kollatos Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Sunshine μόνο.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannis_79 Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Γεια χαρά.. Περιμένω σε 4-5 μέρες να μου έρθει το Μ8 από Γερμανία μεταχειρισμένο. Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ τί να προσέξω όταν το παραλάβω? Έννοώ γενικά τι σοβαρές βλάβες βγάζει αυτή η συσκευή ώστε αν υπάρχει κάτι να το επιστρέψω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2014 Γεια χαρά.. Περιμένω σε 4-5 μέρες να μου έρθει το Μ8 από Γερμανία μεταχειρισμένο. Μπορείτε να μου πείτε σας παρακαλώ τί να προσέξω όταν το παραλάβω? Έννοώ γενικά τι σοβαρές βλάβες βγάζει αυτή η συσκευή ώστε αν υπάρχει κάτι να το επιστρέψω. Δεν υπάρχουν συγκεκριμένα προβλήματα. Θα τσεκάρεις οτι σε κάθε αλλο smartphone. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 το εκανα google experience και τωρα περιμενω να του βαλω Lollipop... :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Το πρόβλημα που έχω τελευταία, μάλλον μετά την αναβάθμιση, είναι πως πάντα σε κάθε κλήση ο ήχος κλήσης είναι στο full. Το χαμηλώνω στο τέρμα μα στην επόμενη κλήση είναι πάλι στο πιο δυνατό. Δεν ξέρω αν φταίει κάποια εφαρμογή αλλά είναι πολύ ενοχλητικό τουλάχιστον για όσους δεν έχουν κάποιο πρόβλημα ακοής!:p Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosz75013 Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 το εκανα google experience και τωρα περιμενω να του βαλω Lollipop... :lol: ota update παιζει αν το κανεις google stock;; Παράθεση «Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 HTC One Google Play Edition To Get Android 5.0 By Next Week http://www.ubergizmo.com/2014/11/htc-one-google-play-edition-to-get-android-5-0-by-next-week/?utm_source=mobilerepublic Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vip3r Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 HTC One Google Play Edition To Get Android 5.0 By Next Week http://www.ubergizmo.com/2014/11/htc-one-google-play-edition-to-get-android-5-0-by-next-week/?utm_source=mobilerepublic Μας έφτιαξες...άντε να δούμε για τα sense based...θα το δώσουν όπως είπαν ή θα περιμένουμε πολύ... Παράθεση •Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey) ___________________Notable History___________________ [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Προσωπικά πάντως το σκέφτομαι για αλλαγή... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Ρε παιδια γιατι τετοια τρελα να πατε σε 5? Θα κερδισετε κατι στην καθημερινοτητα σας ή ετσι για να λεμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rotsikas Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Οι μεγάλες αναβαθμίσεις φέρνουν αλλαγές και αρκετές καινούργιες λειτουργίες. Οι μικρές κατά τη γνώμη μου δεν αλλάζουν πολλά. Ίσα ίσα που πολλές φορές φέρνουν δυσλειτουργιες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Μας έφτιαξες...άντε να δούμε για τα sense based...θα το δώσουν όπως είπαν ή θα περιμένουμε πολύ... 90 μέρες μετά την διάθεση του Lollipop είχε πει. Έχεις χρόνο ακόμα. Βλέπε Φλεβάρη μεριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Νέα αναβαθμισουλα!!Πρέπει να είναι αυτή που έλεγε ο φίλος που θα πάρουμε οι t-mobilers!!214 mgb είναι και μου επαναφέρει το extreme battery saving και κάτι για το WiFi spot λέει και κάποια system fixes λέει!ειδωμεν Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 (edited) Νέα αναβαθμισουλα!!Πρέπει να είναι αυτή που έλεγε ο φίλος που θα πάρουμε οι t-mobilers!!214 mgb είναι και μου επαναφέρει το extreme battery saving και κάτι για το WiFi spot λέει και κάποια system fixes λέει!ειδωμεν Ολοι νομιζω παιρνουν σημερα... και εμενα μου ηρθε μια ~74ΜΒ ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Οι μεγάλες αναβαθμίσεις φέρνουν αλλαγές και αρκετές καινούργιες λειτουργίες. Οι μικρές κατά τη γνώμη μου δεν αλλάζουν πολλά. Ίσα ίσα που πολλές φορές φέρνουν δυσλειτουργιες. Συνηθως οι μεγαλες φερνουν προβληματα, οι μικρες τα μπαλωνουν... Οπως η παραπανω! Τελος παντων απλα δεν καταλαβαινω την τρελα να παει κανεις απο τωρα στην lollipop ή σε 3 με 4 μηνες... Edited November 17, 2014 by eNeRGy Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Απλά για την αλλαγή, συν το μικρόβιο της αναβάθμισης που μερικοί έχουμε μέσα μας και δεν μας αφήνει σε ησυχία... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 Απλά για την αλλαγή, συν το μικρόβιο της αναβάθμισης που μερικοί έχουμε μέσα μας και δεν μας αφήνει σε ησυχία... Exactly ;) Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos_VXR Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 παιδιά έχει δει κανείς την έκδοση harman kardon? αξίζει η αγορά του απο αμερική και να το κάνεις unlock μετά απο δω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2014 παιδιά έχει δει κανείς την έκδοση harman kardon? αξίζει η αγορά του απο αμερική και να το κάνεις unlock μετά απο δω; το εχω δει και ειναι πανεμορφο αλλα δεν ξερω αν αξιζει να το εχεις χωρις εγγυηση. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
flampouras Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Ολοι νομιζω παιρνουν σημερα... και εμενα μου ηρθε μια ~74ΜΒ ----- προσθήκη μηνύματος 103 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Συνηθως οι μεγαλες φερνουν προβληματα, οι μικρες τα μπαλωνουν... Οπως η παραπανω! Τελος παντων απλα δεν καταλαβαινω την τρελα να παει κανεις απο τωρα στην lollipop ή σε 3 με 4 μηνες... ναι και εγω πηρα με γερμανικο cid,καποιες βελτιωσεις για το wifi hot spot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 ναι και εγω πηρα με γερμανικο cid,καποιες βελτιωσεις για το wifi hot spot Πηρα και εγω την αναβαθμιση με γερμανικο cid, επισης σημερα παρελαβα την baseus, να πω την αληθεια δεν μου αρεσει δεν μου φαινεται πολυ στιβαρη και εκτος των αλλων αφηνει εκτεθειμενη την οθονη σε περιπτωση που το αφησεις με την οθονη προς το κατω. Εχετε να προτεινετε καμια αλλη θηκη σε ιδιο στυλ με την baseus αλλα πιο βαρβατη ?? Δυστηχως οι κομψες θηκες στο τηλεφωνο μας ειναι δυσευρετες Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 εγω το γυρισα stock με sense,δεν αξιζει το pure αν εχεις βολευτει τα καλουδια της HTC... και ναι πηρε αμεσως την αναβαθμιση. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 εγω το γυρισα stock με sense,δεν αξιζει το pure αν εχεις βολευτει τα καλουδια της HTC... και ναι πηρε αμεσως την αναβαθμιση. Τι παιδευεσαι αγόρι μου. Αφού έχουμε πει το Μ8 δεν ειναι για παιχνίδια. Έχεις άλλη συσκευή γι αυτή την δουλειά. :) Αυτο το τηλέφωνο το στήνεις μια φορά και ξενοιαζεις. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Τι παιδευεσαι αγόρι μου. Αφού έχουμε πει το Μ8 δεν ειναι για παιχνίδια. Έχεις άλλη συσκευή γι αυτή την δουλειά. :) Αυτο το τηλέφωνο το στήνεις μια φορά και ξενοιαζεις. Θα συμφωνήσω μαζί σου... Διαφορετικά νεξους... Να ξέρετε πάντως ότι θα γίνει άλλο τηλέφωνο με το update όταν με το καλό έρθει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Τι να λέμε. Εδώ έχω συνηθίσει τόσο το ui του sense που δεν μπορώ να βάλω άλλο launcher. Βάζω Νόβα και προσπαθώ να το κάνω ίδιο αλλά δεν. Και εγώ κάποτε δεν ήμουν φαν της HTC. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfie_86 Δημ. November 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2014 Τι να λέμε. Εδώ έχω συνηθίσει τόσο το ui του sense που δεν μπορώ να βάλω άλλο launcher. Βάζω Νόβα και προσπαθώ να το κάνω ίδιο αλλά δεν. Και εγώ κάποτε δεν ήμουν φαν της HTC. Εγώ να φανταστείς Θοδωρή δεν την είχα σε καμία υπόληψη την HTC!Αλλά δηλώνω με υπερηφάνεια ότι μου έβαλε τα γυαλιά!!! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts