Kwnstantinoc Δημ. May 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 @achillesgk + @THEPRODIGY με βαλατε σε σκεψεις και το τσεκαρα το βραδυ το νοτε 3 νεο...μονο καλα λογια διαβαζω η αληθεια αλλα δεν ξερω αν με πειθει ακομα....Achillesgk εσυ που τα εχεις και τα 2 νοτε 3...η διαφορα ειναι αισθητη σε εμπειρια χρησης? Οσον αφορα το φλεξ οσοι το ειχαν σαν δικο τους κινητο η αληθεια ειναι οτι και γω μονο θετικα εχω διαβασει...οσοι απλα το εχουν πιασει στα χερια τους και απλα το εχουν δοκιμασει για λιγο ειναι πολυ διστακτικοι απεναντι του. Περιμενουμε ατομα λοιπον που το εχουν η ειχαν να μας διαφωτησουν αν μπορουν :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Κοίτα το ΝΕΟ είναι ένα αρκετά καλύτερο Νοte 2 με ακόμα μικρότερο μέγεθος! Και σε χαρακτηριστικά είναι ανώτερο παντού εκτός του ραδιοφώνου βέβαια... Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. May 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 @THEPRODIGY η αληθεια ειναι οτι φευγωντας απο νοτε 2 ηθελα να παω σε full hd παροτι μου κολλησε το φλεξ που ουτε αυτο εχει full hd. Η διαφορα μεταξυ νοτε 3 και νοτε 3 νεο ειναι εμφανης σε εμπειρια χρησης ομως? Επισης μεταχειρισμενο δεν το βρισκεις ευκολα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Ε όρμα για Note 3 τότε! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. May 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Ε όρμα για Note 3 τότε! Αν παω στο νοτε 3 θα περιμενω παλι να φτασει τα επιπεδα των 400ευρω...ελεος ανεβηκε 80 ευρω στα σκρουτζομαγαζα μεσα σε 1 μηνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Υπομονή να πέσει λοιπόν. Μέχρι τότε δεν νομίζω να σε χαλάει το Νοτε 2 που έχεις! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. May 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Ε όρμα για Note 3 τότε! Υπομονή να πέσει λοιπόν. Μέχρι τότε δεν νομίζω να σε χαλάει το Νοτε 2 που έχεις! με χαλαει γιατι εχει σπασμενη οθονη...το digitizer δηλαδη εχει σπασει οχι το τζαμι. Οποτε θα κανω υπομονη 1-2 βδομαδες. Και μετα το περιμενει ηδη ενας φιλος. μεχρι τοτε ελπιζω να εχει πεσει λοιπον :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geomous Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 με χαλαει γιατι εχει σπασμενη οθονη...το digitizer δηλαδη εχει σπασει οχι το τζαμι. Οποτε θα κανω υπομονη 1-2 βδομαδες. Και μετα το περιμενει ηδη ενας φιλος. μεχρι τοτε ελπιζω να εχει πεσει λοιπον :P Με σπασμένο digitizer είσαι και για αρκετά έξοδα, οπότε κάνε απλά υπομονή ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Με σπασμένο digitizer είσαι και για αρκετά έξοδα, οπότε κάνε απλά υπομονή ;) Ναι το ξερω. Εχω παραγγειλει ηδη καινουργιο απο κινα και μολις το παραλαβω θα το φτιαξω και θα το δωσω στο φιλο. Υπομονη λοιπον!!! Τελικα δεν βρηκαμε κανενα να πει ενα καλο λογο για το φλεξ :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Ναι το ξερω. Εχω παραγγειλει ηδη καινουργιο απο κινα και μολις το παραλαβω θα το φτιαξω και θα το δωσω στο φιλο. Υπομονη λοιπον!!! Τελικα δεν βρηκαμε κανενα να πει ενα καλο λογο για το φλεξ :P Έχει και κάτι καλό το flex πολύ καλή αυτονομία και απροβλιματιστη και ταχύτατη λειτουργεία όλα αυτά όμως σκοτώνει το σχήμα του (άβολο στο κράτημα και δύσκολο να μπει ακόμη και σε τσανακιυ) και σε συνδυασμό με το μέγεθος του το nexus 7 είναι ποιο εργονομικό στην χρήση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Έχει και κάτι καλό το flex πολύ καλή αυτονομία και απροβλιματιστη και ταχύτατη λειτουργεία όλα αυτά όμως σκοτώνει το σχήμα του (άβολο στο κράτημα και δύσκολο να μπει ακόμη και σε τσανακιυ) και σε συνδυασμό με το μέγεθος του το nexus 7 είναι ποιο εργονομικό στην χρήση Ευχαριστω για την πληροφορια φιλε μου :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Δες την κριτική εδώ στο myphone, είναι τρομερό κινητό ;) το θέλω ίδιο στις 5 ίντσες ;) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Δες την κριτική εδώ στο myphone, είναι τρομερό κινητό ;) το θέλω ίδιο στις 5 ίντσες ;) Το εχω δει φιλε μου αλλα εχει ελαχιστες δημοσιευσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Όχι το θέμα, το review! Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 1, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Όχι το θέμα, το review! Ααααα....ευχαριστω φιλε μου θα το βρω και θα το δω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Ααααα....ευχαριστω φιλε μου θα το βρω και θα το δω :) Ωραιο το review! δυσκολη αποφαση :) θα πραξω αναλογα και με τις τιμες που θα παιζουν αυτες τις 2 βδομαδες! Ευχαριστω και παλι για τη βοηθεια παιδια! Οποιος θελει να προσθεσει κατι η καποια αλλη επιλογη στα ιδια πλαισια ελευθερα...εχω 2 βδομαδες ακομα μπροστα μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Μπορείς να κοιτάξεις και το Z ultra.. Εγώ πάντως θα πήγαινα στο φλεξ Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Μπορείς να κοιτάξεις και το Z ultra.. Εγώ πάντως θα πήγαινα στο φλεξ Η αληθεια ειναι οτι εχει πεσει παρα πολυ. Κατω απο τα 300ε καινουργιο...αλλα με χαλαει παρα πολυ που δεν εχει φλας (γενικοτερα η καμερα του ειναι πολυ μετρια βεβαια) . Διοτι το χρησιμοποιω σαν φακο παρα πολυ συχνα! Επισης νομιζω οτι πρεπει να ειναι ακομη μεγαλυτερο απο το φλεξ, που και το φλεξ πρεπει να ειναι πολυ μεγαλο σε σχεση με το νοτε μου :) ευχαριστω για την συμβουλη σου φιλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Και τελευταία πρόταση, το Find 7 που το βρίσκω υπέροχο σε όλα! Λίγο πιο μικρό, αλλά φανταστικό... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 2, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Και τελευταία πρόταση, το Find 7 που το βρίσκω υπέροχο σε όλα! Λίγο πιο μικρό, αλλά φανταστικό... η αληθεια ειναι οτι παροτι το ξερω δεν εχω δει κανενα review και δεν εχω διαβασει καθολου κριτικες απο χρηστες. Αλλα αυτο δεν το βρισκεις μεταχειρισμενο, οποτε παμε στα 400ε αναγκαστικα. Ισως το κοιταξω και αυτο! σε ευχαριστω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 369 στο σκρουτζ πλέον το gflex... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 3, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2014 369 στο σκρουτζ πλέον το gflex... ναι πεφτει και αυτο! (οπως και το νοτε 3 παλι...) για να δουμε που θα φτασει...εγω σε 2 βδομαδες θα προβω σε αγορα διοτι εχω εξεταστικη τωρα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Σκεφτομαι μηπως πρεπει να μπει και το lg g pro 2 στην εξισωση. Ειδα απο καποια ποστ οτι ειναι σε πολυ καλη τιμη απ εξω. Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια? ευχαριστω και παλι :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Σκεφτομαι μηπως πρεπει να μπει και το lg g pro 2 στην εξισωση. Ειδα απο καποια ποστ οτι ειναι σε πολυ καλη τιμη απ εξω. Εχει κανεις προσωπικη εμπειρια? ευχαριστω και παλι :) Κωνσταντίνε τώρα μας τα χαλάς...flex είπαμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. June 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2014 Κωνσταντίνε τώρα μας τα χαλάς...flex είπαμε... χαχαχα...μεχρι να τελειωσει η εξεταστικη θα ψαχνω εναλλακτικες γιατι για το φλεξ τα διαβασα ολα δεν εχει τιποτα αλλο... :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts