Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κωστα ειμαι ψειρας.Μιλαμε για μεγεθος τριχας.Ηρεμια αλλα οσοι εχουν ας το δουν

Οριστε το βρηκα στο youtube

Στο 7:09 pause δειτε την αριστερη γνωνια του πανελ με την δεξια ειναι ελαχιστα πιο πανω

ρε παιδια,το καλυμα των ηχειων ειναι διαφορετικα τμηματα απο την οθονη,μπορει καπου να μην ειναι εντελως φλατ με την οθονη,η μπροστινη οψη της συσκευης δεν ειναι μονοκοματη οπως οι περισσοτερες συσκευες.κ γω ειμαι ψηρας θοδωρη..

Edited by geo35

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κωστα ειμαι ψειρας.Μιλαμε για μεγεθος τριχας.Ηρεμια αλλα οσοι εχουν ας το δουν

Οριστε το βρηκα στο youtube

Στο 7:09 pause δειτε την αριστερη γνωνια του πανελ με την δεξια ειναι ελαχιστα πιο πανω

Σοβαρευτείτεεεεε

[sIGPIC][/sIGPIC]

flickr-htc one black

cyber gull

ρε παιδια,το καλυμα των ηχειων ειναι διαφορετικα τμηματα απο την οθονη,μπορει καπου να μην ειναι εντελως φλατ με την οθονη,η μπροστινη οψη της συσκευης δεν ειναι μονοκοματη οπως οι περισσοτερες συσκευες.κ γω ειμαι ψηρας θοδωρη..

Ναι βρε παιδιά δεν ήξερα χαχαχα. Αλλά το είπα. Ρε παιδιά πάντως από λειτουργία απροβλημάτιστο. Πω δεν ξέρω τι άλλο να πω. Και για αυτό το ρώτησα επειδή θέλω να έχω πλήρη γνώση για το τηλέφωνο. Μη με βρει και κανένας και δεν ξέρω. Ευχαριστώ πάντως.

Σοβαρευτείτεεεεε

Ποτέ χαχαχχα.

Θοδωρής

Απόλυτη ομοιομορφία σε όλο το πλάτος απο δεξιά προς αριστερά σε εμένα και ΥΠΕΡΑΨΟΓΗ κατασκευή.:)

Ο μελλοντικός κάτοχος θα ειναι σαν να το παίρνει καινούργιο και να κάνει εκ νέου unboxing σαν να το αγόρασε ο ίδιος:lol:

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Απόλυτη ομοιομορφία σε όλο το πλάτος απο δεξιά προς αριστερά σε εμένα και ΥΠΕΡΑΨΟΓΗ κατασκευή.:)

Ο μελλοντικός κάτοχος θα ειναι σαν να το παίρνει καινούργιο και να κάνει εκ νέου unboxing σαν να το αγόρασε ο ίδιος:lol:

Να τα χαχα...ας τα χαρούμε

Θοδωρής

Μα ρε Θόδωρε έλεος φίλε

Τόσο ψειρας είσαι?λολ

Μη με φάτε ρε σεις. Είμαι Παναγιώτη αρκετά. Χαίρονται τηλέφωνο οι επόμενοι αγοραστές.

Θοδωρής

Αν δείτε πως εχουν τα κινητά αυτοί που έχουν λεφτά θα καταλάβετε πόσο ματαιο είναι.

Εχω δει κάτι iphone που δεν βρίσκεις σημείο χωρίς σημάδι.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αν δείτε πως εχουν τα κινητά αυτοί που έχουν λεφτά θα καταλάβετε πόσο ματαιο είναι.

Εχω δει κάτι iphone που δεν βρίσκεις σημείο χωρίς σημάδι.

Εννοειται αυτο ισχυει :)

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Δεν ειναι θεμα χρηματων παιδια, ειναι θεμα χαρακτηρα αυτο και νοοτροπιας

Οι πλουσιοι που εχουν τα γδαρμενα αιφον, κυκλοφορουν και με τρυπιες μπλουζες?

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Δεν ειναι θεμα χρηματων παιδια, ειναι θεμα χαρακτηρα αυτο και νοοτροπιας

Οι πλουσιοι που εχουν τα γδαρμενα αιφον, κυκλοφορουν και με τρυπιες μπλουζες?

Ακριβώς. Το μήλο να φαίνεται και όλα καλά

Θοδωρής

Ακριβώς. Το μήλο να φαίνεται και όλα καλά

Και βέβαια να φαίνεται,πως αλλιώς θα πουλήσουμε μούρη

Παναγιωτης

Ε, μαλλον δεν πιασατε το νοημα αυτου που ειπα...:rolleyes:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

[ATTACH]46781[/ATTACH]

[ATTACH]46782[/ATTACH]

Απλά αξεπέραστο το τερατακι...

Χρήση αποκλειστικά με WiFi...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Το διπλό tab από ότι διαβάζω λειτουργεί μόνο για το άνοιγμα της οθόνης .

Για το σβήσιμο αν χρησιμοποιήσω κάποια εφαρμογή όπως το screen off υπάρχει δυνατότητα χειρονομίας διπλού tab από τον sense;

Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει, αλλα γινεται με Viper Rom αυτο (κ αλλες custom υποθετω), κ αν δεν κανω λαθος πρεπει να γινεται κ απο Xposed με HTC Toolbox.

@ galanakop

Δεν το χρησιμοποιεις όμως σαν βασικό. Γιατί?

Σε βολεύει το Note περισσότερο?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

[ATTACH]46781[/ATTACH]

[ATTACH]46782[/ATTACH]

Απλά αξεπέραστο το τερατακι...

Χρήση αποκλειστικά με WiFi...

Εμένα αυτό που Γράφει kernel είναι πρώτο. Σήμερα από τις 8 με 4g δεν το δούλεψα πολύ έχανε μόνο τ. Φυσιολογικό είχα χάλια σήμα

Θοδωρής

@ galanakop

Δεν το χρησιμοποιεις όμως σαν βασικό. Γιατί?

Σε βολεύει το Note περισσότερο?

Πάει το Νοτελι.

Για βασικό έχω το s5 Κώστα.

Αλλά ετούτο(m8) είναι σε άλλο level.

Βασικά βαριέμαι να αλλάξω την SIM να σου πω την αλήθεια για να γίνει επίσημα το βασικό τηλέφωνο...

Όπως και να έχει οθ χρόνοι είναι καλύτεροι από του s5.

Πάει το Νοτελι.

Βασικά βαριέμαι να αλλάξω την SIM να σου πω την αλήθεια για να γίνει επίσημα το βασικό τηλέφωνο...

Να σου πω προεδράρα μου, σε τι φωτεινότητα παίζεις? Τελικά ενέδωσα, εγώ είμαι "ο γνωστός με το χρυσό", λογικά Πέμπτη θα το έχω, πρώτη φορά μετά από χρόνια που πραγματικά αδημονώ! :rolleyes:

Να σου πω προεδράρα μου, σε τι φωτεινότητα παίζεις? Τελικά ενέδωσα, εγώ είμαι "ο γνωστός με το χρυσό", λογικά Πέμπτη θα το έχω, πρώτη φορά μετά από χρόνια που πραγματικά αδημονώ! :rolleyes:

Στο μανουλ και στην μέση ακριβώς.

Χαχα το κατάλαβα μόλις το διάβασα. Πως και χρυσαφί;

Στο xda οι φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει δεν είναι καθόλου κακές αν δεν τις συγκρινεις κάνοντας crop με κάποια καλή κάμερα άλλης συσκευης.

Δηλαδή για κάτι γρήγορο και απρόοπτο αρκεί. Αν όμως κάποιος θέλει να το χρησιμοποιεί σαν φωτογραφική σε εκδρομές και διακοπές δεν κάνει.

Κατά τα άλλα τι παράπονο να έχει κανείς απο την ταχύτητα, την ομαλότητα, την απόκριση αλλά και γενικά απο την οθονη;

Πάει το Νοτελι.

Να σου πω Νίκο. Αν μπορείς να μου πεις. Επειδή το έχεις καιρό σου έχει κάνει κανένα σημάδι πίσω από τη χρήση? Ευχαριστώ

Θοδωρής

Χαχα το κατάλαβα μόλις το διάβασα. Πως και χρυσαφί;

Στο xda οι φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει δεν είναι καθόλου κακές αν δεν τις συγκρινεις κάνοντας crop με κάποια καλή κάμερα άλλης συσκευης.

Δηλαδή για κάτι γρήγορο και απρόοπτο αρκεί. Αν όμως κάποιος θέλει να το χρησιμοποιεί σαν φωτογραφική σε εκδρομές και διακοπές δεν κάνει.

Κατά τα άλλα τι παράπονο να έχει κανείς απο την ταχύτητα, την ομαλότητα, την απόκριση αλλά και γενικά απο την οθονη;

Κωστή το χρώμα είναι απίστευτο και ξέρεις ότι εδώ που είμαι φοριέται πολύ. Το είδα από κοντά και πραγματικά είναι amber gold και όχι χρυσαφί ενώ αλλάζει διάσταση ανάλογα με τον φωτισμό. Άλλοτε δείχνει χαλκί και άλλοτε μπορεί να το δεις σχεδόν ασημί, όπως και να έχει μου άρεσε συν ότι εδώ μπορεί να πωλείται και έξτρα 100€ οπότε θα είναι και εύκολο να το δώσω σε καλή τιμή...

Η φωτογραφική μου χρειάζεται ακριβώς όπως είπες, σε φωτογραφίες γρήγορες της στιγμής, για εκδρομές και διακοπές έχουμε τις DSLR που πρέπει να βγάλουν τα λεφτά τους κι αυτές... άσε που το Ufocus από ότι διάβασα θα μου αρέσει και θα του κάνω χρήση σε συνδυασμό με τα ωραία special effects. Όπως είπες γρήγορο πολύ, με καλή μπαταρία και οθόνη, άσε που δεν είχα δικό μου HTC ποτέ (είχε η γυναίκα το One S και εγώ για καμιά εβδομάδα μόνο το One X...).. άντε να δούμε, θα σας ανεβάσω φωτογραφίες να δείτε και το χρώμα :D

Edited by efthimis31

Να σου πω Νίκο. Αν μπορείς να μου πεις. Επειδή το έχεις καιρό σου έχει κάνει κανένα σημάδι πίσω από τη χρήση? Ευχαριστώ

Κοίτα το τηλέφωνο το έχω γυμνό τελειος όταν κάθομαι οπουδήποτε (Γραφείο Σπίτι καφετέρια )

Στην μεταφορά του χρεισιμοποιω την original θήκη του ...

Δεν έχει πάθει το παραμικρό. Δεν είναι καθόλου ευαίσθητο...

Γενικά μην το φοβάσαι αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να το πετάς από δω και από εκεί...