Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στην Lollipop δεν θυμάμαι να μου εμφάνιζε το μήνυμα Welcome to Vodafone όταν ξεκινούσε το λειτουργικό. Ξέρετε κανένα τρόπο να το βγάλω; Επίσης γίνεται να βγάλω από την lock screen το κείμενο Vodafone GR;

Καλησπερα για το πρωτο εδω εισαι αν σου αρεσει καποιο φλασαρης και φευγει το vod

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2776538

και για το δευτερο βαζεις το xtended settings - lockscreen option και ειτε το κλεινεις ειτε γραφεις κατι δικο σου.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

• Απαντήσεις 731
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άλλο ρωτάει ο φίλος και δυστυχώς δεν γίνεται να φύγει..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Oυπς... νομιζα οτι εφευγε ετσι, θυμαμαι στο μ7 μου που το ειχα s off και ειχα αλλαξει οτι εφευγε ετσι, αλλα για να το λες

ξερεις καλυτερα ,ακυρο φιλε gms το δευτερο στην lockscreen παιζει το εχω αλλαξει.

hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi

htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom

htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab

htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim

Ναι, το μήνυμα που θέλω να διώξω εμφανίζεται αφού μπει στο λειτουργικό. Το bootanimation το έχω αλλάξει ήδη με αυτό των GPE Marshmallow. Το άλλο θα το τσεκάρω με το που θα περάσω το Xposed. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Καλησπέρα παίδες.υπάρχει κάνεις να μου γράψει πως γυρνάω σε στοκ ρομ μιας κ οποία και αν δοκίμασα δεν ήταν κάτι φοβερο;;είμαι s off.ευχαριστωωωω

Κάποιος έμπειρος, από την έκδοση του bootloader και του radio μπορεί να καταλάβει ποιο firmware έχεις. Εγώ αυτά δεν τα γνωρίζω. Θυμάσαι ποια ήταν η τελευταία στοκ rom που είχες περασμένη πριν αρχίσεις να δοκιμάζεις τις custom;

Κάποιος έμπειρος, από την έκδοση του bootloader και του radio μπορεί να καταλάβει ποιο firmware έχεις. Εγώ αυτά δεν τα γνωρίζω. Θυμάσαι ποια ήταν η τελευταία στοκ rom που είχες περασμένη πριν αρχίσεις να δοκιμάζεις τις custom;

Ναι φίλε.την 6 είχα.μόλις έκανα το update άρχισα να φλασαρω

Επομένως έχεις το τελευταίο firmware και το μόνο που χρειάζεσαι είναι η rom. Αν δεν κράτησες δικό σου backup (που υποπτεύομαι ότι δεν κράτησες), τσέκαρε το CID της συσκευής σου για να καταλάβουμε ποια rom πρέπει να κάνεις restore.

Επομένως έχεις το τελευταίο firmware και το μόνο που χρειάζεσαι είναι η rom. Αν δεν κράτησες δικό σου backup (που υποπτεύομαι ότι δεν κράτησες), τσέκαρε το CID της συσκευής σου για να καταλάβουμε ποια rom πρέπει να κάνεις restore.

Cid 203 έχω.

Για αρχή σιγουρέψου ότι έχεις το TWRP 2.8.7.0 περασμένο ή πέρασέ το αν για κάποιο απίθανο λόγο έχεις πιο παλιά έκδοση. Κάνε ένα πλήρες backup έτσι ώστε αν κάτι πάει στραβά να επαναφέρεις την συσκευή σου σε λειτουργική κατάσταση. Επέλεξε το backup να αποθηκευτεί στην SD. Αντέγραψέ το στον υπολογιστή για ασφάλεια.

Κατέβασε από εδώ το πρώτο backup με όνομα 6.12.401.4 Ξεζίπαρέ το και με όποιον τρόπο σε βολεύει κάνε αντιγραφή τον ξεζιπαρισμένο φάκελο, στον φάκελο όπου το TWRP κρατάει τα backup. Ο φάκελος στον οποίο το TWRP κρατάει τα backup έχει ως όνομα το serial της συσκευής σου. Εκεί μέσα αντέγραψε το backup που κατέβασες (όπως είπαμε όχι το zip, τον φάκελο). Μπες στον TWRP και κάνε wipe system, data, boot. Μετά κάνε restore το backup που κατέβασες. Όταν τελειώσει και πατήσεις reboot, το TWRP θα σε ρωτήσει αν θέλεις να κάνει root. ΜΗΝ κάνεις swype. Πάτα το κουμπί που λέει reboot (αν θυμάμαι καλά) χωρίς root.

Edited by gms

ευχαριστω πολυ φιλε μου για την βοηθεια.να σε ρωτησω αν ξερεις.εχω παρει μπακ απ την στοκ ρομ μου.αλλα οταν παω να την περασω στο κινητο απο τον υπολογιστη,μου βγαζει οτι ενα αρχειο δεν ειναι δυνατο να μετακινηθει.και μου δινει επιλογες μονο παραλειψη η ακυρωση.γιατι γινετε αυτο?ευχαριστωω

Το τι συμβαίνει ίσως το μάθεις από το μήνυμα που σου βγάζουν τα windows. Μπορεί να μην έχεις αρκετό διαθέσιμο χώρο στην κάρτα μνήμης. Μπορεί να έχει πάθει κάποια ζημιά η κάρτα μνήμης και να μην μπορεί να γίνει εγγραφή. Μπορεί να έχει πάθει κάποια ζημιά ο δίσκος σου και να μην μπορεί να διαβάσει το συγκεκριμένο αρχείο. Και άλλα πράγματα που δεν περνάνε από το μυαλό μου αυτή τη στιγμή. Το TWRP όταν κάνει backup δημιουργεί και αρχεία με καταλήξεις .md5 Αυτά είναι για να μπορείς ανά πάσα στιγμή να επαληθεύσεις ότι τα αρχεία δεν έχουν πάθει κάποια ζημιά. Μπορείς να κάνεις εγκατάσταση αυτήν την εφαρμογή για να κάνεις τον έλεγχο. Μετά την εγκατάσταση θα μπορείς να κάνεις διπλό κλικ στα md5 και θα σου δείχνει αν το αρχείο είναι εντάξει ή αν έχει τροποποιηθεί ή αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα.

ok.ευχαριστω και παλι.προσπαθω να κατεβασω το μπακ απ αλλα δεν κατεβαινει.αυτο που ψαχνω ομως ειναι να γυρισω σε εντελως στοκ.recovery kai rom.δηλαδη μεσω ruu.το παλευω εδω αλλα δεν μου τρεχει το ruu.και ψαχνω κανενα οδηγο που να καταλαβαινω αλλα μπα

Δυστυχώς δεν έχει βγει ακόμα ruu για την 6.0 Το να περάσεις το στοκ recovery είναι επίσης εύκολη υπόθεση. Αν το θέλεις όμως για χρήση εγγύησης, εκεί δεν μπορώ να βοηθήσω γιατί δεν τα ξέρω καλά. Θα χρειαστεί να ψάξεις στα ποστ του kollatos που έχει ήδη γράψει πως να επαναφέρεις στον bootloader όλες τις ενδείξεις σε κατάσταση στοκ για να δεχτούνε το κινητό στο σέρβις.

Δεν το ψάχνω για εγγύηση.αλλά για να γυρίσω σε στοκ να ηρεμήσω μιας κ όλες οι καστομ που δοκίμασα έχουν κάποια σφάλματα..Αντρέα ακουυυυς;;;;:lol::lol::lol:

Αν γνωρίζεις αγγλικά, διάβασε καλά και ακολούθησε αυτόν τον οδηγό. Αν όχι, θα κάνω μία προσπάθεια να γράψω οδηγίες.

Κατέβασε από εδώ το recovery με όνομα 6.12.401.4 Αντέγραψέ το στον φάκελο όπου έχεις εγκαταστήσει το adb και fastboot. Αν δεν έχεις εγκατεστημένο το adb και fastboot, κατέβασε το από εδώ, εγκατέστησέ το στον φάκελο C:\adb για ευκολία και βάλε σε αυτόν τον φάκελο το recovery που κατέβασες. Πάτα έναρξη και γράψε cmd χωρίς να πατήσεις enter. Θα εμφανιστεί το cmd.exe. Κάντο copy και paste στον φάκελο που έχεις το adb. Ενεργοποίησε τα developer options στη συσκευή και τον εντοπισμό σφαλμάτων USB. Σύνδεσε τη συσκευή σου στο pc, στο pc πάνε στον φάκελο όπου έχεις εγκατεστημένο το adb και τρέξε το cmd. Εκτέλεσε την εντολή adb devices Αν δει την συσκευή σου, τρέξε adb reboot bootloader Αφού η συσκευή μπει στον bootloader τρέξε fastboot flash recovery 6.12.401.4_recovery.img Πλέον έχεις το στοκ recovery. Τρέξε fastboot reboot και είσαι έτοιμος.

Όταν κυκλοφορήσει θα μπορείς. Αλλά δεν υπάρχει λόγος. Αφού περάσεις το στοκ recovery, όλα στοκ θα είναι στη συσκευή σου. Δεν μένει κάτι άλλο που να είναι custom. Εκτός από τις ενδείξεις στον bootloader που από ότι διάβασα πιο πάνω, άμα κάνεις relock τον bootloader και τρέξεις το ruu θα φύγουν.

Agrimis αν έχεις 32Gb κάρτα SD μπορείς να πας πολύ εύκολα σε στοκ κατάσταση με marshmallow

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

καλησπερα φινν!δεν εχω φιλε.usb stick κανει?εαν οχι καιρος να αγορασω μια καρτα..αν μπορεις γραψε μου τι να κανω και οταν παρω καρτουλα θα το κανω

Δεν το έχω δοκιμάσει με USB otg. Κατεβάζεις το https://www.androidfilehost.com/?fid=24369303960687057 μετονομαζεις σε 0P6BIMG.zip και τοποθετείς στο root. Boot into bootloader και θα σε ρωτήσει αν θες να ξεκινήσει

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.