NetSurfer_g7 Δημοσιεύτηκε May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 29, 2014 Εδω και μερικες μερες δεν μπορω με τιποτα να συνδεθω στο λογαριασμο του youtube μου απ'το google chrome.Παταω συνδεση και ενω μου βγαζει για λιγο την ενδειξη "φορτωση" αμεσως μετα επιστρεφει στην αρχικη σελιδα χωρις να μου βγαλει το παραθυρο για να εισαγω username και password.O μονος τροπος για να συνδεθω ειναι να ανοιξω το youtube σε incognito window.Γιατι γινεται αυτο?Πως μπορω να το διορθωσω?Μεχρι πριν κανα 1 εβδομαδα περιπου,συνδεοταν κανονικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Σβησε ολα τα cookies του youtube. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NetSurfer_g7 Δημ. May 29, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Ευχαριστω πολυ για την απαντηση,τωρα μπαινει κανονικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkaek23 Δημ. June 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2014 Σβησε τα cookies Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts