myrsine22 Δημοσιεύτηκε June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 4, 2014 Γεια σας! Απο χθες έχω ενα περίεργο πρόβλημα στον υπολογιστή μου. Ενω εμπαινα κανονικά στο ιντερνετ, ξαφνικά έχω πρόσβαση μόνο στο facebook , στο gmail και στο youtube (αλλά μόνο μεσω facebook) . Δοκίμασα όλους τους browsers.. Τηλεφώνησα στην forthnet και μου είπαν να αλλάξω θύρα ethernet. Κανένα αποτέλεσμα. Αλλάξαμε τις ρυθμίσεις πρωτοκόλλου ΙΡ από το αυτόματα που το είχα αλλά και πάλι τίποτα. Μου ειπαν να γραψω στην γραμμη εντολων cmd και μετα ping και μια ιστοσελιδα και ανταποκριθηκε. Οποτε μου ειπαν πως δεν ειναι προβλημα της forthnet αλλα του υπολογιστή μου. Εκλεισα το antivirus, το dropbox.. τιποτα. Σκαναρα για ιους, εσβησε οσους βρηκε.. τιποτα... Σε αλλες συσκευες (laptop , κινητο) εχω προσβαση κανονικα. Συνδέομαι με wifi. Το λειτουργικό μου σύστημα ειναι windows 7 , 64bit, 4GB ram. Σας παρακαλώ βοηθείστε με :( Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Σε κόβει κάνα firewall ?? Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Μάλλον κάτι με τον διακομιστή DNS . Τώρα είναι στο αυτόματο; Για δοκίμασε να βάλεις 8.8.8.8 στο πρώτο και 8.8.4.4 στο δευτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Είσαι ο μόνος διαχειριστής του υπολογιστή; Παίρνεις απο αλλού ιντερνετ Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myrsine22 Δημ. June 5, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Απενεργοποιησα το τοιχος προστασιας των windows αλλα και το antivirus. Τιποτα ! Ο διακομιστης ηταν στο αυτοματο. Μετα μου εδωσαν καποια νουμερα απο την φορθνετ αλλα χωρις αποτελεσμα. Δεν παιρνω και απο αλλου ιντερνετ Παράθεση WIND :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Απενεργοποιησα το τοιχος προστασιας των windows αλλα και το antivirus. Τιποτα ! Ο διακομιστης ηταν στο αυτοματο. Μετα μου εδωσαν καποια νουμερα απο την φορθνετ αλλα χωρις αποτελεσμα. Δεν παιρνω και απο αλλου ιντερνετ scan για ιους έχεις κάνει ; Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 restart στο router έκανες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 Αφού μπαίνεις από άλλες συσκευές το πρόβλημα είναι στο pc σου. Δεν εχει σχέση η εταιρεία, η γραμμή. 1. Κάνε επανεκκίνηση στο router.... 2. H κάρτα σου δικτύου είναι εντάξει; (drivers-αναγνωρίζεται κανονικά στο device manager?) 3. Κλείσε το antivirus σου (που λες ότι έιχες και βρήκε και ιους) κάνε επανεκκίνηση και μπες safe mode with networking (συνηθως με F8 κατά το POST).Εχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkaek23 Δημ. June 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Κάνε εππανεκινηση το ρουτερ και μπες με ασφαλη λειτουργια(οταν ανοιγει ο υπολογιστης πατας το F8 πολλές φορες και σου βγαζει μια μαυρη οθονη, εσυ θα πατησεις ασφαλη συνδεση με δικτυο) δοκιμασε να μπεις, δουλευει? αν οχι: αν ειναι ο υπολογιστης σου συνδεδεμενος στο ιντερνετ με wifi κανε το παρακατω βαλε αυτοματη αποδοση διευθυνσης ip μπες στο μενου του ρουτερ και βεβεωσου πως οι διευθυνσεις ip που μπορει να φιλοξενει το ρουτερ ειναι από 192.168.1.100 και πανω αν ο υπολογιστης σου ειναι συνδεδεμενος στο ιντερνετ μεσω καλωδιου κανε τα παρακατω: βαλε τις επιλεγμενες διευθυνσης ip στο πρωτοκολο ip v4 η επελεξε αυτοματη αποδοση διευθυνσης ip επειδη ομως τα παρακατω που θα σου πω δεν θα τα κατααλαβεις κατεβασε ενα προγραμμα για remote control (π.χ.: team viewer) δωσε μου το id και τον κωδικο (σε πρωσωπικο μηνυμα προς εμενα) και θα σου το φτιαξω εγω χειροκινητα αυτοι ειναι οι καλυτεροι τροποι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2014 Δοκίμασε κάποιο antimalware software, όπως το malwarebytes. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 καλησπερα παιδια... εχω ενα παρομοιο προβλημα με τη διαφορα ομως οτι ουτε το κινητο συνδεεται με το ιντερνετ μεσω wifi... καποιες φορες ανοιγουν καποιες σελιδες (τις περισσοτερες φορες οχι) και δεν κατεβαζει για κανενα λογο...6.2 mb εκανε 15 λεπτα+ ξαφνικα ολο αυτο σημερα,μιλαω με wind εχουμε αλλαξει ενα καρω ρυθμισεις τιποτα...ακομη παιδευομαι...να σημειωσβ εδω οτι εχω 8.1 pro 64αρια και με κανενα προβλημα μεχρι και σημερα...τι μπορει να ειναι? απο χθες ψιλοκολλαγε αλλα σημερα παρεδωσε πνευμα...ολα τα λαμπακια στο ρουτερ ειναι κανονικα αναμμενα (zte απο οτε)...μου εχει τσακισει το νευρικο μου συστημα Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Δοκίμασες να αλλάξεις dns servers ; Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Luciferia Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Δοκίμασες να αλλάξεις dns servers ; αλλάξαμε τα πάντα....και τελικά μετά από το 10ο τηλεφώνημα στη wind (νομίζω,γιατί παίζει να έχασα το μέτρημα) το δήλωσαν βλάβη...είχα ήδη σκανάρει το pc για ιούς κλπ αλλά τίποτα... και αφού λοιπόν το δήλωσα βλάβη...πριν κάνα μισάωρο έφτιαξε,άρα προφανώς ήταν πρόβλημα δικό τους και όχι από μεριάς μου!! Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. June 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2014 Τέλος καλο,όλα καλα. Παράθεση http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2014 Αυτά είναι δύο εντελώς διαφορετικά προβλήματα. Όταν σε ένα εσωτερικό δίκτυο, όλα τα μηχανήματα έχουν προβλήματα συνδεσιμότητας, κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει πρόβλημα στο router ή/και στον πάροχο. Όταν μόνο ένα μηχάνημα δεν μπορεί π.χ. να συνδεθεί σε κάποια sites, ενώ τα άλλα λειτουργούν κανονικά, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα π.χ. με κάποιο malware, στον συγκεκριμένο υπολογιστή και μόνο. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cant67 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Παρόμοιο πρόβλημα εδώ κ 3-4 μέρες .αρχικά μπαίνει κανονικά στο internet μετά από 30' περίπου μόνο σε facebook ,youtube,gmail κλπ αλλά δεν μπορεί να φορτώσει ολες τις αλλες σελίδες. Κάνοντας επανεκκίνηση όλα κανονικά και μετά από λίγη ώρα πάλι τα ίδια. Καμιά λύση ? Έχω μιλήσει με microsoft ,forthnet plaisio και δεν βρέθηκε λύση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Ας αρχισουμε απο τα βασικα. Ξεκινα με το malwarebytes και με το adwcleaner για ενα καθαρισμα. Απο εκει και περα ping τις κανεις τις διευθυνσεις; Σαν DNS τι εχεις ορισει; Απο αλλες συσκευες εχεις προβλημα με την πλοηγηση; Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cant67 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 Οι άλλες συσκευές λειτουργούν κανονικά .ρυθμίσεις dns έκανα χειροκίνητα αυτές που μου είπαν από τη forthnet ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το επίσης περίεργο είναι ότι παίζει ιντερνετικο ραδιόφωνο από την αρχή που έχω συνδεθεί κανονικά ,και συνεχίζει να παίζει ενώ σε άλλες σελίδες δεν μπορεί να συνδεθεί αν δεν γίνει επανεκκίνηση του υπολογιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cant67 Δημ. May 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2016 εντοπιστηκε ιος με windows defender με το πληρες σκαναρισμα οχι το γρηγορο . ολα ειναι τωρα οκ ευχαριστω για ολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts