Kwnstantinoc Δημοσιεύτηκε May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 30, 2014 καλησπερα παιδια. μετα απο 1.5 χρονο με το νοτε 2 και αφου εσπασα και την οθονη του :D αποφασισα να αλλαξω συσκευη αντι να φτιαξω το νοτε 2. Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα. Αν ειχαν ιδια τιμη θα επελεγα το νοτε 3 πιστευω διοτι με βολεψε το πενακι και η ταυτοχρονη χρησιμοποιηση εφαρμογων ειναι παρα πολυ καλη στα νοτε ( τη χρησιμοποιω συνεχως). Το θεμα ειναι οτι το νοτε 3 απο τα 400ε στο σκρουτζ εφτασε στα 470 και τωρα σιγα σιγα αρχιζει να πεφτει παλι. Ετσι αρχισα να ψαχνω το g flex που το βρισκεις λιγο κατω απο τα 400ε. Επισης ειδα οτι πολλοι χρηστες εχουν μεταβει απο νοτε 3 στο φλεξ και ολοι ειπαν τα καλυτερα για το LG. Ενω το αντιστροφο δεν το εχω συναντησει καν! Με λιγα λογια παροτι στα συγκριτικα δεν ακουγονταν και τα καλυτερα λογια για την οθονη του, στην πραξη ολοι οι χρηστες λεγαν οτι δεν καταλαβαν καποια διαφορα μεταξυ των 2 και οτι προτιμουσαν το φλεξ. επιπλεον ειδα οτι και στο lg η ταυτοχρονη χρησιμοποιηση εφαρμογων ειναι σε πολυ καλο επιπεδο, σχεδον στο ιδιο με τα νοτε. Με προβληματιζει λιγο το μεγεθος αλλα παλι ολοι λενε οτι ειναι πιο ευκολοχρηστο λογω καμπυλώτητας απο το νοτε! Τι λετε και εσεις? Διοτι ελλαδα δεν εχει πουλησει καθολου το φλεξ απ οτι εχω καταλαβει και δεν γνωριζω καποιον με το συγκεκριμενο κινητο. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 δεν ξέρω για το Note αλλα το flex καμπύλο ξεκαμπυλο στο χέρι δεν μπορείς να το κρατήσεις (δες σε κάνα κατάστημα να καταλάβεις τι ενωω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 To Note είναι καλύτερο all around κινητό. Καλύτερη οθόνη και καλύτερη κάμερα. Φυσικά έχει το πενάκι που του δίνει bonus Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. May 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 @egodemis εχω συνηθισει το μεγεθος των phablets εχοντας το νοτε 2. Η αληθεια ειναι οτι ειναι μεγαλυτερο το φλεξ απο το νοτε 3. Το ειχα χρησιμοποιησει παλαιοτερα σε μαγαζι απλως απο περιεργεια. Θα πρεπει να το ξαναδω και να το λειτουργησω καποια στιγμη για να καταληξω. @calexako με βαση τα χαρακτηριστικα και μονο οντως εχει πολυ καλυτερη οθονη για καμερα δεν ειμαι τοσο σιγουρος. Στην πραξη ομως οι χρηστες που ειχαν και τα 2 δεν ειδαν καποια διαφορα αξια λογου στις οθονες. Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχουν πολλοι χρηστες του φλεξ για να μας διαφωτησουν :P Το πενακι οντως ειναι μεγαλο + ομως εχουν και μια διαφορα στην τιμη περιπου 80ευρω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 @egodemis εχω συνηθισει το μεγεθος των phablets εχοντας το νοτε 2. Η αληθεια ειναι οτι ειναι μεγαλυτερο το φλεξ απο το νοτε 3. Το ειχα χρησιμοποιησει παλαιοτερα σε μαγαζι απλως απο περιεργεια. Θα πρεπει να το ξαναδω και να το λειτουργησω καποια στιγμη για να καταληξω. @calexako με βαση τα χαρακτηριστικα και μονο οντως εχει πολυ καλυτερη οθονη για καμερα δεν ειμαι τοσο σιγουρος. Στην πραξη ομως οι χρηστες που ειχαν και τα 2 δεν ειδαν καποια διαφορα αξια λογου στις οθονες. Το προβλημα ειναι οτι δεν υπαρχουν πολλοι χρηστες του φλεξ για να μας διαφωτησουν :P Το πενακι οντως ειναι μεγαλο + ομως εχουν και μια διαφορα στην τιμη περιπου 80ευρω! note μπροστά στο flex είναι παιδάκι......... το note το κρατάω με ένα χέρι ανετα και το χρησιμοποιώ ανετα (με ένα χέρι μαλιστα) το flex ουτε να κρατήσω καλα καλα δεν κατάφερα (δεν ξέρω αν είναι το σχήμα του δεν ξέρω αν 6' είναι πλέον για king kong αλλα το αποτέλεσμα ήταν ότι δεν κατάφερα........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. May 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 χαχαχα...οταν το ξαναπιασω στα χερια μου θα σου πω! γιατι την πρωτη φορα καναμε πλακα και μεις για το μεγεθος του και δεν το θυμαμαι καν τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 χαχαχα...οταν το ξαναπιασω στα χερια μου θα σου πω! γιατι την πρωτη φορα καναμε πλακα και μεις για το μεγεθος του και δεν το θυμαμαι καν τωρα! πάνε πάνε θα γελάσεις με της προσπάθειες που θα κάνεις (να το βάλεις στην τσέπη δεν το συζητάμε καν ετσι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Εννοειται πας για note το flex για μενα βγηκε μεγαλη αποτυχια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. May 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ευχαριστω για την απαντηση φιλε μου. Πρεπει να περιμενω να ξαναπεσει η τιμη σε αυτη την περιπτωση και ειμαι και με σπασμενη οθονη αυτη τη στιγμη :P . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μήπως να περιμένεις λίγο; μόλις ανακοινώθηκε το g3 και αναμένεται το note4. Φτιάξε το note2 που έχεις και μετά το πουλάς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. May 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) @kassotis Το ξερω οτι ειναι η χειροτερη περιοδος να παρεις κινητο αυτη τη στιγμη, αλλα αποφασισα να μην το κρατησω το νοτε 2, ηδη εχω κανονισει να το δωσω σε ενα φιλο. Η μονη λυση θα ταν να παρω κανενα g2 μεταχειρισμενο μεχρι να ερθει το νοτε 4 η g3. Ερχεται και το lg g flex 2 τελη του ετους παρεμπιπτοντως!! Αλλα και παλι οταν ερθουν θα μιλαμε για ενα 500 στην καλυτερη στο σκρουτζ. Εγω οπως το σκεφτομαι για καινουργιο εχω ταβανι τα 400 και για μεταχειρισμενο τα 300-350. Edited May 30, 2014 by Kwnstantinoc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kassotis Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Αν είσαι τυχερός και βρεις κανένα μεταχειρισμενο note3 ή g2! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Εννοειται πας για note το flex για μενα βγηκε μεγαλη αποτυχια. Γιατί βγήκε μεγάλη αποτυχία; Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. May 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 @kassotis δυστυχως απο κει που το νοτε 3 μεταχειρισμενο το εδιναν 350 τωρα το δινουν 400+ ... @prodigy Φιλε μου εχεις καθολου προσωπικη εμπειρια απο to g flex μηπως? :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Γιατί βγήκε μεγάλη αποτυχία; Διοτι αρχικα βγηκε στα 900 ευρο και σε πολυ λιγους μηνες επεσε στα 400.Επισης η καμπυλη οθονη για μενα ειναι ενα ανουσιο χαρακτηριστικο.Δεν εχει πουλησει ακομα τιποτα και η lg ετοιμαζετε να βγαλει το flex 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 καλησπερα παιδια. μετα απο 1.5 χρονο με το νοτε 2 και αφου εσπασα και την οθονη του :D αποφασισα να αλλαξω συσκευη αντι να φτιαξω το νοτε 2. Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2 κινητα. Αν ειχαν ιδια τιμη θα επελεγα το νοτε 3 πιστευω διοτι με βολεψε το πενακι και η ταυτοχρονη χρησιμοποιηση εφαρμογων ειναι παρα πολυ καλη στα νοτε ( τη χρησιμοποιω συνεχως). Το θεμα ειναι οτι το νοτε 3 απο τα 400ε στο σκρουτζ εφτασε στα 470 και τωρα σιγα σιγα αρχιζει να πεφτει παλι. Ετσι αρχισα να ψαχνω το g flex που το βρισκεις λιγο κατω απο τα 400ε. Επισης ειδα οτι πολλοι χρηστες εχουν μεταβει απο νοτε 3 στο φλεξ και ολοι ειπαν τα καλυτερα για το LG. Ενω το αντιστροφο δεν το εχω συναντησει καν! Με λιγα λογια παροτι στα συγκριτικα δεν ακουγονταν και τα καλυτερα λογια για την οθονη του, στην πραξη ολοι οι χρηστες λεγαν οτι δεν καταλαβαν καποια διαφορα μεταξυ των 2 και οτι προτιμουσαν το φλεξ. επιπλεον ειδα οτι και στο lg η ταυτοχρονη χρησιμοποιηση εφαρμογων ειναι σε πολυ καλο επιπεδο, σχεδον στο ιδιο με τα νοτε. Με προβληματιζει λιγο το μεγεθος αλλα παλι ολοι λενε οτι ειναι πιο ευκολοχρηστο λογω καμπυλώτητας απο το νοτε! Τι λετε και εσεις? Διοτι ελλαδα δεν εχει πουλησει καθολου το φλεξ απ οτι εχω καταλαβει και δεν γνωριζω καποιον με το συγκεκριμενο κινητο. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων. :rolleyes: Είμαι κι εγώ στο ίδιο δίλημμα... Με τη διαφορά ότι έχω το Note 2 και το 3 και σκέφτομαι να τα δώσω και τα 2 και να πάρω το flex... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Μπορείς και να πάρεις το note 3 neo, ένα βελτιωμένο note 2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kwnstantinoc Δημ. May 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 @vlasismiriagos Φιλε μου η διαφορα μεταξυ νοτε 2 και 3 ειναι μεγαλη? Πως και σκεφτεσαι να πας στο φλεξ απο το νοτε 3? @achillesgk Δεν αξιζει για μενα η αλλαγη απο νοτε 2 σε νοτε νοτε 3 νεο φιλε μου :) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Μπορείς και να πάρεις το note 3 neo, ένα βελτιωμένο note 2. +1 Το ίδιο προτείνω και εγώ. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Το flex είναι πρακτικά ένα πειραματικό προϊόν. Η οθόνη του ανάλογα με τις παρτίδες είναι από μέτρια έως κάκιστη, η ποιότητα κατασκευής είναι επίσης πολύ κακή. Το μέγεθος για μένα είναι αρκετά μεγαλύτερο του Note 3. Παράλληλα έχει σαφώς χαμηλότερη υποστήριξη από την κοινότητα. Το Neo είναι ένα ρετουσαρισμενο 2αρι. Το προτείνω ανεπιφύλακτα Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Το flex είναι πρακτικά ένα πειραματικό προϊόν. Η οθόνη του ανάλογα με τις παρτίδες είναι από μέτρια έως κάκιστη, η ποιότητα κατασκευής είναι επίσης πολύ κακή. Το μέγεθος για μένα είναι αρκετά μεγαλύτερο του Note 3. Παράλληλα έχει σαφώς χαμηλότερη υποστήριξη από την κοινότητα. Το Neo είναι ένα ρετουσαρισμενο 2αρι. Το προτείνω ανεπιφύλακτα Επειδη ειμαι ακριβως στο ιδιο διλημμα μπορεις να γινεις πιο αναλυτικος? Με μια προχειρη αναζητηση δεν ειδα καποιο προβλημα οθονης να αναφερεται. Τα θεματα μεγεθους και xda δεν με αφορουν. Το neo ειναι κατω απο το 2αρι και σ' αυτο επιμενω γιατι τα εβαλα διπλα διπλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Το flex είναι πρακτικά ένα πειραματικό προϊόν. Η οθόνη του ανάλογα με τις παρτίδες είναι από μέτρια έως κάκιστη, η ποιότητα κατασκευής είναι επίσης πολύ κακή. Το μέγεθος για μένα είναι αρκετά μεγαλύτερο του Note 3. Παράλληλα έχει σαφώς χαμηλότερη υποστήριξη από την κοινότητα. Το Neo είναι ένα ρετουσαρισμενο 2αρι. Το προτείνω ανεπιφύλακτα Εγώ πάντως μόνο καλά λόγια διαβάζω για το flex... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Εγώ πάντως μόνο καλά λόγια διαβάζω για το flex... Ακριβώς..Το ίδιο κι εγώ..μπαταρία πολύ καλή, καλή κάμερα και σβελτο ui. Το note αν βγάλεις το πενακι, το οποίο ελάχιστοι χρησιμοποιούν, δεν έχει τίποτα περισσότερο από τον ανταγωνισμό.. Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Ακριβώς..Το ίδιο κι εγώ..μπαταρία πολύ καλή, καλή κάμερα και σβελτο ui. Το note αν βγάλεις το πενακι, το οποίο ελάχιστοι χρησιμοποιούν, δεν έχει τίποτα περισσότερο από τον ανταγωνισμό.. Με τη διαφορά ότι τα προϊόντα note προηγούνται κάτι μήνες μέχρι χρόνο του ανταγωνισμού :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Calexako Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Τι να σας πω ρε παιδιά, το είχε φίλος μου και δεν του άρεσε. Το έβγαλε σχεδόν αμέσως σε αγγελία πριν κανένα 3μηνο. Εγώ εκείνο περίπου το διάστημα πήρα το Note. 1.Η κάμερα πάσχει από τα ίδια νοσήματα της κάμερας του G2. Πολύ αργό φοκους το βράδυ και noisy σχετικά φωτογραφίες. Επίσης αρκετό πρόβλημα στο βίντεο. 2 . κακή ποιότητα κατασκευής. Το γλιστερο πλαστικό φάνηκε κάνει το flex να θυμίζει κάτι από Galaxy s4 πράγμα που δεν μου άρεσε καθόλου. Επίσης για κάποιο λόγο τραβούσε απίστευτα τη σκόνη. Όσο για το self healing προστατεύει ως ένα σημείο καθώς μια βαθιά γρατζουνιά θα μείνει δυστυχώς. 3. Η οθόνη είναι σαφώς χειρότερη. Όσο αφορά τα λευκά είναι πολύ ζεστά και κιτρινιζουν. Από specs επίσης έχει ένα gb Ram λιγότερο. Τέλος πάντων γενικά ότι βολεύει τον καθένα. Παράθεση Όλοι έχουμε μαζευτεί παρέα για να δούμε ταινία σε κάποιο φιλικό σπίτι.Όλοι έχουμε βαρεθεί να μαλώνουμε για το ποια ταινία θα δούμε.Για αυτό δημιουργήσαμε το Buddy Movie Night Reviews ένα blog με reviews σφηνάκια. http://buddymovienight.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts