spyros_mad_doc Δημ. September 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2014 Νομίζω το s/n της συσκευής παρέχει αυτές τις πληροφορίες... ΔΕΝ ξέρω κατά πόσο είναι ασφαλές να δίνεις το imei της συσκευής σου... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Ακόμα να πάρω την αναβάθμιση σε branded three... Edit, Μόλις τσέκαρα και μου την έβγαλε!! Δεν θα έπρεπε να την βγάλει αυτόματα σαν ειδοποίηση? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Ακόμα να πάρω την αναβάθμιση σε branded three... Edit, Μόλις τσέκαρα και μου την έβγαλε!! Δεν θα έπρεπε να την βγάλει αυτόματα σαν ειδοποίηση? Και εμένα δεν την έβγαλε αυτόματα πήγα και το τσέκαρα εγώ. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Τι ειναι ρε παιδια το branded three? Καλημερα κιολας! Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Τι ειναι ρε παιδια το branded three? Καλημερα κιολας! Πώς λέμε branded Vodafone.... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Πώς λέμε branded Vodafone.... Οκ σ ευχαριστω φιλε μου. Εμεις με Ελληνικη συσκευη unbranded δεν εχουμε κανενα update στα σκαρια ε? Οχι οτι καιγομαι αλλα θα ηθελα μια αλλαγη γιατι με βλεπω να ρουταρω και να αλλαζω σε viper. (Δυστυχως δεν μπορω να μεινω ησυχος...) Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Οκ σ ευχαριστω φιλε μου. Εμεις με Ελληνικη συσκευη unbranded δεν εχουμε κανενα update στα σκαρια ε? Οχι οτι καιγομαι αλλα θα ηθελα μια αλλαγη γιατι με βλεπω να ρουταρω και να αλλαζω σε viper. (Δυστυχως δεν μπορω να μεινω ησυχος...) Λογικά τώρα πάμε για L που όπως έχει πει η HTC θα την λάβουμε μέσα σε 90 ημέρες από την διάθεση της. Ίδωμεν Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Λογικά τώρα πάμε για L που όπως έχει πει η HTC θα την λάβουμε μέσα σε 90 ημέρες από την διάθεση της. Ίδωμεν "Android L will be built on a 64-bit architecture, which will allow it to better harness the power of multicore processors." Μαλλον θα περιμενω... Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 "Android L will be built on a 64-bit architecture, which will allow it to better harness the power of multicore processors." Ναι όσο αξιοποίησαν τα pc την 64bit αρχιτεκτονική και τους multicore επεξεργαστές.. :wacko: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Το πιθανότερο είναι ότι η γυναίκα σου θα πάρει το Μ8 η θα σε χωρίσει :) Kωστα ετσι ακριβως οπως τα εγραψες,εμεινε το 1+1 στα δικα μου χερια:( Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Kωστα ετσι ακριβως οπως τα εγραψες,εμεινε το 1+1 στα δικα μου χερια:( Καλό είναι για να ασχοληθείς λίγο αλλά αυτό το γλυκό δούλεμα που έχει το Μ8 δεν το έχει με τίποτα. Με την αρρώστια που έχουμε, μετά από το Βερολίνο και την Μαδρίτη μας πιάνει μανία να αγοράσουμε ότι κυκλοφορεί. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Οκ σ ευχαριστω φιλε μου. Εμεις με Ελληνικη συσκευη unbranded δεν εχουμε κανενα update στα σκαρια ε? Οχι οτι καιγομαι αλλα θα ηθελα μια αλλαγη γιατι με βλεπω να ρουταρω και να αλλαζω σε viper. (Δυστυχως δεν μπορω να μεινω ησυχος...) Αν έχεις 4.4.3,δεν υπάρχει άλλη αναβάθμιση..Αλλά γιατί να θέλεις;;Δεν έχω βρει κάτι που να μην είναι σωστό.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2014 Όταν έχεις μια συσκευή ου είναι πιστόλι, ψαχνεσαι με τα δευτερόλεπτα. Επιστροφή λοιπόν στο Sense γιατι Ναι ο Nova είναι πιο αργός. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a40ntistos Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Καλησπέρα και απο εμένα. Πιστεύετε ότι στο m8 είναι καλό να γίνει root; Έχω αρκετούς φίλους που έχουν android και μου λένε ότι αμα κάνω root θα αλλάξει τελείως το experience που θα έχω με το τηλέφωνο. Εμένα η συσκευή μέχρι στιγμής πάει απροβλιμάτιστη. Θα προτείνατε να έκανα το root η οχι; Συγνώμη αν σας κούραζει αυτή η ερώτηση μου αλλά ήμουν λάτρης του απαγορευμένου καρπού τόσα χρόνια μέχρι που έπεσα στα γλυκίσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Καλησπέρα και απο εμένα. Πιστεύετε ότι στο m8 είναι καλό να γίνει root; Έχω αρκετούς φίλους που έχουν android και μου λένε ότι αμα κάνω root θα αλλάξει τελείως το experience που θα έχω με το τηλέφωνο. Εμένα η συσκευή μέχρι στιγμής πάει απροβλιμάτιστη. Θα προτείνατε να έκανα το root η οχι; Συγνώμη αν σας κούραζει αυτή η ερώτηση μου αλλά ήμουν λάτρης του απαγορευμένου καρπού τόσα χρόνια μέχρι που έπεσα στα γλυκίσματα. Αν έχεις HTC δεν χρειάζεσαι root,ούτε custom Rom.Όλα δουλεύουν ήδη σωστά.το μόνο κέρδος που θα έχεις είναι το adblock,που κόβει τις διαφημίσεις.Αλλά θα μπλέξεις με τις αναβαθμίσεις μετά Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Αν χρειαστείς root θα το καταλάβεις μόνος σου. Εφόσον οι ανάγκες σου καλύπτονται η γνώμη είναι να αφήσεις την συσκευή όπως είναι. Το root από μόνο του δεν βελτιώνει ούτε χαλάει κάτι. Το πιθανότερο όμως αν μπλέξεις με custom και tweaks να χάσεις την απίθανη εμπειρία αυτής της συσκευής. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Αν χρειαστείς root θα το καταλάβεις μόνος σου. Εφόσον οι ανάγκες σου καλύπτονται η γνώμη είναι να αφήσεις την συσκευή όπως είναι. Το root από μόνο του δεν βελτιώνει ούτε χαλάει κάτι. Το πιθανότερο όμως αν μπλέξεις με custom και tweaks να χάσεις την απίθανη εμπειρία αυτής της συσκευής. Εγώ το μόνο που θα ήθελα απο αυτή τη συσκευή είναι να μπορούσα να μειωσω το μέγεθος των soft buttons. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Εγώ το μόνο που θα ήθελα απο αυτή τη συσκευή είναι να μπορούσα να μειωσω το μέγεθος των soft buttons. Αυτό και το μέγεθος των εικονιδίων. Αλλά από την άλλη δεν θέλω να μπλέξω και να χάσω αυτή την καταπληκτική εμπειρία. Τα bezel δεν μ ενοχλούν καθόλου. Το πρόβλημα στο μέγεθος για μένα έρχεται με το φάρδος και τις τεράστιες θήκες. Με την dot δεν έχω πρόβλημα. Το M8 παραμένει ένα μικρό ευέλικτο τηλέφωνο κι ας είναι μόλις 1εκ στενότερο και 8 χιλιοστά πιο κοντό από το Note4. Είναι ο σχεδιασμός που το κάνει τόσο βολικό. Και το σπουδαιότερο μπορείς να το κρατήσεις 2 χρόνια χωρίς να υστερεί έναντι του ανταγωνισμού. Με βλέπω να το κρατάω σαν βάση και να δοκιμάζω άλλες συσκευές σαν δεύτερες για το χόμπι μου. Τελευταία έχω πετύχει σε έξοδο και δεύτερο Μ8 εκτός από το δικό μου :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Εγώ το μόνο που θα ήθελα απο αυτή τη συσκευή είναι να μπορούσα να μειωσω το μέγεθος των soft buttons. Γίνεται με root;) Αυτό πάντως που μερικοί έχουν άποψη για το root ενώ μέχρι χθες έπαιζαν με το μήλο δεν το καταλαβαίνω.. Προσωπικά όσο καλό και να είναι ένα τηλέφωνο δεν παύει να είναι κλειδωμένο και να με αποτρέπει να κάνω ότι γουστάρω με αυτό, τη στιγμή που το πλήρωσα ένα σκασμό λεφτά.. Αυτό για μένα είναι απαράδεκτο γι' αυτό και κάθε συσκευή που περνάει από το χέρια πρώτα rootάρεται και μετά τη χρησιμοποιώ. Κανένας δεν μπορεί να πει σε κανέναν αν χρειάζεται ή όχι το root, είναι καθαρά θέμα αναγκών του καθενός.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Άντε, ας πω και εγώ μερικά από τα παράπονά μου. - Πάρα πολύ ευαίσθητο touch που στην αρχή σε ενθουσιάζει αλλά αργότερα στην σπάει. - Όταν είναι στο γραφείο ''ξάπλα'' για να ανάψει να δεις κάτι πρέπει να είσαι φακίρης η να την σηκώσεις. - Είναι μεγάλη, πολύ μεγάλη συσκευή για την οθονη 5’’ - On Screen buttons, εδώ τα πράγματα είναι τραγικά. - Τα πλήκτρα της αυξομείωσης ήχου πατιούνται άθελα πανεύκολα και συνήθως προς το χαμήλωμα - Κάμερα δυστυχώς, αν και δεν με ενδιαφέρει τόσο, πολύ μέτρια, ειδικά μπροστά στο S5 & G3 Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 1. Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. 2. Όταν είναι ξάπλα, δεν πρέπει να ανάβει η οθόνη. 3. Σε αυτό συμφωνώ κι εγώ, είναι μεγάλο για 5άρα οθόνη. 4. Όντως.. 5. Δεν μου έχει τύχει ακόμα. 6. Εδώ διαφωνώ κάθετα, αν δεις στο xda τι αποτελέσματα έχουν όσοι ξέρουν να ρυθμίσουν την κάμερα θα πάθεις πλάκα. Σήμερα τα κοιτούσα κι έμεινα με το στόμα ανοικτό.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 (edited) Γίνεται με root;) Αυτό πάντως που μερικοί έχουν άποψη για το root ενώ μέχρι χθες έπαιζαν με το μήλο δεν το καταλαβαίνω.. Προσωπικά όσο καλό και να είναι ένα τηλέφωνο δεν παύει να είναι κλειδωμένο και να με αποτρέπει να κάνω ότι γουστάρω με αυτό, τη στιγμή που το πλήρωσα ένα σκασμό λεφτά.. Αυτό για μένα είναι απαράδεκτο γι' αυτό και κάθε συσκευή που περνάει από το χέρια πρώτα rootάρεται και μετά τη χρησιμοποιώ. Κανένας δεν μπορεί να πει σε κανέναν αν χρειάζεται ή όχι το root, είναι καθαρά θέμα αναγκών του καθενός.. Κολλάτε επειδή τα λες αυτά για μένα, θα έπρεπε σαν moderator να είσαι πιο προσεκτικός στα υπονοούμενα σου. Απαράδεκτο είναι να υποδεικνύουμε σε μέλη που δεν έχουν ιδέα από root και mods να το κάνουν. Θα έλεγα μάλιστα ότι είναι επικίνδυνη συμβουλή. Γι αυτό του είπα ότι θα το καταλάβει από μόνος του όταν το χρειαστεί. Το τι κάνεις στις δικές σου συσκευές είναι δικό σου πρόβλημα και δεν αφορά τα μέλη. To ότι κάποτε φλασαραμε custom με το που βγάζαμε την συσκευή από το κουτί της, δεν λέει τίποτα απολύτως. Οσο για τις ειρωνείες "έπαιζε με μήλα" άστες καλύτερα. Moderators που έχουν προσφέρει εδω μέσα και μας έμαθαν οσα ξέρουμε, δεν ειρωνεύονται ποτέ και κανένα παρόλο που θα μπορούσαν. @@Jig Ε γι αυτό εχει το κουμπάκι αν είσαι ξαπλωμένος ανοιξε το απο κει :) Τώρα όλα τα άλλα ισχύουν, αλλά τα βρίσκεις ενοχλητικά αφού δώσεις την συσκευή. :) Το μέγεθος όπως είπα πριν δεν μ ενοχλεί γιατί είναι σε ύψος. Γενικά όπως έχω ξαναπεί είναι η πιο απροβληματιστη συσκευή και η μοναδική που αγόρασα δύο φορές γιατί το άξιζε. Η κάμερα το βράδυ σ ενα ρεστοράν η στο σαλόνι του σπιτιού, ντροπιαζει πολλές 13αρες και 16αρες. Έξω υστερεί αλλά δεν με νοιάζει γιατί είδα στην πράξη πόσο λίγες είναι γενικώς οι κάμερες των κινητών χωρίς optical zoom. Θα δούμε οι νέες συσκευές πόσο καλύτερες είναι. Μέχρι στιγμής απ όσες υπάρχουν δεν μου κάνει αίσθηση καμιά άλλη. Edited September 8, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 (edited) 1. Αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. 2. Όταν είναι ξάπλα, δεν πρέπει να ανάβει η οθόνη. 3. Σε αυτό συμφωνώ κι εγώ, είναι μεγάλο για 5άρα οθόνη. 4. Όντως.. 5. Δεν μου έχει τύχει ακόμα. 6. Εδώ διαφωνώ κάθετα, αν δεις στο xda τι αποτελέσματα έχουν όσοι ξέρουν να ρυθμίσουν την κάμερα θα πάθεις πλάκα. Σήμερα τα κοιτούσα κι έμεινα με το στόμα ανοικτό.. Nαι, βεβαια, ολα ειναι υποκειμενικα, για τα δικα μου γουστα-εμπειρια μιλησα :) Τελεια συσκευη δεν εχει κυκλοφορησει ακομα και ουτε προκειται. ps Αν θελεις μας εξηγεις τι εννοεις '' Όταν είναι ξάπλα, δεν πρέπει να ανάβει η οθόνη.'' Ολοι εχουμε πει το προβλημα, επανειλημμενως εδω. Edited September 8, 2014 by Jig ps Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Όταν είναι ξάπλα η οθόνη αναβει μόνο όταν το κινητό δεν είναι σε deep sleep Αυτό έχω καταλάβει εγώ. Κώστα tesalat Πάτρα δεν έχω πετύχει κανένα να το έχει δυστυχώς. Παίζουν με touchwiz εδώ. Κάπου πήρε το μάτι μου ένα m8 να τα ρίχνει στον βασιλιά note 4 δεν είμαι σίγουρος. Σε ένα review αλλά δεν θυμάμαι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. September 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 8, 2014 Όταν είναι ξάπλα η οθόνη αναβει μόνο όταν το κινητό δεν είναι σε deep sleep Αυτό έχω καταλάβει εγώ. Κώστα tesalat Πάτρα δεν έχω πετύχει κανένα να το έχει δυστυχώς. Παίζουν με touchwiz εδώ. Κάπου πήρε το μάτι μου ένα m8 να τα ρίχνει στον βασιλιά note 4 δεν είμαι σίγουρος. Σε ένα review αλλά δεν θυμάμαι Θοδωρή δεν με στεναχωρεί καθόλου ότι κυκλοφορούν ελάχιστα. Για μένα είναι μια συσκευή που δεν θα πουληθεί όπως δεν πούλησα το HD2 που το έχω στο συρτάρι σε πλήρη λειτουργία. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts