Jump to content

Δεν μπορώ να μπω σε κάποιες ιστοσελίδες...

myrsine22
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας! Απο χθες έχω ενα περίεργο πρόβλημα στον υπολογιστή μου. Ενω εμπαινα κανονικά στο ιντερνετ, ξαφνικά έχω πρόσβαση μόνο στο facebook , στο gmail και στο youtube (αλλά μόνο μεσω facebook) . Δοκίμασα όλους τους browsers..

Τηλεφώνησα στην forthnet και μου είπαν να αλλάξω θύρα ethernet. Κανένα αποτέλεσμα. Αλλάξαμε τις ρυθμίσεις πρωτοκόλλου ΙΡ από το αυτόματα που το είχα αλλά και πάλι τίποτα. Μου ειπαν να γραψω στην γραμμη εντολων cmd και μετα ping και μια ιστοσελιδα και ανταποκριθηκε. Οποτε μου ειπαν πως δεν ειναι προβλημα της forthnet αλλα του υπολογιστή μου. Εκλεισα το antivirus, το dropbox.. τιποτα. Σκαναρα για ιους, εσβησε οσους βρηκε.. τιποτα... Σε αλλες συσκευες (laptop , κινητο) εχω προσβαση κανονικα. Συνδέομαι με wifi.

Το λειτουργικό μου σύστημα ειναι windows 7 , 64bit, 4GB ram. Σας παρακαλώ βοηθείστε με :(

WIND :D

Σε κόβει κάνα firewall ??

Νίκος

Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official).

- 001 με την όπισθεν

Μάλλον κάτι με τον διακομιστή DNS . Τώρα είναι στο αυτόματο; Για δοκίμασε να βάλεις 8.8.8.8 στο πρώτο και 8.8.4.4 στο δευτερο

Είσαι ο μόνος διαχειριστής του υπολογιστή; Παίρνεις απο αλλού ιντερνετ

Απενεργοποιησα το τοιχος προστασιας των windows αλλα και το antivirus. Τιποτα ! Ο διακομιστης ηταν στο αυτοματο. Μετα μου εδωσαν καποια νουμερα απο την φορθνετ αλλα χωρις αποτελεσμα. Δεν παιρνω και απο αλλου ιντερνετ
WIND :D

Απενεργοποιησα το τοιχος προστασιας των windows αλλα και το antivirus. Τιποτα ! Ο διακομιστης ηταν στο αυτοματο. Μετα μου εδωσαν καποια νουμερα απο την φορθνετ αλλα χωρις αποτελεσμα. Δεν παιρνω και απο αλλου ιντερνετ

scan για ιους έχεις κάνει ;

Αφού μπαίνεις από άλλες συσκευές το πρόβλημα είναι στο pc σου. Δεν εχει σχέση η εταιρεία, η γραμμή.

1. Κάνε επανεκκίνηση στο router....

2. H κάρτα σου δικτύου είναι εντάξει; (drivers-αναγνωρίζεται κανονικά στο device manager?)

3. Κλείσε το antivirus σου (που λες ότι έιχες και βρήκε και ιους) κάνε επανεκκίνηση και μπες safe mode with networking (συνηθως με F8 κατά το POST).Εχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο;

Κάνε εππανεκινηση το ρουτερ και μπες με ασφαλη λειτουργια(οταν ανοιγει ο υπολογιστης πατας το F8 πολλές φορες και σου βγαζει μια μαυρη οθονη, εσυ θα πατησεις ασφαλη συνδεση με δικτυο) δοκιμασε να μπεις, δουλευει? αν οχι:

αν ειναι ο υπολογιστης σου συνδεδεμενος στο ιντερνετ με wifi κανε το παρακατω

βαλε αυτοματη αποδοση διευθυνσης ip

μπες στο μενου του ρουτερ και βεβεωσου πως οι διευθυνσεις ip που μπορει να φιλοξενει το ρουτερ ειναι από 192.168.1.100 και πανω

αν ο υπολογιστης σου ειναι συνδεδεμενος στο ιντερνετ μεσω καλωδιου κανε τα παρακατω:

βαλε τις επιλεγμενες διευθυνσης ip στο πρωτοκολο ip v4 η επελεξε αυτοματη αποδοση διευθυνσης ip

επειδη ομως τα παρακατω που θα σου πω δεν θα τα κατααλαβεις κατεβασε ενα προγραμμα για remote control (π.χ.: team viewer) δωσε μου το id και τον κωδικο (σε πρωσωπικο μηνυμα προς εμενα) και θα σου το φτιαξω εγω χειροκινητα

αυτοι ειναι οι καλυτεροι τροποι

καλησπερα παιδια...

εχω ενα παρομοιο προβλημα με τη διαφορα ομως οτι ουτε το κινητο συνδεεται με το ιντερνετ μεσω wifi...

καποιες φορες ανοιγουν καποιες σελιδες (τις περισσοτερες φορες οχι) και δεν κατεβαζει για κανενα λογο...6.2 mb εκανε 15 λεπτα+

ξαφνικα ολο αυτο σημερα,μιλαω με wind εχουμε αλλαξει ενα καρω ρυθμισεις τιποτα...ακομη παιδευομαι...να σημειωσβ εδω οτι εχω 8.1 pro 64αρια και με κανενα προβλημα μεχρι και σημερα...τι μπορει να ειναι?

απο χθες ψιλοκολλαγε αλλα σημερα παρεδωσε πνευμα...ολα τα λαμπακια στο ρουτερ ειναι κανονικα αναμμενα (zte απο οτε)...μου εχει τσακισει το νευρικο μου συστημα

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Δοκίμασες να αλλάξεις dns servers ;

Δοκίμασες να αλλάξεις dns servers ;

αλλάξαμε τα πάντα....και τελικά μετά από το 10ο τηλεφώνημα στη wind (νομίζω,γιατί παίζει να έχασα το μέτρημα) το δήλωσαν βλάβη...είχα ήδη σκανάρει το pc για ιούς κλπ αλλά τίποτα...

και αφού λοιπόν το δήλωσα βλάβη...πριν κάνα μισάωρο έφτιαξε,άρα προφανώς ήταν πρόβλημα δικό τους και όχι από μεριάς μου!!

Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder

Αυτά είναι δύο εντελώς διαφορετικά προβλήματα. Όταν σε ένα εσωτερικό δίκτυο, όλα τα μηχανήματα έχουν προβλήματα συνδεσιμότητας, κατά πάσα πιθανότητα υπάρχει πρόβλημα στο router ή/και στον πάροχο. Όταν μόνο ένα μηχάνημα δεν μπορεί π.χ. να συνδεθεί σε κάποια sites, ενώ τα άλλα λειτουργούν κανονικά, μπορεί να υπάρχει πρόβλημα π.χ. με κάποιο malware, στον συγκεκριμένο υπολογιστή και μόνο.

• 1 year later...
Παρόμοιο πρόβλημα εδώ κ 3-4 μέρες .αρχικά μπαίνει κανονικά στο internet μετά από 30' περίπου μόνο σε facebook ,youtube,gmail κλπ αλλά δεν μπορεί να φορτώσει ολες τις αλλες σελίδες. Κάνοντας επανεκκίνηση όλα κανονικά και μετά από λίγη ώρα πάλι τα ίδια. Καμιά λύση ? Έχω μιλήσει με microsoft ,forthnet plaisio και δεν βρέθηκε λύση

Ας αρχισουμε απο τα βασικα. Ξεκινα με το malwarebytes και με το adwcleaner για ενα καθαρισμα.

Απο εκει και περα ping τις κανεις τις διευθυνσεις; Σαν DNS τι εχεις ορισει; Απο αλλες συσκευες εχεις προβλημα με την πλοηγηση;

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Οι άλλες συσκευές λειτουργούν κανονικά .ρυθμίσεις dns έκανα χειροκίνητα αυτές που μου είπαν από τη forthnet

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το επίσης περίεργο είναι ότι παίζει ιντερνετικο ραδιόφωνο από την αρχή που έχω συνδεθεί κανονικά ,και συνεχίζει να παίζει ενώ σε άλλες σελίδες δεν μπορεί να συνδεθεί αν δεν γίνει επανεκκίνηση του υπολογιστή