dimitris44 Δημοσιεύτηκε May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 30, 2014 Οταν τερματιζω τον υπολογιστη που ειναι συνδεδεμενος στο διαδικτιο με καλωδιo LAN (Ethernet) η καρτα δικτιου αναβοσβηνει καμια φορα ή μενει στασημη, τι σημενει αυτο μηπως μου περνουν τα αρχεια γιατι ειναι συνδεδεμενος με δημοσιο δικτιο???? ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Οταν τερματιζω τον υπολογιστη που ειναι συνδεδεμενος στο διαδικτιο με καλωδιo LAN (Ethernet) η καρτα δικτιου αναβοσβηνει καμια φορα ή μενει στασημη, τι σημενει αυτο μηπως μου περνουν τα αρχεια γιατι ειναι συνδεδεμενος με δημοσιο δικτιο???? Λογικο ειναι αν ειναι enabled το wol απο τα bios. Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. May 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Λογικο ειναι αν ειναι enabled το wol απο τα bios. δηλαδη ειναι φυσιολογικο να αναβοσβηνει το λαμπακι ή μηπως μου περνουν τα αρχεια και τι ειναι αυτο το wol ? ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 wake on lan είναι, σε περίπτωση που θέλεις να ενεργοποιείται απομακρυσμένα ο υπολογιστής σου... http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. May 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 wake on lan είναι, σε περίπτωση που θέλεις να ενεργοποιείται απομακρυσμένα ο υπολογιστής σου... ααα αυτο ενουσες, αλλα δεν ειναι αυτο κανενας δεν προσπαθει να κανει wake on lan με οποιοδηποτε προγραμμα τι να γινετε, να πιανω ασσυρματα να τελιωνουμε? ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 ααα αυτο ενουσες, αλλα δεν ειναι αυτο κανενας δεν προσπαθει να κανει wake on lan με οποιοδηποτε προγραμμα τι να γινετε, να πιανω ασσυρματα να τελιωνουμε? Είναι επιλογή μέσα απο το bios του υπολογιστή...δες εδώ αν είναι καλά τα αγγλικά σου για να καταλάβεις. http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. May 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 μπορω να το απενεργοποιησω απο τα bios ? ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Έχει έναν οδηγό που βρήκα εδώ και φυσικά ναι, μπορείς και απο το Bios με χρήση του manual της μητρικής σου. http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Eγώ δεν κατάλαβα το λόγο που θες να το κάνεις αυτό, σε ενοχλούν τα λαμπάκια ή ανοίγει μόνος του ο υπολογιστής ;; Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. May 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Eγώ δεν κατάλαβα το λόγο που θες να το κάνεις αυτό, σε ενοχλούν τα λαμπάκια ή ανοίγει μόνος του ο υπολογιστής ;; δεν με ενοχλουν τα λαμπακια απλως η αδελφη μου φοβατε μηπως της περνουν τα αρχεια ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 δεν με ενοχλουν τα λαμπακια απλως η αδελφη μου φοβατε μηπως της περνουν τα αρχεια Δεν γίνεται αν είναι κλειστός( όχι αναμονή, τελείως απενεργοποιημένος). Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. May 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Δεν γίνεται αν είναι κλειστός( όχι αναμονή, τελείως απενεργοποιημένος). τωρα δηλαδη που ειναι ενεργοποιημενος μπορουν να μου παρουν τα αρχεια ???? αν απενεργοποιησω ομως αυτην την λειτουργια δεν θα μπορουν? εχει ομως κωδικο ο χρηστης ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 τωρα δηλαδη που ειναι ενεργοποιημενος μπορουν να μου παρουν τα αρχεια ???? αν απενεργοποιησω ομως αυτην την λειτουργια δεν θα μπορουν? εχει ομως κωδικο ο χρηστης Κοίταξε, αν θελήσει κάποιος απ'έξω (γείτονας πχ) να πάρει τα αρχεία σου θα πρέπει να έχεις ανοιχτό το router (χωρίς κωδικό) και ο υπολογιστής να είναι τελείως free (ούτε κωδικοί ούτε ίχνος ασφαλείας). Αν έχεις όμως κλειδωμένο router (όχι τον εργοστασιακό κωδικό) και ο υπολογιστής να έχει και κωδικό και ένα βαθμό ασφαλείας (antivirus, να μην έχεις κάποιο ιό ή malware ή οτιδήποτε), δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, εκτός και αν έχεις γείτονα κανέναν hacker της CIA ..:rolleyes: Όσο για το λαμπάκι και στον acer της αδερφής μου το κάνει, δεν είναι τίποτα, εγώ νομίζω πως είναι από τον router( την χρήση του και την περνάει στο δίκτυο) Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. May 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Κοίταξε, αν θελήσει κάποιος απ'έξω (γείτονας πχ) να πάρει τα αρχεία σου θα πρέπει να έχεις ανοιχτό το router (χωρίς κωδικό) και ο υπολογιστής να είναι τελείως free (ούτε κωδικοί ούτε ίχνος ασφαλείας). Αν έχεις όμως κλειδωμένο router (όχι τον εργοστασιακό κωδικό) και ο υπολογιστής να έχει και κωδικό και ένα βαθμό ασφαλείας (antivirus, να μην έχεις κάποιο ιό ή malware ή οτιδήποτε), δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, εκτός και αν έχεις γείτονα κανέναν hacker της CIA ..:rolleyes: Όσο για το λαμπάκι και στον acer της αδερφής μου το κάνει, δεν είναι τίποτα, εγώ νομίζω πως είναι από τον router( την χρήση του και την περνάει στο δίκτυο) Εφάρμοσα αυτα και το λαμπακι εσβησε οποτε ειμαι οκ, αλλα το λαμπακι στο ρουτερ εμεινε ανοιχτο σηλ οτι ο υπολογιστης μου ειναι συνδεδεμενος σε αυτο τελος παντων ενα ρουτερ ειναι με κωδικο (ασφαλεια wep) που εχει προσβαση ο δικος μου υπολογιστης και ενας αλλος που ειναι συννεχεια συνδεδεμενος στο διαδικτιο.Τελος παντων τωρα αυτη η λειτουργια απενεργοποιηθηκε αφου εφαρμοσα τα παραπανω, μηπως πρεπει να μπω στα bios ? Θελω αυτος ο υπολογιστης να ειναι ασφαλησμενος να μην εχει κανενας προσβαση εκτος απο εμενα και επισης απο τον φακελο δικτιο θελω να μην φαινετε εκει ο υπολογιστης αυτο θα το κανω απενεργοποιηωντας την κοινη χρηση (turn off network discovery) ? Μετα ο αλλος υπολογιστης θα βρισκει οτι ειμαι συνδεδεμενος στο δικτιο? με την απομακρυσμενη συνδεση επιφανεια εργασιας των windows θα μπορει να μπει στον υπολογιστη μου?. Ο υπολογιστης (χρηστης) εχει κωδικο. Συγνωμη κιολας που σας ζαλισα αλλα πρεπει να τελιωνω με αυτη την υποθεση! ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Εφάρμοσα αυτα και το λαμπακι εσβησε οποτε ειμαι οκ, αλλα το λαμπακι στο ρουτερ εμεινε ανοιχτο σηλ οτι ο υπολογιστης μου ειναι συνδεδεμενος σε αυτο τελος παντων ενα ρουτερ ειναι με κωδικο (ασφαλεια wep) που εχει προσβαση ο δικος μου υπολογιστης και ενας αλλος που ειναι συννεχεια συνδεδεμενος στο διαδικτιο.Τελος παντων τωρα αυτη η λειτουργια απενεργοποιηθηκε αφου εφαρμοσα τα παραπανω, μηπως πρεπει να μπω στα bios ? Θελω αυτος ο υπολογιστης να ειναι ασφαλησμενος να μην εχει κανενας προσβαση εκτος απο εμενα και επισης απο τον φακελο δικτιο θελω να μην φαινετε εκει ο υπολογιστης αυτο θα το κανω απενεργοποιηωντας την κοινη χρηση (turn off network discovery) ? Μετα ο αλλος υπολογιστης θα βρισκει οτι ειμαι συνδεδεμενος στο δικτιο? με την απομακρυσμενη συνδεση επιφανεια εργασιας των windows θα μπορει να μπει στον υπολογιστη μου?. Ο υπολογιστης (χρηστης) εχει κωδικο. Συγνωμη κιολας που σας ζαλισα αλλα πρεπει να τελιωνω με αυτη την υποθεση! Στο router λογικό είναι να είναι αναμένο το λαμπάκι. Επίσης καλό θα ήταν να αλλάξεις την ασφάλεια σε wpa/wpa2, το wep σπάει πανεύκολα. Απενεργοποίησε το , αν θέλεις απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας χρησιμοποίησε το teamviewer. Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Τόσο πολύτιμα αρχεια εχει καο φοβάται; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. May 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Στο router λογικό είναι να είναι αναμένο το λαμπάκι. Επίσης καλό θα ήταν να αλλάξεις την ασφάλεια σε wpa/wpa2, το wep σπάει πανεύκολα. Απενεργοποίησε το , αν θέλεις απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας χρησιμοποίησε το teamviewer. ξερω ρε φιλε οτι το wep σπαει πανευκολα και χρησιμοποιω το team viewer απλα γινετε μα καποιον τροπο να μην με βρισκει στο δυκτιο καποιος αλλος χρηστης του δυκτιου και να μην εχει σχεση με εμενα και τα αρχεια μου? Edited May 30, 2014 by dimitris44 ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 ξερω ρε φιλε οτι το wep σπαει πανευκολα και χρησιμοποιω το team viewer απλα γινετε μα καποιον τροπο να μην με βρισκει στο δυκτιο καποιος αλλος χρηστης του δυκτιου και να μην εχει σχεση με εμενα και τα αρχεια μου? Αφού το ξέρεις να το αλλάξεις, μια επιλογή στο router είναι, δεν είναι κάτι σπουδαίο. Απενεργοποίησε τον εντοπισμό δικτύου (σε όλα τα προφίλ) από το κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης και είσαι ok. Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. May 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Αφού το ξέρεις να το αλλάξεις, μια επιλογή στο router είναι, δεν είναι κάτι σπουδαίο. Απενεργοποίησε τον εντοπισμό δικτύου (σε όλα τα προφίλ) από το κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης και είσαι ok. οταν λες απο ολα τα προφιλ ενοεις τους χρηστες ή ολες τις επιλογες απο το κεντρο δικτυου και κοινης χρησης ? ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 οταν λες απο ολα τα προφιλ ενοεις τους χρηστες ή ολες τις επιλογες απο το κεντρο δικτυου και κοινης χρησης ? Όταν πας στο κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης αριστερά γράφει ρυθμίσεις κοινής χρήσης για προχωρημένους ,, πατα το, από εκεί θα απενεργοποιησεις τον εντοπισμού δικτύου σε ιδιωτικό και δημόσιο προφιλ Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. May 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Όταν πας στο κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης αριστερά γράφει ρυθμίσεις κοινής χρήσης για προχωρημένους ,, πατα το, από εκεί θα απενεργοποιησεις τον εντοπισμού δικτύου σε ιδιωτικό και δημόσιο προφιλ οκ ευχαριστω ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts