manos the greek Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Με το Ονοματεπωνυμο στα Ελληνικά: 1) τεχνοκριτής καί έμπορος τέχνης 2) Στιχουργός 3) Ποδοσφαιριστής 4) Παλαιοπώλης 5) Ηθοποιός και με το επίθετο μόνο διάφορα... 2,990 Αποτελέσματα Με το Ονοματεπώνυπο στα Αγγλικά την σελίδα μου στο Facebook. 534 αποτελέσματα Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rita09 Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Με αναζήτηση στα Ελληνικά μου έβγαλε τρία αποτελέσματα για μένα, και 500 περίπου άλλα άσχετα. Στα Αγγλικά πάλι έβγαλε ένα αποτέλεσμα για μένα και άλλα 200 για άλλες με ίδιο επίθετο! :) Παράθεση Ποτε μην μαλωνεις με εναν ηλιθιο. Θα σε ριξει στο επιπεδο του και θα σε κερδισει λογω εμπειριας. :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis_thess Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Εμενα μονο 761 αλλα το δευτερο ειναι αρθρο σε εφημεριδα (για μενα) Εγινα φίρμα στα γεραματα ! :lol::lol: Παράθεση :up: Myphone Meeting @ Thessaloniki 14/12/14 ! XARISETO.GR Μην το πετάς... XariseTo.gr ! 2030.gr Οδηγος camping Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros_dl Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Εμένα μου έβγαλε μόλις 1 αποτέλεσμα (μιας και το επίθετο μου εκτός από 'σιδηρόδρομος είναι κ σπάνιο)αλλά αναφερόταν στον εαυτό μου! Ήταν από το Γυμνάσιο στο οποίο πήγαινα και το οποίο είχε καταχωριμένα στο site τα ονόματα όλων των μαθητών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
em_seven Δημ. August 28, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2008 Μου έβγαλε 29.100 αποτελέσματα!!! απο τα οποία κανένα δεν αναφέρεται σε εμένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
philipBRAZIL Δημ. August 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2008 Έβγαλε 5,140 καταχωρήσεις. Είδα μόνο την πρώτη σελίδα, τα πρώτα 10 δηλαδή εκ των οποίων τα 2 ήταν για το πρόσωπό μου. Παράθεση BRAZILEIROS - Hellas Video-Sakis :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 ειδα 70 καταχωρήσεις για το άτομό μου, λόγω δουλειάς. Παντως η αλήθεια ειναι πια οτι δεν μπορει να κρυφτείς πουθενά, ειδικά σε επαγγελματικές ιδιότητες ανα πάσα στιγμή φαίνονται ολες σου οι κινησεις, κατι που για μενα δεν ειναι κακό απαραίτητα!!!! Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnthegreek Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Εγώ βάζοντας το όνομα μου,βρήκε 23.700 καταχωρήσεις!.:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Scottas Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Results 1 - 10 of about 212,000 for ***********. (0.23 seconds) hehe kali fasi:p:):D Παράθεση Μέγιστο μέγεθος υπογραφής 16 kiB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts