Jump to content

Παρουσιαση Xiaomi Pistons Ακουστικα - Handsfree

CrazyAnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 826
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Καλά είναι δυνατόν;; Στο site λέει από 325...........24,99!!!!!!!

http://www.ibuygou.com/p-xiaomi-piston-3rd-generation-edition-earphone-orignal---reddot-design-award-winner-6680.html

Κλασικό κινεζομάρκετινγκ!!! :lol::lol:

WOW Πραγματικά δείχνουν πολύ ωραία τα v3! Μόνο το ibuygou τα έχει προς το παρόν; Αν πέσει λίγο ακόμα η τιμή τους στο €20 ή και παρακάτω θα τα πάρω μάλλον

[sIGPIC][/sIGPIC]

goto fail;

goto fail;

Αυτο το βύσμα να εφτιαχναν μονο... Να ειναι στις 90 μοιρες και οχι στην ευθεια, καλα θα ήταν. Ηδη μου χαλαει το ενα και θα αναγκαστώ να παρω και τα καινουρια, τι να κανω...; :D

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Σήμερα είδα σε ένα μικρό κατάστημα Γερμανός στην Πάτρα τα ασημί. Δεν ξέρω αν είναι μουφα η τα v1 τιμή δεν είχε πάνω και δεν ρώτησα.

Από όσο βλέπω από το πρώτο ποστ του τοπικ μάλλον ήταν μουφα.

Edited by tpal
Θοδωρής

Εξαιρετικά τα v3...ξέρουμε τι γίνεται με τα Headphones που είχε ανακοινώσει η Xiaomi?

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Παρέλαβα τα v2 από geekbuing σε 16 ημέρες. Από όσο κατάλαβα και βίντεο που είδα είναι τα original και τελικά δεν έχουν τον ίδιο ήχο με αυτά που δοκίμασα.

Έμεινα πολύ ευχαριστημενος από τον ήχο και το μπάσο τους.

Ίσως ήταν τα v1 αυτά που δοκίμασα από φίλο.

Θοδωρής

16 μέρες;; πολύ καλά !

Ναι ήρθε μέσω Ολλανδίας για 4 ημέρες εξαφανίστηκε και εμφανίστηκε κατευθείαν αεροδρόμιο και σε μια ημέρα Πατρα.

Και να προσθέσω ότι μετράω 16 ημέρες από τη μέρα που έκανα την παραγγελία εμφανίστηκε στο tracking 4 ημέρες μετά. Δηλαδή από τη μέρα που έφυγε έκανε 12 ημέρες. Ίσως να έτυχε και τόσο γρήγορα

Edited by tpal
Θοδωρής

Πολυ καλά..και τα μεταφορικά στο geekbuying ποσο είναι;;

Περιμένω να δω εντυπώσεις απο τα v3 και Μάλλον θα τα παραγγειλω απο κει η αλλιως θα πάρω τα v2

Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Περιμένω να δω εντυπώσεις απο τα v3 και Μάλλον θα τα παραγγειλω απο κει η αλλιως θα πάρω τα v2

Έκανα παραγγελία 50 δολάρια δεν με χρέωσε μεταφορικά. Δεν ξέρω αν είναι λόγο ποσού

Θοδωρής

Free shipping έχει το geekbuying απ' όσο βλέπω, με απλό ταχυδρομείο προφανώς... ;)

Free shipping έχει το geekbuying απ' όσο βλέπω, με απλό ταχυδρομείο προφανώς... ;)

Α πολύ καλά λοιπόν.

Θοδωρής

Μπλέκονται περιπου οπως τα κλασικα (πιο δυσκολα) , αλλα ξεμπλεκονται ευκολα επειδη ειναι υφασματινα.

Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται!

Μια πλήρης φόρτιση.

Τελικά μεγάλες κουβέντες είπα πριν κάποιες μέρες. Άψογα τα ακουστικά απόλυτα ικανοποιημενος. Πριν λίγο τελείωσα τις δοκιμές σε όλα τα είδη μουσικής.
Θοδωρής

Τελικά μεγάλες κουβέντες είπα πριν κάποιες μέρες. Άψογα τα ακουστικά απόλυτα ικανοποιημενος. Πριν λίγο τελείωσα τις δοκιμές σε όλα τα είδη μουσικής.

Και ομολογώ πως μου είχε κάνει εντύπωση το ότι δεν σε είχαν καλύψει!

Εκτός του ότι στα λεφτά τους δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι καλύτερο, τη ποιότητα ήχου που βγάζουν τη βρίσκω πραγματικά εξαιρετική. :-)

Ζήλεψα λίγο βέβαια την εμφάνιση της νέας v3 έκδοσης..

Και ομολογώ πως μου είχε κάνει εντύπωση το ότι δεν σε είχαν καλύψει!

Εκτός του ότι στα λεφτά τους δεν πιστεύω πως υπάρχει κάτι καλύτερο, τη ποιότητα ήχου που βγάζουν τη βρίσκω πραγματικά εξαιρετική. :-)

Ζήλεψα λίγο βέβαια την εμφάνιση της νέας v3 έκδοσης..

Και κάθονται τέλεια στα αυτιά. Δεν ακούγεται ήχος. Δεν έχω παράσιτα.

Τέλεια μιλάμε. Δεν ξέρω ίσως να ήταν τα v1 αυτά που είχα δοκιμάσει η να ήταν μουφα αν και δεν νομίζω γιατί το παιδί είναι ψαγμενο που τα έχει.

Τεσπα. Ευτυχώς που δεν τα έθαψα από τότε. Τα v3 είναι πλαστικό?

Έκανα και ένα συγκριτικό ανάμεσα στα μαμά samsung και στα pistons απλά χάος.

Edited by tpal
Θοδωρής

Παράγγειλα χτες τα 3ρια απο GeekBuying. Στην αναμονή και ελπίζω να είναι οκ

LeEco Le pro1 x800 US version

e-Amyna.com - Ηλεκτρονικό περιοδικό για την Εθνική Άμυνα, την Εξωτερική Πολιτική και τις Διεθνείς Σχέσεις

Περιμένω εντυπώσεις..και εγω μέσα στο Πάσχα θα τα παραγγειλω απο κει μαζί με το mi band
Nokia 8210,Nokia 6600,Sony Ericsson w810,Nokia N70,Sony Ericsson w995,Nokia N8,Nokia lumia 800.Samsung Galaxy S3,Ηtc ONE m9

Παράγγειλα χτες τα 3ρια απο GeekBuying. Στην αναμονή και ελπίζω να είναι οκ

Βάλε αν θες ένα σύνδεσμο, γιατί δεν μπόρεσα να τω βρω...

Τολμώ να πω παρόλα αυτά ότι τα V2 αισθητικά με το μέταλλο που αρέσουν πιο πολύ...

Απόστολος - SAMSUNG NOTE 9 128GB 960F DUAL Πορτογαλίας μαύρο- SAMSUNG NOTE 4 C μαύρο- GALAXY S4 MGA - SAMSUNG GALAXY S4 MINI MJ7 - SAMSUNG GALAXY TAB 10'' 5100 SLIM - XIAOMI REDMI NOTE 3 SE & HTC HD II ROM 1.66

Βάλε αν θες ένα σύνδεσμο, γιατί δεν μπόρεσα να τω βρω...

Τολμώ να πω παρόλα αυτά ότι τα V2 αισθητικά με το μέταλλο που αρέσουν πιο πολύ...

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6050248

2 δολάρια κουπόνι από geekbuing

Θοδωρής

Πάλι σε έξοδα θα μπω.

Οι τύποι έχουν κάνει φανταστική δουλειά πάντως. Όμορφα είναι και με τέλειο ήχο. Σε τέλεια τιμή. Τα v3 μου σπάνε λίγο τα νεύρα που είναι πλαστικό στο μεγαλύτερο μέρος τους αλλά είναι και αυτά όμορφα

Θοδωρής