Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σε ταχύτητα θα έλεγα είναι η το ίδιο αν και έχω παρατηρήσει κάποια μικρά lugs στο HTC.το νεξους το λεω πως είναι αλαγκαριστο ,αν και κατά την γνωμη μου είναι πρώτο και απο los συγκεκριμένα.βέβαια με lollipop ,αν και είναι νωρίς έβλεπα πολύ σπάνια lugs αλλά ήταν σε third-party applications που δεν είχαν αναβαθμιστεί σε γλειφιτζούρι...

Για την κάμερα αν και δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου είναι γρήγορη και με πολύ καλά αποτελέσματα.βέβαια το βράδυ είναι αλλού χωρίς πιξελιασματα.Τώρα σε μια οθόνη σε υπολογιστή δεν ξέρω πώς φαίνονται αλλά στο κινητό φαίνονται τέλειες.πιστεύω πώς για social media είναι από τις κορυφαίες...

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Καλορίζικο φίλε μου και όπως σου προειπαν δεν θα σου λείψει καθόλου το nexus!

Σε ευχαριστώ...άν βάλω άλλον launcher έχει διαφορά;

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε ταχύτητα θα έλεγα είναι η το ίδιο αν και έχω παρατηρήσει κάποια μικρά lugs στο HTC.το νεξους το λεω πως είναι αλαγκαριστο ,αν και κατά την γνωμη μου είναι πρώτο και απο los συγκεκριμένα.βέβαια με lollipop ,αν και είναι νωρίς έβλεπα πολύ σπάνια lugs αλλά ήταν σε third-party applications που δεν είχαν αναβαθμιστεί σε γλειφιτζούρι...

Για την κάμερα αν και δεν ασχολούμαι σχεδόν καθόλου είναι γρήγορη και με πολύ καλά αποτελέσματα.βέβαια το βράδυ είναι αλλού χωρίς πιξελιασματα.Τώρα σε μια οθόνη σε υπολογιστή δεν ξέρω πώς φαίνονται αλλά στο κινητό φαίνονται τέλειες.πιστεύω πώς για social media είναι από τις κορυφαίες...

----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σε ευχαριστώ...άν βάλω άλλον launcher έχει διαφορά;

Από που το πήρες φίλε?

Κάπου είχα ανακαλύψει κι εγώ ένα λαγκ αλλά δεν θυμάμαι καν που ήταν :D

Παιδιά το M8 σε πραγματική χρήση είναι πιο γρήγορο και ομαλό από το iPad air μου.

Το προτιμώ όταν θέλω να κάνω κάτι γρήγορα.

Η ευαισθησία της οθόνης είναι θέμα συνήθειας. Ενοχλεί λίγο τις πρώτες μέρες γιατί το χέρι έχει συνηθίσει αλλιώς.

Όταν όμως μετά από καιρό πιάσεις άλλο τηλέφωνο, νομίζεις ότι έχει πρόβλημα απόκρισης.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Από gadget shop το αγόαγόρασαμε αντικαταβολή και unbranded.. άλλοι πλέον δεν στέλνουν με αντικαταβολή...έχετε αλλάξει launcher ήή όχι;

Από gadget shop το αγόαγόρασαμε αντικαταβολή και unbranded.. άλλοι πλέον δεν στέλνουν με αντικαταβολή...έχετε αλλάξει launcher ήή όχι;

Έχω δοκιμάσει διάφορους κατά καιρούς(nova κτλ) αλλά άμεσα επέστρεφα σε stock γιατί η εμπειρία του sense προσωπικα για μένα είναι υποδειγματική!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Έχω δοκιμάσει διάφορους κατά καιρούς(nova κτλ) αλλά άμεσα επέστρεφα σε stock γιατί η εμπειρία του sense προσωπικα για μένα είναι υποδειγματική!

Μια ερώτηση...Για Νόβα ή ΟΤΕ τν το έχει σεταρει κανείς;

Παιδιά το θέλει ένα φίλος και του το βρήκα στο flashaki.gr στα 420 περίπου έχει αγοράσει κανένας από εκεί;;; (είναι Κρήτη απ ότι βλέπω το μαγαζί)

Να προσέξω κάτι;;; Η τιμή του είναι αρκετά πάτος σε σχέση με τα υπόλοιπα καταστήματα που παίζουν στα 460++++

motorola startac 130(1997)-->Nokia 3210(1999)-->Nokia 6310(2001)-->SonyEricsson T610(2004)-->Sony Ericsson S500(2007)-->Sony Ericsson K800i(2007)-->Samsung i900 Omnia(2008)-->iphone 4(2010)-->????

Παιδιά το θέλει ένα φίλος και του το βρήκα στο flashaki.gr στα 420 περίπου έχει αγοράσει κανένας από εκεί;;; (είναι Κρήτη απ ότι βλέπω το μαγαζί)

Να προσέξω κάτι;;; Η τιμή του είναι αρκετά πάτος σε σχέση με τα υπόλοιπα καταστήματα που παίζουν στα 460++++

Εγώ πήγα να το πάρω από flashaki αλλά δεν έστελναν με αντικαταβολή...οπότε δεν το πήρα

Ενας κουμπάρος μου πήρε 1 samsung tablet απο εκεί και αγανάκτησε. Και τον κοροιδευε για καμια δεκαρια μερες ότι τωρα το στέλνει μετά το στέλνει γιατί δεν είχε αποθεμα και αυτός το απέκρυψε και απόδειξη δεν του έστειλε και όταν του τη ξαναζήτησε πάλι δεν εστειλε.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ενας κουμπάρος μου πήρε 1 samsung tablet απο εκεί και αγανάκτησε. Και τον κοροιδευε για καμια δεκαρια μερες ότι τωρα το στέλνει μετά το στέλνει γιατί δεν είχε αποθεμα και αυτός το απέκρυψε και απόδειξη δεν του έστειλε και όταν του τη ξαναζήτησε πάλι δεν εστειλε.

Μια απο τα ιδια και εγω. Πολυ ψεμα στην επικοινωνια...

τηλ, 5 μερες μετα... το στειλατε? Το εστειλα! (νοτ!)

2 μερες μετα... μα δεν εφτασε το εστειλες? Ναι, τελικα το εστειλα σημερα! (νοτ)

Ρε παιδια αφου το εστειλες πως δεν ειναι εδω μιας και κανει 1 μερα η acs? Μα αφου το εστειλα... για να παρω τις αποθηκες και σας ξαναπαιρνω...

Η ιστορια συνεχιζεται για 2-3 φορες ακομη... και οταν του λεω ακυρωνω παραγγελια και ακυρωνω την χρεωση της πιστωτικης επιτοπου στην τραπεζα. Οχι, το εστειλα σημερα, κατσε να παρω την αποθηκη να σου δωσω το tracking number. (ποια αποθηκη ρε καραμητρο? το παιδι στο διπλα θρανιο λες?)

Φυσικα με παιρνει την αλλη μερα και μου δινει ενα tracking number για ενα δεμα που ακομη δεν το ειχε παει στην acs... παλι ψεμα δηλαδη...

Το tablet τελικα ηρθε αλλα για 20 ευρω κατω δεν θα το ξαναεκανα.

Αποδειξη εστειλε 2 μερες μετα με αλλη αποστολη γιατι "ξεχασε"!

Εγώ πήγα να το πάρω από flashaki αλλά δεν έστελναν με αντικαταβολή...οπότε δεν το πήρα

λαθος μου δεν ηταν το flashaki...αλλα και παλι δεν ακουω τα καλυτερα και απο αλλα παιδια...

μια ερωτηση...ποσες ωρες sot εχετε;

Edited by hgemwn

Κανένα πρόβλημα με αυτή την εφαρμογή.Τσέκαρε στις ρυθμίσεις ασφαλείας αν έχεις ενεργοποιήσει την εγκατάσταση εφαρμογών από τρίτες πηγές...Χωρίς να είμαι σίγουρος ότι φταίει αυτό...

Εισαι σε ART ή Dalvin?Νομιζω βρηκα τι φταιει και μου εμφανιζει το μηνυμα "το αρχειο πακετου δεν ειναι εγκυρο!".Εγω ειμαι σε ART...Ειχα βρει 2 εφαρμογες που μου εβγαζαν το ιδιο μηνυμα...Στη 1 εβγαλαν "update fix" για τις συσκευες με ART και μετα εγκατασταθηκε κανονικα..Οποτε μαλλον αυτο φταιει.Η αλλη συνεχιζει να μην εγκαθιστατε!

Χθες τους έστειλα mail και τους ρωτάω 3-4 πράγματα (αν ειναι branded , εγγύηση, κλπ) ακόμα δεν εχουν απαντησει... Αντίθετα με το eshop που μου απάντησαν πρωί πρωί...

Το κακό ειναι οτι θέλει GUNMETAL GREY που ειναι σε έλλειψη και φεύγει στα 500+ Το ασήμι λέει τίποτα σε σχέση με το γκρι?

motorola startac 130(1997)-->Nokia 3210(1999)-->Nokia 6310(2001)-->SonyEricsson T610(2004)-->Sony Ericsson S500(2007)-->Sony Ericsson K800i(2007)-->Samsung i900 Omnia(2008)-->iphone 4(2010)-->????

Χθες τους έστειλα mail και τους ρωτάω 3-4 πράγματα (αν ειναι branded , εγγύηση, κλπ) ακόμα δεν εχουν απαντησει... Αντίθετα με το eshop που μου απάντησαν πρωί πρωί...

Το κακό ειναι οτι θέλει GUNMETAL GREY που ειναι σε έλλειψη και φεύγει στα 500+ Το ασήμι λέει τίποτα σε σχέση με το γκρι?

Έχει καλύτερο κράτημα από το gun metal αλλά σαν χρωμα δεν μ άρεσε που το είχα δει!Το gun metal το κανει πολυτελές το κινητό!Γι αυτό και έχει πουλήσει σαν τρελό!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

Εγώ δηλαδή ήμουν από τους τυχερούς....πήγαινα για το silver και δεν είχε διαθέσιμο αλλά μόνο gunmetal...οπότε χωρίς δεύτερη σκέψη ττο πήρα και δδεντο μετανοιωσα...απλά το καλύτερο smartphone στην αγορά για το 2014...Τέλος...

Εγώ μετά από 2 Gun metal πήρα το ασημί. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα το ασημί. Βαρέθηκα το γκρι. Άσε που οι dot view σε μπλε η πορτοκαλί κλπ πάνε μόνο στο ασημί και έχουν και fun.

Εγώ μετά από 2 Gun metal πήρα το ασημί. Η αλήθεια είναι ότι ήθελα το ασημί. Βαρέθηκα το γκρι. Άσε που οι dot view σε μπλε η πορτοκαλί κλπ πάνε μόνο στο ασημί και έχουν και fun.

Πάντως από κοντά που έπιασα το ασημί, δεν μου άρεσε....ειδικά πίσω είναι πιο όμορφο το gunmetal....

Current: Apple iPhone 11 Pro Max (Space Grey)

___________________Notable History___________________

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ δηλαδή ήμουν από τους τυχερούς....πήγαινα για το silver και δεν είχε διαθέσιμο αλλά μόνο gunmetal...οπότε χωρίς δεύτερη σκέψη ττο πήρα και δδεντο μετανοιωσα...απλά το καλύτερο smartphone στην αγορά για το 2014...Τέλος...

Το θέμα ειναι οτι στα 550 που βρίσκω το gunmetal πάμε στα χωράφια του note4... Πάντως Με 100 ευρω διαφορα το silver το βρίσκω πολυ πιο όμορφο απο το grey :p

Μια παρένθεση μόνο αυτά τα tmobile που βρίσκω παίζουν κανονικά υποθέτω έτσι; Αν οχι 3G τότε hsdpa

Edited by Mandagor

Φετος Δημητρη τα εχεις αγορασει ολα τα μοντελα απο 2-3 φορες.

Ηθελα καιρο να σε ρωτησω αλλα τωρα βρηκα την ευκαιρια :D

Φωτογραφος μοδας και μαλιστα απο του καλους, μου αρεσει η δουλεια σου, πως και δεν αγοραζεις iPhone συσκευες?

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Μια απο τα ιδια και εγω. Πολυ ψεμα στην επικοινωνια...

τηλ, 5 μερες μετα... το στειλατε? Το εστειλα! (νοτ!)

2 μερες μετα... μα δεν εφτασε το εστειλες? Ναι, τελικα το εστειλα σημερα! (νοτ)

Ρε παιδια αφου το εστειλες πως δεν ειναι εδω μιας και κανει 1 μερα η acs? Μα αφου το εστειλα... για να παρω τις αποθηκες και σας ξαναπαιρνω...

Η ιστορια συνεχιζεται για 2-3 φορες ακομη... και οταν του λεω ακυρωνω παραγγελια και ακυρωνω την χρεωση της πιστωτικης επιτοπου στην τραπεζα. Οχι, το εστειλα σημερα, κατσε να παρω την αποθηκη να σου δωσω το tracking number. (ποια αποθηκη ρε καραμητρο? το παιδι στο διπλα θρανιο λες?)

Φυσικα με παιρνει την αλλη μερα και μου δινει ενα tracking number για ενα δεμα που ακομη δεν το ειχε παει στην acs... παλι ψεμα δηλαδη...

Το tablet τελικα ηρθε αλλα για 20 ευρω κατω δεν θα το ξαναεκανα.

Αποδειξη εστειλε 2 μερες μετα με αλλη αποστολη γιατι "ξεχασε"!

Ρε φίλε σαν να ακούω τον κουμπάρο μου να μου τα ξαναδιηγείται...ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!! Ακριβώς όπως τα λες έγιναν και με τον κουμπάρο μου. Αλλά χωρίς ακομα να του εχει στείλει αποδειξη.

Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Ρε φίλε σαν να ακούω τον κουμπάρο μου να μου τα ξαναδιηγείται...ΑΠΛΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ !!!! Ακριβώς όπως τα λες έγιναν και με τον κουμπάρο μου. Αλλά χωρίς ακομα να του εχει στείλει αποδειξη.

Αν και ως Λογιστης αντιλαμβάνομαι το "πόνο" των επιχειρήσεων για την άδικη φορολογιση αλλά γ@μω το κέρατο μου δε μπορεί να πουλάς απο απόσταση σε παντελώς αγνωστους πελατες και να μην εκδιδεις παραστατικό(οχι οτι αν ειναι γνωστοί μπορεις:X )! Η βλακεία - ασυδοσία έχει και τα όρια της!

Τελικά καλά έκανα και είχα τις αμφιβολίες μου για το κατάστημα! Παλιά το έβρισκες στο skroutz πλέον ειναι εκτός... Ίσως τους έκαναν κακό οι αξιολογήσεις!ευχαριστω πολυ για τις πληροφορίες!!!

Φετος Δημητρη τα εχεις αγορασει ολα τα μοντελα απο 2-3 φορες.

Ηθελα καιρο να σε ρωτησω αλλα τωρα βρηκα την ευκαιρια :D

Φωτογραφος μοδας και μαλιστα απο του καλους, μου αρεσει η δουλεια σου, πως και δεν αγοραζεις iPhone συσκευες?

Έπαιρνα μέχρι και το iPhone 5. Δεν μπορώ την εξάρτηση από το iTunes. Σήμερα μου έρχεται και το iPhone 6 αλλά για την γυναίκα μου. Θα πω ψέμματα αν πω ότι δεν μου αρέσει... Αλλά iTunes not..

----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έπαιρνα μέχρι και το iPhone 5. Δεν μπορώ την εξάρτηση από το iTunes. Σήμερα μου έρχεται και το iPhone 6 αλλά για την γυναίκα μου. Θα πω ψέμματα αν πω ότι δεν μου αρέσει... Αλλά iTunes not..( η αλήθεια είναι ότι όλοι στην δουλειά μου έχουν iPhone.)

3 Γενάρη σε.lollipop...

http://www.phonearena.com/news/Android-5.0-Lollipop-update-for-HTC-One-M8-and-M7-to-start-rolling-January-3rd_id63849

----- προσθήκη μηνύματος 93 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το θέμα ειναι οτι στα 550 που βρίσκω το gunmetal πάμε στα χωράφια του note4... Πάντως Με 100 ευρω διαφορα το silver το βρίσκω πολυ πιο όμορφο απο το grey :p

Μια παρένθεση μόνο αυτά τα tmobile που βρίσκω παίζουν κανονικά υποθέτω έτσι; Αν οχι 3G τότε hsdpa

Εμένα δεν μου κόστισε 550 αλλά 464 ευρώ...απλά σε όσους ρώτησα περιμένουν από τον προμηθευτή...

Επίσης το hima 5 inch,snapdragon 810 και 3gb ram...

Edited by hgemwn

Αν αληθεύει αυτό θα το σκεφτώ σοβαρά

http://techblog.gr/mobile/htc-one-m9-hima-color-0021/

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Αν αληθεύει αυτό θα το σκεφτώ σοβαρά

http://techblog.gr/mobile/htc-one-m9-hima-color-0021/

τι να σκεφτεις;αν θα παρεις το hima;εμενα η ενσταση ειναι οτι ο 810 ειναι 64bit και δεν ξερω ποτε οι εφαρμογες θα αναβαθμιστουν να τρεχουν.οποτε βλεποντας....