Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

[ATTACH]49399[/ATTACH]

Δεν υπάρχει αυτό το κινητό λέμε.

Κρίμα που θα το δώσω τελικά. Η απόφαση πάρθηκε.

3>4

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και το δικό μου γυναίκα το πήρε και είναι πολύ ευχαριστημενη.

Βασικά με το που αγόρασα το Μ8, η παράλληλη χρήση, μου έδειξε όλα τα σημεία που υστερεί το OPO.

Μου το ζήτησε η αδελφή της κοπέλας που αγόρασε το iPhone 5s μου και της είπα 280. Τα δέχτηκε και δεν μπορούσα να αρνηθώ μια τόσο καλή πρόταση για 16αρι κινέζικο. Είχα στο νου μου να πάρω αργότερα 64 Cyanogen.

Μου άρεσε γιατί κάνει και την δουλειά tablet, ενώ το Μ8 οχι.

Όμως η περίπτωση συμφορουμιτη που προσπαθεί επί 10 μέρες να επικοινωνεί με το support της One plus μ έκανε να το ξανασκεφτώ.

Το μόνο αρνητικό που είχα δει και το είχα γράψει είναι στην απόκριση της οθόνης. Το βλέπεις μόνο αν βάλεις δίπλα κάποια άλλη συσκευή με κορυφαία απόκριση όπως το Μ8.

Κατά τα άλλα στο άνοιγμα εφαρμογών είναι ένα κλικ πίσω.

Με λίγα λόγια αν το support ήταν σαν της Oppo, θα αγόραζα το 64αρι γιατί αξίζει.

Να αγοράσεις το oppo find 7 μετά να του περάσεις την cm και μετά να μου πεις διαφορές από το oneplus.

Κώστα αξίζει να το δεις εκτός και αν πας στον βασιλιά (Νοτελι 4).

Εγω είδη ετοιμάζομαι για την αλλαγή και θα βγάλω στο πανέρι το g3.

Oppo and m8 θα κανουν παρέα στο Νοτελι που έρχεται...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Γεια και από μένα,μόλις πήρα το m8 από την cosmote!!Μέχρι στιγμής όλα καλά!!

να το χαρεις φιλε μου καλοριζικο

Να αγοράσεις το oppo find 7 μετά να του περάσεις την cm και μετά να μου πεις διαφορές από το oneplus.

Ρε συ Νίκο ελεος για ποιον βασιλιά μιλάς;;;;

Παναγιωτης

Ρε συ Νίκο ελεος για ποιον βασιλιά μιλάς;;;;

Χαχαχα... Κάνεις πως δεν ξέρεις...

Ένας είναι ο Βασιλιάς, Note 4!!

To M8 είναι Πρίγκηπας(πιο πιτσιρικάς, πιο ευέλικτος).

Έτσι ακριβώς...

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Νικόλα το Note 4 exynos θα πάρω αλλά αργότερα και παράλληλα με το Μ8.

Με το OPO κατάλαβα ότι δεν έχω όρεξη για κανενός είδους ενασχόληση με φλασαρισματα, δοκιμές, επαναφορες backup.

Ένας είναι ο Βασιλιάς, Note 4!!

To M8 είναι Πρίγκηπας(πιο πιτσιρικάς, πιο ευέλικτος).

Ο Πρίγκιπας καθε μέρα μου δείχνει πόσο ηλιθιος ήμουν που ασχολήθηκα 5 μήνες με το iPhone. Θα είχα γλιτώσει καμιά 250 ευρώ μαζί με τα αξεσουαρ και εφαρμογές και θα είχα απολαύσει όλο αυτό το διάστημα τις υπηρεσίες του M8.

Σήμερα περίμενα την κόρη μου 2 ώρες να τελειώσει ένα μάθημα και έκατσα για καφέ με 36° θερμοκρασία.

Το ξεσκισα άνοιγα συνέχεια link στον Chrome που έχει μετάφραση, ειδα δεν ξέρω κι εγω πόσα βίντεο για το Note 4. Δύο ώρες δεν το άφησα ούτε λεπτό. Φυσικά ολα αυτά με 3g και γυμνό το τηλέφωνο.

H συσκευή ίσα που την καταλάβαινα πιο ζεστή από το κανονικό. Με το iPhone σε παρόμοιες περιπτώσεις δεν άντεχα γιατί μου έσπαγε τα νεύρα το κάψιμο στα χέρια μου και η μπαταρία που έπεφτε σαν διπλή ταρίφα.

Με όλη αυτή την χρήση και με φουλ φωτεινότητα αφού ημουν έξω, έχασα 32% σε 2 ώρες.

Με το iPhone θα είχα μείνει με 32% :)

Ειλικρινά δεν έχω βρει κάτι που να μ ενοχλεί σ αυτό το τηλέφωνο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλησπερα στο φορουμ.Νεος κατοχος του htc one m8 dual sim κ χρειαζομαι την βοηθεια σας να του περασω την ελληνικη γλωσσα γατι εχει μονο ελληνικο πληκτρολογιο κ οχι ελληνικο μενου..
[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα στο φορουμ.Νεος κατοχος του htc one m8 dual sim κ χρειαζομαι την βοηθεια σας να του περασω την ελληνικη γλωσσα γατι εχει μονο ελληνικο πληκτρολογιο κ οχι ελληνικο μενου..

https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&hl=en

Μόλις το τρέξεις σου λέει αναλυτικά πως θα αλλάξεις την γλώσσα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.co.c_lis.ccl.morelocale&hl=en

Μόλις το τρέξεις σου λέει αναλυτικά πως θα αλλάξεις την γλώσσα.

Με το που στελνω την εντολη μου λεει adb is not recognised as an internal or xternal device.Εχω κανει ολα τα βηματα.Σε win 8.1 δουλευει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν και ο Πρίγκιπας είναι ίσως η καλύτερη συσκευή, την βαρέθηκα, κυρίως λόγω μεγέθους κ μικρής οθόνης.

Πήρε η ανιψιά μου το G3/32GB και το ''έπαιξα'' λίγο .... μου αρέσει ... πολύ.

edit

Δεν είχα ποτέ LG οπότε λέω να δοκιμάσω κ εγώ αυτό με τα 3GB RAM ..... έως να κυκλοφορήσει ο Βασιλιάς.

Edited by Jig
edit
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Με το που στελνω την εντολη μου λεει adb is not recognised as an internal or xternal device.Εχω κανει ολα τα βηματα.Σε win 8.1 δουλευει?

http://dottech.org/21534/how-to-install-adb-and-fastboot-on-your-windows-computer-for-use-with-your-android-phone/

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδια εχω προβλημα..παρηγγειλα το κινητο απο το σκρουτζ και συγκεκριμενα απο το seven..μου ηρθε κανονικα..ομως δεν εχει την ελληνικη γλωσσα στις ρυθμισεις..ουτε καν για να την εγκαταστησω...εχει μονο 5 συγκεκριμενες, γερμανικα, γαλλικα, ιταλικα, αγγλικα αμερικης και αγγλικα βρετανιας. Τι να κανω ? Να το στειλω στο σερβις ? Το θελω και δεν μπορω να περιμενω 2-3 εβδομαδες...

Παιδια εχω προβλημα..παρηγγειλα το κινητο απο το σκρουτζ και συγκεκριμενα απο το seven..μου ηρθε κανονικα..ομως δεν εχει την ελληνικη γλωσσα στις ρυθμισεις..ουτε καν για να την εγκαταστησω...εχει μονο 5 συγκεκριμενες, γερμανικα, γαλλικα, ιταλικα, αγγλικα αμερικης και αγγλικα βρετανιας. Τι να κανω ? Να το στειλω στο σερβις ? Το θελω και δεν μπορω να περιμενω 2-3 εβδομαδες...

Κατά 99% είναι branded Vodafone και δεν έχει Ελληνικά,δοκίμασες με Ελληνική SIM??

Αν δεν τα καταφέρεις απαίτησε τα χρήματα σου πισω..

Κατά 99% είναι branded Vodafone και δεν έχει Ελληνικά,δοκίμασες με Ελληνική SIM??

Αν δεν τα καταφέρεις απαίτησε τα χρήματα σου πισω..

Ναι όντως ειναι branded vodafone, αλλα με παρεξενεψε. Ναι δοκιμασε με ελληνικη, συγκεκριμενα wind. Να τους παρω αυριο τηλ ? Αν ειναι δυνατον, πρωτη φορα το βλεπω αυτο..

Ναι όντως ειναι branded vodafone, αλλα με παρεξενεψε. Ναι δοκιμασε με ελληνικη, συγκεκριμενα wind. Να τους παρω αυριο τηλ ? Αν ειναι δυνατον, πρωτη φορα το βλεπω αυτο..

Πήρε ο κολλητός μου ένα ίδιο από kaizershop και του έκαναν επιστροφή χρημάτων..

Ελληνικά θα έχεις μόνο με root,αλλά δεν αξίζει να το ψάξεις..

Να φανταστώ δεν είχε ούτε θήκη στην συσκευασία;

Πήρε ο κολλητός μου ένα ίδιο από kaizershop και του έκαναν επιστροφή χρημάτων..

Ελληνικά θα έχεις μόνο με root,αλλά δεν αξίζει να το ψάξεις..

Να φανταστώ δεν είχε ούτε θήκη στην συσκευασία;

Είχε κανονικά θήκη..τι να πω..θα το παω αυριο στη δικη μας vodafone να το στειλουν κατω..

Είχε κανονικά θήκη..τι να πω..θα το παω αυριο στη δικη μας vodafone να το στειλουν κατω..

Ή δικιά μας Vodafone δεν θα σε βοηθήσει,πρέπει να το επιστρέψεις στο κατάστημα που το πήρες..

Παρε ενα τηλεφωνο με ηχογραφηση και ρωτα τους πως και καλα ενδιαφερεσαι να αγορασεις την συγκεκριμενη συσκευη απο αυτους αλλα επειδη ειναι ευρωπαικη θες να μαθεις αν υποστηριζει την ελληνικη γλωσσα.Αν σου πουν ναι πηγαινε απευθειας απο εκει με αποδειξη οτι μιλησες μαζι τους και απαιτησε αντικατασταση συκευης η τα χρηματα σου πισω.

Εγω αυτο θα εκανα.

Live now , stop thinking yesterday and tomorow...

Μια ερώτηση...

Έχει κανένας άλλος εκτός από εμένα πρόβλημα συγχρονισμού των επαφών του καταλόγου με αυτές του Facebook?

Παρ'όλο που είναι οι περισσότερες συνδεδεμένες μεταξύ τους, δεν εμφανίζεται η φωτογραφία όταν καλώ κτλ κτλ

Across the satellite beams Across the oceans or seas

To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns

And they are killing for fun They are killing to entertain me

Μια ερώτηση...

Έχει κανένας άλλος εκτός από εμένα πρόβλημα συγχρονισμού των επαφών του καταλόγου με αυτές του Facebook?

Παρ'όλο που είναι οι περισσότερες συνδεδεμένες μεταξύ τους, δεν εμφανίζεται η φωτογραφία όταν καλώ κτλ κτλ

Εγώ προσωπικά έχω θέμα από την αναβάθμιση στο Sense 6 (Μ7) και μετά και απ' ότι βλέπω το πρόβλημα παραμένει και στο M8..

Βέβαια δεν έχω ακριβώς το δικό σου θέμα, εμένα απλά τις συγχρονίζει σε χαμηλή ανάλυση.

Η μόνη λύση που βρήκα κι επιτέλους ησύχασα είναι το HaxSync, πλέον έχω high res fotos σε όλες τις επαφές μου.

[sIGPIC][/sIGPIC]

το morelocale 2 απο android play δεν σε βοηθησε?αφου ξεκλειδωνει την ελληνικη!:)

Το κατεβασα στο κινητο, αλλα να πω την αληθεια δεν πολυκαταλαβα, ειμαι ασχετος απο αυτα. Φοβαμαι κιολας να το πειραξω. Αν μπορουσες να με βοηθησεις, να μου πεις ακριβως τι πρεπει να κανω...θα σε χιλιοευχαριστουσα. Δεν πιστευω να πρεπει να το ρουταρω, ουτε καν καινουριο κινητο :p:D

Το κατεβασα στο κινητο, αλλα να πω την αληθεια δεν πολυκαταλαβα, ειμαι ασχετος απο αυτα. Φοβαμαι κιολας να το πειραξω. Αν μπορουσες να με βοηθησεις, να μου πεις ακριβως τι πρεπει να κανω...θα σε χιλιοευχαριστουσα. Δεν πιστευω να πρεπει να το ρουταρω, ουτε καν καινουριο κινητο :p:D

Οκ..τα καταφερα..:D:D

Υπάρχει τρόπος να δούμε ημερομηνία κατασκευής της συσκευής?
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Υπάρχει τρόπος να δούμε ημερομηνία κατασκευής της συσκευής?

Εδω εισαι φιλε μου.

http://www.imei.info

Πρωτα πρεπει να κανεις εγγραφη.Ειναι δωρεαν και μετα αφου βαλεις το ιμει σου πατας εκει που λεει warranty.

Edited by stiflerakos

Live now , stop thinking yesterday and tomorow...