Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όντως μεγάλο αλλά οκ θα ζήσουμε και με αυτόν τον τρόπο,δες το screenshot από την ρομ που πέρασα και μου λες

Το είδα ωραίο αλλά είναι τέλειο έτσι. Άντε Ρουτ να βγουν διαφημίσεις κλπ

Θα χασεις όλα τα καλούδια της sense αν βάλεις launcher...Δεν αξίζει...Μια χαρά είναι το grid...Θα το συνηθίσεις

Όντως μια συνήθεια είναι ολα

Θοδωρής

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

HTC One (M8) - After The Buzz, Episode 36:

Συμφωνώ απόλυτα μαζι του, ειδικά μ αυτό που λέει στο 1.45' :)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

HTC One (M8) - After The Buzz, Episode 36:

Συμφωνώ απόλυτα μαζι του, ειδικά μ αυτό που λέει στο 1.45' :)

Όντως και αληθεία λέει. Πράγματι είναι απίστευτα ποιοτικό

Θοδωρής

Παιδιά να κάνω άλλη μια παρατήρηση!Στο σύντομο διάστημα που το είχα παρατήρησα οτι οταν το είχα συνδεδεμένο με το ηχοσύστημα του αυτοκινήτου μου μέσω Bluetooth και ενώ η μπαταρια ήταν κάτω απο το 10% ,καθώς μιλούσα τέλος πάντων μου έκοβε την κλήση στο 1 λεπτό κ 7 δευτερόλεπτα!Στιγμιαια έβγαινε το Bluetooth κ ξανά έμπαινε κάτι που έκανε την συνομιλία μ πολύ σπαστικη!Την επόμενη μέρα όμως που το ξανά έβαλα κ ήταν φορτισμένο πλήρες δεν το έκανε!Λετε να το έκανε το τηλ επίτηδες αυτη τη διακοπή λόγω έλλειψης μπαταρίας;Παντως κανένα κιν μεχρι τωρα Δν μου το χει κάνει!Αν ξερει κάποιος ας με ενημερώσει μν έχει κ άλλο πρόβλημα κ Δν το ανέφερα :worry:

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Ειναι 0.6mm το πάχος της. Πιστεύω πιο λεπτή από της HTC και διαφανη.

Της HTC μαζεύει χνουδια. Και κολλάει οταν πας να το βάλεις στην τσέπη.

Μ αρέσει η διάφανη σε γκρι χρώμα γιατί οι[ATTACH]46677[/ATTACH][ATTACH]46677[/ATTACH] εντελώς clear κιτρινιζουν μετα απο λίγο καιρό.

Υπάρχουν και οι zero 3 που είναι 0.3mm αλλά δεν έχουν ελαστικότητα και δεν κάνουν για βάλε-βγάλε.

Δείτε και την original back cover. Ειναι διαφανη και πολύ λεπτή. Δεν το περίμενα να του πάει τόσο.. Σημείωση ότι δεν χρησιμοποιώ back cover αλλά pouch. Αλλά αυτή πραγματικά δεν του δίνει όγκο. Έχει 14 ευρώ και δώρο το Screen protector.

[ATTACH]46679[/ATTACH] δεν ξέρω γιατί πριν δεν ανέβασε και αυτήν.

--- Από Ομάδα Διαχείρισης ---

Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.

Edited by kollatos

Ωραία ή θηκουλα skin.

Να ρωτήσω. Το power button υπάρχει περίπτωση να χαλάσει από το πάτημα. Μνήμες iPhone 4 εδώ γι'αυτό ρωτάω.

Θοδωρής

Καλημέρα μόλις παρέλαβα. Απλά υπέροχο. Επιστρέφω σε λίγο. Ρε παιδιά το μόνο που παρατηρώ είναι ότι δεν έχει Ελληνικά για το μενού. Τι να κάνω;

καλοριζικο φιλε μου..με βλεπω και εμενα προς τα εκει

I Want To Believe

Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις

Παναγιωτης

Κανενας να πει εναν κακο λογο δεν υπαρχει μηπως και δεν το ξαναπαρουμε; :lol:

το ειχες κ το εδωσες?????

το ειχες κ το εδωσες?????

Ναι δεν μπορουσα να το κρατησω ειχα εκεινη την περιοδο το g3/ Find7a ομως ειναι με διαφορα το καλυτερο κινητο φετος μεχρι σημερα,τουλαχιστον στους τομεις που με ενδιαφερουν

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Φίλε σε Ευχαριστώ. Αυτά που σου είπα. Θεωρώ πως είναι τέλειο το τηλέφωνο. Προσωπική άποψη

Θοδωρής

Κανενας να πει εναν κακο λογο δεν υπαρχει μηπως και δεν το ξαναπαρουμε; :lol:

Έχω ένα κακό λόγο να πω,το αδύναμο σημείο του για εμένα προσωπικά είναι μόνο η κάμερα χωρίς να είμαι λάτρης της φωτογραφίας

Παναγιωτης

Έχω ένα κακό λόγο να πω,το αδύναμο σημείο του για εμένα προσωπικά είναι μόνο η κάμερα χωρίς να είμαι λάτρης της φωτογραφίας

εφοσον δεν εισαι λατρης,η συσκευη σε καθημερινη χρηση μια χαρα φωτογραφιες βγαζει.

Παιδιά αν δείτε την ιδια φωτογραφία απο μια κομπακτ με ζουμ θα καταλάβετε οτι τα κινητά είναι για φωτογραφίες σε κοντινές αποστάσεις. Το one M8 υστερεί απο τα περισσότερα κορυφαία smartphones οσο μεγαλώνει απόσταση απο το αντικείμενο. Μέχρι τα 6-7 μέτρα καταλαβαίνεις την διαφορά μονο με zoom η crop.

Έχω το s4 zoom το έβαλα δίπλα στο iphone και το original S4. Μετά απ αυτό έπαψε να μ ενδιαφέρει η κάμερα στο κινητό.

Θέλω μόνο να μπορώ να αποθανατησω κάτι που συμβαίνει έκτακτα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά αν δείτε την ιδια φωτογραφία απο μια κομπακτ με ζουμ θα καταλάβετε οτι τα κινητά είναι για φωτογραφίες σε κοντινές αποστάσεις. Το one M8 υστερεί απο τα περισσότερα κορυφαία smartphones οσο μεγαλώνει απόσταση απο το αντικείμενο. Μέχρι τα 6-7 μέτρα καταλαβαίνεις την διαφορά μονο με zoom η crop.

Έχω το s4 zoom το έβαλα δίπλα στο iphone και το original S4. Μετά απ αυτό έπαψε να μ ενδιαφέρει η κάμερα στο κινητό.

Θέλω μόνο να μπορώ να αποθανατησω κάτι που συμβαίνει έκτακτα.

Συμφωνώ απόλυτα Κώστα,εξάλλου εάν θέλει κάποιος επαγγελματική φωτογράφιση ας πάρει Minolta

Παναγιωτης

Ναι είναι κάτω από τον ανταγωνισμό σε megapixels αλλά τώρα δοκιμάζω σκοτεινά και μιλάμε για πολύ καλές φωτογραφίες και με φλας ακόμα καλύτερες.
Θοδωρής

Αυτό το θεματάκι με την μοβ απόχρωση του μ7 υπάρχει και στο μ8? Γενικά η κάμερα κινείται στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο?

Αυτό το θεματάκι με την μοβ απόχρωση του μ7 υπάρχει και στο μ8? Γενικά η κάμερα κινείται στα ίδια επίπεδα με το προηγούμενο?

Δεν ξέρω πως ήταν στο Μ7 η μωβ απόχρωση. Αυτό που παρατήρησα εγω είναι οτι σε σύγκριση με το iphone, τα φωτεινά σημεία πχ το τσιμέντο στο δάπεδο μιας αυλής η ο τοίχος, έπαιρναν μια περίεργη απόχρωση σαν φίλτρο ανάλογα με το φως. Οχι όμως σε κάποιο συγκεκριμένο σημείο του πλάνου οπως παλιά στα WM HTC που έκαναν ενα ροζ στο κέντρο της φωτογραφίας.

Δες μια σε νορμάλ συνθήκες.

https://www.dropbox.com/sc/88rp0h145bb9ivh/AAD1PB1Zb_4sCTMFHGDiXGnoa

δεν υπαρχουν πλεον θεματα στην καμερα σχετικα με το περσινο μωβ περλο.

Γεια σας παιδιά. Χθες όλα καλά. Χτύπησα και έξι ώρες οθόνη στις 13 αλλα σήμερα δεν την παλεύει. Μόνο με WiFi. Δεν ξέρω τι φταίει. Συμβιβάστηκα ερχόμενος από g2 αλλά είναι αρκετό τώρα.
Θοδωρής

Αν και το post ανήκει στις τροποποιήσεις, το towelroot v3 κάνει μια χαρά temproot και σε συνδυασμό με το τελευταίο sunshine v1.1 έχουμε unlock bootloader χωρίς να περάσουμε μέσα από το htcdev και φυσικά s-off

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Διάβασα διάφορα στο xda. Για τα πίσω γράμματα "HTC" που φεύγουν, για κουμπιά έντασης ήχου με χαλαρή προσαρμογή, με τα κομμάτια του αλουμινίου που είναι πάνω από τα ηχεία να είναι ελαφρά ανασηκωμένα, για τα κάμερα lenses που χαρασσονται εύκολα.. Εσείς βρε παιδιά είστε κομπλέ από τέτοια θέματα? Κι αν κάποιος είχε θέμα το πήγε πίσω και έγινε αντικατασταση συσκευής?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694656

Επίσης, το χρυσό το έχει κάποιος εδώ??

Edited by efthimis31

Διάβασα διάφορα στο xda. Για τα πίσω γράμματα "HTC" που φεύγουν, για κουμπιά έντασης ήχου με χαλαρή προσαρμογή, με τα κομμάτια του αλουμινίου που είναι πάνω από τα ηχεία να είναι ελαφρά ανασηκωμένα, για τα κάμερα lenses που χαρασσονται εύκολα.. Εσείς βρε παιδιά είστε κομπλέ από τέτοια θέματα? Κι αν κάποιος είχε θέμα το πήγε πίσω και έγινε αντικατασταση συσκευής?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694656

Επίσης, το χρυσό το έχει κάποιος εδώ??

Δεν έχω κανένα θέμα από αυτά. Είναι νωρίς ακόμα για εμένα

Θοδωρής

Γεια σας παιδιά. Χθες όλα καλά. Χτύπησα και έξι ώρες οθόνη στις 13 αλλα σήμερα δεν την παλεύει. Μόνο με WiFi. Δεν ξέρω τι φταίει. Συμβιβάστηκα ερχόμενος από g2 αλλά είναι αρκετό τώρα.

Χτύπησε ένα reboot, κάποια εφαρμογή θα έχει φάει κόλλημα.

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: