runner Δημ. September 29, 2004 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Mono oi dromoi einai praktiko!Osa lene MA einai thewria!To S1 einai to gipedo tou stibou!Tha to deis mhn anhsyxeis! :) Oson afora tin forma.......e nai re sy!!!Se ti sxoli nomises oti mpikes??Praktiki sxoli einai kai kaneis kai ena eidous proponisis se ola ta basika athlimata(ta opoia einai arketa!!)!!!! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. September 29, 2004 Author Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος runner (30 Σεπ. 2004 , 02:01) Mono oi dromoi einai praktiko!Osa lene MA einai thewria!To S1 einai to gipedo tou stibou!Tha to deis mhn anhsyxeis! :) Oson afora tin forma.......e nai re sy!!!Se ti sxoli nomises oti mpikes??Praktiki sxoli einai kai kaneis kai ena eidous proponisis se ola ta basika athlimata(ta opoia einai arketa!!)!!!! Οκ. Thanks. Ελπίζω να είναι καλά. Από θέμα χαβαλέ πως πάει η σχολή. Τίποτα ματσάκια γίνονται μεταξύ τμημάτων στο ποδόσφαιρο και τέτοια? Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. October 1, 2004 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2004 Xabale....e entaksei....eytyxws exoume mpolika paidia gia ayto. Oson afora matsakia anamesa se tmimata.....mono an to organwsoun ta tmimata metaksi tous!Sinithws kathe xrono ginetai mia mera agwnas mpasket metaksy kathigitwn(pou htan mpasketmpolistes kai h plaka einai oti einai kaloi) kai me paidia tis eidikotitas h' kati tetoio! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Για πειτε μου παιιδα εκτος απο τις κλασσικες πανελληνιες τι αλλο πρεπει να κανει ενας υποψηφιος για ΤΕΦΑΑ ???? Απο Γραφειοκρατια κλπ κλπ κλπ Τι αγωνισματα δινει και τι ορια υπαρχουν ??? Τα αγωνισματα ειναι πριν τα γραπτα ή μετα ??? Για προετοιμασια για αυτα ? Ευχαριστω. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Για πειτε μου παιιδα εκτος απο τις κλασσικες πανελληνιες τι αλλο πρεπει να κανει ενας υποψηφιος για ΤΕΦΑΑ ???? Απο Γραφειοκρατια κλπ κλπ κλπ Τι αγωνισματα δινει και τι ορια υπαρχουν ??? Τα αγωνισματα ειναι πριν τα γραπτα ή μετα ??? Για προετοιμασια για αυτα ? Ευχαριστω. Απλά όταν τους δίνουν στο σχολείο να συμπληρώσουν κάτι χαρτια για τις πανελληνιες (νομίζω μέσα στο φεβρουάριο ) πρέπει να δηλώσει και τα τεφαα... Τα αγωνίσματα τα δίνεις μετά τα γραπτά... τι ακριβώς δεν ξέρω να σου πω... δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο πάντως... οι περισσότεροι που έχουν στόχο κάτι τέτοιο κάνουν προπονήσεις με γυμναστές ώστε να είναι σίγουροι ότι μπορούν να πιασουν τα όρια που απαιτούνται... για τον γιο σου ενδιαφέρεσαι ε? εγώ στη θέση σου πάντως θα κοίταγα τίποτα ιδιωτικές σχολές ( μιας και μένεται και στην αθήνα ).... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. February 17, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2010 Και γιατί να πάει σε ιδιωτική σχολή??????Το άκουσα και αυτό!!!! Αν θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με το επάγγελμα του γυμναστή θα πρέπει να το αγαπάει πολύ γιατί έχει πολύυυυυυ τρέξιμο σε σχέση με τα λεφτά που παίρνεις και είναι και ένα ψιλοκορεσμένο επάγγελμα!Με λίγα λόγια.....θέλει λίγο μαζοχισμό!!! :) Τώρα όσον αφορά τα αγωνίσματα.......θα δηλώσει 3 αγωνίσματα από τα εξής 4: σφαίρα,μήκος,400μ.,50μ. κολύμβηση.ΔΕΝ υπάρχουν όρια!Τι εννοώ.....όσο πιο καλή επίδοση κάνεις τόσο έξτρα μπόνους παραπάνω στον βαθμό σου θα έχεις για την εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ!Πχ αν βγάλει από τα γραπτά 13000 μόρια και από τα αγωνίσματα μέσω των επιδόσεων βγάλει έναν μέσο όρο 10 τότε αυτό στην ουσία διπλασιάζεται και πολλαπλασιάζεται επί 100,με αποτέλεσμα από 13000 να ανεβαίνει αυτόματα στα 15000 μόρια για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ και μόνο!Ακόμα και μηδέν να πάρει στα αγωνίσματα καποιος αν γράψει αρκετά καλά τότε πάλι περνάει (αν και είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτό αλλα έτσι είναι το σύστημα!). Όσον αφορά για τον φίλο που είπε για ιδιωτική σχολή.....άστο φίλε μου.....όσον αφορά το γυμναστιλίκι οι σχολές αυτές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!Έχω δει κάποιους και καλά γυμναστές από εκεί που τελείωσαν και με καλό βαθμό σε 1 χρόνο ή 2 χρόνια (ανάλογα την σχολή),με το 1/4 των μαθημάτων που έχουμε εμείς με σχεδόν καθόλου πρακτικά και να μου λένε ότι όταν πχ στην προπόνηση με βάρη κάνουμε διάλειμμα ανάμεσα στα σετ 3 λεπτά......ε τότε απλά χάνω όλες μου τις τρίχες..............! ;) Απλά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ αυτές οι σχολές που έχουν άδειες να βγάζουν πτυχία σε αυτά τα παιδιά που δεν ξέρουν τι γίνεται! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Απλά όταν τους δίνουν στο σχολείο να συμπληρώσουν κάτι χαρτια για τις πανελληνιες (νομίζω μέσα στο φεβρουάριο ) πρέπει να δηλώσει και τα τεφαα... Τα αγωνίσματα τα δίνεις μετά τα γραπτά... τι ακριβώς δεν ξέρω να σου πω... δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο πάντως... οι περισσότεροι που έχουν στόχο κάτι τέτοιο κάνουν προπονήσεις με γυμναστές ώστε να είναι σίγουροι ότι μπορούν να πιασουν τα όρια που απαιτούνται... για τον γιο σου ενδιαφέρεσαι ε? εγώ στη θέση σου πάντως θα κοίταγα τίποτα ιδιωτικές σχολές ( μιας και μένεται και στην αθήνα ).... Και γιατί να πάει σε ιδιωτική σχολή??????Το άκουσα και αυτό!!!! Αν θέλει να ασχοληθεί σοβαρά με το επάγγελμα του γυμναστή θα πρέπει να το αγαπάει πολύ γιατί έχει πολύυυυυυ τρέξιμο σε σχέση με τα λεφτά που παίρνεις και είναι και ένα ψιλοκορεσμένο επάγγελμα!Με λίγα λόγια.....θέλει λίγο μαζοχισμό!!! :) Τώρα όσον αφορά τα αγωνίσματα.......θα δηλώσει 3 αγωνίσματα από τα εξής 4: σφαίρα,μήκος,400μ.,50μ. κολύμβηση.ΔΕΝ υπάρχουν όρια!Τι εννοώ.....όσο πιο καλή επίδοση κάνεις τόσο έξτρα μπόνους παραπάνω στον βαθμό σου θα έχεις για την εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ!Πχ αν βγάλει από τα γραπτά 13000 μόρια και από τα αγωνίσματα μέσω των επιδόσεων βγάλει έναν μέσο όρο 10 τότε αυτό στην ουσία διπλασιάζεται και πολλαπλασιάζεται επί 100,με αποτέλεσμα από 13000 να ανεβαίνει αυτόματα στα 15000 μόρια για εισαγωγή στα ΤΕΦΑΑ και μόνο!Ακόμα και μηδέν να πάρει στα αγωνίσματα καποιος αν γράψει αρκετά καλά τότε πάλι περνάει (αν και είναι απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτό αλλα έτσι είναι το σύστημα!). Όσον αφορά για τον φίλο που είπε για ιδιωτική σχολή.....άστο φίλε μου.....όσον αφορά το γυμναστιλίκι οι σχολές αυτές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!Έχω δει κάποιους και καλά γυμναστές από εκεί που τελείωσαν και με καλό βαθμό σε 1 χρόνο ή 2 χρόνια (ανάλογα την σχολή),με το 1/4 των μαθημάτων που έχουμε εμείς με σχεδόν καθόλου πρακτικά και να μου λένε ότι όταν πχ στην προπόνηση με βάρη κάνουμε διάλειμμα ανάμεσα στα σετ 3 λεπτά......ε τότε απλά χάνω όλες μου τις τρίχες..............! ;) Απλά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ αυτές οι σχολές που έχουν άδειες να βγάζουν πτυχία σε αυτά τα παιδιά που δεν ξέρουν τι γίνεται! Ευχαριστω πολυ. Αλλες οι προοπτικες απο ΑΕΙ και αλλες απο ιδιωτικη σχολη νομιζω . Φιλε runner γραφεις : Ακόμα και μηδέν να πάρει στα αγωνίσματα καποιος αν γράψει αρκετά καλά τότε πάλι περνάει Το αντιθετο ισχυει ????Δηλαδη περναει καποιος με χαμηλα γραπτα αλλα καλες επιδοσεις ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimsakpt3 Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Και γιατί να πάει σε ιδιωτική σχολή??????Το άκουσα και αυτό!!!! Όσον αφορά για τον φίλο που είπε για ιδιωτική σχολή.....άστο φίλε μου.....όσον αφορά το γυμναστιλίκι οι σχολές αυτές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ!Έχω δει κάποιους και καλά γυμναστές από εκεί που τελείωσαν και με καλό βαθμό σε 1 χρόνο ή 2 χρόνια (ανάλογα την σχολή),με το 1/4 των μαθημάτων που έχουμε εμείς με σχεδόν καθόλου πρακτικά και να μου λένε ότι όταν πχ στην προπόνηση με βάρη κάνουμε διάλειμμα ανάμεσα στα σετ 3 λεπτά......ε τότε απλά χάνω όλες μου τις τρίχες..............! ;) Απλά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ αυτές οι σχολές που έχουν άδειες να βγάζουν πτυχία σε αυτά τα παιδιά που δεν ξέρουν τι γίνεται! δεν μίλησα για ιδιωτικές σχολές για γυμναστές... επειδή θυμάμαι το γιάννη να γράφει σε ένα άλλο θέμα ότι ο γιος του δεν νοιάζεται και δεν διαβάζει και πολύ για τις πανελλήνιες και ψάχνονται για το τι θα κάνει μετά το σχολείο, είπα να κοιτάξουν για ιδιωτικές σχολές γενικότερα σΕ πολλές από τις οποίες σου μαθαίνουν περισσότερα και σίγουρα πρακτικότερα θέματα από τα ΑΕΙ/ΤΕΙ και έχουν και καλες γνωριμίες για να σε χώσουν σε δουλειές.... και αυτά στα λέω εγώ που φέτος παίρνω πτυχίο από ΑΕΙ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Συνωνόματε Γιάννη, μήπως έχετε συζητήσει με το γιό σου και φυσικά εάν θα τον ενδιέφερε μια τέχνη, π.χ να γίνει μηχανικός,ηλεκτρολόγος,θερμουδραυλικός; Μια πολύ καλή λύση, προτιμότερη από ΙΕΚ και άλλα τέτοια, είναι το ΟΑΕΔ, έχει αναβαθμιστεί κατά πολύ και μπορείς να βρείς πιο σίγουρα δουλειά από ότι να πας ΙΕΚ. Αρκετοί φίλοι μου που δεν τα κατάφεραν στις πανελλήνιες, πήγαν ΟΑΕΔ και μάλιστα ως θερμουδραυλικοί βγάζουν ένα πάρα πολύ ικανοποιητικό μηνιάτικο.Αν θα τον ενδιέφερε κάτι τέτοιο, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη να τον παροτρύνεις να πάει. Γνώμη μου φυσικά, ότι θέλει το παιδί,γιατί πάνω από όλα πρέπει να αγαπάς και αυτό που θα επιλέξεις, να μην είναι μονάχα ένα κερδοφόρο επάγγελμα.;) Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Συνωνόματε Γιάννη, μήπως έχετε συζητήσει με το γιό σου και φυσικά εάν θα τον ενδιέφερε μια τέχνη, π.χ να γίνει μηχανικός,ηλεκτρολόγος,θερμουδραυλικός; Μια πολύ καλή λύση, προτιμότερη από ΙΕΚ και άλλα τέτοια, είναι το ΟΑΕΔ, έχει αναβαθμιστεί κατά πολύ και μπορείς να βρείς πιο σίγουρα δουλειά από ότι να πας ΙΕΚ. Αρκετοί φίλοι μου που δεν τα κατάφεραν στις πανελλήνιες, πήγαν ΟΑΕΔ και μάλιστα ως θερμουδραυλικοί βγάζουν ένα πάρα πολύ ικανοποιητικό μηνιάτικο.Αν θα τον ενδιέφερε κάτι τέτοιο, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη να τον παροτρύνεις να πάει. Γνώμη μου φυσικά, ότι θέλει το παιδί,γιατί πάνω από όλα πρέπει να αγαπάς και αυτό που θα επιλέξεις, να μην είναι μονάχα ένα κερδοφόρο επάγγελμα.;) Φιλε μου και συνονοματε σε ευχαριστω...Μιας και δεν βλεπω να περναει καπου θα παει το 8μηνο φανταροος με την δικη μου ελπιδα να δει τα πραγματα διαφορετικα μετα και θα δουμε....Θα κοιταξω φυσικα και για ΟΑΕΔ. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. February 18, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2010 Ευχαριστω πολυ. Αλλες οι προοπτικες απο ΑΕΙ και αλλες απο ιδιωτικη σχολη νομιζω . Φιλε runner γραφεις : Ακόμα και μηδέν να πάρει στα αγωνίσματα καποιος αν γράψει αρκετά καλά τότε πάλι περνάει Το αντιθετο ισχυει ????Δηλαδη περναει καποιος με χαμηλα γραπτα αλλα καλες επιδοσεις ? Βέβαια ισχύει αλλά αρκεί να πάρει τον βαθμό που απαιτείται για να περάσει την τάξη!!Να σου πω το καλύτερο σενάριο: 11000 μόρια από γραπτά και παίρνει 20 και στα 3 αγωνίσματα(πράγμα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ βέβαια το άριστα!) σύνολο 4000+11000=15000 μόρια(για σχολές ΤΕΦΑΑ!)! jimsakpt3 Για τις ιδιωτικές σχολές......δυστυχώς λίγες είναι αρκετά καλές ώστε να τις πεις ισάξιες με τα ΑΕΙ!Είναι ανάλογα την ειδικότητα,ανάλογα την σχολή κ.α.!Πχ έχω δει και στο Derree(έχω 4 φίλους που έχουν πάει εκεί και 2 συγγενείς) τι κάνουν (πολύ λιγότερα μαθήματα και λιγότερες απαιτήσεις σε κάποια θέματα όπως πτυχιακές,εργασίες κ.α.) και σε άλλα ΑΕΙ και απλά δεν υπάρχει σύγκριση!Στην Ελλάδα τα περισσότερα ιδιωτικά δυστυχώς δεν είναι τόσο καλά όσα τα παρουσιάζουν.Βέβαια από το να μην κάνει τίποτα σίγουρα κάτι είναι και αυτό! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 19, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2010 Βέβαια ισχύει αλλά αρκεί να πάρει τον βαθμό που απαιτείται για να περάσει την τάξη!!Να σου πω το καλύτερο σενάριο: 11000 μόρια από γραπτά και παίρνει 20 και στα 3 αγωνίσματα(πράγμα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ βέβαια το άριστα!) σύνολο 4000+11000=15000 μόρια(για σχολές ΤΕΦΑΑ!)! Σε ευχαριστω φιλε μου. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Να είσαι καλά και να ξέρεις κάτι.......να διαλέξει το παιδί ένα επάγγελμα και ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙ και έπειτα να δει τι χρήμα ΘΑ βγάζει ή όταν πχ είναι ανάμεσα σε 2 που αισθάνεται το ίδιο τότε να πάει σε αυτό που θα έχεις καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Να είσαι καλά και να ξέρεις κάτι.......να διαλέξει το παιδί ένα επάγγελμα και ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΕΙ και έπειτα να δει τι χρήμα ΘΑ βγάζει ή όταν πχ είναι ανάμεσα σε 2 που αισθάνεται το ίδιο τότε να πάει σε αυτό που θα έχεις καλύτερη επαγγελματική αποκατάσταση! Ευτυχισμενοι οσοι κανουν μια δουλεια που τους αρεσει φιλε μου , αλλα ποσοι ειναι αυτοι ? Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Δηστυχώς πλέον επιλέγουμε επαγγέλματα όχι επειδή μας αρέσουν αλλά επειδή έχουν έναν ικανοποιητικό μηνιαίο μισθό. Ας τελειώσει το παιδί τον στρατό και μετά θα μπορέσει να επιλέξει καλύτερα το τί θα κάνει. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Γιάννης Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Δηστυχώς πλέον επιλέγουμε επαγγέλματα όχι επειδή μας αρέσουν αλλά επειδή έχουν έναν ικανοποιητικό μηνιαίο μισθό. Ας τελειώσει το παιδί τον στρατό και μετά θα μπορέσει να επιλέξει καλύτερα το τί θα κάνει. Δεν ειναι μονο ο μισθος το κρητηριο.Εξαρταται και τι δουλεια βρισκουμε που πολλες φορες την κανουμε αναγκαστηα μιας και δεν υπαρχει επιλογη. Παράθεση Φιλικά Γιάννης Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nagata Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Nαι σίγουρα.Σπουδάζουμε κάτι και εργαζόμαστε σε έναν εντελώς διαφορετικό τομέα από αυτόν που σπουδάσαμε. Παράθεση 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lakaontas Δημ. April 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2010 Πάντως το θέμα είναι να ξέρει τι θέλει να κάνει κάποιος στη ζωή του...θέλει καλοζωία και καλοπέραση ή να κυνηγήσει το όνειρο(το αμερικάνικο ντε) ή και γω δεν ξέρω τι άλλο, νομίζω είναι καλύτερο να ακολουθείς επάγγελμα που θα σου δώσει αυτό που θέλεις να κάνεις στην ζωή σου. Τώρα πως από τα 19 μας μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το τι θέλουμε να κάνουμε στην ζωή μας δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixaela Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 μηπως ξερεισ τι αθληματα δινεισ για να εισαχθεισ στα τεφαα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. January 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2012 1.400μ άντρες και 200μ για γυναίκες 2.Μήκος 3.Σφαιροβολία(4 κιλά γυναίκες και 6 κιλά ανδρες) 4.Κολύμβηση 50μ Από αυτά διαλέγεις τα 3 και η μέγιστη βαθμολογία που μπορείς να πάρεις σαν μπόνους στην βαθμολογία (θα μετράει ΜΟΝΟ για τα ΤΕΦΑΑ) είναι 4000 μόρια! Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gewrgianna Δημ. January 21, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2012 Χαιρεται!φετος δινω πανελληνιες και λεω να δωσω και για ΤΕΦΑΑ γιατι ειναι αυτο που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μου αρεσει και θελω σαν τρεληηηη να ασχοληθω μετα!με τα αλογα και το ιπποδρομιο δηλαδη!!το θεμα μου ομως ειναι οτι θελω να μπω,ουτως ωστε να παρω μετα ειδικοτητα για ιππασια,γιατι αυτο ειναι το αθλημα που κανω εδω 9 χρονια.θα καταφερω ομως να ανταπεξελθω στα υπολοιπα αθληματα και να τα περναω με μια σχετικη "αξιοπρεπεια"? :p επισης ενα θεμα μου ειναι οτι διαβαζω πολυ,γιατι μπορω και μου αρεσει αλλα δεν μου μενει καθολου χρονος για να κανω προετοιμασια για τα αθληματα,αφου μεσα στην βδομαδα διαβαζω σαν σκυλι και τα σ/κ παω στο εξοχικο στα αλογα,για να κανω ιππασια. καμια συμβουλη για το ολο θεμα για να κατατοπιστω και εγω ο ανθρωπος παιζει?? :p ευχαριστω εκ των προτερων~! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts