themig Δημοσιεύτηκε May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 28, 2014 Πηρα την αποφαση να αλλαξω κινητο και να παω στη κινεζικη αγορα. Απ´ οτι εχω δει και τα δυο κινητα ειναι σχετικα καινουργια, μ´ενδιαφερει η αξιοπιστια και η υποστηριξη σχετικα με αναβαθμισεις κ.α. Τι θα προτεινατε, παρακολουθω και τα δυο νηματα αλλα δεν εχω καταληξη καπου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2014 αν σε ενδιαφερει υποστήριξη τοτε μονοδρομος Xiaomi hongmi 1s η καποια άλλη συσκευη με qualcomm based cpu Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Τελευταία που έχω κοιτάξει αρκέτα τα κινέζικα κινητά, έχω καταλήξει ότι τα πιο αξιόπιστα είναι τα xiaomi. Δεν ξέρω γιατί, αλλά η εταιρεία μου βγάζει μια εμπιστοσύνη. Πίστευτε ότι στην τιμή των 100-130 ευρώ το Hongmi 1s είναι η καλύτερη επιλογή? (το μόνο που με σταματάει να το παραγείλω είναι η 1GB RAM) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Τελευταία που έχω κοιτάξει αρκέτα τα κινέζικα κινητά, έχω καταλήξει ότι τα πιο αξιόπιστα είναι τα xiaomi. Δεν ξέρω γιατί, αλλά η εταιρεία μου βγάζει μια εμπιστοσύνη. Πίστευτε ότι στην τιμή των 100-130 ευρώ το Hongmi 1s είναι η καλύτερη επιλογή? (το μόνο που με σταματάει να το παραγείλω είναι η 1GB RAM) παρα πολυ επιλογη αν δεν εχεις σκοπο να βαλεις εφαρμογες (περα απο 2 3 ) γιατι 1hb+ android + miui απλος δεν πανε μαζι εγω θα πιγαινα σε huawi honor 3c καθρα και μονο λογο ram Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. June 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2014 Καλες επιλογές και τα 2 κινητά, προσωπικά θα πήγαινα στο λενοβο, μου αρέσει πιο πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avadonmod Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 egodemis, an to mono provlima einai to 1GB Ram, tote anti gia to Honor 3C tha itan kaluterh epilogh les to Redmi Note pou exei kai 2 GB Ram? sorry gia ta greeklish, den exw ellhnika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2014 egodemis, an to mono provlima einai to 1GB Ram, tote anti gia to Honor 3C tha itan kaluterh epilogh les to Redmi Note pou exei kai 2 GB Ram? sorry gia ta greeklish, den exw ellhnika redmi note δεν είναι smartphone για αυτό και δεν το πρότεινα κάπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 redmi note δεν είναι smartphone για αυτό και δεν το πρότεινα κάπου ... άσχετα με το ότι κάποιοι το χρησιμοποιούν κανονικά για κινητό, παρά το μέγεθός του!!! Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsaki2002 Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Τι εννοεις δεν ειναι smartphone ...γιατι σκεφτομαι να το τσιμπησω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. June 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 6, 2014 Τι εννοεις δεν ειναι smartphone ...γιατι σκεφτομαι να το τσιμπησω... σε μέγεθος είναι μεγαλύτερο απο το galaxy note κάτι το οποίο το κάνει phablet προς tablet :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themig Δημ. June 8, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2014 Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω ξεκαθαρισει ακομα, απο τη μια το hongmi 1s που εχει πουλησει αρκετα αλλα εχει θεμα με τη μπαταρια και τις πολλες εφαρμογες, απο την αλλη το lenovo με μπαταρια τερας αλλα δεν ξερω τι υποστηριξει θα εχει και καλοβλεπω και το honor 3c. H επιλογη γινεται ακομα πιο δυσκολη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themig Δημ. June 10, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2014 Παντως βλεπω οτι η αγορα της Κινας ειναι στα πανω της, ακομα δυστηχως δεν ξερω ποιο να διαλεξω, αν και παω λιγο προς xiaomi λογω υποστηριξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 και τα 2 καλες επιλογες. lenovo s660 λογω μπαταριας Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. June 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2014 Πάντως το 5.5 μπορεί να είναι μεγάλο, αλλά βλέπω το Κ900 της γυναίκας μου (που είναι 5.5) και εντάξει είναι μεγάλο, αλλά μιλάς. Πάντως εάν μπορείς να φτάσεις μέχρι τα ~220€, μπορείς να πάρεις και το Xiaomi Mi3 16Gb και είσαι ακόμα πιο super. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts