dimitris44 Δημοσιεύτηκε June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 4, 2014 (edited) Η μανα μου ειναι συμβολαιογραφος και εχει εναν υπολογιστη πολυ παλιό με τα ms-dos (6 νομιζω) και χρησιμοποιεί και το συμβολαιγραφικο λειτουργικό lyra (Lyrwrite, http://www.lyracom.gr) και εχει αρχεια εγγραφου σε καταλήξεις *.PRO και *.YPD εγγραφα και θελω να τα παρω ολα αυτα τα εγγραφα και θα τα παρω με μπακαπ αλλα το θεμα ειναι πως θα μετετραπουν - κωδικοποιηθουν σε συγχρονη μορφη (doc ή οτιδιποτε αλλο συγχρονο) για να μπορεσει η μητερα μου να τα χρησιμοποιεί σε νεοτερο υπολογιστή και μεσω της b logica οσοι γνωριζουν. Οποιος ή οποια εχει σχεση με την συμβολαιογραφια αν μπορει να με βοηθεισει να μας πει τι εκανε γιατι εκατο τα εκατο υπαρχουν και υπήρχαν συμβολαιογραφοι με τετοια δυσκολια, ξερει κανεις καποιο τετοιο converter ή κατι τετοι που να κανει και την δουλεια. Ο υπολογιστής αυτός εχει windows 3.1 (νομιζω θα την κοιταξω) ms-dos 6 και το συμβολαιγραφικο πρόγραμμα-λειτουργικό lyra Οσοι ξερουν ας βοηθήσουν Edited June 4, 2014 by dimitris44 Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Μιλα με τη Lyra καλυτερα, αν και δεν νομιζω να μπορεις να τα κανεις convert σε word document για να τα βαλεις στο b-logica. Ισως σου δωσουν οδηγιες μηπως μπορεις να τα βγαλεις σε notepad. Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Η μανα μου ειναι συμβολαιογραφος και εχει εναν υπολογιστη πολυ παλιό με τα ms-dos (6 νομιζω) και χρησιμοποιεί και το συμβολαιγραφικο λειτουργικό lyra (Lyrwrite, http://www.lyracom.gr) και εχει αρχεια εγγραφου σε καταλήξεις *.PRO και *.YPD εγγραφα και θελω να τα παρω ολα αυτα τα εγγραφα και θα τα παρω με μπακαπ αλλα το θεμα ειναι πως θα μετετραπουν - κωδικοποιηθουν σε συγχρονη μορφη (doc ή οτιδιποτε αλλο συγχρονο) για να μπορεσει η μητερα μου να τα χρησιμοποιεί σε νεοτερο υπολογιστή και μεσω της b logica οσοι γνωριζουν. Οποιος ή οποια εχει σχεση με την συμβολαιογραφια αν μπορει να με βοηθεισει να μας πει τι εκανε γιατι εκατο τα εκατο υπαρχουν και υπήρχαν συμβολαιογραφοι με τετοια δυσκολια, ξερει κανεις καποιο τετοιο converter ή κατι τετοι που να κανει και την δουλεια. Ο υπολογιστής αυτός εχει windows 3.1 (νομιζω θα την κοιταξω) ms-dos 6 και το συμβολαιγραφικο πρόγραμμα-λειτουργικό lyra Οσοι ξερουν ας βοηθήσουν Στείλε μου ένα αρχείο (χωρίς να έχει πραγματικά στοιχεία) με pm να δω αν μπορώ να κάνω κάτι. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. June 4, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Στείλε μου ένα αρχείο (χωρίς να έχει πραγματικά στοιχεία) με pm να δω αν μπορώ να κάνω κάτι. Έχεις μετατροπέα ή έτσι να δεις μήπως μπορεις να κανει κατι με word, είχες τραβηξει και συ τα ιδια; Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Δεν έχω μετατροπεα απλά θέλω να δοκιμάσω μερικά πράγματα που ίσως δουλέψουν. Στείλε μου ένα αρχείο. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts