Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Περίπου μιάμιση ώρα. Ξεκινά με σχεδόν 11 gb.

Εμένα Κώστα από 10% κάνει 2μιση με 3 σε πολυμπριζο το έχω

Θοδωρής

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επιβεβαιώνω και εγώ τον Κώστα, σε μένα κάτω από 2 ώρες θέλει για 100% (1:30 - 1:45). Μήπως το πολύμπριζο?

Πανευτυχης κατοχος και εγω του μ8.Θα ηθελα τωρα να ρωτησω,στις ρυθμισεις μιας εφαρμογης πως μπαινεις (π.χ του facebook);Στο μ7 που ειχα πριν αλλαξες την ρυθμιση αναλογα τι ηθελες...Εδω και το Home και οι προσφατες εφαρμογες με βγαζουν στο google now.Πως το αλλαζω; Edited by flampouras

Ήρθε ένας κολλητός χτες σπίτι και έπαιζα με το M8 που του είχα συστήσει να πάρει.

Το double tap για κλείσιμο δουλεύει μονο στη lock screen και όχι σε κάποια από τις κεντρικές οθόνες ?

Ευχαριστώ.

Αυτό που εντυπωσιάζει σε σχέσει

με το M7 είναι η απόκριση της οθόνης....είναι κάτι που το καταλαβαίνεις αμέσως και δε χρειάζεται να τα βάλεις διπλα διπλα για να μετρήσεις.

Edited by Imperia

Ευχαριστώ.

Αυτό που εντυπωσιάζει σε σχέσει

με το M7 είναι η απόκριση της οθόνης....είναι κάτι που το καταλαβαίνεις αμέσως και δε χρειάζεται να τα βάλεις διπλα διπλα για να μετρήσεις.

Προσπαθησε να περάσεις το δάχτυλο σου ξυστά από Την οθόνη. Μην βάλεις δύναμη. Πιάνει κατευθείαν. :)

Θοδωρής

Πολλά μπορεί να φταίνε. Το καλώδιο, ο φορτιστής το πολυπριζο.

Τώρα οι οδηγίες για σωστή φόρτιση είναι:

Δεν χρειάζεται να το αφήνουμε κάθε φορά να πέσει κάτω από 10% για να φορτισουμε.

Έτσι ζορίζεται περισσότερο και ανεβάζει θερμοκρασία.

Μια φορά τον μήνα κάνετε πλήρη αποφόρτιση-φόρτιση για να καλιμπραρεται η μπαταρία. Εγώ το κάνω μια φορά την εβδομάδα. Συνήθως το Σαββατόβραδο επειδή δεν δουλεύω Κυριακή, το αφήνω να πέσει στο 5% και το βάζω να φορτίσει μέχρι να ξυπνήσω.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Προσπαθησε να περάσεις το δάχτυλο σου ξυστά από Την οθόνη. Μην βάλεις δύναμη. Πιάνει κατευθείαν. :)

Την "πάτησα" καθώς το επεξεργαζόμουνα και τρόμαξα :D

Πολλά μπορεί να φταίνε. Το καλώδιο, ο φορτιστής το πολυπριζο.

Τώρα οι οδηγίες για σωστή φόρτιση είναι:

Δεν χρειάζεται να το αφήνουμε κάθε φορά να πέσει κάτω από 10% για να φορτισουμε.

Έτσι ζορίζεται περισσότερο και ανεβάζει θερμοκρασία.

Μια φορά τον μήνα κάνετε πλήρη αποφόρτιση-φόρτιση για να καλιμπραρεται η μπαταρία. Εγώ το κάνω μια φορά την εβδομάδα. Συνήθως το Σαββατόβραδο επειδή δεν δουλεύω Κυριακή, το αφήνω να πέσει στο 5% και το βάζω να φορτίσει μέχρι να ξυπνήσω.

μια και ξερεις ποσο τρελος ειμαι,απλα να πω οτι δεν φορτιζω ποτε το κινητο σε χρηση...

κλεινω ολα τα sync/gps/wifi/3g~LTE και παταω και ενα airplane mode και το αφηνω μονο ετσι... :lol:

και αυτο το κανω με ολες τις συσκευες μου

Δημήτρης

XS Max 512gb.

μια και ξερεις ποσο τρελος ειμαι,απλα να πω οτι δεν φορτιζω ποτε το κινητο σε χρηση...

κλεινω ολα τα sync/gps/wifi/3g~LTE και παταω και ενα airplane mode και το αφηνω μονο ετσι... :lol:

και αυτο το κανω με ολες τις συσκευες μου

Ίσως είναι ωφέλιμο για τον μεθεπόμενο κάτοχο της συσκευής σου :p:D

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Αναμένω το Μ8 από Γερμανία σε λίγες ημέρες. Προετοιμαζόμενος για την μετάβαση από το iPhone 4S, ψάχνομαι και ενημερώνομαι από διάφορα sites. Ένα πράγμα που έμαθα είναι σχετικό με το πρόγραμμα HTC sync manager που μεταξύ των άλλων σου επιτρέπει να μεταφέρεις ότι επιθυμείς από το iPhone στο Μ8 - πάρα πολύ χρήσιμο για την περίπτωσή μου. Μπαίνοντας στο HTC.com, διαπιστώνω το εξής: το αμερικάνικο, αγγλικό και γερμανικό site έχουν το HTC sync manager version 3.1.24.5 - το δε ελληνικό τo 3.3.63

Η απορία είναι - πιο να χρησιμοποιήσω? κάνουν τα ίδια πράγματα? παρατήρησα ότι το 3.1.24.5 ΔΕΝ υποστηρίζει ελληνικά! (δεν ξέρω αν αυτό αναφέρεται στο μενού του προγράμματος ή στην ανάγνωση ελληνικών χαρακτήρων π.χ. από το iPhone backup).

Τα φώτα / εμπειρίες σας θα είναι πολύ χρήσιμα για να μην κάνω κάποια βλακεία!

Ευχαριστώ

Σωτήρης

Αναμένω το Μ8 από Γερμανία σε λίγες ημέρες. Προετοιμαζόμενος για την μετάβαση από το iPhone 4S, ψάχνομαι και ενημερώνομαι από διάφορα sites. Ένα πράγμα που έμαθα είναι σχετικό με το πρόγραμμα HTC sync manager που μεταξύ των άλλων σου επιτρέπει να μεταφέρεις ότι επιθυμείς από το iPhone στο Μ8 - πάρα πολύ χρήσιμο για την περίπτωσή μου. Μπαίνοντας στο HTC.com, διαπιστώνω το εξής: το αμερικάνικο, αγγλικό και γερμανικό site έχουν το HTC sync manager version 3.1.24.5 - το δε ελληνικό τo 3.3.63

Η απορία είναι - πιο να χρησιμοποιήσω? κάνουν τα ίδια πράγματα? παρατήρησα ότι το 3.1.24.5 ΔΕΝ υποστηρίζει ελληνικά! (δεν ξέρω αν αυτό αναφέρεται στο μενού του προγράμματος ή στην ανάγνωση ελληνικών χαρακτήρων π.χ. από το iPhone backup).

Τα φώτα / εμπειρίες σας θα είναι πολύ χρήσιμα για να μην κάνω κάποια βλακεία!

Ευχαριστώ

Δεν το έχω ψάξει.

Έχω Mac και αυτό που ξέρω είναι ότι συγχρονίζει άψογα όλα όσα θέλω: Φωτογραφίες, Μουσική, αρχεία.

Δεν το έχω ψάξει.

Έχω Mac και αυτό που ξέρω είναι ότι συγχρονίζει άψογα όλα όσα θέλω: Φωτογραφίες, Μουσική, αρχεία.

Και επαφες, και ημερολογιο, και sms...

Μιλαμε για πανω απο 500επαφες, καμια 200αρια συμβαντα και ~1800μηνυματα (απο imessage μαλιστα τα περισσοτερα) τα οποια οταν ειδα ποση μνημη πιανουν εφαγαν delete το ιδιο δευτερολεπτο που τελειωσε ο συγχρονισμος...

Το αποτελεσμα ηταν αριστο και γρηγορο και μαλιστα το παιρνει κατευθειαν απο το τελευταιο iphone backup που κανει το itunes οποτε δεν χρειαζεται καν την συσκευη iphone...

Έχει παρατηρήσει κανείς διαφορά στην ευαισθησία/απόκριση της οθόνης με το πέρασμα του χρόνου ;;

Έχω την εντύπωση ότι η δική μου έχει γίνει πιο ευαίσθητη..

Πχ στο pulse ή στο Tapatalk,όταν κάνω scrolling πολλές φορές το παίρνει ως click και μπαίνει μέσα σε link ή tab κτλ..

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Έχει παρατηρήσει κανείς διαφορά στην ευαισθησία/απόκριση της οθόνης με το πέρασμα του χρόνου ;;

Έχω την εντύπωση ότι η δική μου έχει γίνει πιο ευαίσθητη..

Πχ στο pulse ή στο Tapatalk,όταν κάνω scrolling πολλές φορές το παίρνει ως click και μπαίνει μέσα σε link ή tab κτλ..

Να γίνει πιο αναίσθητη, ίσως :). Πιο ευαίσθητη χωρίς software update αποκλείεται.

Δεν ξέρω μήπως οι εφαρμογές έχουν κάνει αλλαγές στο software τους.

Αυτό μου συνέβαινε κάποιες φορές τις πρώτες μέρες όταν το πήρα γιατί ήμουν συνηθισμένος από το iPhone που θέλει δυνατό πάτημα.

Η HTC καλό θα ήταν να μειώσει ένα κλικ την ευαισθησία.

Και επαφες, και ημερολογιο, και sms...

Μιλαμε για πανω απο 500επαφες, καμια 200αρια συμβαντα και ~1800μηνυματα (απο imessage μαλιστα τα περισσοτερα) τα οποια οταν ειδα ποση μνημη πιανουν εφαγαν delete το ιδιο δευτερολεπτο που τελειωσε ο συγχρονισμος...

Το αποτελεσμα ηταν αριστο και γρηγορο και μαλιστα το παιρνει κατευθειαν απο το τελευταιο iphone backup που κανει το itunes οποτε δεν χρειαζεται καν την συσκευη iphone...

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Η ερώτηση μου όμως είχε λίγο διαφορετικό νόημα. Είχε να κάνει με πιο από τα δυο versions (το ελληνικό η το π.χ. Αμερικανικό) να χρησιμοποιήσω. Όπως αναφέρω έχουν διαφορετικό κωδικό. Και ταυτόχρονα ενώ το αμερικανικό version αναφέρει συγκεκριμένα την μεταφορά δεδομένων από το iPhone, το ελληνικό δεν αναφέρει τίποτα. Εσείς π.χ πιο χρησιμοποιείτε;

Σωτήρης

Να γίνει πιο αναίσθητη, ίσως :). Πιο ευαίσθητη χωρίς software update αποκλείεται.

Δεν ξέρω μήπως οι εφαρμογές έχουν κάνει αλλαγές στο software τους.

Αυτό μου συνέβαινε κάποιες φορές τις πρώτες μέρες όταν το πήρα γιατί ήμουν συνηθισμένος από το iPhone που θέλει δυνατό πάτημα.

Η HTC καλό θα ήταν να μειώσει ένα κλικ την ευαισθησία.

Ok.. Thanks..

Θα το παρακολουθήσω και θα δούμε...

Πάντως δεν είναι η ιδέα μου...

όντως είναι πιο ευαίσθητη από ότι πριν..

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Ok.. Thanks..

Θα το παρακολουθήσω και θα δούμε...

Πάντως δεν είναι η ιδέα μου...

όντως είναι πιο ευαίσθητη από ότι πριν..

Εγώ πάντως δεν έχω τέτοιο θέμα, δηλαδή να πάω να κάνω scrolling και να ανοίγουν topics.

καλημερα παρεα!θα ηθελα τη βοηθεια σας.αγορασα ενα htc m8 κ ειναι root.υπαρχει καποιος οδηγος η βοηθεια να το γυρισω στη μαμα rom..?? ευχαριστω εκ των προτερων!!

κανε επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αν εισαι παλι ρουτ με flashtool περναει το μαμα firmware

Xperiaλόγος

Optimuλόγος

Motoλόγος

Μηλοφωνολόγος

Ascendολόγος

Παιδιά μου έπεσε κάτω με μια θήκη puro και μου έκανε ένα μικρό σημάδι..να ρωτήσω έχει αλλάξει κανένας όλο το μεταλλικό Του;; αν ναι έχει ακριβά;;
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Παιδιά μου έπεσε κάτω με μια θήκη puro και μου έκανε ένα μικρό σημάδι..να ρωτήσω έχει αλλάξει κανένας όλο το μεταλλικό Του;; αν ναι έχει ακριβά;;

Αν είναι μικρό σημάδι μην το πειράξεις.

Δες εδώ. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2849687

Θοδωρής

Ψήνομαι και εγώ να το... χρυσώσω αφού είχα και εγώ πτώση. Αν μάθεις κάτι σφύρα.

3>4

Έπαθα κατάθλιψη..ρε παιδιά και πως θα το αλλάξω ; που να το πάω;;
«Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ»

Έπαθα κατάθλιψη..ρε παιδιά και πως θα το αλλάξω ; που να το πάω;;

Σε καταλαβαίνω απόλυτα.

Μάλλον εδώ θα ρωτήσεις.

3>4