Jump to content

Βοηθεια σε επιλογη - Galaxy S2 i9100 & LG Optimus 4X p880

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα ηθελα μια βοηθεια σχετικα με μια επιλογη συσκευης.

Μεταξυ Samsung Galaxy S2 I9100 Και LG Optimus 4X (p880)

τι θα συνιστουσατε και γιατι.

Ευχαριστω

Edited by Sofos_5
Ενημέρωση Τίτλου.

To LG γιατί είναι καλυτερο σχεδόν σε ολα και ενα χρονο νεότερο απο το S2.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

To LG γιατί είναι καλυτερο σχεδόν σε ολα και ενα χρονο νεότερο απο το S2.

Οτι ειναι νεοτερο το ειδα, αλλα ειδα εδω στο τοπιλ και αρκετα προβληματα . Το λεω για να μην μπλεξω επειδη ειμαι τελειως ασχετος

Βλέπω οτι η πρόταση είναι για το 4Χ, δεν αναφέρει κανεις όμως τα προβλήματα που έχει το εδώ τοπικ

Για Το LG δεν ξέρω αλλά για το galaxy (όχι το plus) είναι super. Το είχα 3 χρόνια και το άλλαξα γιατί το βαρέθηκα. Κάνει τα πάντα και με το σωστό σεταρισμα πετάει.

Ειχα το 4X και το εδωσα για το s2 plus. Το 4χ μου αρεσε αλλα ζεσταινοταν αρκετα, ειχε καποια bugs στην καμερα και ασχημη μπαταρια.

Παντως θα πηγαινα σε κατι πιο καινουριο, ειναι αρκετα παλια και τα δύο κινητα.

Θα ηθελα μια βοηθεια σχετικα με μια επιλογη συσκευης.

Μεταξυ Samsung Galaxy S2 I9100 Και LG Optimus 4X (p880)

τι θα συνιστουσατε και γιατι.

Ευχαριστω

Πόσα δίνεις;

Εγω φίλε δεν θα σου πρότεινα το 4χ.το είχα εξι μήνες.και το αγαπούσα πολύ.ειναι μέχρι και τώρα το πιο σμουθ αντροιντ που έχω δουλεψει.αναμεσα σε HTC one s optimus g και κάποια άλλα.χωρίς κανένα πρόβλημα.αλλα η μπαταρία του είναι για φάπες πραγματικά.δεν παλεύεται με τίποτα.αυτο το μειονέκτημα επισκιάζει αυτήν την πολύ καλή συσκευή.

Πόσα δίνεις;

Μεχρι 130€.... μικρο το budget

----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Για Το LG δεν ξέρω αλλά για το galaxy (όχι το plus) είναι super. Το είχα 3 χρόνια και το άλλαξα γιατί το βαρέθηκα. Κάνει τα πάντα και με το σωστό σεταρισμα πετάει.

Ειχα το 4X και το εδωσα για το s2 plus. Το 4χ μου αρεσε αλλα ζεσταινοταν αρκετα, ειχε καποια bugs στην καμερα και ασχημη μπαταρια.

Παντως θα πηγαινα σε κατι πιο καινουριο, ειναι αρκετα παλια και τα δύο κινητα.

Εγω φίλε δεν θα σου πρότεινα το 4χ.το είχα εξι μήνες.και το αγαπούσα πολύ.ειναι μέχρι και τώρα το πιο σμουθ αντροιντ που έχω δουλεψει.αναμεσα σε HTC one s optimus g και κάποια άλλα.χωρίς κανένα πρόβλημα.αλλα η μπαταρία του είναι για φάπες πραγματικά.δεν παλεύεται με τίποτα.αυτο το μειονέκτημα επισκιάζει αυτήν την πολύ καλή συσκευή.

Αυτα διαβαζα εδω στο αναλογο ποστ και με προβληματισαν.

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

Εγώ στα 130 θα σου πρότεινα το motorola e. Είναι πολύ καλή συσκευή και ολοκαίνουρια. Αλλιώς δες και τίποτα από κίνα, πχ xiaomi hongmi 1s.

Εγώ στα 130 θα σου πρότεινα το motorola e. Είναι πολύ καλή συσκευή και ολοκαίνουρια. Αλλιώς δες και τίποτα από κίνα, πχ xiaomi hongmi 1s.

Ευχαριστω απο Κινα ,δεν λεει....δεν εχω ασχοληθει και δεν εμπιστευομαι κινεζους.

----- προσθήκη μηνύματος 109 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αυτα διαβαζα εδω στο αναλογο ποστ και με προβληματισαν.

Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

Για μένα κάνε την υπέρβαση για lg l9ii ή αν δεν πρόκειται να περάσεις μεγάλα παιχνίδια και ταινίες και μουσικές (δλδ πολύ μεγάλα αρχεία) δες το moto g. Για +30euro παίρνεις καλύτερες συσκευές.

Το s2 είναι καλή συσκευή αλλά το Plus αν και έχει υποδεέστερο επεξεργαστη/κάρτα γραφικών, έχει πιο σύγχρονη έκδοση λογισμικού, καλύτερη αυτονομία και ίσως λίγο καλύτερη κάμερα.

Για μένα κάνε την υπέρβαση για lg l9ii ή αν δεν πρόκειται να περάσεις μεγάλα παιχνίδια και ταινίες και μουσικές (δλδ πολύ μεγάλα αρχεία) δες το moto g. Για +30euro παίρνεις καλύτερες συσκευές.

Το s2 είναι καλή συσκευή αλλά το Plus αν και έχει υποδεέστερο επεξεργαστη/κάρτα γραφικών, έχει πιο σύγχρονη έκδοση λογισμικού, καλύτερη αυτονομία και ίσως λίγο καλύτερη κάμερα.

Το LG L9II το εχω σκεφτει αλλα δεν βγανουν τα κουκια οσο και να το προσπαθω. Για moto g δεν.....

Σε ευχαριστω .

Τα μεταχειρισμένα είναι σαφώς πιο αναξιόπιστα απο τα κινέζικα.

Στα 130€ που δίνεις η καλύτερη επιλογή καινούριου είναι το Samsung S7275. Τα specs του στην ελληνική έκδοση είναι του "LTE" που έχει σε παρένθεση και η μπαταρία κρατάει για πάντα (το endurance test ειναι για την ανάπηρη dual sim version).

Με λίγα λόγια, καλύτερες επιδόσεις από το 4x και το S2, με μοναδικό "μειονέκτημα" τις μικρότερες διαστάσεις.

http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg

Τα μεταχειρισμένα είναι σαφώς πιο αναξιόπιστα απο τα κινέζικα.

Στα 130€ που δίνεις η καλύτερη επιλογή καινούριου είναι το Samsung S7275. Τα specs του στην ελληνική έκδοση είναι του "LTE" που έχει σε παρένθεση και η μπαταρία κρατάει για πάντα (το endurance test ειναι για την ανάπηρη dual sim version).

Με λίγα λόγια, καλύτερες επιδόσεις από το 4x και το S2, με μοναδικό "μειονέκτημα" τις μικρότερες διαστάσεις.

Το ace 3 το ειδα στον Γερμανο.... μου φανηκε παρα πολυ αργο. Ισως και να εκανα λαθος.

Το ace 3 το ειδα στον Γερμανο.... μου φανηκε παρα πολυ αργο. Ισως και να εκανα λαθος.

Από τα δύο που αναφέρεις είναι σαφώς ταχύτερο, αν και όταν μιλάμε για <150€ δε περιμένουμε τίποτα Nexus 5 σκηνικά όπου δε προλαβαίνεις να ακουμπήσεις το εικονίδιο και έχει ανοίξει η εφαρμογή.

Είσαι σίγουρος ότι ήταν η LTE έκδοση (8GB μνήμη, 2x1,2GHz Krait, Snapdragon 400, Adreno 305) και όχι η ανάπηρη 3G έκδοση?

http://s4.postimg.org/kul22odml/420x150.jpg

Από τα δύο που αναφέρεις είναι σαφώς ταχύτερο, αν και όταν μιλάμε για <150€ δε περιμένουμε τίποτα Nexus 5 σκηνικά όπου δε προλαβαίνεις να ακουμπήσεις το εικονίδιο και έχει ανοίξει η εφαρμογή.

Είσαι σίγουρος ότι ήταν η LTE έκδοση (8GB μνήμη, 2x1,2GHz Krait, Snapdragon 400, Adreno 305) και όχι η ανάπηρη 3G έκδοση?

Δεν περιμενω επιδοσεις nexus, δεν ξερω και ποια εκδοση ηταν γιατι και ο πωλητης ηταν :X

Σίγουρα είδες το ace 3, γιατί ο γερμανός δεν το έχει στο site του....

Σίγουρα είδες το ace 3, γιατί ο γερμανός δεν το έχει στο site του....

Ναι το ace 3 ειδα.

Ειδα και το Core μου φανηκε πολυ πιο γρηγορο απο το ace 3.

Ναι το ace 3 ειδα.

Ειδα και το Core μου φανηκε πολυ πιο γρηγορο απο το ace 3.

ναι ειναι καλο.κοιτα και το core plus.δες καινουργια μοντελα.μην κοιτας παλια.το core ειναι πολυ καλο κινητο.

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..

T

ναι ειναι καλο.κοιτα και το core plus.δες καινουργια μοντελα.μην κοιτας παλια.το core ειναι πολυ καλο κινητο.

Ευχαριστώ σε αυτό θα καταληξω και μάλιστα στο duos.Τι γνώμη εχεις?

T

Ευχαριστώ σε αυτό θα καταληξω και μάλιστα στο duos.Τι γνώμη εχεις?

μια χαρα ειναι για τα λεφτα του.εκτος αν θες να δεις το lg l70 το lg l90 και το samsung grand neo.

ριξε και μια ματια και στο καινουργιο core.λεγεται core plus και ειναι πολυ ομορφο.:)

Samsung a51-Huawei p smart z-xiaomi redmi note 8 pro-honor 8x - Samsung s7 edge-Xiaomi redmi note 4-Letv-lenovo p1-samsung note 4-Htc one m8 - lenovo z2 pro - lg g3 - samsung a5 - lenovo z2 - iphone 5s - samsung s5 - samsung grand 2 - lg g2 - asus zenfone 5 - samsung s3 - lumia 520 - samsung s4 mini - iphone 4s etc..