Jump to content

ZTE Grand S II (LTE)

liakosele
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

http://cdn2.bigcommerce.com/server5300/45e58/products/11399/images/42622/zte_grand_s_3__78611.1401194269.1280.1280.jpg?c=2

CPU:

-Qualcomm Snapdragon 801

-Quad-core 2.3 GHz Krait 400

GPU:

-Adreno 330

-Android V 4.3 Jelly Bean

Memory:

-2GB RAM+ 16GB ROM Expendable via micro SD card

Features and highlights:

-4G LTE FDD-LTE(B1/B3/B7) 1800/2100/2600 MHz

-Qualcomm Snapdragon 801

-Quad-core 2.3GHz processor

-Built In GPS & A.GPS

-Bluetooth V4.0 with A2DP

-Wi-Fi:IEEE 802.11 b/g/n,dual-band,DLNA,Wi-Fi hotspot

-Micro USB V2.0

-NFC

-Dual camera

-Back 13.0 mega pixel/Auto Focus/Flash

-Front 2 mega pixel camera

-Accelorometer sensor

-Gyro

-Proximity Sensor

-E-Compass

-FM Radio

-3.5 mm Audio Jack

-6.9mm slim body

-157x77x9.1 mm (6.18x3.03x0.36 in)

-150 g (5.29 oz)

Ποια είναι η άποψη σας για το συγκεκριμένο.Προς το παρόν το έχω δει μόνο στο merimobiles.

Now: Xiaomi Mi A1 / Xiaomi Mipad 2

Βefore: Xiaomi Redmi Note 2/Xiaomi Redmi Note 3 pro/Meizu M2 Note

θα βγει 4.4 εκδοση?

Ειναι θηριακι ή εμενα μου φαινεται?

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

Δεν ξέρω αν θα πάρει 4.4 αλλά τωρα τελευταία η ΖΤΕ τις supportαρει τις συσκευες τις.

Θηριάκι από όλες τις απόψεις!!!Και τρομερά specs και ολίγον τι τεράστιο...(ίσως το μόνο που με αποτρέπει...)

αν δεν παρει kit kat δεν αξιζει ουτε φλεφαρο πανω του δεδομενου της τιμης του.

Καλυτερα να πας σε mi-3 που θα παρει, ξερω οτι χανεις πολυ hardware αλλα τι να κανεις.

Επισης τι sar εχει?

Τα κινητα μου: Motorola Krzr K1m, Samsung SGH-U600, Nokia 2710, Vodafone joy 845, Samsung gte1182, Zte v889s, Zte Geek v975, Xiaomi mi3, Xiaomi Redmi note 3 pro

Xiaomi σημαινει κεχρι

• 2 weeks later...
Δεν νομίζω να το έχει παραγγείλει κανένας ακόμα...

πολυ καλη τιμη για το hardware.αλλα ακομα δεν εχει ελληνικα και δεν βλεπω υποστηριξη για 4.4.
wifi planet

αξιζει λετε να δωσω το nexus 5 μου για να παω σ αυτο?να ταν δικαρτο δεν θα τ σκεφτομουν.
Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές.

αξιζει λετε να δωσω το nexus 5 μου για να παω σ αυτο?να ταν δικαρτο δεν θα τ σκεφτομουν.

μου φαινεται λιγο ασχημο εμφανισιακα δεν νομιζεις και εσυ? Επισης αφου εχεις nexus 5 γιατι να παρεις κινεζικο, εννοω τι το καλυτερο θα σου προσφερει αφου δεν θα δεις και διαφορα μεταξυ snap. 800 και 801.

Noμιζω γενικα οτι η συζητηση στα φορουμ αυτα γινεται επειδη πολλοι απο εμας δεν μπορουμε να αγορασουμε ενα nexus 5 και παμε σε ποιο φθηνες λυσεις τις κινεζικες.

Απο εμενα λοιπον ενα μεγαλο ΟΧΙ-NO ΜΗΝ ΤΟ ΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΝΕXUS 5 ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ Α Ξ Ι Ζ Ε Ι

Xiaomi σημαινει κεχρι

Με 340$ γίνεται άκρως ανταγωνιστικό κινητό σε σχέση με τον ανταγωνισμό, βέβαια προσωπικά οι 5,5 ίντσες και σε μέγεθος είναι εκτός της αρεσκείας μου, αλλά όσοι δεν έχουν θέμα δείχνει εξαιρετική λύση

Με 340$ γίνεται άκρως ανταγωνιστικό κινητό σε σχέση με τον ανταγωνισμό, βέβαια προσωπικά οι 5,5 ίντσες και σε μέγεθος είναι εκτός της αρεσκείας μου, αλλά όσοι δεν έχουν θέμα δείχνει εξαιρετική λύση

μονο να ηξερα τα εξης και θα το επερνα

1)Θα παρει kit kat

2)Εχει δυνατο ηχειο

3)Εχει καλη καμερα

4)Τι σαρ εχει

Απο αποψη ανταγωνισμου ναι νομιζω ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει στο εμπορειο για αυτα τα λεφτα

Xiaomi σημαινει κεχρι

Αυτα θελω και εγω να ξερω αλλα γενικα τα zte δεν εχουν υποστηριξη.Εαν θες υποστηριξη σε κινεζικο απο οτι καταλαβα μονο xiaomi
wifi planet

το 4g lte δουλευει ελλαδα;

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο που υποστηρίζει ναι.

Γενικά να ξέρετε ότι στην Ελλάδα έχουμε 3g με WCDMA κωδικοποίηση και 4g με fdd-lte

γενικα φενεται το πιο vfm κινητο θα το σκεφτω καλυτερα και σε κανενα μηνα μπορει να το παρω,

εσεις τι λετε αυτο ή mi3(To mi3 με χαλαει η μετρια καμερα του)

H zte υποστιριζει οτι το κινητο εχει hd voice kai camera

Xiaomi σημαινει κεχρι

γενικα φενεται το πιο vfm κινητο θα το σκεφτω καλυτερα και σε κανενα μηνα μπορει να το παρω,

εσεις τι λετε αυτο ή mi3(To mi3 με χαλαει η μετρια καμερα του)

H zte υποστιριζει οτι το κινητο εχει hd voice kai camera

Σε οτι αφορά τα χαρακτηριστικά σε γενικές γραμμές είναι καλύτερο δεν γνωρίζω αν αυτό το μοντέλο υποστηρίζει σίγουρα 4G στην Ελλάδα

(αν και πιθανό να υποστηρίζει), αν δεν σε πειράζει το μέγεθος είναι καλή λύση...

Βέβαια το mi3 σήμερα έφτασε στα 286$ οπότε έκανε την ρελάνς στο vfm!

μαγκες ασχημα νεα, το κινητο αναγνωριζει παλια προτυπα για handsfree συγκεκριμενα omtp, που σημαινει οτι μονο παλια hnadsfree θα παιζουν

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε οτι αφορά τα χαρακτηριστικά σε γενικές γραμμές είναι καλύτερο δεν γνωρίζω αν αυτό το μοντέλο υποστηρίζει σίγουρα 4G στην Ελλάδα

(αν και πιθανό να υποστηρίζει), αν δεν σε πειράζει το μέγεθος είναι καλή λύση...

Βέβαια το mi3 σήμερα έφτασε στα 286$ οπότε έκανε την ρελάνς στο vfm!

αναθεωρω λοιπον το mi3 ειναι το πιο vfm

Edited by gdimitris

Xiaomi σημαινει κεχρι

• 1 month later...

Στα 225 euro με 4G και 5,5 FHD οθόνη και 3100 μπαταρία ... super είναι ..

http://www.aliexpress.com/store/product/Original-ZTE-Grand-S-II-SII-S2-LTE-Android-Smartphone-Snapdragon-801-5-5-IPS-FHD/103919_1911095999.html

• 4 weeks later...

Παρότι το έχω ψάξει πολύ δεν έχω βρεί απάντηση τι μπάντα δουλεύει το LTE

α) είναι FDD B3 ?

b) παίζει στους 1800 ?

Αν δεν κάνω λάθος αυτές είναι οι απαιτήσεις για Ελλάδα ...

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ?

Το παραξενο με αυτο το κινητο ειναι οτι ειναι σαν φαντασμα, πουθενα δεν βρισκεις πληροφοριες για αυτο

ετσι λοιπον και εγω στραφικα στο mi3

Xiaomi σημαινει κεχρι

Εδώ το έχουν πάρει αρκετοί. Πολύ καλή τιμή έχει πάντως.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2743206&page=57

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...

http://www.b2cbuying.com/zte-grand-s-ii-smartphone.html

225€, πολύ καλή τιμή. Το μαγαζί είναι αξιόπιστο ?

Βγήκε και MIUI V5 στο Needrom http://www.needrom.com/download/zte-grand-s2-miui-v5-4-8-24/