apitsakis Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Άντε να δούμε πότε θα έρθει η αναβάθμιση. Γαλλικό έχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Το ειχα ψαξει οταν το αγορασα και ειχα βρει οτι ηταν Αυστριακο. Παντως το εχω ξανακουσει αυτο που λες. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=45605283&postcount=1 Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=45605283&postcount=1 Oπότε Αυστριακό, καλά το θυμόμουν. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Oπότε Αυστριακό, καλά το θυμόμουν. HTC-GER HTC__102 Αυτό είναι Αυστρία;Γερμανία δεν είναι; Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 HTC-GER HTC__102 Αυτό είναι Αυστρία;Γερμανία δεν είναι; Αυτό μάλλον είναι το unbranded To δικό μου 102 είναι t-mobile ... TMA T-MOB102 Οποτε του griniaris ειναι Γερμανικο? Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Αυτό μάλλον είναι το unbranded To δικό μου 102 είναι t-mobile ... TMA T-MOB102 Οποτε του griniaris ειναι Γερμανικο? HTC_102 είναι γερμανικό unbranded.... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
griniaris Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Χωρις το update βεβαια ακομα.ευχαριστω Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Εμένα με την CID Getter επάνω με κόκκινους χαρακτήρες γράφει: HTC_304 σύμφωνα με την λίστα Ισπανικό;; Και νόμισα Ελληνικό καθότι αγορασμένο από WIND. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Εμένα με την CID Getter επάνω με κόκκινους χαρακτήρες γράφει: HTC_304 σύμφωνα με την λίστα Ισπανικό;; Και νόμισα Ελληνικό καθότι αγορασμένο από WIND. Πολλά "ελληνικά" είναι από Ισπανια Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Πολλά "ελληνικά" είναι από Ισπανια Και στο Μ7 που είχα από κοσμοτε αγορασμένο αυτό το cid έβγαζε, το ισπανικό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Αν δεν κάνω λάθος απλά Ελλάδα και Ισπανία μοιράζονται το ίδιο cid και ίσως και άλλες χώρες.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Αν δεν κάνω λάθος απλά Ελλάδα και Ισπανία μοιράζονται το ίδιο cid και ίσως και άλλες χώρες.. Αυτο ακριβώς, Ελλαδα και Ισπανια εχουν το ιδιο cid. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Παιδιά , εχει πάρει κανεις το Amber gold?? Διάβασα οτι εχει καλύτερο "κρατημα" , οτι δεν γλιστράει τοσο εύκολα οσο τα αλλα δυο χρώματα Μάλλον θα το παρω από Γερμανικό ή Γαλλικό amazon και σκέφτομαι το χρυσό εκτός απο το gun metal.. Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Παιδιά , εχει πάρει κανεις το Amber gold?? Διάβασα οτι εχει καλύτερο "κρατημα" , οτι δεν γλιστράει τοσο εύκολα οσο τα αλλα δυο χρώματα Μάλλον θα το παρω από Γερμανικό ή Γαλλικό amazon και σκέφτομαι το χρυσό εκτός απο το gun metal.. Ό Ευθύμης το έχει πάρει,και από ότι λέει έχει πολύ καλό κράτημα Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Παιδιά , εχει πάρει κανεις το Amber gold?? Διάβασα οτι εχει καλύτερο "κρατημα" , οτι δεν γλιστράει τοσο εύκολα οσο τα αλλα δυο χρώματα Μάλλον θα το παρω από Γερμανικό ή Γαλλικό amazon και σκέφτομαι το χρυσό εκτός απο το gun metal.. Και το ασημί εξίσου έχει πολύ καλό κράτημα(2 μήνες το είχα);) Άλλα αν αγόραζα ξανά το gold θα έπαιρνα, Gun metal ούτε με σφαίρες. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Απλα έχω το Μ7 σε ασημί και θελω να αλλάξω χρωμα.... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Απλα έχω το Μ7 σε ασημί και θελω να αλλάξω χρωμα.... Παρε το gold που είναι σαμπανε χρώμα στην ουσία και πολύ όμορφο, και όχι χρυσο χρυσο. Έχει και αυτό εξίσου καλό κράτημα μιας και στην ηφη είναι ίδιο με το ασημί Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν αρέσει σε πόλους το gun metal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Μου κάνει τρομερή εντύπωση που δεν αρέσει σε πόλους το gun metal Λάθος Θοδωρή. Στους περισσότερους αρέσει! Είναι ένα χρώμα που δεν υπάρχει σε άλλη συσκευή :wink: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Είναι εξαιρετικό χρώμα το Gun metall. Η συσκευή είναι ότι καλύτερο υπάρχει αυτή τη στιγμή. Το μόνο που με ενοχλεί είναι ο τεράστιος χώρος που πιάνουν τα soft Keys και που δεν υπάρχει επιλογή να κρύβονται στον browser. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Ό Ευθύμης το έχει πάρει,και από ότι λέει έχει πολύ καλό κράτημα Και το ασημί εξίσου έχει πολύ καλό κράτημα(2 μήνες το είχα);) Άλλα αν αγόραζα ξανά το gold θα έπαιρνα, Gun metal ούτε με σφαίρες. Παιδιά το κράτημα είναι μέτρια γιατί το μέταλλο γλιστράει.. Πάντως είναι η ίδια υφή με το ασημί Μ7, αν τα χέρια είναι ξηρά μετά από μπάνιο ή το χειμώνα θέλει προσοχή.. Το χρώμα δεν υπάρχει, είναι όντως πολύ όμορφο. Και το γκρι είναι πολύ καλό, είναι βασικά ποιο θα σου κάνει κλικ πριν την αγορά :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 γνωριζουμε εαν στο χρυσο χρωμα στο εμπρος τμημα,στο χειλακι που κανει περιμετρικα ειναι γυαλισμενο η οπως ειναι το πισω μερος της συσκευης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 γνωριζουμε εαν στο χρυσο χρωμα στο εμπρος τμημα,στο χειλακι που κανει περιμετρικα ειναι γυαλισμενο η οπως ειναι το πισω μερος της συσκευης? Είναι ακριβώς όπως και στο πίσω μέρος, δεν έχει αυτήν την ειδική κοπή στο τελείωμα (αν κατάλαβα καλά εννοείς όπως στο gun metal αλλά και στο iphone 5/5S) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Εμένα όσο το είχα σε θήκη γλιστρούσε πολύ (Gun Metal) . Όταν την έβγαλα και άρχισα να το "Πιάνω" το κινητό έστρωσε. Τώρα σχεδόν κολλάει στο χέρι μου. Όχι από την μπίχλα φυσικά. :) Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2014 Είναι ακριβώς όπως και στο πίσω μέρος, δεν έχει αυτήν την ειδική κοπή στο τελείωμα (αν κατάλαβα καλά εννοείς όπως στο gun metal αλλά και στο iphone 5/5S) πιστευω να καταλαβες τι εννοω,πχ στο ασημι M8 γυρω γυρω κ πισω εισαι σαν σαγρε το ασημι,ενω οταν το δεις απο εμπρος εκει στα τελειωματα ειναι γυαλισμενο εντελως!στο χρυσο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts