silverag Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Πόσο κοστίζουν τα μεταφορικά στο αγγλικό αμαζον; Πριν την επιβεβαίωση της αγοράς: http://i.imgur.com/an7zdUI.png άρα τα μεταφορικά είναι περίπου 9,5€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassard Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 http://www.amazon.com/Motorola-Moto-Universal-Unlocked-White/dp/B00K0NS0P4/ref=cm_cr_pr_pb_t Παιδια το συγκεκριμενο θα μπορει να χρησιμοποιηθει στην Ελλαδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 http://www.amazon.com/Motorola-Moto-Universal-Unlocked-White/dp/B00K0NS0P4/ref=cm_cr_pr_pb_t Παιδια το συγκεκριμενο θα μπορει να χρησιμοποιηθει στην Ελλαδα? Αν το πάρεις από το link που έδωσες (δηλαδή το Αμερικάνικο amazon) μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τα απλά GSM δίκτυα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassard Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Αν το πάρεις από το link που έδωσες (δηλαδή το Αμερικάνικο amazon) μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για τα απλά GSM δίκτυα. Αρα ουσιαστικα το μονο που κερδιζεις ειναι η sd. Απλα στο amazon.co.uk δεν το εχει σε ασπρο. Ευχαριστω παντως! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Αρα ουσιαστικα το μονο που κερδιζεις ειναι η sd. Απλα στο amazon.co.uk δεν το εχει σε ασπρο. Ευχαριστω παντως! Ναι μόνο αυτό. Κοίτα λογικά κάποια στιγμή θα μπει και το άσπρο, τώρα πότε.. άγνωστο. Όποιος ενδιαφέρεται ας το σκεφτεί να το παραγγείλει τώρα, το έχει μείον 10 λίρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 παιδια εχετε διαβασει τιποτα απο ξενα φορουμς? αν εχει κανα περιεργο προβλημα η τιποτα τετοιο?? Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassard Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 παιδια εχετε διαβασει τιποτα απο ξενα φορουμς? αν εχει κανα περιεργο προβλημα η τιποτα τετοιο?? Καποιοι αντιμετωπιζουν προβληματα με τις sd cards αλλα τιποτα το ιδιαιτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ναι κάποια θέματα με sd πάνω από class 6 αν θυμάμαι καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ναι κάποια θέματα με sd πάνω από class 6 αν θυμάμαι καλά. δεν της αναγνώριζε δηλαδη? γιατι εγω εχω μια class 10 Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 δεν της αναγνώριζε δηλαδη? γιατι εγω εχω μια class 10 Νομίζω τις αναγνώριζε απλά έτρωγε συχνά σκαλώματα το κινητό. Κάπου είχα διαβάσει ότι δεν σηκώνουν όλα τα κινητά κάρτες 6+ class. Τώρα.. θα το δεις στην πράξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 κακο αυτο... πανω που ελεγα να το παρω με βαζει σε σκεψεις... Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DILLIGER Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Το παρήγγειλα από το βρετανικό αμαζον με την μειωμένη τιμή. Το θέλω για την αδερφη μου κ δεν με νοιάζει πότε θα γίνει available αρκεί να μην μπλέξει τελωνείο. Περίμενα τόσο καιρό να πέσει η τιμή γιατο 16αρι αλλά όλο ανέβαινε τελευταία οπότε προτίμησα να τα δώσω για το 4 τζι. Παράθεση GFGHGFHFGHF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Το παρήγγειλα από το βρετανικό αμαζον με την μειωμένη τιμή. Το θέλω για την αδερφη μου κ δεν με νοιάζει πότε θα γίνει available αρκεί να μην μπλέξει τελωνείο. Περίμενα τόσο καιρό να πέσει η τιμή γιατο 16αρι αλλά όλο ανέβαινε τελευταία οπότε προτίμησα να τα δώσω για το 4 τζι. Ωραίος φίλε, περιμένουμε εντυπώσεις όταν έρθει με το καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DILLIGER Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Θενκς αλλά με ταχυδρομεία κ not available right now στο αμαζον, μάλλον θα αργησω να σας στείλω εντυπώσεις! Παράθεση GFGHGFHFGHF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλώς το https://www.skroutz.gr/s/5083685/Motorola-Moto-G-4G-8GB.html 245€ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλώς το https://www.skroutz.gr/s/5083685/Motorola-Moto-G-4G-8GB.html 245€ τσιμπημενη τιμη..υπομονη να το φερουν και αλλοι για να πεσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Όντως αρκετά τσιμπημένη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris99 Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Όντως πολλά, υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john_shadow Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 θα υπαρχει μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα για το κινητο αν εχεις μια Micro SD class 4 με μια class 10? γιατι με αυτα που εχετε διαβασει για τα μικροπροβληματα με την καρτα φοβαμαι μηπως χασουμε "ταχυτητα" στο κινητο... Παράθεση Samsung Galaxy S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GsM Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 (edited) θα υπαρχει μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα για το κινητο αν εχεις μια Micro SD class 4 με μια class 10? γιατι με αυτα που εχετε διαβασει για τα μικροπροβληματα με την καρτα φοβαμαι μηπως χασουμε "ταχυτητα" στο κινητο... Από ότι διαβάζω και καταλαβαίνω απο το xda μπορεί να μην είναι απλά θέμα συμβατότητας των καρτών αλλά ίσως και ελαττωματικό card reader στις αρχικές παρτίδες του τηλεφώνου. Από τα τεστ των χρηστών αυτό αρχίζει και φαίνεται. Π.χ ένας έγραψε ότι αγόρασε 2, στο ένα έπαιξε κανονικά ότι κάρτα και να έβαλε ενώ στο δεύτερο αναγνώρισε μόνο την μια. Εγώ πάντως θα περιμένω να καθαρίσει λίγο η "μπουγάδα". Και ένα σχετικό link από το xda http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2783238 Edited July 2, 2014 by GsM Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DILLIGER Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Δεν βρισκω πουθενά πληροφορίες για το SAR . ξέρει κάποιος πόσο είναι? Παράθεση GFGHGFHFGHF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Στο specialprice έπεσε στα 227. Και πάλι, πιστεύω μπορεί να κατέβει κι άλλο. Εν τω μεταξύ γράφει αρχική τιμή 299€, το οποίο είναι κοροϊδία. Δεν βρισκω πουθενά πληροφορίες για το SAR . ξέρει κάποιος πόσο είναι? Ε κοντά με του απλού G θα είναι λογικά (0.79 W/kg) Edited July 3, 2014 by silverag Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DILLIGER Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Στα σχόλια customer reviews του amazon UK. κάποιος αναφέρει για 1.76!!!! Αν ισχυει θα κάνω cancel την παραγγελία μου Παράθεση GFGHGFHFGHF Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDj Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 να ρωτησω ρε παιδια το βρηκα στο expansys και θελω να το αγορασω γινεται μονο με paypal ή και αλλιως;; Παράθεση Nokia 6101 - Sony Ericsson W100i - Nokia C2-05 - Nokia C2-02 - Motorola Moto G 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
silverag Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 να ρωτησω ρε παιδια το βρηκα στο expansys και θελω να το αγορασω γινεται μονο με paypal ή και αλλιως;; Γίνεται και με αντικαταβολή στον κούριερ αλλά αντί για 11€ που πληρώνεις μεταφορικά αν πληρώσεις μέσω paypal, για αντικαταβολή θα πληρώσεις 36€. Σύνολο 244.26€ (αντί για 213.51€) σύμφωνα με το expansys. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts