zografos98 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Α ωραια μια χαρα τοτε ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Και γω αυτο θελω,cm13 και EX kernel, φλασαρω κανονικα απο reckvery; Ναι φλασαρε σε περιπτωση που σου κανει bootloop ξανα φλασαρης και στο τελος της εγκαταστασης κανεις ενα wipe cache και εισαι ετοιμος Καλο θα ηταν οτι εχει να κανει με τροποποιησεις να τα λεμε στο αλλο νημα. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos98 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Back up και restore κανει κανονικα ετσι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Back up και restore κανει κανονικα ετσι; Δεν καταλαβα τι εννοεις?:O Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos98 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Στο one x τα back ups που κραταγα δεν μπορουσα να τα κανω restore απο recovery Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Στο one x τα back ups που κραταγα δεν μπορουσα να τα κανω restore απο recovery Nαι βεβαια μπορεις να κανεις απο το recovery σου ,και θα σου προτεινα να κανεις πριν φλασαρης οποιαδηποτε rom και αστο να υπαρχει. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos98 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Ωραια μια χαρα, καμια σχεσει με one x Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Ωραια μια χαρα, καμια σχεσει με one x Nαι εχουν αλλαξει οι εποχες απο τα one x οπως σου ειπε παραπανω ο kollatos Θα το ξανα πω αλλη μια φορα και ας γινομαι γραφικος Οταν αποφασιζουμε να ξεκλειδωσουμε την συσκευη μας και να περασουμε custom recovery παντα μα παντα κραταμε nandroid back up της rom που εχει η συσκευη μας σε περιπτωση που παει κατι στραβα το ξανα περναμε και ειμαστε οκ. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zografos98 Δημ. January 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2016 Ξερω,την ειχα πατησει σε nexus 5 με back up,και με ταλαιπορησε για να φτιαξει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 MM sot.. Ξέρω ότι μπορεί να μη λέει και πολλά μιας και την περισσότερη ώρα έβλεπα ταινία με χαμηλωμενη τη φωτεινότητα αλλά και πάλι το θεωρώ εντυπωσιακό για M8 ηλικίας 10 μηνών.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Όντως πολύ καλά τα στατιστικά σου. Να δούμε πότε θα ξεκολλήσουμε κ εμείς από αυτή τη καταραμένη 5.0.1. Μια ερώτηση μόνο..κατανάλωση kernel Πόσο έχεις? Γιατί στη 5 που είμαι τώρα έρχεται πρώτο σε ποσοστό της τάξης του 20% περίπου Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Δυστυχώς τα στατιστικά της HTC δεν δείχνουν κάτι παραπάνω από αυτά που ήδη ανέβασα. Κι άλλο πρόγραμμα δεν έχω εγκατεστημένο αυτή τη στιγμή για να ανεβάσω screenshot. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Παιδες κανα νεο απο ΜΜ για τα ευρωπαϊκα μας μοντελα; Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Παιδες κανα νεο απο ΜΜ για τα ευρωπαϊκα μας μοντελα; ποσο το πηρες και απο που; :P Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 ποσο το πηρες και απο που; :P To εχω εδω και κανα 2μηνο απο τον Alextrela! 320euros μου το εδωσε! Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 To εχω εδω και κανα 2μηνο απο τον Alextrela! 320euros μου το εδωσε! σε αυτην την τιμη ψαχνω και εγω... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Παιδες κανα νεο απο ΜΜ για τα ευρωπαϊκα μας μοντελα; Μαλλον εχει θεμα απο οτι καταλαβα η μμ.και περενουν να διωρθοθει για να την δωσουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. January 10, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2016 Στο blink feed μπορείς να βάλεις ελληνικά sites? π.χ myphone,techblog,ειδησεογραφικά κ.α? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Καλημέρα, μια βοήθεια όταν τραβάω video είτε κρατάω το κινητό όρθιο είτε στο πλάι, όταν βάζω το video να παίξει στον υπολογιστή το δείχνει στα πλάγια...ξέρει κάποιος να με βοηθήσει με τις ρυθμίσεις μπας και σταματήσω :p να στραβώνω το κεφάλι μου όταν βλέπω τα Video στον υπολογιστή? Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gms Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Όταν γράφεις σε προσανατολισμό τοπίου, δεν θα έπρεπε στον υπολογιστή να στο δείχνει λάθος. Εδώ δεν ξέρω τι συμβαίνει για να βοηθήσω. Αλλά όταν γράφεις με προσανατολισμό πορτραίτου, το πρόβλημα είναι στα προγράμματα αναπαραγωγής στον υπολογιστή τα οποία ακόμα δεν γράφονται ώστε να διαβάζουν τον προσανατολισμό του βίντεο και να κάνουν αυτόματα την περιστροφή. Θα χρειαστεί να βρεις κάποιο πρόγραμμα το οποίο να σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις περιστροφή χειροκίνητα, όπως το mpc-hc. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimaiallou Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Ευχαριστώ για την απάντηση, το έχω στο αυτόματο. Στον υπολογιστή τα παίζω με τον KM και τον BS αλλά όλα πλάγια. Θα ψάξω να βρω το πρόγραμμα που μου είπες και θα προσπαθήσω με αυτό. Παράθεση πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα, κρύβεται...η μαμά του που τον ξεματιάζει :lol: ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmeletis Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Στο blink feed μπορείς να βάλεις ελληνικά sites? π.χ myphone,techblog,ειδησεογραφικά κ.α? Καποιος που να ξερει?:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. January 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2016 Στο blink feed μπορείς να βάλεις ελληνικά sites? π.χ myphone,techblog,ειδησεογραφικά κ.α? Καλησπερα ουσιαστικα το blink feed δεν υπαρχει , εχει αντικατασταθη απο το news republic ,τωρα οσο αναφορα για το ερωτημα σου ,ανοιγεις το news republic πατας add topics γραφεις ας πουμε myphone .gr και το προσθετεις στο βγαζει σε μορφη rss και ετσι μπορεις να διαβαζεις ,αλλος τροπος νομιζω πως δεν υπαρχει. Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. January 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2016 Καλημερα σε ολους.ερωτηση.ενω εχω απενεργοποιημενο τον αυτοματο συγχρονισμο συχνα πυκνα εμφανιζεται το εικονιδιο του συγχρονισμου για καποια δευτερολεπτα.γιατι μπορει να συγχρονιζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 14, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2016 Πολύ καλά τα δείγματα και στην αναμονή με το MM... Μόλις 1% σε 7 ώρες! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts