emmanuelle Δημοσιεύτηκε May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 29, 2014 Καλησπέρα σε όλους Εχω το Toshiba Satellite A505-S6986, και το οποίο το έχω αρκετά χρόνια και το οποίο παίζει απροβλημάτιστα.Λόγω κάποιων συνθηκών δουλειας(Προγράμματα μουσικης) πρέπει να κάνω αναβάθμιση στην μνήμη απο 4gb σε 8gb.Επειδή υπάρχει μία σχετική σύγχηση με του ς τύπους μνήμης που πρέπει να βάλω θέλω την βοήθεια σας ωστε να δώ τι πραγματικά θέλει.Σύμφωνα με το manual το μηχάνημα έρχεται Configured with 4GB DDR3 800MHz.Παρακάτω δέ αναφέρει ότι η αναβάθμιση της συσκευης σε μνήμη είναι το PA3670U-1M4G Toshiba 4GB DDR2-800 Memory Module. Εν τω μεταξύ κοιτώ στο CPU-Z,και βλέπω ότι πρόκειται για DDR3,dual channel. Επειδή δέν βγάζω άκρη με το εάν ειναι DDR2 ή DDR3,και επειδή θέλω να ξεμπερδέυω με αυτο υπάρχει κάποιος εκεί έξω να μου διεκρινήσει γιατί,και τι πρέπει να βάλω ώστε να κάνω την δουλειά μου;Τέλος εάν κάποιος έχει να μου προτίνει κάποιο προιόν.Θα παραθέσω και εικόνες! Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικά Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 29, 2014 Καλησπέρα σε όλους Εχω το Toshiba Satellite A505-S6986, και το οποίο το έχω αρκετά χρόνια και το οποίο παίζει απροβλημάτιστα.Λόγω κάποιων συνθηκών δουλειας(Προγράμματα μουσικης) πρέπει να κάνω αναβάθμιση στην μνήμη απο 4gb σε 8gb.Επειδή υπάρχει μία σχετική σύγχηση με του ς τύπους μνήμης που πρέπει να βάλω θέλω την βοήθεια σας ωστε να δώ τι πραγματικά θέλει.Σύμφωνα με το manual το μηχάνημα έρχεται Configured with 4GB DDR3 800MHz.Παρακάτω δέ αναφέρει ότι η αναβάθμιση της συσκευης σε μνήμη είναι το PA3670U-1M4G Toshiba 4GB DDR2-800 Memory Module. Εν τω μεταξύ κοιτώ στο CPU-Z,και βλέπω ότι πρόκειται για DDR3,dual channel. Επειδή δέν βγάζω άκρη με το εάν ειναι DDR2 ή DDR3,και επειδή θέλω να ξεμπερδέυω με αυτο υπάρχει κάποιος εκεί έξω να μου διεκρινήσει γιατί,και τι πρέπει να βάλω ώστε να κάνω την δουλειά μου;Τέλος εάν κάποιος έχει να μου προτίνει κάποιο προιόν.Θα παραθέσω και εικόνες! Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικά Ξεβίδωσε τη μνήμη που "φοράει" ήδη και διάβασε τα χαρακτηριστικά της. :happy: Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. May 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Φίλε μου δέν μπορώ να ξεβιδώσω το καπάκι λόγω στίκερ απο το σέρβις!Οπότε δεν μπορώ να ανοίξω να δώ! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTheGreek99 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Φίλε μου δέν μπορώ να ξεβιδώσω το καπάκι λόγω στίκερ απο το σέρβις!Οπότε δεν μπορώ να ανοίξω να δώ! Τι εννοείς ;; Δεν κατάλαβα.. :worry: Παράθεση Νίκος Κάτοχος Samsung Galaxy S10+ (Android 10 Official). - 001 με την όπισθεν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Φίλε μου δέν μπορώ να ξεβιδώσω το καπάκι λόγω στίκερ απο το σέρβις!Οπότε δεν μπορώ να ανοίξω να δώ! και πως θα βαλεις την καινουργια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Romanos Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ρητορικές ερωτήσεις. Παράθεση // 500px | blog | site | LinkedIn //mobiles//Nokia 3210x2, Siemens A55, Sagem C5-2V, Siemens CX-75, SE K750i, SE W580i, LG GT-505, LG POP, Nokia Xpress Music 5220, LG Optimus One P500, Nokia C1-02, SE Xperia Neo V, LG Nexus 4, Lenovo A820, ZTE Geek V975, Huawei Honor 3C, Huawei Honor 6, Oukitel K4000, Xiaomi Mi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitris44 Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Καλησπέρα σε όλους Εχω το Toshiba Satellite A505-S6986, και το οποίο το έχω αρκετά χρόνια και το οποίο παίζει απροβλημάτιστα.Λόγω κάποιων συνθηκών δουλειας(Προγράμματα μουσικης) πρέπει να κάνω αναβάθμιση στην μνήμη απο 4gb σε 8gb.Επειδή υπάρχει μία σχετική σύγχηση με του ς τύπους μνήμης που πρέπει να βάλω θέλω την βοήθεια σας ωστε να δώ τι πραγματικά θέλει.Σύμφωνα με το manual το μηχάνημα έρχεται Configured with 4GB DDR3 800MHz.Παρακάτω δέ αναφέρει ότι η αναβάθμιση της συσκευης σε μνήμη είναι το PA3670U-1M4G Toshiba 4GB DDR2-800 Memory Module. Εν τω μεταξύ κοιτώ στο CPU-Z,και βλέπω ότι πρόκειται για DDR3,dual channel. Επειδή δέν βγάζω άκρη με το εάν ειναι DDR2 ή DDR3,και επειδή θέλω να ξεμπερδέυω με αυτο υπάρχει κάποιος εκεί έξω να μου διεκρινήσει γιατί,και τι πρέπει να βάλω ώστε να κάνω την δουλειά μου;Τέλος εάν κάποιος έχει να μου προτίνει κάποιο προιόν.Θα παραθέσω και εικόνες! Ευχαριστώ πολυ προκαταβολικά αφου το CPU-Z λεει οτι το λαπτοπ φοραει DDR3 τότε αυτο φοραει και οχι DDR2 που λεει το χαρτι οποτε εσυ θα αγορασεις μνημες 2x (4+4 GB) {2 ram των 4 gb), 2+2 γιατι το μηχανιμα σου πιθανον να ειναι dual chanel (που οντως γραφει) οποτε θα εχει μονο 2 υποδοχες ram στην μητρικη , μαλλον με τα καταλληλα mhz που συκωνει το λαπτοπ σου, δες ποσα mhz γραφει το cpu-z και αγορασε ακριβως τις ιδιες μνημες (σε mhz). Παράθεση ...The quieter you become the more you are able to hear... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. May 30, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Τι εννοείς ;; Δεν κατάλαβα.. :worry: Εχεις δίκιο!Το λάπτοπ είχε πάθει βλάβη και ειχε πάει στην τοσιμπα για επισκευή.Οταν μου επεστράφει είχε στικεράκια επάνω που έλεγε ότι χάνω τήν εγγύηση ακόμα και όταν ένα στικεράκι αφαιρεθεί ή αλίωθει!Μόνο το επίσημο σέρβις το χειρίζεται!Οπότε πάω έτσι! και πως θα βαλεις την καινουργια; Την μνήμη θα την βάλει το service της Toshiba.Αυτοι αναλαμβάνουν την διαδικασία! Ρητορικές ερωτήσεις. αφου το CPU-Z λεει οτι το λαπτοπ φοραει DDR3 τότε αυτο φοραει και οχι DDR2 που λεει το χαρτι οποτε εσυ θα αγορασεις μνημες 2x (4+4 GB) {2 ram των 4 gb), 2+2 γιατι το μηχανιμα σου πιθανον να ειναι dual chanel (που οντως γραφει) οποτε θα εχει μονο 2 υποδοχες ram στην μητρικη , μαλλον με τα καταλληλα mhz που συκωνει το λαπτοπ σου, δες ποσα mhz γραφει το cpu-z και αγορασε ακριβως τις ιδιες μνημες (σε mhz). Φίλε μου το ξέρω αυτό,το θέμα είναι τι τύπου μνήμες παίρνει!Μια και λές για Mhz 399 Mhz μνήμες δεν βρίσκω! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosgeo4 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 (edited) Το cpuz δείχνει 399 οπότε εσύ υπολογίζεις το διπλάσιο δηλαδή 800mhz. Οι μνήμες που χρειάζεσαι είναι DDR3 στα 800mhz. Δύο κομμάτια των 4GB έκαστος. Και τέλος, αναφέρεις πως το λαπτοπ το έχεις αρκετά χρόνια επομένως υποθέτω πως έχει λήξει η εγγύηση του από την Toshiba. Άρα μπορείς να ξεκολλήσεις τα στικερακια κι να κάνεις την αλλαγή μόνος σου χωρίς να το πας στην Toshiba. Γιατί να πληρώσεις έξτρα την τοποθέτηση των μνημών; Η διαδικασία τοποθέτησης είναι αστεία και εύκολη ακόμα και για τους πιο αρχάριους! Δες κάποιο βίντεο στο YouTube. Edited May 31, 2014 by giorgosgeo4 Παράθεση Desktop. Ultrabook Samsung Ativ Book 7. Samsung Galaxy Note 3. LG G2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
George_Kont Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Πήγαινε εδώ http://support.toshiba.com/support/modelHome?freeText=2439401. Πάρε το βιβλίο του και δες ότι υποστηρίζει Memory 5 • Configured with 4GB DDR3 800MHz (max 8GB) :):) Παράθεση ------------------------------------------------------------------------------------------------- Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
emmanuelle Δημ. May 31, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Πήγαινε εδώ http://support.toshiba.com/support/modelHome?freeText=2439401. Πάρε το βιβλίο του και δες ότι υποστηρίζει Memory 5 • Configured with 4GB DDR3 800MHz (max 8GB) :):) Καλησπέρα φίλε εάν δεις το βιβλίο σωστά αναγράφει αυτό που αναφέρεις,όμως στο Detailed Product Specification αναγράφει ότι Memory Upgrade Part Number Description PA3670U-1M4G Toshiba 4GB DDR2-800 Memory Module.Και σου λέω εγώ τώρα τι απο τα 2 είναι σωστό και στέκει;;;DDR3 ή DDR2 Το cpuz δείχνει 399 οπότε εσύ υπολογίζεις το διπλάσιο δηλαδή 800mhz. Οι μνήμες που χρειάζεσαι είναι DDR3 στα 800mhz. Δύο κομμάτια των 4GB έκαστος. Και τέλος, αναφέρεις πως το λαπτοπ το έχεις αρκετά χρόνια επομένως υποθέτω πως έχει λήξει η εγγύηση του από την Toshiba. Άρα μπορείς να ξεκολλήσεις τα στικερακια κι να κάνεις την αλλαγή μόνος σου χωρίς να το πας στην Toshiba. Γιατί να πληρώσεις έξτρα την τοποθέτηση των μνημών; Η διαδικασία τοποθέτησης είναι αστεία και εύκολη ακόμα και για τους πιο αρχάριους! Δες κάποιο βίντεο στο YouTube. To έχω αλλά υπάρχει επέκταση εγγύηση φιλε μου που τρέχει.Η διαδικασία είναι αστεία και το ξέρω αλλα δεν θέλω να μπλέκω με εγγυήσεις και αντιπροσωπείες .Προτιμώ να είμαι τυπικός με αυτά. Πάντώς επειδή έκαναν και την ψακτική μου στην Toshiba υπηρξε και κάποιος που αναφέρει ότι έβαλε μνήμες PC3-10600/DDR3 1333 RAM άρα υπάρχει και τρίτη εκδοχή. Θα χάσουμε το μπούσουλα όπως πάει! Παράθεση The question is not...when i'll stop, but who's going to stop me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts