Jump to content

Moto G 4G/LTE

programmergr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μου ήρθε προχθές μία ενημέρωση. Την έβαλα βιαστικά και τώρα προσπαθώ να καταλάβω ποιες είναι οι αλλαγές.

Έχει έρθει σε κανέναν άλλον;

Μύρων

• Απαντήσεις 461
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Τίποτα εδώ με κοσμοτέ . Root αλήθεια έχει κάνει κανείς εδώ μέσα ?

Στάλθηκε από το XT1039 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S

• 4 months later...
Παιδιά καλησπέρα, είμαι κι εγώ εδώ και καιρό μια ικανοποιημένη κάτοχος του εν λόγω κινητού.το μόνο θέμα που θα λεγα ότι έχω είναι που συνδέεται κάθε τόσο στο ίντερνετ με κίνηση δεδομένων, χωρίς εγώ να κάνω κάτι. Δε ξέρω αν είναι και πρόβλημα της εταιρείας (γουιντ έχω), όταν γίνει η χρέωση την επόμενη μέρα μου ρχεται μήνυμα ότι χρεωθηκα κλπ.. Έχω μιλήσει με τη μοτορολα και μου πανε ότι δε παίζει να ενεργοποιουνται χωρίς να τα ανοίξω εγώ παρολαυτα μου πρότειναν να κάνω περιορισμό δεδομένων παρασκηνίου. Δεν έχω καταλάβει τι ακριβως είναι αυτό,το πρόβλημα συνεχίζει πάντως. Όταν χρεώνομαι, σε επικοινωνία με την γουιντ μου τα επιστρέφει μέχρι στιγμής, όμως για πόσο; απ τη πλευρά της δε η γουιντ μου πε ότι μήπως όταν χάνει τη σύνδεση στο Wi-Fi κι είναι ακόμα ανοιχτά, συνδέεται με κίνηση δεδομένων. Εσείς τι λέτε να φταίει και τι μπορώ να κάνω;;

σχετικα με το παραπανω προβλημα που αντιμετωπιζω.. το οποιο συνεχιζει, βρηκα αυτο https://www.verizonwireless.com/support/knowledge-base-145796/

το προβλημα ειναι οτι οσο κι αν εψαξα στις ρυθμισεις δε βρηκα κατι σχετικο. γνωριζει κανεις κατι?? δεν αναφερεται στα δεδομενα παρασκηνιου αλλα στη βοηθεια wifi..ετσι μου το ειπαν κι απ την εταιρεια κινητης που μιλησα (γουιντ).

H μόνες λύσεις σε αυτό είναι ή να έχεις πακέτο δεδομένων, ή επιπρόσθετα να μπεις στις ρυθμίσεις, δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, ομόματα σημείων πρόσβασης και να αλλάξεις το apn. Βέβαια δεν θα έχεις δεδομένα εκτός wi-fi, αλλά αρκεί να σβήσεις ένα γράμμα από το apn(όχι ολόκληρο δηλαδή) και όταν τα χρειάζεσαι να το ξαναβάζεις.

συνηθως εχω πακετο δεδομενων (μου το δινει με καθε ανανεωση) αλλα εκεινη τη μια μερα που θα χει τελειωσει και μεχρι να ξαναβαλω καρτα, τυγχανει να χρειαστω ιντερνετ οποτε ανοιγω wifi, συνδεομαι κανονικα αλλα λογικα καπου το χανει κι ετσι τη παταω... μεγαλη βλακεια!! οποτε δεν υπαρχει καμια ρυθμιση για απενεργοποιηση αυτης της αυτοματης ενεργειας ε; αν οχι, μαλλον θα κανω αυτο με το απν.. ;) να'σαι καλα!

• 2 months later...

Καλησπερα, θα χρειαστω την βοηθεια σας. Το τηλεφωνο μετα απο μια απενεργοποιηση που εκανε λογω αδειας μπαταριας δεν επανηλθε ποτε. Πιο συγκεκριμενα, παταω το κουμπι του για να ανοιξει και αφου κανει την δονηση μενει στην πρωτη ασπρη οθονη με μια στρογγυλη ζωγραφια (δεν θυμαμαι τωρα τι δειχνει αυτη) και μεχρι εκει, τιποτα αλλο. Μπορω να μπω στο recovery menu αλλα οτι εντολη και να του δωσω (recovery/factory reset), πηγαινει παλι στην ιδια ασπρη οθονη και μενει εκει. Απο ενα βιντεο στο youtube, δοκιμασα να βγαλω την μπαταρια και να το αφησω για αρκετη ωρα ετσι, αλλα οταν την ξαναβαζω το προβλημα παραμενει.

Υπαρχει σωτηρια η ειναι για πεταμα? Το κινητο ηταν της γυναικας μου αλλα πηρε καινουριο και σκεφτομουν να το εφτιαχνα για να το δωσω στον γυιο μου.

• 2 weeks later...
  • 11 months later...
ειμαι ακομα χρηστης αυτου του κινητου και σε γενικες γραμμες τα παμε καλα, ειδικα με τη μπαταρια του ειναι πολυ καλο. εδω και καιρο ομως αντιμετωπιζω το εξης: κανει μονο του, στο ξεκαρφωτο επανεκκινησεις. εβγαλα την επιλογη να πρεπει να βαλω ΡΙΝ ωστε να ξανανοιξει και τουλαχιστον δεν ειναι κλειστο μεσα στη τσαντα κι εγω ας πουμε να περιμενω κληση... αλλα περα απ αυτο εχει τυχει να κλεισει μονο του και να μην ανοιγει αν δε πατησω τα πλαινα κουμπια. τη 1η φορα που το επαθε φρικαρα γιατι οπως ξερετε δεν βγαινει κι η μπαταρια. τι κανω; καμια ιδεα; ευχαριστω :)

• 4 weeks later...

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά,

50% κατανάλωση μπαταρίας για μιάμιση ώρα gps, 25% για μια ώρα browsing και 1% για μια με μιάμιση ώρα όντας το κινητό σε αδράνεια και με κλειστή την οθόνη, θεωρείται νορμάλ κατανάλωση ή μήπως δείχνει γερασμένη μπαταρία;

• 1 month later...
  • 6 months later...
Ειναι καποιος εδώ να βοηθήσει;;

Είναι παρούσα η πεθερά μου που το δουλεύει ακόμα . Μια χαρά τηλέφωνο .

Δεν ξέρω αν το έχεις ακόμα αλλά αν ναι καλό είναι να κάνεις κάποια στιγμή μια επαναφορά εργοστασιακή . Ίσως και μια αλλαγή μπαταρίας αν σκοπεύεις να το κρατήσεις ακόμα σαν τηλέφωνο τουλάχιστον γιατί σαν android είναι πλέον παρωχημένο .

Siemens S25 , Siemens M35 , Ericson T28s , Siemens M55 , Siemens S45 , Siemens M65 , Sony-Ericsson K800i , Samsung Nexus S, Motorola Moto G 4G 1st Gen , Xiaomi Redmi 3S

Στην αλλαγή μπαταρίας θα πρέπει να υπολογίσεις μην αξίζει από κόστος να βάλεις κάτι παραπάνω να πάρεις νέο τηλέφωνο.

• The title was changed to Moto G 4G/LTE