Alfie_86 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Διαβάστε τα τελευταία μηνύματα στο θέμα του m7 και θα καταλάβετε γιατί δεν πουλάει η HTC και ούτε πρόκειται.... Συνοψίζοντας: μωβ κάμερες, οθόνες που ξεκολλάνε (μάλιστα σε καινούργιο κινητό κατασκευής 6/2014 για να μην πείτε ότι είναι από τα πρώτα προβληματικά), απαράδεκτο service, m8 ραγίζει το τζάμι της κάμερας, κ.α...... Και το λέω εγώ που έχω πάρει όλα τα κινητά της από το diamond και μετά! ΌΛΑ μου έβγαλαν πρόβλημα! Είχα βαρεθεί να βρίζω της ace hellas και αναβαθμιστήκαμε στην ... arvato!!! Δεν ξέρω για το m7 διότι δεν το είχα αλλά η πλειοψηφία των m8 κάτοχοι δεν έχουμε αντιμετωπίσει προβλήματα πέρα από το τζαμακι της κάμερας που γέμιζε γρατζουνιές αλλά με μια πολύ απλή διαδικασία γίνεται καινούργιο! Παράθεση Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10 Current: Huawei Mate 10 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spireto_2158 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Διαβάστε τα τελευταία μηνύματα στο θέμα του m7 και θα καταλάβετε γιατί δεν πουλάει η HTC και ούτε πρόκειται.... Συνοψίζοντας: μωβ κάμερες, οθόνες που ξεκολλάνε (μάλιστα σε καινούργιο κινητό κατασκευής 6/2014 για να μην πείτε ότι είναι από τα πρώτα προβληματικά), απαράδεκτο service, m8 ραγίζει το τζάμι της κάμερας, κ.α...... Και το λέω εγώ που έχω πάρει όλα τα κινητά της από το diamond και μετά! ΌΛΑ μου έβγαλαν πρόβλημα! Είχα βαρεθεί να βρίζω της ace hellas και αναβαθμιστήκαμε στην ... arvato!!! Απλα να αναφερω οτι υπαρχει η δυνατοτητα να παρακαμψεις την τρισαθλια αρβατο μεσω του amazon... Παράθεση Φιλικά Σπύρος http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5663692#post5663692 <--πωλείται Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Εντάξει νομίζω ότι υπερβάλλουμε. Δικαιολογημένα αν έχουν συμβεί όλα αυτά σε κάποιον. Σε μένα από το diamond μέχρι σήμερα, μόνο το HD2 έβγαλε πρόβλημα στην οθόνη 5 μέρες πριν λήξει η εγγύηση. Το πήγα στην arvato και το έφτιαξε σε μια βδομάδα. Το πρόβλημα του Μ7 με τις ροζ οθόνες είναι υπαρκτό και γίνονταν αντικαταστάσεις. Επίσης είχαν υπάρξει προβλήματα στο HTC one X. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Tytn2, Diamond 2, Desire, M8: Δεν χρειάστηκε ποτέ να χρησιμοποιήσω την εγγύηση, ούτε είχε πρόβλημα κάποια από τις συσκευές μου. Μπορεί εγώ να μην είμαι ο κανόνας, κανόνας όμως δεν είναι ούτε το ότι όλες οι συσκευές ήταν προβληματικές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Υπερβολή να μιλήσουμε για τέτοια Θέματα στο m8. Ο τηλέφωνο φυσάει. Χωρίς rebboot ένα μηνα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harris78 Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 (edited) Δεν χρειάζεται να αναφέρω τι πρόβλημα έβγαλε η κάθε συσκευή γιατί χαλάμε το θέμα. Όμως το μ7 είχε αρκετά καθαρά κατασκευαστικά προβλήματα εκ των οποίων τα 3 σημαντικότερα μωβ κάμερα, κενά στην συναρμολόγηση και η οθόνη που ξεκολλούσε! Στο μ8 πάλι κατασκευαστικό πρόβλημα με το υλικό από το τζαμάκι της κάμερας και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να προκύψει... Σε κινητά 700-800 ευρώ ΔΕΝ δικαιολογούνται αυτά... Διαβάστε και λίγο xda, να δείτε κράξιμο και ένα σωρό άλλα μικρότερα προβλήματα. Αυτά δηλώνουν ή φθηνά υλικά ή φθηνή συναρμολόγιση και ανύπαρκτο έλεγχο στις συσκευές (quality test) που το τελευταίο για μένα είναι το μεγαλύτερο σφάλμα της HTC. Και το ξανατονίζω ότι αναφέρομαι σε κατασκευαστικά προβλήματα και όχι ότι πχ στο diamond κάηκε το μικρόφωνο ή στο hd2 άλλαξα 2 φορές μητρική... Και φυσικά άψογο τηλεφωνικό support αλλά χάλια service. Και γιατί είναι φυσιολογικό 1 μήνας αναμονή για service ή οι "ελληνικές" συσκευές να έχουν άλλη αντιμετώπιση από τις ευρωπαϊκές??? Τέλος φυσικά το m8 και το m7 "φυσάνε" σαν συσκευές όσον αφορά το software/sense γι αυτό και επέμενα να αγοράζω HTC, αλλά πλέον αγανάκτησα... Edited October 28, 2014 by harris78 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Γι αυτό δεν πήραμε το Μ7 :) Πάντως τόσες συσκευές εδώ μέσα δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα εκτός το τζαμακι που υπάρχει λύση. Τώρα για προβλήματα τυγχάνουν ακόμα και στα iPhone που έχουν και όνομα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hgemwn Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Γι αυτό δεν πήραμε το Μ7 :) Πάντως τόσες συσκευές εδώ μέσα δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα εκτός το τζαμακι που υπάρχει λύση. Τώρα για προβλήματα τυγχάνουν ακόμα και στα iPhone που έχουν και όνομα. Και τι είναι δηλαδή τα iPhone? Πλέον όλα είναι θέμα τύχης... Ξεχνάμε τα προβλήματα του iphone.( Το 4αρι μ ε τις κεραίες Το 4σ με κουμπιά Το 5αρι ξεβαψιμο Το 5σ τριξιματα στην οθόνη γιατί είχε φύγει η κολλα..... Συν κάποια από όλα με την μπαταρία... Premium feeling με τύχη να δουλεύουν όλα σωστά.... Για εμένα αυτή τη στιγμή μόνο htc m8.... Παρεμπιπτόντως οποίος δίνει.κανένα με ενδιαφέρει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Γι αυτό δεν πήραμε το Μ7 :) Πάντως τόσες συσκευές εδώ μέσα δεν παρουσιάστηκε κανένα πρόβλημα εκτός το τζαμακι που υπάρχει λύση. Τώρα για προβλήματα τυγχάνουν ακόμα και στα iPhone που έχουν και όνομα. πηρα τα αυτοκολλητα για τις καμερες απο netimes :lol: Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. October 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2014 Δεν χρειάζεται να αναφέρω τι πρόβλημα έβγαλε η κάθε συσκευή γιατί χαλάμε το θέμα. Όμως το μ7 είχε αρκετά καθαρά κατασκευαστικά προβλήματα εκ των οποίων τα 3 σημαντικότερα μωβ κάμερα, κενά στην συναρμολόγηση και η οθόνη που ξεκολλούσε! Στο μ8 πάλι κατασκευαστικό πρόβλημα με το υλικό από το τζαμάκι της κάμερας και δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να προκύψει... Σε κινητά 700-800 ευρώ ΔΕΝ δικαιολογούνται αυτά... Διαβάστε και λίγο xda, να δείτε κράξιμο και ένα σωρό άλλα μικρότερα προβλήματα. Αυτά δηλώνουν ή φθηνά υλικά ή φθηνή συναρμολόγιση και ανύπαρκτο έλεγχο στις συσκευές (quality test) που το τελευταίο για μένα είναι το μεγαλύτερο σφάλμα της HTC. Και το ξανατονίζω ότι αναφέρομαι σε κατασκευαστικά προβλήματα και όχι ότι πχ στο diamond κάηκε το μικρόφωνο ή στο hd2 άλλαξα 2 φορές μητρική... Και φυσικά άψογο τηλεφωνικό support αλλά χάλια service. Και γιατί είναι φυσιολογικό 1 μήνας αναμονή για service ή οι "ελληνικές" συσκευές να έχουν άλλη αντιμετώπιση από τις ευρωπαϊκές??? Τέλος φυσικά το m8 και το m7 "φυσάνε" σαν συσκευές όσον αφορά το software/sense γι αυτό και επέμενα να αγοράζω HTC, αλλά πλέον αγανάκτησα... Το Μ7 ήταν της υπομονής. Αυτό ισχύει. Και φυσικά έχεις δίκιο να λες ότι σε αυτές τις τιμές είναι απαράδεκτο να έχεις προβλήματα. Αλλά αν βρεις μια συσκευή, σε οποιοδήποτε επίπεδο τιμής που να έχει μηδέν προβλήματα πες την και σε μας για να την πάρουμε. Δυστυχώς όλες μα όλες οι συσκευές έχουν προβλήματα. Κοιτώντας όλα τα φόρουμ πάντως μπορώ να πω ότι του Μ8 και του S5 είναι τα πιο βαρετά κι αυτό είναι υπέρ τους. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 την καλημερα μου βλεπω εχει βγει 4.4.4 και εγω εχω ακομα 4.4.3 υπαρχει τροπος να την προκαλεσω να βγει στο οτα? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 την καλημερα μου βλεπω εχει βγει 4.4.4 και εγω εχω ακομα 4.4.3 υπαρχει τροπος να την προκαλεσω να βγει στο οτα? Έχει δοθεί σχεδόν παντού. Δοκίμασες από τις ρυθμίσεις, Πληροφορίες, Ενημέρωση λογισμικού? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 https://drive.google.com/file/d/0B92jmdr75QakMmdpRHdmRFI0Q2M/view?usp=sharing αυτην εχω απο εκει που λες δοκιμασα,αλλα δε βγαζει κατι Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 https://drive.google.com/file/d/0B92jmdr75QakMmdpRHdmRFI0Q2M/view?usp=sharing αυτην εχω απο εκει που λες δοκιμασα,αλλα δε βγαζει κατι Ποιάς χώρας είναι η συσκευή σου? Ακόμα και οι branded από T-mobile έχουν πάρει την 4.4.4 Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 αγγλιας λογικα ειναι της 3 Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 ποσο antutu βγαζει με την 4.4.4; εμενα περιπου 43χιλιαρικα Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2694994 μηπως να βαλω αυτη?δεν ειμαι σιγουρος Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 το κινητο καθε μερα αποδιδει και καλυτερα.ειμαι στο 22% μπαταρια με 63 ωρες αναμονη,3 ωρες και 50 λεπτα ανοιχτη οθονη,22 ωρες wifi και 36 ωρες bluetooth! απιστευτη σποδοση για 2600 μπαταρια και τετοιο hardware Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 το κινητο καθε μερα αποδιδει και καλυτερα.ειμαι στο 22% μπαταρια με 63 ωρες αναμονη,3 ωρες και 50 λεπτα ανοιχτη οθονη,22 ωρες wifi και 36 ωρες bluetooth! απιστευτη σποδοση για 2600 μπαταρια και τετοιο hardware Τέτοιες ώρες δεν τις πιάνω με τίποτα πάντως εγώ.. Οκ... Ασχολούμαι μαζί του αρκετά... Κυρίως Tapatalk, social media Και 1-1,5 ώρα ομιλία την ημέρα, ανοιχτό 4g για 7 ώρες και μετά wifi αλλά πάντα κλειστό Bluetooth κτλ... Βράδυ συνήθως φτάνω στο 20-30%.. Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Τέτοιες ώρες δεν τις πιάνω με τίποτα πάντως εγώ.. Οκ... Ασχολούμαι μαζί του αρκετά... Κυρίως Tapatalk, social media Και 1-1,5 ώρα ομιλία την ημέρα, ανοιχτό 4g για 7 ώρες και μετά wifi αλλά πάντα κλειστό Bluetooth κτλ... Βράδυ συνήθως φτάνω στο 20-30%.. αυτα τα νουμερα ειναι επειδη δεν δουλευω 3g μονο wifi.γενικα παιζει να καιει τα διπλα απο το wifi και εσυ δουλευεις και 4g,ακομα χειροτερα Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Δεν υπάρχει τρομερή διαφορά όταν κάνεις χρήση 3g για 4g δεν ξέρω γιατί δεν έχουμε. Δεν έχω δει σε άλλο τηλέφωνο τόσο μικρή διαφορά μεταξύ WiFi και 3g. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 αγγλιας λογικα ειναι της 3 Ούτε σε μένα έχει έρθει ακόμα και είναι 3 Αγγλίας Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Ούτε σε μένα έχει έρθει ακόμα και είναι 3 Αγγλίας http://www.htc.com/uk/go/htc-software-updates/ μιλησα και με την htc,να περιμενουμε :) Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Ούτε σε μένα έχει έρθει ακόμα και είναι 3 Αγγλίας Παιδιά όταν λέτε 3, τι σημαίνει αυτό? Είναι brand? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdino Δημ. October 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2014 Πάροχος στο βροχονήσι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts