geo35 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Μου τα εδωσε φιλος που ειχε παρει γυαλι nilkin. Δεν ξερω αν ειναι nillkin αλλα ειναι οπως τα κανονικα tempered glass προφανως δεν εβαλα υγρο γιατι δεν ειχα αλλα και παλι ηταν πεντακαθαρα και τα κουμπωσα κατευθειαν πανω. οποτε οπως τα ξεκολλησες τα εβαλες κατευθειαν στην καμερα,ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 οποτε οπως τα ξεκολλησες τα εβαλες κατευθειαν στην καμερα,ε? Ναι κατευθειαν. Γενικά έχω σταθερά χέρια και δεν δυσκολεύτηκα.Με δύο κινήσεις.Τώρα δεν μπορώ να ξέρω αν δεν είναι nillkin και είναι κανένα μουφέξ.Την δουλειά μου την έκανα.Όταν έρθει το δικό μου το γυαλί θα ενημερώσω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Εγώ πάντως δεν κατάφερα να τοποθετήσω τα αυτοκόλλητα της nillkin στις κάμερες. Μου φάνηκε ακατόρθωτο ακόμα και να τα ξεχωρίσω από τη μεμβράνη. Δεν ξέρω γιατί. Αλλά με τη spigen slim armor case νιώθω μια ασφάλεια... Επειδη εχω κι εγω την ιδια θηκη , εχεις παρατηρησει με την θηκη φορεμενη αν σου κοβει την εμβελεια του IR ? Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Ναι κατευθειαν. Γενικά έχω σταθερά χέρια και δεν δυσκολεύτηκα.Με δύο κινήσεις.Τώρα δεν μπορώ να ξέρω αν δεν είναι nillkin και είναι κανένα μουφέξ.Την δουλειά μου την έκανα.Όταν έρθει το δικό μου το γυαλί θα ενημερώσω κ εγω μολις τα το παραγγειλα,thanks θοδωρη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 κ εγω μολις τα το παραγγειλα,thanks θοδωρη! Τίποτα.ελπίζω να μείνουμε ικανοποιημένοι και οι δύο με το γυαλί της nillkin Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Τίποτα.ελπίζω να μείνουμε ικανοποιημένοι και οι δύο με το γυαλί της nillkin γενικα το προσεχω κ ποτε δεν το αφηνω χυμα επανω σε τραπεζια.εγω για screen protector εβαλα της spigen ultra crystal και δεν το αλλαζω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2014 Η κάμερα σε manual βγάζει ακόμα καλύτερες φωτο. Σε δωμάτιο με μια λάμπα το ξεσκίζει το S4 Octa. Ειδικά όταν έβαλα το iso στο 200 είχα τέλειο αποτέλεσμα. Δοκιμάστε το. Αν δείχνουν πιο σκοτεινές μην σας απασχολεί. Βάλτε το exposure στο +0,5 η δώστε λίγη φωτεινότητα εκ των υστέρων με κάποιο πρόγραμμα. Και στα εξωτερικά σε πλάνο που το μισό είναι με πολύ ήλιο είχα καλύτερο αποτέλεσμα σε manual. Οι απαιτήσεις μου από άλλη κάμερα κινητού είναι να βγάλω την οικογένεια και τους φίλους σε έκτακτες όμορφες στιγμές. Για όλα τα υπόλοιπα έχω το S4 Zoom που μου κάνει όλα τα κέφια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Υπαρχει καποιος τρόπος να δεις εαν ειναι unbranded χωρις να ανοιξεις το κουτι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Η κάμερα σε manual βγάζει ακόμα καλύτερες φωτο. Σε δωμάτιο με μια λάμπα το ξεσκίζει το S4 Octa. Ειδικά όταν έβαλα το iso στο 200 είχα τέλειο αποτέλεσμα. Δοκιμάστε το. Αν δείχνουν πιο σκοτεινές μην σας απασχολεί. Βάλτε το exposure στο +0,5 η δώστε λίγη φωτεινότητα εκ των υστέρων με κάποιο πρόγραμμα. Και στα εξωτερικά σε πλάνο που το μισό είναι με πολύ ήλιο είχα καλύτερο αποτέλεσμα σε manual. Οι απαιτήσεις μου από άλλη κάμερα κινητού είναι να βγάλω την οικογένεια και τους φίλους σε έκτακτες όμορφες στιγμές. Για όλα τα υπόλοιπα έχω το S4 Zoom που μου κάνει όλα τα κέφια. Γιατί τόσο χαμηλά το ISO? Επίσης και η αλλαγή στον ανάλογο φωτισμό πάντα βοηθάει στην απόδοση των χρωμάτων.. Ναι με το λογισμικό κάνεις ότι θες (κι ας μην βγάζει RAW) αλλά πιστεύω οι περισσότεροι που έχουν γνώσεις και επεξεργαζονται φωτογραφίες βγάζουν από DSLR πάρα από κινητό.. Εμένα επίσης με έχει αφήσει ευχαριστημενο ακριβώς γιατί με χαμηλό φωτισμό μπορώ να παίξω και να πάρω όμορφα αποτελέσματα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Υπαρχει καποιος τρόπος να δεις εαν ειναι unbranded χωρις να ανοιξεις το κουτι; Να δώσεις το IMEI στην htc αφού το ζητήσεις απο τον πωλητή του καταστήματος. Αλλιως 100% unbranded(amazon,expansys) Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Να δώσεις το IMEI στην htc αφού το ζητήσεις απο τον πωλητή του καταστήματος. Αλλιως 100% unbranded(amazon,expansys) και απο extreme mobile. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Οταν ειναι branded η συσκευη εχει καποιο μειονεκτημα??? Επισης αυτο το καταλαβαινεις οταν μπουταρει με το λογοτυπο της εταιρειας? Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Root ίσον χωρίς εγγύηση? Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Root ίσον χωρίς εγγύηση? Αυτο θελω να μαθω κι εγω ρε παιδια! Ισχυει?Επειδη ξεκλειδωνεις τον bootloader λογικα δεν μπορει να το τσεκαρει η εταιρεια μεσω του σαιτ? Θα ηθελα πολυ να βαλω venom αλλα και κατι να κοβει ενοχλητικες διαφημισεις. Γιατι μεταξυ μας αν καποιος θελει να "δοκιμασει" εφαρμογες μπορει και χωρις ρουτ... Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) Αυτο θελω να μαθω κι εγω ρε παιδια! Ισχυει?Επειδη ξεκλειδωνεις τον bootloader λογικα δεν μπορει να το τσεκαρει η εταιρεια μεσω του σαιτ? Θα ηθελα πολυ να βαλω venom αλλα και κατι να κοβει ενοχλητικες διαφημισεις. Γιατι μεταξυ μας αν καποιος θελει να "δοκιμασει" εφαρμογες μπορει και χωρις ρουτ...[/quote Καλημέρα,εγώ τελικά το έκανα s-off μέσω του sunshine,με αυτό τον τρόπο μπορείς να βάλεις μέσω recovery οφισιαλ ρομ που υποστηρίζει το region του κντ σου και ούτε γάτα ούτε ζημιά,χθες πέρασα την τελευταία venom v2.3 και ένα θέμα android L που τα σπάει Edited August 31, 2014 by pafimal Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Αυτο θελω να μαθω κι εγω ρε παιδια! Ισχυει?Επειδη ξεκλειδωνεις τον bootloader λογικα δεν μπορει να το τσεκαρει η εταιρεια μεσω του σαιτ? Θα ηθελα πολυ να βαλω venom αλλα και κατι να κοβει ενοχλητικες διαφημισεις. Γιατι μεταξυ μας αν καποιος θελει να "δοκιμασει" εφαρμογες μπορει και χωρις ρουτ...[/quote Καλημέρα,εγώ τελικά το έκανα s-off μέσω του sunshine,με αυτό τον τρόπο μπορείτε να βάλεις μέσω recovery οφισιαλ ρομ που υποστηρίζει το region του κντ σου και ούτε γάτα ούτε ζημιά,χθες πέρασα την τελευταία venom v2.3 και ένα θέμα android L που τα σπάει Ναι αλλα οταν ξαναμπεις σε download mode δεν θα σου δειχνει unlocked η relocked?Αυτο και μαμα ρομ να ξαναπερασεις παλι ετσι δεν μενει? Επισης τι ειναι αυτο το sunshine? Επισης απο που μπορω να κατεβασω την μαμα ρομ μου σε περιπτωση που αλλαξω γνωμη και το κανω?Εχω ελληνικη συσκευη απο πλαισιο. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις διαβασα γι αυτο το sunshine.Καταρχας ειναι επι πληρωμη.25 δολλαρια ανα συσκευη. Δεν εχω καταλαβει ομως την διαφορα με τα αλλα απο xda ας πουμε. Ποια η διαφορα?Εχει ασχοληθει καποιος να μας πει? Κανει την ιδια δουλεια χωρις να αλλαξει αυτο το s off κτλ?Αρα η συσκευη μπορει να επανελθει μαμα και να μην εχεις θεμα εγγυησης? Pls ας μας ανοιξει τα ματια καποιος που ξερει γιατι αν ειναι ετσι προκειται για μεγαλο επιτευγμα! Εσυ φιλε μου που το δοκιμασες πως πληρωσες μεσω καρτας? Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ναι αλλα οταν ξαναμπεις σε download mode δεν θα σου δειχνει unlocked η relocked?Αυτο και μαμα ρομ να ξαναπερασεις παλι ετσι δεν μενει? Επισης τι ειναι αυτο το sunshine? Επισης απο που μπορω να κατεβασω την μαμα ρομ μου σε περιπτωση που αλλαξω γνωμη και το κανω?Εχω ελληνικη συσκευη απο πλαισιο. ----- προσθήκη μηνύματος 12 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μολις διαβασα γι αυτο το sunshine.Καταρχας ειναι επι πληρωμη.25 δολλαρια ανα συσκευη. Δεν εχω καταλαβει ομως την διαφορα με τα αλλα απο xda ας πουμε. Ποια η διαφορα?Εχει ασχοληθει καποιος να μας πει? Κανει την ιδια δουλεια χωρις να αλλαξει αυτο το s off κτλ?Αρα η συσκευη μπορει να επανελθει μαμα και να μην εχεις θεμα εγγυησης? Pls ας μας ανοιξει τα ματια καποιος που ξερει γιατι αν ειναι ετσι προκειται για μεγαλο επιτευγμα! Εσυ φιλε μου που το δοκιμασες πως πληρωσες μεσω καρτας? Περίμενε μας πήρες αμπάριζα χαχαχα ένα ένα,λοιπόν ναι πλήρωσα μέσω πιστωτικής κάρτας 25$ το τλφ δεν γίνεται S-off με κανένα άλλο τρόπο άπο όσους και να δοκίμασα,το να το κάνεις ρουτ και unlocked boot loader είναι απλή διαδικασία το δύσκολο σε αυτά τα τλφ είναι το s-off χωρίς αυτό δεν θα μπορείς στο μέλλον να κάνεις οποιαδήποτε οφισιαλ τροποποιημένη αναβάθμιση,τι εννοώ,ήμουν με custom Rom 4.4.2 ωραία;;;βγήκε η 4.4.3 εγώ δεν θα μπορούσα να γυρίσω το baseband της συσκευής στο νεώτερο λογισμικό εάν δεν ήμουν s-off Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Περίμενε μας πήρες αμπάριζα χαχαχα ένα ένα,λοιπόν ναι πλήρωσα μέσω πιστωτικής κάρτας 25$ το τλφ δεν γίνεται S-off με κανένα άλλο τρόπο άπο όσους και να δοκίμασα,το να το κάνεις ρουτ και unlocked boot loader είναι απλή διαδικασία το δύσκολο σε αυτά τα τλφ είναι το s-off χωρίς αυτό δεν θα μπορείς στο μέλλον να κάνεις οποιαδήποτε οφισιαλ τροποποιημένη αναβάθμιση,τι εννοώ,ήμουν με custom Rom 4.4.2 ωραία;;;βγήκε η 4.4.3 εγώ δεν θα μπορούσα να γυρίσω το baseband της συσκευής στο νεώτερο λογισμικό εάν δεν ήμουν s-off Χαχαχαχα! Πολλες αποριες ολες μαζι! Η συσκευη εργοστασιακα δηλαδη ειναι s-off? Και οταν κανεις ρουτ κτλ με τον αλλο τροπο γινεται ον ενω με αυτο παραμενει οφ?Αρα αν περασω μετα την μαμα ruu ειναι σαν να μην το πειραξα ποτε? Σορυ για ολα αυτα που ρωταω μαζεμενα αλλα μου φαινεται φοβερο ολο αυτο... Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Χαχαχαχα! Πολλες αποριες ολες μαζι! Η συσκευη εργοστασιακα δηλαδη ειναι s-off? Και οταν κανεις ρουτ κτλ με τον αλλο τροπο γινεται ον ενω με αυτο παραμενει οφ?Αρα αν περασω μετα την μαμα ruu ειναι σαν να μην το πειραξα ποτε? Σορυ για ολα αυτα που ρωταω μαζεμενα αλλα μου φαινεται φοβερο ολο αυτο... Όχι η συσκευή έρχεται με s-on,εσύ πρέπει να την γυρίσεις σε s-off ,εάν δεν την γυρίσεις και πειράξεις boot loader recovery κλπ δεν θα μπορέσεις στο μέλλον να κάνεις αναβάθμιση σε οποιαδήποτε baseband δλδ από 4.3 σε 4.4 κλπκλπ Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Όχι η συσκευή έρχεται με s-on,εσύ πρέπει να την γυρίσεις σε s-off ,εάν δεν την γυρίσεις και πειράξεις boot loader recovery κλπ δεν θα μπορέσεις στο μέλλον να κάνεις αναβάθμιση σε οποιαδήποτε baseband δλδ από 4.3 σε 4.4 κλπκλπ Και το μεγαλο ερωτημα παραμενει...Μπορω αν θελησω να το δωσω για σερβις πχ να το γυρισω μαμα και να μην φαινεται οτι το πειραξα?Αλλωστε για να περασεις αλλη ρομ πρεπει να περασεις αλλον recovery. Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ναι ρε συ αυτό σου λένε.Αφού είσαι s off βάζεις το κατάλληλο firmware (εδώ είναι η δικιά μου η ερώτηση. Πως ξέρουμε ποιο?) και είσαι κομπλέ Τα έχω καταλάβει σωστά και εγώ? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stiflerakos Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Ναι ρε συ αυτό σου λένε.Αφού είσαι s off βάζεις το κατάλληλο firmware (εδώ είναι η δικιά μου η ερώτηση. Πως ξέρουμε ποιο?) και είσαι κομπλέ Τα έχω καταλάβει σωστά και εγώ? Οκ και σορυ για την επιμονη αλλα δεν εχω μεγαλη εμπειρια στα htc... Επισης οντως ποια ειναι η καταλληλη για την συσκευη μας?Εννοω οτι οκ εγω εχω ελληνικη συσκευη αλλα απο που βρισκω την καταλληλη ρομ και την περναω? Παράθεση Live now , stop thinking yesterday and tomorow... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 (edited) Γιατί τόσο χαμηλά το ISO? Επίσης και η αλλαγή στον ανάλογο φωτισμό πάντα βοηθάει στην απόδοση των χρωμάτων.. Ναι με το λογισμικό κάνεις ότι θες (κι ας μην βγάζει RAW) αλλά πιστεύω οι περισσότεροι που έχουν γνώσεις και επεξεργαζονται φωτογραφίες βγάζουν από DSLR πάρα από κινητό.. Εμένα επίσης με έχει αφήσει ευχαριστημενο ακριβώς γιατί με χαμηλό φωτισμό μπορώ να παίξω και να πάρω όμορφα αποτελέσματα ;) Στο αυτόματο έχει μια τάση να κάνει υπερβολικό exposure. Τα πρόσωπα σε βραδινές με φως δωματίου, βγαίνουν υπερβολικά φωτεινά, χάνουν σε λεπτομέριες και χαρακτηριστικά. Οι εξωτερικές όταν έχουμε στο ίδιο πλάνο σημεία με έντονη σκιά, η θα βγάλει πολύ σκοτεινά αυτά τα σημεία ή θα τα φωτίσει αλλά θα κάψει τα σημεία που βλέπει ο ήλιος. Δεν Χρειάζεται να το γυρίσεις στο manual. Στο auto μπορείς να παίξεις με τις βασικές ρυθμίσεις. Μια δύο φορές θα καταλάβεις τι χρειάζεται και μετά θα τις βάζεις πάντα εκεί. Κάποια στιγμή θα ανεβάσω παραδείγματα όπου θα φαίνεται η διαφορά. Anyway αυτό που μ' ευχαριστεί ιδιαίτερα είναι ότι επιτέλους μπορώ να φωτογραφίσω με το κινητό μου την κόρη μου μέσα στο σπίτι ανεξάρτητος φωτισμού. Χθες βράδυ τράβηξα και με το S4 octa. Ή διαφορά είναι μεγάλη υπέρ του Μ8. Τις είδα στον υπολογιστή και στην ΤV. Στο S4 πρέπει να ενεργοποιήσω τον αυτόματο εντοπισμό νύχτας για να έχω παρόμοια αποτελέσματα αλλά θα πρέπει το παιδάκι να μείνει εντελώς ακίνητο. Edited August 31, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_mad_doc Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Επειδη εχω κι εγω την ιδια θηκη , εχεις παρατηρησει με την θηκη φορεμενη αν σου κοβει την εμβελεια του IR ? Το γράφει και η συσκευασία επάνω ότι περιορίζει τις υπέρυθρες και δυστυχώς πρέπει να τη βγάλεις για να κάνεις δουλειά... ----- προσθήκη μηνύματος 81 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ειναι οπως η ζελατινες? ΝΑΙ είναι σαν ζελατίνες. Αύριο θα βάλω και φώτο από τη συσκευασία και τα αυτοκόλλητα αυτά. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τίποτα.ελπίζω να μείνουμε ικανοποιημένοι και οι δύο με το γυαλί της nillkin Γενικά θα μείνεις πολύ ικανοποιημένος. Το μόνο κακό είναι ότι αφήνει δαχτυλιές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2014 Δηλαδή αυτό δεν ισχύει και αυτό που γράφει Its surface used Nanometer thin oil coating which is anti-fingerprint, oil rub resistance and effectively preventing and filtering ultraviolet ray Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts