Tasos19s Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Του έκανα τελικά ενα hard reset εχθες,δεν παλεύοταν το πράγμα. Χρησιμοποιώ 2 sbh80 και 2 sbh20. Ουδέποτε 0% μου γράφει. Πάντα ενα 2-3% minimum. Και εγω το μετράω απο το ποσοστό της μπαταρίας που πέφτει με η χωρις bt και ετσι συγκρίνω όχι απο gsam αποκλειστικά. Προχθές το είχα φορτίσει όλο το βράδυ, το πρωί σύνδεσα το bt και σε 3 ώρες αναμονή χωρις κλήση χωρις τίποτα μου έφαγε 5%. Αποσύνδεσα το bt και στο ίδιο διαστημα μου έφαγε μονο 1% παλι σε αναμονή χωρις ομιλία η τίποτα. Μήπως έχεις καμιά εφαρμογή της Sony για τα ακουστικά η καμία για να δείχνει την μπαταρία τους ή κάτι τέτοιο και όταν συνδέσεις το ακουστικό σου τρώει η εφαρμογή την μπαταρία και όχι το Bluetooth γιατί εγώ έχω Plantronics και είχα βάλει μια εφαρμογή της εταιρείας που μου έδειχνε και το ποσοστό μπαταρίας των ακουστικών αλλά παρατήρησα κάτι τέτοιο και την έσβησα. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Μήπως έχεις καμιά εφαρμογή της Sony για τα ακουστικά η καμία για να δείχνει την μπαταρία τους ή κάτι τέτοιο και όταν συνδέσεις το ακουστικό σου τρώει η εφαρμογή την μπαταρία και όχι το Bluetooth γιατί εγώ έχω Plantronics και είχα βάλει μια εφαρμογή της εταιρείας που μου έδειχνε και το ποσοστό μπαταρίας των ακουστικών αλλά παρατήρησα κάτι τέτοιο και την έσβησα. Ναι εχω το smart connect αλλα τα ίδια έβαζα/βάζω σε όλα τα κινητά και δεν παρατήρησα μη φυσιολογική υπέρμετρη κατανάλωση. Εκτός αν βγήκε πολυ πρόσφατα κάποιο update της εφαρμογής που κανει την ζημιά και δεν το πήρα χαμπαρι διοτι στο αυτόματο τα εχω τα update στο store. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venduza Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Αυτά για αυτόματο κλείσιμο ξερει κανείς πως ενεργοποιούνται? Παράθεση HTC 10 / HTC M8 stock 6.0 / Google NEXUS 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Το έχει γυρίσει κανείς σε GPE? Αξίζει τον κόπο? Έχω θέμα με την μπαταρία με την 5.0.1/2 και σκέφτομαι να το γυρίσω σε GPE για να πάω στην 5.1.1. Τι λέτε αξίζει ή να περιμένω την M? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Πριν πας σε GPE δοκίμασε xposed και το mobile active radio fix , Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo_lateralus Δημ. September 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2015 Παιδιά καμιά ιδέα για το που μπορώ να αγοράσω το κινητό? Στο σκρουτζ δε βρίσκω κάτι για το γκρί ή το ασημί και στις αλυσίδες που έψαξα μόνο στο πλαίσιο το βλέπω. http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/HTC-One-M8-Metal-Grey-99HYK026-00.htm Από βρετανικό ebay παίζει η αγορά του? Θα έχω θέμα με εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Το έχει γυρίσει κανείς σε GPE? Αξίζει τον κόπο? Έχω θέμα με την μπαταρία με την 5.0.1/2 και σκέφτομαι να το γυρίσω σε GPE για να πάω στην 5.1.1. Τι λέτε αξίζει ή να περιμένω την M? Ποτε αραγε θα παρουμε την Μ , Αν τελικα φλασαρης καποια GPE στειλε κανα link Πριν πας σε GPE δοκίμασε xposed και το mobile active radio fix , Finn το εβαλα εγω δεν ανοιγει και δεν το βλεπω στο μενου ετσι πρεπει να ειναι? Παιδιά καμιά ιδέα για το που μπορώ να αγοράσω το κινητό? Στο σκρουτζ δε βρίσκω κάτι για το γκρί ή το ασημί και στις αλυσίδες που έψαξα μόνο στο πλαίσιο το βλέπω. http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/smartphones/smartphone/HTC-One-M8-Metal-Grey-99HYK026-00.htm Από βρετανικό ebay παίζει η αγορά του? Θα έχω θέμα με εγγύηση? Φιλε οχι απο το plaisio δεν αξιζει τοσα χρηματα πλεον ,απο το βρετανικο λογικα δεν θα εχεις θεμα με την εγγυηση αν βρεις καποιο ζητα απο τον πωλητη το ιμει να τσεκαρης στην htc την εγγυηση .Εναλακτικα παιζουν καλες τιμες σε μεταχειρο στο insomnia.gr Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Ναι εχω το smart connect αλλα τα ίδια έβαζα/βάζω σε όλα τα κινητά και δεν παρατήρησα μη φυσιολογική υπέρμετρη κατανάλωση. Εκτός αν βγήκε πολυ πρόσφατα κάποιο update της εφαρμογής που κανει την ζημιά και δεν το πήρα χαμπαρι διοτι στο αυτόματο τα εχω τα update στο store. Δοκίμασε να το σβήσεις για μια δυο μέρες πιστεύω αυτό είναι το πρόβλημα σου Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Ποτε αραγε θα παρουμε την Μ , Αν τελικα φλασαρης καποια GPE στειλε κανα link Finn το εβαλα εγω δεν ανοιγει και δεν το βλεπω στο μενου ετσι πρεπει να ειναι? Φιλε οχι απο το plaisio δεν αξιζει τοσα χρηματα πλεον ,απο το βρετανικο λογικα δεν θα εχεις θεμα με την εγγυηση αν βρεις καποιο ζητα απο τον πωλητη το ιμει να τσεκαρης στην htc την εγγυηση .Εναλακτικα παιζουν καλες τιμες σε μεταχειρο στο insomnia.gr Δεν θα το δεις πουθενά. Είναι αλλαγές under the hood. Στην kit Kat η σύνδεση data τερματιζοταν όταν έβγαινες απ την εφαρμογή, στήν lollipop η σύνδεση παραμένει ενεργή και έχουμε αυτό το drain για το οποίο παραπονιούνται όλοι. Στην Android M έχει διορθωθεί απ τη Google Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nek46 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Δεν θα το δεις πουθενά. Είναι αλλαγές under the hood. Στην kit Kat η σύνδεση data τερματιζοταν όταν έβγαινες απ την εφαρμογή, στήν lollipop η σύνδεση παραμένει ενεργή και έχουμε αυτό το drain για το οποίο παραπονιούνται όλοι. Στην Android M έχει διορθωθεί απ τη Google Σε ευχαριστω finn θα το παρακολουθησω να δω πως θα παει η μπαταρια, τις τελευταιες μερες τρομαζω να ανοιξω το wifi πινει την μπαταρια σαν νερακι . Παράθεση hell was full so i came back. Forza scuderia ferrari forza valentino rossi htc 3470 htc trophy htc desire x htc sensation HTC ONE m7 m8 m9 nougat ICE rom htc mini hd ROM EΚΔΟΣΗ 3.50. ΒΥ ΝSOURM with cookiehome tab htc u ultra custom rom lineageOS Android 12 by tarkzim Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Αν ισχυει αυτο που ανακοινωσε χτες η htc και παρουμε πριν τελος του χρονου την M θα ειναι πολυ καλα.θα λυθουν και καποια προβληματα της λολλιλοπ και ελπιζω η μπαταρια να φτασει παλι σε επιπεδα κιτκατ Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. September 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2015 Δοκίμασε να το σβήσεις για μια δυο μέρες πιστεύω αυτό είναι το πρόβλημα σου Μου φαινεται δεύτερη μέρα σήμερα έστρωσε κάπως μετα το hard reset. Η κατανάλωση ειναι πιο μικρη και σε πιο φυσιολογικά επιπεδα. Δεν θέλω να επεγκαταστησω την εφαρμογή διοτι μου ειναι απαραίτητη και ουδέποτε μου δημιουργούσε θέματα και σε αλλα κινητά. Θα δω πως παει και τις επόμενες,πιστεύω να κυμανθεί όπως εχθές και σήμερα. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Καλημερα σε ολους..η δονηση απενεργοποιητε εντελως;;δεν το βρισκω καπου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Καλημερα σε ολους..η δονηση απενεργοποιητε εντελως;;δεν το βρισκω καπου Ρυθμίσεις και μετα ήχους πας και εκεί θα το βρεις. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Πριν πας σε GPE δοκίμασε xposed και το mobile active radio fix , Το δοκίμασα αλλά δεν άλλαξε κάτι.. Δυστυχώς έχω φοβερό battery draining, να σκεφτείς πως χθες το βράδυ το έβαλα σε flight mode και στην απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας και το πρωί που ξύπνησα είχε χάσει 12%... Απαράδεκτο από κάθε άποψη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotnem Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Το δοκίμασα αλλά δεν άλλαξε κάτι.. Δυστυχώς έχω φοβερό battery draining, να σκεφτείς πως χθες το βράδυ το έβαλα σε flight mode και στην απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας και το πρωί που ξύπνησα είχε χάσει 12%... Απαράδεκτο από κάθε άποψη. Δεν μπορείς να δεις τι είναι αυτό που το προκαλεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2015 Δεν μπορείς να δεις τι είναι αυτό που το προκαλεί; Nlpcollector λέει στο BBS και Google Fit στο WLD. Το θέμα είναι ότι αυτά τα είχα και πριν χωρίς τέτοιο drain... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2015 Τελικά δεν άντεξα.. Το γύρισα σε GPE με αρκετά καλούδια του sense βέβαια γιατί το προτιμώ από το stock Android.. Θα δω πως θα πάει αύριο και θα ενημερώσω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2015 Τελικά δεν άντεξα.. Το γύρισα σε GPE με αρκετά καλούδια του sense βέβαια γιατί το προτιμώ από το stock Android.. Θα δω πως θα πάει αύριο και θα ενημερώσω. λογικα δεν πρεπει να εχεις θεμα... Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Finn Δημ. October 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2015 Είχα στείλει πριν δύο εβδομάδες ένα dual sim m8 ενός φίλου στο σέρβις γιατί είχε κολλήσει το volume down και το κινητό έμπαινε σε safe mode συνέχεια. Μου είπαν δύο μήνες θα πάρει αλλά στη βδομάδα το είχα πίσω προς έκπληξη μου. Τσάμπα η χαρά βέβαια γιατί ενώ άλλαξαν οθόνη και διορθώθηκε το πρόβλημα πλέον το κινητό δεν έβρισκε δίκτυα WiFi. Είπα να το στείλω ξανά πίσω ρισκάροντας αλλά τελικά σήμερα το άνοιξα και διαπίστωσα ότι δεν είχαν κουμπωσει δύο antenna cables στην upper motherboard. Τα συνέδεσα και όλα καλά. Τραγικό λάθος από μέρους τους όμως Παράθεση http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση! Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakaki14567 Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 και εμενα οταν ειχα ρωτησει στο σερβις μου ειχαν πει εως και δυο μηνες στην επριπτωση που δεν υπαρχχει ανταλακτικο ελλαδα.στο δικο μου αν πατησεις με διαγωνιο τροπο και με δυναμη το power button μενει πατημενο μεσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Καλησπερα σε ολους.μηπως ξερει κανεις ποσο θελει για αντικατασταση μπαταριας;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Καλησπερα σε ολους.μηπως ξερει κανεις ποσο θελει για αντικατασταση μπαταριας;; Αν εχει πρόβλημα η μπαταρία την αλλάζει η htc εντός εγγύησης.. Μόνο όμως αν είναι πρόβλημα μπαταρίας κι όχι λογισμικού. Το ψάχνω κι εγώ γιατί τους τελευταίους μήνες έχω θέμα, φτάνω το βράδυ (με 14-15 ώρες χρήση δηλαδή) να έχω 20-22% μπαταρία. Για την ώρα το γύρισα σε GPE και βλέπω πως όταν η συσκευή είναι στην αναμονή δεν πέφτει η μπαταρία όπως έπεφτε.. Όταν όμως το χρησιμοποιώ την πίνει κανονικά. Μίλησα ήδη με την htc και μου είπαν ότι έχουν ένα test γι' αυτές τις περιτπώσεις και αφού πρώτα έχει γίνει hard reset στη συσκευή για να μην υπάρχει περίπτωση να κάνει τη ζημιά κάποια εφαρμογή. Τα βήματα του test είναι τα εξής: Φορτίζεις τη συσκευή στο 100% Ορίζεις την απεργοποίηση οθόνης στη 1 ώρα και Βάζεις τη συσκευή σε airplane mode Την τσεκάρεις μετά από 1 ώρα και αν έχεις πέσει η μπαταρία κάτω από 75% τότε χρήζει αντικατάστασης και καλύπτεται από εγγύηση. Αν δεν έχει πέσει τότε φταίνει είτε κάποια εφαρμογή ή (προσωπική μου άποψη) το android 5.0.x που φοράει η συσκευή επίσημα και που όλοι ξέρουμε ότι έχει θέμα με την κατανάλωση.. Αν θέλεις δοκίμασε το test και πες μας τι έγινε. Εγώ δεν κατάφερα να το κάνω ακόμα μιας και βαριέμαι τη διαδικασία για να το γυρίσω ξανά σε Sense rom. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Εχω θεμα με το hard reset.δεν θυμαμαι μετα τους κωδικους προσβασης στα διαφορα φορουμ και βαριεμαι να ψαχνομαι.εγω τωρα εχω 15%με 18:30 ωρρε χρησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. October 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2015 Υπόψιν ότι αν πάει στην htc δεν το γλυτώνεις το hard reset.. Τουλάχιστον κάνε το test χωρίς reset να δούμε τι θα δείξει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts