agrimis Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Εμένα τίποτα ακόμη...:( HTC_102 GER είναι το δικό μου! Καθε εμποδιο για καλο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Παιδες ερωτηση.απο οταν πατησατε αναβαθμιση τωρα μεχρι να την ολοκληρωσει ποση μπαταρια σας επεσε;;εχασα περιπου 30%.πολυ δεν ειναι; Όχι δεν θα έλεγα. Φυσιολογικό μου ακούγεται. Φαντάσου ότι είναι σαν να παίζεις παιχνίδι. Είναι αρκετά cpu intensive η εγκατάσταση του update. Ακόμα και όταν κάνεις factory reset χάνεις αρκετή μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaki14567 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Εμένα τίποτα ακόμη...:( HTC_102 GER είναι το δικό μου! και εγω το ιδιο εχω και σημερα που μπηκα στο φορουμ ειδα οτι πηγε σ ολους κ πατησα να κανει ενημερωση για αρχη μου εβγαλε τρεις μικρες ενημερωσεις που προετοιμαζουν το συστημα και μετα απο μια επανεκιννηση μου εβγαλε την 6...δοκιμασε να το κανεισ κ εσυ ετσι αν δν τ εκανες ηδη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Όχι δεν θα έλεγα. Φυσιολογικό μου ακούγεται. Φαντάσου ότι είναι σαν να παίζεις παιχνίδι. Είναι αρκετά cpu intensive η εγκατάσταση του update. Ακόμα και όταν κάνεις factory reset χάνεις αρκετή μπαταρία. Και αμεσως μπηκα στο σκρουτζ να δω αν υπαρχει καινουρια μπαταρια και βρηκα μια γνησια λεει που ειναι 3300 μιλιαμπερωρια...λες;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Και αμεσως μπηκα στο σκρουτζ να δω αν υπαρχει καινουρια μπαταρια και βρηκα μια γνησια λεει που ειναι 3300 μιλιαμπερωρια...λες;; Το είχε αναφέρει και παλιότερα κάποιος στο φόρουμ και μπήκα αμέσως να το ψάξω. Είχα διαπιστώσει ότι είναι λάθος καταχωρημένο το όνομα. Είναι για κάποια άλλη συσκευή HTC (κάποιο MAX; ) και δεν ταιριάζει στο Μ8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Και αμεσως μπηκα στο σκρουτζ να δω αν υπαρχει καινουρια μπαταρια και βρηκα μια γνησια λεει που ειναι 3300 μιλιαμπερωρια...λες;; Αντε και την πηρες ποιος θα την αλλαξει ? Καλησπερα μολις ηρθε και σε εμενα η ενημερωση.σκεφτομαι να το κανω πρωτα factory reset για να κατσει καλα τι λετε εσεις?η δεν θα εχει διαφορα μεγαλη αν τη περασω μπααμ απο πανω? Μετα την εγκατασταση ρε μουρλοκομειο factory:lol::p Ζηλεψα απο σας μολις φλασαρα την viper :p Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaki14567 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 εγω ρε φιλε στα προηγουμενα κινητα που ειχα εκανα πρωτα factory clear κλπ κλπ και μετα φλασαρα γτ πολλεσ φορες ειχανε θεμα η ρομ...αρα το σωστο σε αυτο ειναι πρωτα φακτορι ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 εγω ρε φιλε στα προηγουμενα κινητα που ειχα εκανα πρωτα factory clear κλπ κλπ και μετα φλασαρα γτ πολλεσ φορες ειχανε θεμα η ρομ...αρα το σωστο σε αυτο ειναι πρωτα φακτορι ε? Kαλα κανε οτι θες :) τα εχουμε ξανα πει και παλιοτερα που τα λεγαμε με pm τωρα εχεις htc Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manospor Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Mόλις ήρθε και σε εμένα η 6.0.Στην αρχή μου ήρθαν 3 μικρές αναβαθμίσεις και μετά η Μ. Για να δούμε τι λέει απο θέμα μπαταρίας. Παράθεση Letv Le1 Pro X800. When The smoke is going down Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Εγω το ειχα αναφερει παλιοτερα παλι..μηπως κανει στο δικο μας ομως;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Είχα κάποια θέματα με τις ειδοποιήσεις στον messenger και έκανα factory reset. Ωραίο δείχνει ... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160119/3d2249bc5809509fbde5af9012efb3d4.jpg Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Είχα κάποια θέματα με τις ειδοποιήσεις στον messenger και έκανα factory reset. Ωραίο δείχνει ... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160119/3d2249bc5809509fbde5af9012efb3d4.jpg Μήπως μπαίνει σε doze mode το messenger και γιαυτό δεν σου έρχονται ειδοποιήσεις? Καλό είναι να το απενεργοποιήσεις για τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Είχα κάποια θέματα με τις ειδοποιήσεις στον messenger και έκανα factory reset. Ωραίο δείχνει ... https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160119/3d2249bc5809509fbde5af9012efb3d4.jpg Επιτελους διαφανο ρολοι καιρου.κ πληκτρολογιο φοβερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petros11 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 και εγω το ιδιο εχω και σημερα που μπηκα στο φορουμ ειδα οτι πηγε σ ολους κ πατησα να κανει ενημερωση για αρχη μου εβγαλε τρεις μικρες ενημερωσεις που προετοιμαζουν το συστημα και μετα απο μια επανεκιννηση μου εβγαλε την 6...δοκιμασε να το κανεισ κ εσυ ετσι αν δν τ εκανες ηδη. Μπα τίποτα ακόμη σε εμένα.... Μαζι με την Μ παίρνουμε και το καινούριο sense???? Παράθεση My Device: Smartphone: iPhone 14 Pro Πώληση: Τίποτα Ζήτηση: Τίποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Μπα τίποτα ακόμη σε εμένα.... Μαζι με την Μ παίρνουμε και το καινούριο sense???? Θα σου ερθει πετρο αν εννοεις τα θεματα του sense ναι. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Μπα τίποτα ακόμη σε εμένα.... Μαζι με την Μ παίρνουμε και το καινούριο sense???? Ναι και sense 7. ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην βελτιστοποιηση μπαταριας ενω την ενεργοποιω,μολις βγω απο το μενου απενεργοππιητε παλι.το κανει και σε εσας; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Ναι και sense 7. ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην βελτιστοποιηση μπαταριας ενω την ενεργοποιω,μολις βγω απο το μενου απενεργοππιητε παλι.το κανει και σε εσας; Ναι ετσι ειναι. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Ναι και sense 7. ----- προσθήκη μηνύματος 104 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Στην βελτιστοποιηση μπαταριας ενω την ενεργοποιω,μολις βγω απο το μενου απενεργοππιητε παλι.το κανει και σε εσας; Σου δείχνει ποιες εφαρμογές χρησιμοποιούν τη βελτιστοποιηση και ποιες όχι..για να απεργοποιησεις πρέπει να μπεις σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Δεν το πιασα για να ειμαι ειλικρινης..δηλαδη δεν χρριαζετε να κανω τιποτα;αυτο ειναι το doze? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Δεν το πιασα για να ειμαι ειλικρινης..δηλαδη δεν χρριαζετε να κανω τιποτα;αυτο ειναι το doze? Το doze είναι ενεργοποιημένο για σχεδόν όλες τις εφαρμογές σου..μπορείς όμως να το απενεργοποιήσεις για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά..για να το κάνεις αυτό πας τροφοδοσία/βελτιστοποιηση/επιλέγεις όλες εφαρμογές, πατάς ποια θέλεις και το απενεργοποιεις Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Το doze είναι ενεργοποιημένο για σχεδόν όλες τις εφαρμογές σου..μπορείς όμως να το απενεργοποιήσεις για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά..για να το κάνεις αυτό πας τροφοδοσία/βελτιστοποιηση/επιλέγεις όλες εφαρμογές, πατάς ποια θέλεις και το απενεργοποιεις Οκ καταλαβα.ευχαριστω πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jonos Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Μήπως μπαίνει σε doze mode το messenger και γιαυτό δεν σου έρχονται ειδοποιήσεις? Καλό είναι να το απενεργοποιήσεις για τις εφαρμογές που χρησιμοποιείς Τα μηνύματα ερχόντουσαν στον messenger αλλά δεν ανοιγε το chat. Δεν ξερω τι έφταιγε αλλά μετα το factory reset λύθηκε. Επιτελους διαφανο ρολοι καιρου.κ πληκτρολογιο φοβερο Όντως ωραία πράγματα από την HTC. Εμένα τίποτα ακόμη...:( HTC_102 GER είναι το δικό μου! Περίεργο που δεν σου εχει έρθει ακόμα. Έχουμε το ιδιο cid. Παράθεση iPhone 16 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stsalkit Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Μπορεί να βοηθήσει καποιος? γιατί σε εμένα δεν είναι διάφανο το ρολόι καιρού? και κάτι ακόμα... ξέρετε πως ενεργοποιώ, αυτή την επιλογή για διαφορετικά apps ανάλογα με την τοποθεσία? Παράθεση Σωτήρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Δεν έχω λόγια για την αναβάθμιση. Ποτέ δεν έχω κάνει factory reset και τώρα βλέπω ότι είναι πιο γρήγορο ακόμα και από τότε που το πρωτοανοιξα. Η αλήθεια είναι ότι γίνεται πολύ καλύτερη διαχείριση μνήμης τώρα. Κάτι με τις εφαρμογές web banking αν γνωρίζει κάποιος αν κάνω factory reset χρειάζονται ξανά ενεργοποίηση πχ όπως όταν αλλάζεις συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2016 Μπορεί να βοηθήσει καποιος? γιατί σε εμένα δεν είναι διάφανο το ρολόι καιρού? και κάτι ακόμα... ξέρετε πως ενεργοποιώ, αυτή την επιλογή για διαφορετικά apps ανάλογα με την τοποθεσία? Ρυθμισεις προσαρμογη προσθηκη εφαρμογων και γραφικων στοιχειων και απο εκει τσεκαρεις τα widget στο ρολοι καιρου την δευτερη ερωτηση σου δεν την καταλαβα τι ακριβως θελεις να κανεις? Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts