναι υποκειμενικό θέμα.. Εμένα με κέρδισε το nexus πάντως :P Ότι και να πάρεις θα είσαι 100% ευχαριστημενος.. Ειδικά σ αυτά τα λεφτά!!! Eυχαριστω παιδια, παντως το moto g το δινω καθαρα λογω καμερας αν ηταν καλυτερη δεν το εδινα με τιποτα:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Eυχαριστω παιδια, παντως το moto g το δινω καθαρα λογω καμερας αν ηταν καλυτερη δεν το εδινα με τιποτα:O Πολύ καλό κινητό.. Ειδικά για τα λεφτά του.. Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Πολύ καλό κινητό.. Ειδικά για τα λεφτά του.. Οντως και με παρα πολυ καλη μπαταρια!!!!!!!Ειμαι με 4 ωρες και 47 λεπτα οθονη και στο 79%:rotfl: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Και κατι αλλο εχει επιλογη το nexus για art; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Και κατι αλλο εχει επιλογη το nexus για art; Σαφώς :) :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Σαφώς :) :) Παρα πολυ ωραια να υποθεσω οτι δουλευει απροβληματιστα γιατι σε art δουλευω τo moto g και παει τελεια :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Παρα πολυ ωραια να υποθεσω οτι δουλευει απροβληματιστα γιατι σε art δουλευω τo moto g και παει τελεια :) Ναι μια χαρά δουλεύει :) Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 Σταματήστε επιτέλους τις ανακρίβειες για να μην πω τπτ πιο χοντρό. Το τρίξιμο είναι τουλάχιστον απειροελαχιστο σε μερικές συσκευές και σίγουρα όχι πρόβλημα Οι κάθετες γραμμές είναι η τεχνολογία της οθόνης και ΟΧΙ πρόβλημα Από συνδέσεις στο GPS ΔΕΝ υπαρχουν και αρα ΟΧΙ πρόβλημα Κακό μικρόφωνο και ακουστικό;;; ποιος τα λέει όλα αυτά;;; επειδή κάποιος δεν ενεργοποίησε το voice canceling??? Σταματήστε επιτέλους να λέτε χαζομαρες και να παραμυθιαζετε τον κοσμο γράφοντας δήθεν ευφάνταστα σενάρια. ΕΛΕΟΣ τρίξιμο υπάρχει αν και ελάχιστο για κάθετες γραμμές δεν εχω γνώμη το έχουν όλες η συσκευές και από οτι ξέρω είναι τεχνολογία οθόνης κακό μικρόφωνο και πρόβλημα στης κλήσεις το παραδέχεται η lg (αν θέλεις μπορώ να σου δείξω το χαρτί της lg μετά την επισκευή το όποιο αναφέρει το πρόβλημα (μικρόφωνο και κλείσεις) και τρόπος αντιμετώπισης του (αλλαγη μητρικής) το ίδιο και για το gps (συγκεκριμένα το θέμα ήταν πήγαινες ωραία και καλά και ξαφνικά στο ίσιο σημείο έχανε όλους τους δορυφόρους και μερικές φόρες ο μόνος τρόπος να επανέλθει ηταν το restart, μερικές φορές μπορούσε να λειτουργεί αψογα για μέρες) επειδι δεν το κάνει σε σαν δεν σημαίνει οτι δεν το κάνει σε άλλους ;);) (έξαλλου και στης δυο περιπτώσεις άλλαξαν την μητρική χωρίς να πουν κιχ) + δεν αντέχω fanboismo βρε παΐδια έλεος κάνετε λες και εταιρεία ει ναι δικιά σας (πάει προς όλους τους fanboys της κάθε εταιρείας) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. June 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 τρίξιμο υπάρχει αν και ελάχιστο για κάθετες γραμμές δεν εχω γνώμη το έχουν όλες η συσκευές και από οτι ξέρω είναι τεχνολογία οθόνης κακό μικρόφωνο και πρόβλημα στης κλήσεις το παραδέχεται η lg (αν θέλεις μπορώ να σου δείξω το χαρτί της lg μετά την επισκευή το όποιο αναφέρει το πρόβλημα (μικρόφωνο και κλείσεις) και τρόπος αντιμετώπισης του (αλλαγη μητρικής) το ίδιο και για το gps (συγκεκριμένα το θέμα ήταν πήγαινες ωραία και καλά και ξαφνικά στο ίσιο σημείο έχανε όλους τους δορυφόρους και μερικές φόρες ο μόνος τρόπος να επανέλθει ηταν το restart, μερικές φορές μπορούσε να λειτουργεί αψογα για μέρες) επειδι δεν το κάνει σε σαν δεν σημαίνει οτι δεν το κάνει σε άλλους ;);) (έξαλλου και στης δυο περιπτώσεις άλλαξαν την μητρική χωρίς να πουν κιχ) + δεν αντέχω fanboismo βρε παΐδια έλεος κάνετε λες και εταιρεία ει ναι δικιά σας (πάει προς όλους τους fanboys της κάθε εταιρείας) οποτε οτι προβλημα και να εχει το καλυπτει η εγγυηση..σωστα?οποτε μενω ησυχος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 εννοειται οτι το καλυπτει η εγγυηση! δεν σ ειπαμε να μην πας να το παρεις σου ειπαμε τι να προσεξεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. June 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 εννοειται οτι το καλυπτει η εγγυηση! δεν σ ειπαμε να μην πας να το παρεις σου ειπαμε τι να προσεξεις! οκ..θα το αγορασω μες την βδομαδα και οτι αλλες αποριες εχω θα ποσταρω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2014 οποτε οτι προβλημα και να εχει το καλυπτει η εγγυηση..σωστα?οποτε μενω ησυχος.. ναι στης περισσότερες περιπτώσεις (απλός υπομονή να εχεις) ευτυχώς η lg έχει δικια της αντιπροσωπεία και δεν ειναι και αυτή στην αραβατο η όποια οτι και να έχει η συσκευη σου λέει εχειιιιιιιιιιιι υγρασιααααα εκτος εγγιισης........ η εκτός εγγύηση λόγο κακής χρήσης................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. June 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 ναι στης περισσότερες περιπτώσεις (απλός υπομονή να εχεις) ευτυχώς η lg έχει δικια της αντιπροσωπεία και δεν ειναι και αυτή στην αραβατο η όποια οτι και να έχει η συσκευη σου λέει εχειιιιιιιιιιιι υγρασιααααα εκτος εγγιισης........ η εκτός εγγύηση λόγο κακής χρήσης................ το θεμα ειναι ομως οτι ειμαι επαρχια πως γινετε μιλαω απευθειας με το καταστημα που εγινε η αγορα και το κανονιζουν αυτοι η με την LG? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 το θεμα ειναι ομως οτι ειμαι επαρχια πως γινετε μιλαω απευθειας με το καταστημα που εγινε η αγορα και το κανονιζουν αυτοι η με την LG? καμία σχέση, το κινιτο έχει εγγύηση αντιπροσωπίας το κατάστημα είναι υπεύθυνο της πρώτες 7 μέρες μετά απο αυτο οτι και να πάθει μιλας με την αντιπροσωπία εσυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. June 23, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 καμία σχέση, το κινιτο έχει εγγύηση αντιπροσωπίας το κατάστημα είναι υπεύθυνο της πρώτες 7 μέρες μετά απο αυτο οτι και να πάθει μιλας με την αντιπροσωπία εσυ μπορεις να μου στειλεις σε πμ ενα τηλ να ξερω που θα πρεπει να επικοινωνησω για το αν παθει κατι.. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 μπορεις να μου στειλεις σε πμ ενα τηλ να ξερω που θα πρεπει να επικοινωνησω για το αν παθει κατι.. .. Δεν είναι κρυφό το νούμερο το βάζω εδώ να δουν και άλλοι 801 11 200 900 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftssg3 Δημ. June 25, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Δεν είναι κρυφό το νούμερο το βάζω εδώ να δουν και άλλοι 801 11 200 900 σε ευχαριστω πολυ!!τελικα μου φενεται θα καταληξω σε καινουργιο γιατι ολες οι αγγελιες τα σχεδον 2 μηνων τα δινουν 290 και 310 εχει καινουργιο!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ippo88 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 καλησπερα και απο εμενα παιδια!κατοχοσ του nexus 5 32 gb εδω και λιγο καιρο θα ηθλεα να με βοηθησεετε στο αν αξιζει να κανψ μεταβαση στο lg g2...help plsssss! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts