greyfox17 Δημοσιεύτηκε May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 21, 2014 Γεια σας αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ σε το myphone. Θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο συμφέρει η αγορα του περσινου one. Το lag μου τη σπάει πολυυυυ:mad::mad::mad: κ θα ηθελα να το κρατησω για πανω απο 1,5 χρονια Προβλματιζομαι με τον snap 600 τι λετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Γεια σας αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ σε το myphone. Θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο συμφέρει η αγορα του περσινου one. Το lag μου τη σπάει πολυυυυ:mad::mad::mad: κ θα ηθελα να το κρατησω για πανω απο 1,5 χρονια Προβλματιζομαι με τον snap 600 τι λετε Ο όρος lag δεν υπάρχει στο λεξιλόγιο της HTC και ειδικά στο One. Τόσο απλά. :shifty: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Γεια σας αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ σε το myphone. Θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο συμφέρει η αγορα του περσινου one. Το lag μου τη σπάει πολυυυυ:mad::mad::mad: κ θα ηθελα να το κρατησω για πανω απο 1,5 χρονια Προβλματιζομαι με τον snap 600 τι λετε Για τον 1,5 χρόνο δεν μπορώ να σου πω, αλλά το Μ7 είναι ταχύτατο Αν δεν είναι για λόγους μεγαλύτερης οθόνης, εννοείται ότι παίρνεις το Μ7 καθώς η διαφορά τιμής είναι πολύ μεγάλη (375 με 555) Ακόμα και αν τμήμα π.χ. 50 ευρώ της διαφοράς των 180 ευρώ το ανακτήσεις σε ενδεχόμενη πώληση στον 1,5 χρόνο, πάλι η διαφορά τιμής είναι μεγάλη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Μια χαρα θα αντεξει... Αν σου αρεσει μπορεις να πας και στο G2 το οποιο ειναι ακομα πιο δυνατο και εξισου γρηγορο σαν κινητο :) Παντως για αρκετο καιρο δε βλεπω λογο να αλλαξεις εναν 600ρη Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Στο g2 θα χορτάσει lag. Εκτός αν με kit kat έχει αλλάξει τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Καλα ρε, οχι και θα χορτασει lag :lol: Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Καλα ρε, οχι και θα χορτασει lag :lol: Σε σχέση με το m7 θα εννοεί...Μην ξεχνάμε πως η HTC έχει την καλύτερη υλοποίηση του android μετά την nexus.. Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Σιγουρα ειναι εξαιρετικη υλοποιηση (οχι οτι δεν εχει κολληματακια ποτε, αλλα προφανως ειναι αμελητεα) αλλα το G2 ειναι επισης πολυ καλο κινητο, και με αρκετα ++ εναντι του Μ7 (και --, μη με φατε :p) Εγω το αναφερω γιατι ειναι και δυνατοτερο του One και θελει κινητο για 2 ετη σχεδον, και οικονομικοτερο... Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio27 Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Εγώ πήγα στο G2 μετά από iphone 4s και nexus 4. Οπότε χόρτασα :p Σίγουρα πολλά συν το g2 αλλά αν του τη σπάει τόσο πολύ το λαγκ, θα πρέπει να το ξανασκεφτεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2014 Γεια σας αυτο ειναι το πρωτο μου ποστ σε το myphone. Θα ηθελα να ρωτησω κατα ποσο συμφέρει η αγορα του περσινου one. Το lag μου τη σπάει πολυυυυ:mad::mad::mad: κ θα ηθελα να το κρατησω για πανω απο 1,5 χρονια Προβλματιζομαι με τον snap 600 τι λετε Για προβληματίζεσαι με τον Snap 600; :confused: Μιλάμε για έναν πολύ καλό επεξεργαστή. Βάλε και τα 2GB RAM και την καλή κάρτα γραφικών, πρόσθεσε και το καλογραμμένο Sense UI και έχεις ένα πολύ δυνατό κινητό. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Σιγουρα ειναι εξαιρετικη υλοποιηση (οχι οτι δεν εχει κολληματακια ποτε, αλλα προφανως ειναι αμελητεα) αλλα το G2 ειναι επισης πολυ καλο κινητο, και με αρκετα ++ εναντι του Μ7 (και --, μη με φατε :p) Εγω το αναφερω γιατι ειναι και δυνατοτερο του One και θελει κινητο για 2 ετη σχεδον, και οικονομικοτερο... Κι όμως δεν έχει κολληματακια ποτέ θα μου επιτρέψεις να πω. :-) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pgetsopoulos Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Κι όμως δεν έχει κολληματακια ποτέ θα μου επιτρέψεις να πω. :-) Δε θα σου το επιτρέψω :p Όχι συγκεκριμένα πράγματα, κάτι άκυρα μικρά :) Παράθεση Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy: Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greyfox17 Δημ. May 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Παιδιά, πήγα σε ενα κατάστημα και είδα το g2 αλλά το ui ειναι χάλια 50000 πράγματα μαζί ενώ το sense ειναι πιο καλό. Έρχομαι απο iPhone 4s και αν ειναι να δώσω 400 ευρώ θέλω να έχω την ίδια smooth εμπειρία και το Sony z1 ήταν καλό αλλά έχω ακούσει αρκετές φορές οτι ειναι ελλατωματικα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Παιδιά, πήγα σε ενα κατάστημα και είδα το g2 αλλά το ui ειναι χάλια 50000 πράγματα μαζί ενώ το sense ειναι πιο καλό. Έρχομαι απο iPhone 4s και αν ειναι να δώσω 400 ευρώ θέλω να έχω την ίδια smooth εμπειρία και το Sony z1 ήταν καλό αλλά έχω ακούσει αρκετές φορές οτι ειναι ελλατωματικα Από iPhone σε Android η Nexus η Htc Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Από iPhone σε Android η Nexus η Htc Αυτή την κίνηση από 4ς σε HTC έκανα και εγώ πρίν από 1 εβδομάδα περίπου, μετά από 5 χρόνια iphone (τα τελευταία 2 με 4ς) και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την μετάβαση. Το κινητό είναι πολύ καλό, δεν κάνει σπασίματα στο scroll πουθενά. Σπασίματα στο scrolling σε κάθετες λίστες, σε οριζόντιες λίστες, και τέτοια, απλά δεν υπάρχουν. Ούτε στο browser, ούτε σε λίστες επαφών (250+ επαφές), ούτε σε λίστες μουσικής (500+τραγούδια), ούτε σε λίστες φωτογραφιών (600+ φωτό). Επίσης να πω εδώ πως τα παραπάνω (φωτό, τραγούδια, επαφές) τα πέρασα όλα μια και έξω από το backup του 4ς στο itunes (htc sync) και δεν έκανε σπασίματα ούτε στο πρώτο scroll (που δεν έχει κάνει ακόμα Indexing κλπ). Δεν κάνει σπασίματα όυτε σε μεγάλα και βαριά site. Επίσης γράφω πιο γρήγορα, με καλύτερες προτάσεις διόρθωσης/ορθογραφίας. Η μπαταρία στρώνει και βγάζει άνετα 1,5 ημέρες (υπέρ άνετα) στην δική μου χρήση. (συγκριτικά το 4ς εβγαζε μία μέρα με το ζόρι). H άλλη εναλλακτική μου ήταν nexus αλλά κάπου όλα αυτά που διάβασα για θέματα ποιότητας προεπιλεγμένων υλικών (μικρόφωνα, μεγάφωνα κλπ) με οδήγησαν στο htc. Το ONE (και γενικά η ΗΤC) πάσχει από Quality Control, αλλά αν δεν πετύχεις κακοφτιαγμένη συσκευή (κενα στην συναρμογή, μωβ φωτό κλπ) τότε είναι όλα οκ. Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Από iPhone σε Android η Nexus η Htc Συμφωνώ... Με μια προτίμηση στο One αρκεί να υπάρχει το απαραίτητο μπάτζετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greyfox17 Δημ. May 22, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 Τι είναι το htc sync το one θα αναβαθμιστεί του χρόνου ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lippi Δημ. May 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2014 http://www.htc.com/www/software/htc-sync-manager/http:// Παράθεση Will go to heaven for the climate, to hell for the company... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts