Jump to content

WWDC 2014: Live με το myphone.gr και Appleteam.gr

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κώστα, μένει να δούμε τον τρόπο υλοποίησης όλων αυτών.

Κατ΄ εμέ, το ότι πολλά από αυτά τα χαρακτηριστικά ενσωματώνονται στο λειτουργικό και δεν είναι απλά δυνατότητες ενός app που κατεβάζω, είναι σημαντικό. Το όλο δέσιμο θα είναι ανώτερο.

Ήδη 2 must εφαρμογές θα πάρουν πόδι. Dropbox και shazam.

Ό,τι αρχείο προσθέτω σε μια εφαρμογή, θα συγχρονίζει και στις άλλες συσκευές μου. Αυτόματα, χωρίς να πατήσω κάτι και χωρίς να πρέπει να βάλω το αρχείο σε συγκεκριμένο φάκελο που συγχρονίζει με 3ους σέρβερς.

Όσο για το bloat, μα, οι ίδιοι οι χρήστες android το χαρακτηρίζουν έτσι και αρνούνται να το χρησιμοποιήσουν. Ο λόγος? Σίγουρα η κακή υλοποίηση. Όλοι το ξέρουμε.

Το split screen, που έπρεπε να κάνω ρούτ για να μπορώ να προσθέσω όποιες εφαρμογές ήθελα, δεν ήταν και ότι καλύτερο σαν τελική εμπειρία. Δεν συμφωνείς?

https://www.dropbox.com/sc/fnhrlu0efjoif6a/AABs9ic6O_Eo-L7vH55-4kdya Πέρα από αυτές που χρησιμοποιουμε, τι άλλο θα ήθελες ώστε να πρέπει να κάνεις root για να τις χρησιμοποιησεις;;;

• Απαντήσεις 56
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

https://www.dropbox.com/sc/fnhrlu0efjoif6a/AABs9ic6O_Eo-L7vH55-4kdya Πέρα από αυτές που χρησιμοποιουμε, τι άλλο θα ήθελες ώστε να πρέπει να κάνεις root για να τις χρησιμοποιησεις;;;

Εννοώ ότι δεν μπαίνουν όλες οι εφαρμογές στην μπάρα για να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα με άλλες.

Τουλάχιστον έτσι ήταν στο νοτε2 μου. Για να μπορώ να προσθέσω όποιες εφαρμογές ήθελα (τώρα δεν θυμάμαι λεπτομέρειες) ήθελε ρούτ.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Εννοώ ότι δεν μπαίνουν όλες οι εφαρμογές στην μπάρα για να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα με άλλες.

Τουλάχιστον έτσι ήταν στο νοτε2 μου. Για να μπορώ να προσθέσω όποιες εφαρμογές ήθελα (τώρα δεν θυμάμαι λεπτομέρειες) ήθελε ρούτ.

Πρόσθεσα όσες μπορούσα στην μπάρα και στον αριθμό είναι 27. Δεν νομίζω οτι είναι λίγες... Εννοείς οτι στο Note 2 μπορούσες να προσθέσεις μέχρι 10 max για παράδειγμα;;

Πάντως και στο Note 3 και στο Note 8, ακόμα και στο S3 που κοίταξα τώρα οσες εφαρμογές μπορούν να μπουν στην μπάρα για multi-window, μπορείς να τις βάλεις ολες χωρίς να σε περιορίζει στον αριθμό. Φυσικά απο συσκευή σε συσκευή αλλάζει. Π.χ στο Note 3 είναι 27 οσες μπορούν να παίξουν στο multi-window, στο Note 8, 22 ενώ σε S4/S3 λιγότερες.

Edited by hic_et_nunc

Πρόσθεσα όσες μπορούσα στην μπάρα και στον αριθμό είναι 27. Δεν νομίζω οτι είναι λίγες... Εννοείς οτι στο Note 2 μπορούσες να προσθέσεις μέχρι 10 max για παράδειγμα;;

Δεν ήταν ο αριθμός το πρόβλημα. Ήταν ότι δεν μπορούσα να βάλω όποιες ήθελα. Δηλαδή κάποιες δεν έμπαιναν, ακόμη και αν ήταν μόνο αυτές στην μπάρα. Νομίζω δεν μπορούσα να βάλω άλλον browser (next χρησιμοποιούσα βέβαια... )

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Δεν ήταν ο αριθμός το πρόβλημα. Ήταν ότι δεν μπορούσα να βάλω όποιες ήθελα. Δηλαδή κάποιες δεν έμπαιναν, ακόμη και αν ήταν μόνο αυτές στην μπάρα. Νομίζω δεν μπορούσα να βάλω άλλον browser (next χρησιμοποιούσα βέβαια... )

Οκ κατάλαβα. Τουλάχιστον στις συσκευές μου δεν έχω συναντήσει κάτι τέτοιο. Προφανώς θα έχει διορθωθεί και στο Note 2 με update.

Θα τα δούμε στην πορεία όλα αυτά πως δουλεύουν.

Από την εμπειρία μου προτιμώ να κάνω πράγματα με εφαρμογές τρίτων που δεν με δεσμεύουν όπως οι oem που με αναγκάζουν να έχω συσκευής μόνο της ίδιας εταιρείας.

Το iCloud θα έπρεπε να γίνει συμβατό και με android συσκευές.

Αυτός είναι ενας απο τους λόγους που δεν χρησιμοποιώ εφαρμογές της samsung.

Για τον Α η Β λόγο εμένα και πολλούς άλλους μας εξυπηρετεί να έχουμε android tablet. Γιατί να μην μπορούμε να το χρησιμοποιησουμε? Το ίδιο και με τους χρήστες που προτιμούν android smartphone και iPad για tablet.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

2 Posts σε 18 ώρες (το ένα χαρακτηρίστηκε ως διαφήμιση από κάποιους μιας και είναι αναδημοσίευση της διαφήμισης/ανακοίνωσης από το επίσημο site της apple) και συνολικά 150 posts περίπου πολλά από τα οποία είναι από 2-3 άτομα οι οποίοι επιμένουν για το πόσο καλό είναι το iOS.

Τελικά μήπως να το ξανασκεφτούν ορισμένοι (και εκεί στην apple βεβαίως); εμένα μου φαίνεται ότι ξεφουσκώνει και μάλιστα πολύ γρήγορα.

Άλλες εποχές έβλεπα 1000+ posts σε λιγότερο από μια ημέρα.

Edit : και σε συνέχεια του προηγούμενου ...

http://apple.slashdot.org/story/14/06/03/1419220/apple-says-many-users-bought-an-android-phone-by-mistake?utm_source=rss1.0mainlinkanon&utm_medium=feed

http://www.neowin.net/news/apple-says-many-users-bought-an-android-phone-by-mistake

Edited by chrissk_2