emmanuelle Δημοσιεύτηκε May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 30, 2014 Καλησπέρα σε όλους,έχω ένα partition στο λάπτοπ μου γύρω στα 45 giga και θέλω να βάλω Ubuntu εκει ώστε να έχω διπλό λειτουργικό!Ξέρει κανεις τι προυποθέσεις που πρέπει να έχει το κομμάτι αυτό,και τι προετοιμασία πρέπει να κάνω για να προχωρίσω σε installation εκει;ΠΧ το file system του πρεπει να ειναι Fat,NTFS;;;Πρέπει να είναι Logical ή Primary;;Το κομμάτι αυτο που έχω ειναι κοντα 45giga, NTFS,primary! Περιμένω τις απόψεις σας!Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Καταρχήν δεν μας λες σε τι λειτουργικό είσαι ήδη. Κοίτα αυτό εδώ http://lifehacker.com/5403100/dual-boot-windows-7-and-ubuntu-in-perfect-harmony Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. May 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Καλησπέρα φίλε Ειμαι σε Windows 7 home. Φίλε πολύ επεξηγηματικό άρθρο αυτό!Σωστός! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts