yakinthi Δημοσιεύτηκε June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 8, 2014 Γειά σε όλους! Είμαι λίγο άσχετη από tablets και σκέφτομαι να αγοράσω το πρώτο μου! Δεν θέλω κάτι πολύ φοβερό, κάτι απλό. Σύμφωνα με τα οικονομικά μου (και μια σύντομη ματιά που τους έριξα από κοντά) έχω ψιλοκαταλήξει στα δύο παρακάτω. http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/134377-vero-g860i-white http://www.kotsovolos.gr/site/computing/laptop-tablet-ipad/tablets-ipad/129963-vero-tab-a8835-white Έχει κάποιος καμία ιδέα για αυτά? Και επίσης, αν κατάλαβα το δεύτερο δεν έχει κάμερα από πίσω? Αν κάποιος έχει να προτείνει κάτι καλύτερο σε αυτές τις τιμές, ευχαρίστως να τον ακούσω!! :) Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Δες και το zte του Γερμανού σε αυτό το budget. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. June 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Πολύ "τετράγωνο" για τα γούστα μου, αν και θα το δω και από κοντά και αυτό. Πάντως τα δυο πρώτα που ανέφερα, με ικανοποίησαν. Οπτικά τουλάχιστον :p Απλά ήθελα την γνώμη κανενός πιο "ειδικού" από εμένα!! Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Ανάλυση Οθόνης 1024 x 768 σε 8 '' ... = ψηφιδωτό :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barmanx Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Βάλε 20 ευρουλάκια ακόμη και πήγαινε εδώ: https://www.skroutz.gr/s/3576175/Samsung-Galaxy-Tab-3-8-0-Wi-Fi-16GB.html Πίστεψε με δεν συγκρίνονται... Μην κοιτάς μόνο τα χαρακτηριστικά στα vero, το θέμα είναι να ανταποκρίνονται και στην πράξη...Δεν έχω διαβάσει και τα καλύτερα... Άσε που το φθηνό που έβαλες δεν έχει ούτε playstore... Δώσε κάτι παραπάνω και να πάρεις tablet της προκοπής για να μην κλαις τα λεφτά σου. Πάρε κάτι επώνυμο γιατί έχει γεμίσει ο τόπος "καλά" και φθηνά tablet. To 95% δεν κάνουν ούτε για σουβερ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. June 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Samsung θα ήθελα ιδανικά και εγώ, αλλά δυστυχώς δεν "βγαίνω".. :-/ Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Υπομονή και πήγαινε σε κάτι καλό ... https://www.skroutz.gr/s/3271358/PiPO-M9-16GB.html Μέρα με την νύχτα ... κυριολεκτικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Oύτε Samsung ούτε τίποτα. Εδώ είσαι http://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.html?keyphrase=asus+memo+pad+hd+7 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 samsung να τα αποφύγεις οτι αφορά mid/low κατηγορίες γιατί με την άθλια υλοποίηση του software τα γονατίζει όπως και πολύ φτηνές συσκευές.......... καλα σου ειπαν δες τα memopad της asus και το pipo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. June 9, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Θα τα κοιτάξω, ευχαριστώ :) Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. June 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Μου πρότειναν επίσης αυτό http://www.skroutz.gr/s/4393731/Asus-MeMO-Pad-HD-7-ME173X-8GB.html Καμία γνώμη για το συγκεκριμένο? Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Πολύ καλή entry level συσκευή. Την είχα σχεδόν 1 μήνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. June 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Πολύ καλή entry level συσκευή. Την είχα σχεδόν 1 μήνα. Χμμμ... ννναι.... Entry level??? Τι εννοούμε? :O Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakailiou Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Μπαίνεις στον κόσμο των ταβλετ χωρίς ουσιακό κόστος , βλέπεις - μαθαίνεις αξιολογείς και προχωράς αργότερα σε καλύτερη συσκευή αναλόγα με τις ανάγκες σου. Καλή οθόνη , καλή ποιότητα κατασκευής , καλή ανάλυση , αποδεκτό lag , για την τιμή . Έχει GPS , καλή μπαταρία . αστεία κάμερα ( αλλά δεδομένης τις τιμής πάλι καλά που έχει 2 ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. June 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Μου ακούγεται ικανοποιητικό για την απλή χρήση που το θέλω εγώ! Ευχαριστώ πολύ!! :D Α και μια ερώτηση ακόμα.. έχει Play store? Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. June 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Τελικά το πήρα. Ευχαριστώ για την βοήθεια!! Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Μου ακούγεται ικανοποιητικό για την απλή χρήση που το θέλω εγώ! Ευχαριστώ πολύ!! :D Α και μια ερώτηση ακόμα.. έχει Play store? Εννοείται. Είμαι ένας πανευτυχής ιδιοκτήτης του. Αλλά να πάρεις την έκδοση των 16gb γιατί έχει περισσότερη μνήμη, στερεοφωνικά ηχεία και καλύτερες κάμερες. Edit Δεν το είδα το ποστ σου. Άκυρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yakinthi Δημ. June 13, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2014 Χαχαχαχαχα δεν πειράζει, ευχαριστώ για την απάντησή σου όπως και να 'χει!! Παράθεση yakinthi :wink: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts