Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ορίστε,πως έκανες το BlinkFeed να δουλεύει μαζί με τον nova??

Το είχα γράψει και μερικές σελίδες (αρκετές) πιο πίσω. Δεν ξέρω αν γίνεται στο Μ8 (αν και δεν βρίσκω τον λόγο γιατί όχι) αλλά στο Μ7 το είχα εξ αρχής και συνεχίζει να δουλεύει και τώρα.

Nova Settings -> Gestures -> (πηγαίνεις εκεί που θέλεις, εγώ π.χ. το έβαλα στο Home Button) -> Shortcuts -> Activities και εκεί διαλέγεις αυτό που θέλεις (HTC Sense ήταν νομίζω παλιά, τώρα είναι HTC Blinkfeed).

Δοκίμασε και πες μου αν δουλεύει.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν επαληθευθούν οι φήμες για το iPhone 6, τουλάχιστον αυτό των 4.7" θα είναι και πάλι κατώτερο από το M8 πόσο μάλλον από το Μ9.

Όταν η HTC έφτιαχνε software για smartphone, όλοι οι άλλοι που τώρα είναι από πάνω, δεν είχαν φανταστεί καν ότι κάποια στιγμή μπορεί να γίνουν κατασκευαστές.

Η ηγεσία της HTC κατά την περίοδο 2010 έως και 12, αν είχε φιλότιμο, έπρεπε να έχει κάνει χαρακίρι.

Είχε την πρώτη android συσκευή και το πρώτο NEXUS.

Τεράστιο πλεονέκτημα, αλλά πήγαν να το παίξουν στην Google βασιλικοτεροι του βασιλέως.

Συν τα τεράστια λάθη που ακολούθησαν οδήγησαν την Νο1 εταιρεία σχεδόν σε πτώχευση.

Αν θυμάμαι καλά το 2009 κρατούσε μόνη της τα WM της Microsoft στο 8% του συνολικού μεριδίου της αγοράς.

Από εκεί ξεκίνησα Κώστα από το wm trinity μάλλον πιο πριν από qteck S200 lol

Παναγιωτης

Μπορώ να αλλάξω γραμματοσειρά χωρίς root? Υπάρχει και πιο bold

Έχει στις ρυθμίσεις τα παρακάτω... Δεν ξέρω αν βοηθάνε...

Έχει στις ρυθμίσεις τα παρακάτω... Δεν ξέρω αν βοηθάνε...

Ναι από εκεί μπήκα και κατέβασα το iFont το οποίο περιέχει διαφορές γραμματοσειρές. Αυτή που επέλεξα είναι πιο bold και μοιάζει πολύ με την γνήσια.

Λέγεται Aller.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ναι από εκεί μπήκα και κατέβασα το iFont το οποίο περιέχει διαφορές γραμματοσειρές. Αυτή που επέλεξα είναι πιο bold και μοιάζει πολύ με την γνήσια.

Λέγεται Aller.

Καλησπέρα και μεγεια το εργαλείο, ελπίζω να σε ικανοποιήσει πλήρως! Τι δεν σε βόλεψε στην γραμματοσειρα? Εννοείς μόνο στον πλοηγό ή σε όλα τα μενού κτλ? Είχα δοκιμάσει κι εγώ στην αρχή κάποιες, έτσι για χαζολογημα, αλλά τελικά η stock default μου έκατσε καλύτερα οπότε έμεινα εδώ

@Pik, όπως είπες κι εσύ gold συσκευές αυτήν την στιγμή μόνο δύο μπορεί να πάρει κάποιος που έχει στοιχειώδη επαφή με την αισθητική - βασικά είπες ευκαιρία για χρυσό μην παίρνουμε όλο λευκά, μαύρα και γκρι αλλά υπερθεματιζω :p..

Έτσι ακριβώς σκέφτηκα κι εγώ όταν το πήρα συν ότι βλέποντάς το πείστηκα.. Η αρχή είχε γίνει μόλις είχα δει το Μ7 σε χρυσό που είναι ακριβώς το ίδιο λόγω χρήσης ίδιου υλικού, αλλά στο Μ8 δείχνει ακόμα πιο όμορφο.. Το gun metal επίσης πανέμορφο αλλά για αλλαγή νομίζω είναι ότι πρέπει. Πάντως χρυσό δεν είναι αλλά απαλό amber copper gold θα το έλεγα :)

Edited by efthimis31

Μ8 ξανα κι εδώ, το πανεμορφο, ποιοτικοτατο αυτό κινητο που με ειχε κερδισει και στην πρωτη συμβιωση μαζι του , πριν από μηνες.

Στην dual sim εκδοχή του αυτή τη φορα...

Μ8 ξανα κι εδώ, το πανεμορφο, ποιοτικοτατο αυτό κινητο που με ειχε κερδισει και στην πρωτη συμβιωση μαζι του , πριν από μηνες.

Στην dual sim εκδοχή του αυτή τη φορα...

Καλορίζικο και καλοδουλευτο Βαγγέλη,υπάρχουν διαφορές με αυτά που έχουν απλή SIM card ???

Παναγιωτης

@Pik, V@gelis

Παιδιά το Μ8 είναι τηλέφωνο για να μείνετε σ αυτό.

Εγώ αν είχα καταφέρει να πουλήσω το iPhone αρχές Απρίλη, δεν θα το είχα κουνήσει.

Δεν υπάρχει λεπτομέρεια που να μην την έχουν προσέξει.

Έχει το καλύτερο πληκτρολόγιο. Το original Swype είναι λίγο μπροστά του.

Οι OEM εφαρμογές παίρνουν συνεχή updates μέσω Google play.

Η κάμερα έχει βελτιωθεί μετά τόσα updates. Φαίνεται σε σχέση με τα δείγματα από το πρώτο που είχα πάρει τέλος Μαρτίου.

@Ευθύμης

Το πρόβλημα μου ήταν σε εφαρμογές όπως tapatalk, in.gr κλπ όπου το βράδυ που τα μάτια είναι κουρασμένα μετά από τόσες ώρες σε μικρές οθόνες, δυσκολεύονται.

Η γραμματοσειρά που έβαλα είναι πολύ σοβαρή και μοιάζει στην γνήσια.

Το όψη άλλες συσκευές χρειάζονται root για να περάσει μια γραμματοσειρά.

Δεν το έχω κάνει root. Θα περιμένω να δω αν υπάρχουν πράγματα που μου χρειάζονται οπωσδήποτε και μετά θα δώσω το 25άρι.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Δεν το έχω κάνει root. Θα περιμένω να δω αν υπάρχουν πράγματα που μου χρειάζονται οπωσδήποτε και μετά θα δώσω το 25άρι.

Θα ηθελα πολυ να μας πεις τι παραπανω θα μας προσφερει μια συσκευη σαν το Μ8 κανοντας την root κλπ. κλπ.

V@gelis

Με γειαααααα

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Θα ηθελα πολυ να μας πεις τι παραπανω θα μας προσφερει μια συσκευη σαν το Μ8 κανοντας την root κλπ. κλπ.

V@gelis

Με γειαααααα

Στην συγκεκριμένη συσκευή δεν προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Μικρές ευκολίες και κάποια παραμετροποίηση.

Η αλήθεια είναι ότι ένα μήνα τώρα με κούρασαν στο OnePlus οι συνεχείς δοκιμές, φλασαρισματα, κλπ.

Να φανταστείς έχω κρατήσει σε ένα φλασακι γύρω στα 17 gb nand και titanium backups.

Μάλλον γέρασα και βαριέμαι το ψάξιμο :)

Θέλω συσκευές που απλά δουλεύουν και μ ενδιαφέρει πολύ η ασφάλεια.

Αναμένω με ενδιαφέρον την ανακοίνωση του HTC tablet.

Παναγιώτη,κωστα ,Μιχαλη ευχαριστώ.

Όχι δεν έχει καμία διαφορά με το απλό.

Η μόνη διαφορά ότι έχει δυο ενεργές σιμ.

Η πρώτη παίζει σε lte , η δεύτερη σε απλό GSM.

Κώστα θα μείνω.θέλω την ποιότητα ενός μήλου με τις ευκολίες του android.

Ο ανταγωνισμός απλά δεν τα δίνει αυτα...

Edited by v@gelis

Βαγγέλη καλορίζικο.

Τελικά όλοι κάπως εδώ θα καταλήξουμε. Απροβλημάτιστη συσκευή και έξω και μέσα. Εντάξει έχουμε μεγάλο bezel κάτω αλλά το ότι έχω μείνει ένα μήνα χωρίς reboot και παρολαυτα δουλεύει τέλεια είναι αξιοσημείωτο.

Τέλος ψήνομαι και εγώ για ρουτ αλλά ίσως το αφήσω και αν τύχει να πάρω one plus να δώσω εκεί τη δύναμη μου

Θοδωρής

Παναγιώτη,κωστα ,Μιχαλη ευχαριστώ.

Όχι δεν έχει καμία διαφορά με το απλό.

Η μόνη διαφορά ότι έχει δυο ενεργές σιμ.

Η πρώτη παίζει σε lte , η δεύτερη σε απλό GSM.

Κώστα θα μείνω.θέλω την ποιότητα ενός μήλου με τις ευκολίες του android.

Ο ανταγωνισμός απλά δεν τα δίνει αυτα...

Έτσι. Το M8 είναι όπως θα έπρεπε να είναι το iPhone για να με κρατήσει.

Είναι μακράν το καλύτερο out box smartphone και αξίζει κάθε ευρώ που δώσαμε.

Θοδωρή τα μεγάλα bezels δεν μ ενοχλούν. To μόνο που θα ήθελα να είχε διατηρήσει τα capacity buttons εκεί που βρίσκεται το λογότυπο και να υπάρχει επιλογή όποιος θέλει να χρησιμοποιεί τα on screen όπως στο OnePlus.

Και κάτι που ξέχασα να αναφέρω.

Επειδή βρίσκομαι στο εξωτερικό, μιλάω πολύ με viber ακόμα και όταν είναι έξω με 3g.

Με το iPhone μετά από 5 λεπτά ζητούσα να κλείσουν γιατί δεν άντεχα την θερμοκρασία χωριά ότι έπινε την μπαταρία.

Σήμερα το πρωί μίλαγα με τον συμφορουμιτη Pik στο viber πάνω από 20 λεπτά.

Ίσα που το αισθανόμουν λίγο πιο ζεστό ψηλά κοντά στην κάμερα.

Edited by Te_salat

Εγώ περιμένω εναγωνίως την έκδοση Max του m8.

Έχουμε κανένα νέο;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Εγώ περιμένω εναγωνίως την έκδοση Max του m8.

Έχουμε κανένα νέο;

Το αφήνεις το φλεξ? Και ακόμα δεν το έχω δει καλά καλά?

Κώστα αν το είχε αυτό θα ήταν όλα τέλεια.

Θοδωρής

@tpal

Θοδωρή για δες εδώ που διαφέρει ο Nova? :)

[ATTACH]49056[/ATTACH]

@tpal

Θοδωρή για δες εδώ που διαφέρει ο Nova? :)

[ATTACH]49056[/ATTACH]

Παραμετροποίηση!!! Αυτό και μόνο για εμένα. Άντε και το grid και εννοείτε gestures.

Παρόλα αυτά ο Νόβα δεν υποστηρίζει το widget καιρού του sense και μου σπάει τα νεύρα :p

Θοδωρής

Παραμετροποίηση!!! Αυτό και μόνο για εμένα. Άντε και το grid και εννοείτε gestures.

Παρόλα αυτά ο Νόβα δεν υποστηρίζει το widget καιρού του sense και μου σπάει τα νεύρα :p

Καλημέρα στο δικό μου δουλεύει[ATTACH]49057[/ATTACH]

Ξέχασα να γράψω με τον τελευταίο nova launcher

Edited by pafimal
Παναγιωτης

Μόλις πατήσω την εικόνα του καιρού στο widget, ανοίγει η εφαρμογή καιρός της HTC.

Δεν έχω μόνο BlinkFeed αλλά δεν με νοιάζει προτιμώ το Flipboard.

Και φυσικά λείπουν τα widgets της HTC. Κι αυτό δεν με πειράζει γιατί χρησιμοποιώ ελάχιστα widgets και αφορούν εφαρμογές τρίτων. Πχ μουσική ακούω από Poweramp έτσι κι αλλιώς οπότε βάζω το δικό της widget.

Η εφαρμογή μουσικής της HTC διαθέτει κάποιου είδους equalizer? Υστερεί σε ποιότητα ήχου έναντι της Poweramp.

Edited by Te_salat

Απότι βλέπω το widget καιρού δεν κάνει πια τα εφέ του καιρού στην οθόνη ,έτσι δεν είναι;

Απότι βλέπω το widget καιρού δεν κάνει πια τα εφέ του καιρού στην οθόνη ,έτσι δεν είναι;

Που στην αρχική οθόνη? Γιατί αν ανοίξεις την εφαρμογή κάνει εφέ.

Που στην αρχική οθόνη? Γιατί αν ανοίξεις την εφαρμογή κάνει εφέ.

Εννοώ στην αρχική οθόνη ,αυτό με τα συνεφάκια ,όπως έκανε στο HTC desire.

Δεν κάνει τέτοια. Άκρες εποχές τότε ήθελαν να εντυπωσιάσουν. Σήμερα ξέρουμε πόσο απλό είναι κάτι τέτοιο.

Στην viper rom εχει mod που κανει μεχρι και αυτα,παιδια ενα σκασμο απο mods καποια στιγμη βαριεσαι την στιγμη που θα αναγκαστεις να κανεις full wipe στην ρομ ΄λογω διαφορετικου baseband και θα πρεπει να ξαναστησεις ολα αυτα τα mods της απο την αρχη,αλλα οκ χαλαλι :)

Στην viper rom εχει mod που κανει μεχρι και αυτα,παιδια ενα σκασμο απο mods καποια στιγμη βαριεσαι την στιγμη που θα αναγκαστεις να κανεις full wipe στην ρομ ΄λογω διαφορετικου baseband και θα πρεπει να ξαναστησεις ολα αυτα τα mods της απο την αρχη,αλλα οκ χαλαλι :)

[ATTACH]49070[/ATTACH] να και για του λόγου το αληθες

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos
Παναγιωτης