Jump to content

[Επίσημο] Nokia 6670

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

δεν έχει παιχνίδια. Τι να τα κάνεις όταν μπορείς να βάλεις ότι θες από το intrnet?

Όχι ότι μου είναι απαραίτητα άλλά τι προηγούμενη εβδομάδα που διέγραφα κάτι αρχεία νομιζα ότι διέγραψα και αυτά μια που βλέπω πρώτη φορά φάκελο χωρίς περιεχόμενο .Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

London for ever

• Απαντήσεις 578
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Να σας κάνω 2 ερωτήσεις για το τηλέφωνο γιατί το manual δεν βοηθάει.

1) Όταν στέλνεις μήνυμα και το έχει κλειστό ο άλλος και κάποια στιγμή το ανοίξει το τηλέφωνο του θα πάρω μήνυμα ότι παραδόθη θα κάνει όμως ήχο παραδόσεως; Εάν κάνει πως το ρυθμίζω ;

2) Κάθε φορά που στέλνω μήνυμα και γράφω με κεφαλαία για πιο γρήγορα όταν πατάω space μετά ξανα γράφει με μικρά και είναι λίγο σπάσιμο. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί;

Ευχαριστώ

London for ever

paidia exw to 6670..perasa to zipman *****arismeno me ta extensions .rar kai .tar alla den mporw na dextw arxeia .rar....mipws kserei kaneis na mou pei ti paizei?

Ισως να μην ειναι καλη η εκδοση που κατεβασες.Ποια εκδοση ειναι???

Να σας κάνω 2 ερωτήσεις για το τηλέφωνο γιατί το manual δεν βοηθάει.

1) Όταν στέλνεις μήνυμα και το έχει κλειστό ο άλλος και κάποια στιγμή το ανοίξει το τηλέφωνο του θα πάρω μήνυμα ότι παραδόθη θα κάνει όμως ήχο παραδόσεως; Εάν κάνει πως το ρυθμίζω ;

2) Κάθε φορά που στέλνω μήνυμα και γράφω με κεφαλαία για πιο γρήγορα όταν πατάω space μετά ξανα γράφει με μικρά και είναι λίγο σπάσιμο. Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί;

Ευχαριστώ

1. Οχι πλεον το κινητα της Nokia δεν εχουν αυτη την επιλογη οπως τα παλιοτερα.Θα πρεπει να πας στις αναφορες και να δεις μονος σου αν εχει φτασει το μηνυμα.
  2. Θα πρεπει να πατας την # καθε φορα.Αλλα και με μικρα να τα γραφεις το μηνυμα σου θα σταλθει με κεφαλαια στον παραληπτη.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2061asymvivastos5.gif

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Χρήστης : Nokia N90, Nokia 9300, Mitac MIO A701, Nokia 770 & iPAQ hx 4700

1. Οχι πλεον το κινητα της Nokia δεν εχουν αυτη την επιλογη οπως τα παλιοτερα.Θα πρεπει να πας στις αναφορες και να δεις μονος σου αν εχει φτασει το μηνυμα.
  2. Θα πρεπει να πατας την # καθε φορα.Αλλα και με μικρα να τα γραφεις το μηνυμα σου θα σταλθει με κεφαλαια στον παραληπτη.

Να είσαι καλά φίλε μου.Σ' ευχαρτώ πολύ

London for ever

• 3 weeks later...

παιδια επειδη θελω να το αγορασω μπορειτε να μου πειτε 1---περιπου ποσο κανει μετρητοις χωρις συνδεση?2---εξωτερικο ραδιοφωνο τελικα παιρνει?3----hot swap γινεται με την καρτα μνημης η πρεπει να το κλεισω το κινητο για να την αναγνωρισει?ευχαριστω πολυ!EDIT//////////"""Κατασκευαστής: NOKIA

Δυνατότητα μεταφοράς τηλ. καταλόγου

Χρώμα: ΑΣΗΜΙ

Διαστάσεις : ΜΕΓΑΛΟ

Διαστάσεις σε mm : 106.6x53x20

Βάρος (gr): 120

Μπαταρία: 900 mAh Li-ion

Χρόνος Αναμονής (έως ώρες): 240

Χρόνος Ομιλίας: 4

GPRS

Dual Band / Tri Band: TRIBAND

JAVA

Έγχρωμη Οθόνη

Χρώματα oθόνης: 65.536 TFT

Ανάλυση οθόνης (pixels): 176x208

Κάμερα

Τύπος κάμερας: ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ

Ανάλυση κάμερας (pixels): 1152x864

Zoom κάμερας: 4x

Εγγραφή VIDEO

Αναπαραγωγή VIDEO

Εγγραφή VIDEO με ήχο

Αναπαραγωγή VIDEO με ήχο

Πολλαπλά πεδία καταχωρήσεων μνημών: NAI

Bluetooth

Δυνατότητα συγχρονισμού με PC

Τηλεφωνικός κατάλογος (καταχωρήσεις): 500

Χωρητικότητα μνήμης : 8MB

Δυνατότητα επέκτασης μνήμης

Πολυφωνικοί ήχοι

Δόνηση

MP3

Ανοιχτή ακρόαση

Φωνητική κλήση

Ηχογράφηση ήχων

Αποστολή πολλαπλών SMS & SMS CHAT

Έξυπνη πληκτρολόγηση Τ9

MMS

Internet e-mail

Vodafone Live

MyCosmos-View

Telestet Menu

Εγγύηση: 12 MONTHS

Φωνητικές κλήσεις / εντολές

Ρολόι / ξυπνητήρι

Ημερολόγιο

Υπολογιστής/ μετατροπέας νομισμάτων

Η συσκευασία περιλαμβάνει: Nokia 6670 smartphone RH-67,Μπαταρία Li-ion: 900mAh BL-5C,Φορτιστής Ταξιδιού ACP-12,Οδηγίες χρήσεως ,CD-ROM (με Nokia PC-Suite, UG, Επιπλέον Εφαρμογές Η/Υ),USB καλώδιο DKU-2,USB καλώδιο DKU-2, Μονοφωνικό Ακουστικό HS-5"""

ΑΥΤΑ τα λεει στο site του γερμανου.δεν βλεπω να λεει στην συσκευασια την καρτα μνημης!δεν ειναι μεσα στο στανταρ πακετο?

παιδια επειδη θελω να το αγορασω μπορειτε να μου πειτε 1---περιπου ποσο κανει μετρητοις χωρις συνδεση?2---εξωτερικο ραδιοφωνο τελικα παιρνει?3----hot swap γινεται με την καρτα μνημης η πρεπει να το κλεισω το κινητο για να την αναγνωρισει?ευχαριστω πολυ!

1.Ενδεικτικη τιμη απο πλαισιο € 372.00

2. λογικα θα ισχυει οτι ισχυει και στο 7610,δηλ να πετυχεις απο κανεναν

πωλητη που κανει βολτες ακουστικα με ραδιο.

3. για να βαλεις την καρτα μνημης θα πρεπει να κλεισεις το κινητο αφου θα πρεπει να βγει η μπαταρια.

Η Νοκια αναφερει και καρτα μνημης 64ΜΒ

http://www.nokia.com/nokia/0,8764,63734,00.html

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

3. για να βαλεις την καρτα μνημης θα πρεπει να κλεισεις το κινητο αφου θα πρεπει να βγει η μπαταρια.

Η Νοκια αναφερει και καρτα μνημης 64ΜΒ

http://www.nokia.com/nokia/0,8764,63734,00.html

Δηλαδή ολόκληρη μανούρα η υπόθεση με την κάρτα σε αυτό το μοντέλο.. :confused:

Τις καλύτερες τιμές στα Nokia τις βρίσκεις στο Nokia Club, νομίζω.. :shifty:

http://www.egs-avatars.com/e_gs_images/divers/gifs_jeux/image01.gif

Έχω κάνει εγκατάσταση το f-secure στο κινητό μου. Όμως έχει λήξει και δεν θέλω να πληρώσω για ανανέωση. Ξέρετε πιο αρχείο είναι μέσα στη διαχείρηση των εργαλείων για να το απεγκαταστήσω; Με λίγα λόγια δεν θυμάμαι το αρχείο για να κανω απεγκαταστήση.
London for ever

Έχω κάνει εγκατάσταση το f-secure στο κινητό μου. Όμως έχει λήξει και δεν θέλω να πληρώσω για ανανέωση. Ξέρετε πιο αρχείο είναι μέσα στη διαχείρηση των εργαλείων για να το απεγκαταστήσω; Με λίγα λόγια δεν θυμάμαι το αρχείο για να κανω απεγκαταστήση.

δεν υπαρχει crac*** εκδοση???

paidia radio hands free apo thn nokia den yparxei?giati kapoios anefere gia kati redio hands free apo mayrous tou dromou!

Δυστυχως οχι δεν υπαρχει γνησιο της Nokia.

Πριν ανοίξετε ένα νέο thread στα Series 60 ρίξτε μια ματιά στον ..::Πίνακα Περιεχομένων::..

Κανένας δεν ξέρει πιο είναι το αρχείο που πρέπει να απεγκαταστήσω;Για το f-secure .
London for ever

Κανένας δεν ξέρει πιο είναι το αρχείο που πρέπει να απεγκαταστήσω;Για το f-secure .

Θα κανεις remove αυτο που λεει "Anti-Virus"

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Το καλωδιο δουλευει μια χαρα στα windows xp sp2. αν σας κανει πρόβλημα, καντε το remove απο το συστημα/υλικο, κανετε μια επανακινηση, συνδεετε κινητο και καλωδιο στον υπολογιστη και το αφηνετε να κανει μονο του την εγκατασταση... δεν θα εχετε κανενα προβλημα! αλλιως με 25 ευρω παιρνετε ενα bluetooth adaptor και δεν θα ξαναμπλεξετε με καλωδια!!!! αυτο εκανα και εγω.....
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/153781a.jpg 1,7bar και τα μυαλα στο πισω καθισμα :blink:

Το καλωδιο δουλευει μια χαρα στα windows xp sp2. αν σας κανει πρόβλημα, καντε το remove απο το συστημα/υλικο, κανετε μια επανακινηση, συνδεετε κινητο και καλωδιο στον υπολογιστη και το αφηνετε να κανει μονο του την εγκατασταση... δεν θα εχετε κανενα προβλημα! αλλιως με 25 ευρω παιρνετε ενα bluetooth adaptor και δεν θα ξαναμπλεξετε με καλωδια!!!! αυτο εκανα και εγω.....

Το 6670 δεν υποστηρίζει Bluetooth Serial Port ως λειτουργία,απαραίτητη για συγχρονισμό μέσω του PC Suite.

Bluetooth File Transfer & Dial up Networking είναι οι μόνες προσφερόμενες επιλογές του 6670 σαν ΜπλεΔόντι. Το καλώδιο με SP2 δεν εχει πρόβλημα αρκεί να γίνει πρώτα εγκατασταση του PC Suite και μετά των drivers του καλωδίου και μετά μόνο εαν ζητηθεί με popup window(πάντα ζητείται)βάζουμε το USB καλώδιο στην επιθυμητή θύρα USB με το τηλέφωνο συνδεδεμένο και ανοικτο.

Θα κανεις remove αυτο που λεει "Anti-Virus"

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν βλέπω πουθενά μέσα στην διαχείρηση κάτι που να λέει antivirus.

London for ever

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν βλέπω πουθενά μέσα στην διαχείρηση κάτι που να λέει antivirus.

Η απεγκατασταση του f-secure γινεται απο το μενου της ιδιας της εφαρμογης.

Ανοιξε την εφαρμογη και στις επιλογες θα δεις κατω-κατω το uninstall. ;)

Περιεργο , περασα το f-secure για να το κανω μετα uninstall στο 6630 και εκανα remove το Anti-Virus οπως το εβλεπα στην διαχειρηση και ολα οκ.

Αν κανεις view details στην διαχειρηση των εφαρμογων πανω σε καθε εφαρμογη μπορεις να δεις το ονομα της καθε εφαρμογης

iPhone 5S Space Grey

Η απεγκατασταση του f-secure γινεται απο το μενου της ιδιας της εφαρμογης.

Ανοιξε την εφαρμογη και στις επιλογες θα δεις κατω-κατω το uninstall. ;)

Ευχαριστώ τον asymvivastos και nervous. Επιτέλους το έδιωξα από το τηλέφωνο μου. Απλά νόμιζα ότι unistall γίνεται μόνο από την διαχείρηση .Κατεθείαν είναι πιο εύκολο και σύντομο. Με είχε εκνευρίσει κάθε φορά που άνοιγα το τηλέφωνο μου ζήταγε να πληρώσω .

London for ever