blade_ Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 αν το μικρυνει παντως,θα το χτυπησω σιγουρα.ειδικα αν ειναι καθαρη η οθονη απο onscreen buttons.χανεται πολυς χωρος ετσι.επισης εγω για τα διπλα ηχεια δεν τρελαινομαι,πιανουν πολυ χωρο.. Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Καλησπέρα και από μένα!!! Φέρνει η WIND το δίκαρτο ή κανω λάθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terisds Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Αυτην που είχα στο άλλο τηλ.16gb class 10 δεν την διάβαζε με τίποτε, έβαλα μια καινούρια 2gb,και την διαβάζει,τι να κάνω την πρώτη να μην πάει χαμένη; Αν την αδειασω,θα την διαβάσει; Παράθεση Αμοίβεστε περί πάρτης!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 Αυτην που είχα στο άλλο τηλ.16gb class 10 δεν την διάβαζε με τίποτε, έβαλα μια καινούρια 2gb,και την διαβάζει,τι να κάνω την πρώτη να μην πάει χαμένη; Αν την αδειασω,θα την διαβάσει; Αφου σου απαντησαν σε προηγουμενο post κανε διαμορφωση ειτε απο την συσκευη σου η απο το pc σου ,αν τα αρχεια που εχεις στην καρτα θεωρεις οτι ειναι σημαντικα φτιαξε ενα φακελο καντα αντιγραφη ,κανε διαμορφωση στην καρτα δοκιμασε την να δεις αν θα την αναγνωρισει και ξανα ριξε τα αρχεια, δεν χανεις τιποτα.;) Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. December 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2014 m9 specs.. http://www.androidauthority.com/htc-hima-specs-upleaks-572090/ Mια μικρη ενσταση στην οθονη που ειναι 1080p αλλα επειδη εχω παιξει και με τις μεγαλυτερες αναλυσεις δε θα σταθω εκει . 5’’ που σημαινει οτι παραμενει κινητο και βολικο στο χερι και αν μειωσουν και τον χωρο των ηχειων τοτε θα ειναι το επομενο μου. ΜΑΣ έφτιαξες πάλι βραδιάτικα!! Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VagST Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Το M8 σε Google Play Edition που το βρίσκουμε παίδες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 (edited) Παιρνουν σιγα σιγα οι κατοχοι της One M8 Google Play Edition συσκευης την 5.0.1 Lollipop απο σημερα!!! Αντε και στα δικα μας! Για οποιον δεν θελει να περιμενει τα ΟΤΑ update οριστε τα λινκ: !!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ MONO ΓΙΑ GPE συσκευες !!! Μ8: http://r5---sn-cu-h5os.c.android.clients.google.com/packages/data/ota/gpedogfood_htc_m8_generic/f8f2c3d027d30a96573d22bc5deb09e70dc38810.OTA_M8_UL_L50_STOCK_UI_MR_Google_WWE_3.11.1700.5-2.12.1700.1_release_403384.zip Μ7: http://r13---sn-aigllnsz.c.android.clients.google.com/packages/data/ota/google_htc_m7_generic/bad1c593ad07005d8e82754c36caa7e7db9b6cc2.OTA_M7_UL_L50_STOCK_UI_MR_Google_WWE_5.11.1700.3-4.09.1700.1_LRX22C.H3_release_403340.zip Πηγη: http://www.gsmarena.com/htc_one_m8_and_m7_gpe_are_getting_android_lollipop_today-news-10402.php Edited December 5, 2014 by eNeRGy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Επίσημα στο Google play. Ανεπίσημα θες s-off και convert σε gpe ακολουθώντας την κατάλληλη διαδικασία Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Παιρνουν σιγα σιγα οι κατοχοι της One M8 Google Play Edition συσκευης την 5.0.1 Lollipop απο σημερα!!! Αντε και στα δικα μας! Για οποιον δεν θελει να περιμενει τα ΟΤΑ update οριστε τα λινκ: !!! ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΙΝΑΙ MONO ΓΙΑ GPE συσκευες !!! Μ8: http://r5---sn-cu-h5os.c.android.clients.google.com/packages/data/ota/gpedogfood_htc_m8_generic/f8f2c3d027d30a96573d22bc5deb09e70dc38810.OTA_M8_UL_L50_STOCK_UI_MR_Google_WWE_3.11.1700.5-2.12.1700.1_release_403384.zip Μ7: http://r13---sn-aigllnsz.c.android.clients.google.com/packages/data/ota/google_htc_m7_generic/bad1c593ad07005d8e82754c36caa7e7db9b6cc2.OTA_M7_UL_L50_STOCK_UI_MR_Google_WWE_5.11.1700.3-4.09.1700.1_LRX22C.H3_release_403340.zip Πηγη: http://www.gsmarena.com/htc_one_m8_and_m7_gpe_are_getting_android_lollipop_today-news-10402.php Καιρός ήταν...άντε να δούμε εμείς πότε... Μακάρι πριν το Φλεβάρη.. Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Kαλημέρα σε όλους!!! Η Wind τελικά θα φέρει το Dual sim. Έτσι μου ειπαν σήμερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Kαλημέρα σε όλους!!! Η Wind τελικά θα φέρει το Dual sim. Έτσι μου ειπαν σήμερα... Άμα ήθελες dual Sim δεν τολεγες τόσο καιρό να σου δώσω το δικό μου ?:) Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoj Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Άμα ήθελες dual Sim δεν τολεγες τόσο καιρό να σου δώσω το δικό μου ?:) Με το dual sim πως πάει η αυτονομία? Κατά τα άλλα είναι ίδιο με το απλό. Σωστά? Παράθεση http://www.dimitriskoulos.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Με το dual sim πως πάει η αυτονομία? Κατά τα άλλα είναι ίδιο με το απλό. Σωστά? Αποτι ακούω από άλλους παρόμοια. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Αποτι ακούω από άλλους παρόμοια. Nα υποθέσω το ίδιο απροβλημάτιστο με αυτό με την μία Sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Nα υποθέσω το ίδιο απροβλημάτιστο με αυτό με την μία Sim? Εντελώς όμως. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thalassi Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 (edited) Εντελώς όμως.[/quote¨ Άρα κι αυτό είναι καλή αγορά! Edited December 6, 2014 by thalassi Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. December 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2014 Τέλεια αγορά είναι για όποιον το επιλέξει. Κινητό για χρόνια ειναι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 Πήρε κανένας φίλος Lollipop; Εννοώ αυτούς που έχουν GPE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leontamp Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 To λέει κι ο φίλος.BEST phone of the year. Αν τυχόν και βγει πατάτα το M9/hima πως θα λέγεται εντέλει το 2015 θα το τιμήσω και θα δώσω το 7άρι στη γυναίκα. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. December 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2014 To λέει κι ο φίλος.BEST phone of the year. Αν τυχόν και βγει πατάτα το M9/hima πως θα λέγεται εντέλει το 2015 θα το τιμήσω και θα δώσω το 7άρι στη γυναίκα. :p Best of the best όντως το m8 φέτος!Ακόμα το χαζεύω και ακόμα είναι αλαγκαριστο χωρίς shutdowns και άλλα ενοχλητικά πραγματάκια!Άριστο! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Εχω ενα θεμα...Προσπαθω εδω και μερες ενα εγκαταστησω μια εφαρμογη απο το Play Store και μου βγαζει το μυνημα "το αρχειο πακετου δεν ειναι εγκυρο"..Το κανει μονο με την συγκεκριμενη εφαρμογη!Ξερει κανεις που μπορει να οφειλεται αυτο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Εχω ενα θεμα...Προσπαθω εδω και μερες ενα εγκαταστησω μια εφαρμογη απο το Play Store και μου βγαζει το μυνημα "το αρχειο πακετου δεν ειναι εγκυρο"..Το κανει μονο με την συγκεκριμενη εφαρμογη!Ξερει κανεις που μπορει να οφειλεται αυτο; Ισως να μας εδινες λιγες πληροφοριες ακομα??:rolleyes::rolleyes: ποια εφαρμογη ειναι?? Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Επειδή είναι στα υπόψη μου... Με το φακό της κάμερας υπάρχει κάποιο θέμα; (κάπου διάβασα για οδοντόβουρτσες). Ευχαριστώ Επανέρχομαι, μια που ο "καιρός" πλησιάζει. Υπάρχει κάποιο θέμα ή είναι απλά θέμα του πόσο "ψείρας" είναι ο καθένας; Ευχαριστώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 Επανέρχομαι, μια που ο "καιρός" πλησιάζει. Υπάρχει κάποιο θέμα ή είναι απλά θέμα του πόσο "ψείρας" είναι ο καθένας; Ευχαριστώ. :) Θεωρώ ότι υπάρχει θέμα με το υλικό που έχουνε βάλει και καλύπτει το φακό της κάμερας!Δηλαδή το εξωτερικό τζαμακι είναι κακής ποιότητας υλικό!Εγώ αυτο που παρατήρησα επειδή το έχω πάθει δύο φορές φταίει αν είναι το κινητό εκτεθειμένο!Όταν το έχω στην pouch bugatti δεν παθαίνει τίποτα ενώ με το που το βάζω στην dot view μετά από μερικές μέρες μου κάνει γρατζουνιές!Απλά δεν νομίζω ότι είναι αποτρεπτικος λόγος για να μην πάρει κάποιος το τηλέφωνο μιας και παιδιά έχουν βάλει μεμβράνη και είναι απολύτως ευχαριστημένοι και με το κολπάκι με την οδοντόκρεμα λύνεται και δεν υπάρχει θέμα! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. December 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2014 ρε παιδια τι παιζει με αυτα που λενε οτι εχουν αγγλικο μενου?πηρα σημερα τηλ το birdphone και μου ειπε οτι ειναι χωρις λογοτυπο αλλα με αγγλικο μενου?τι παιζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts