Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θυμάμαι πριν το πάρω είχα μπει να δω τι λέτε όσοι το είχατε και δυστυχώς είδα ένα παρατημένο τοπικ χωρίς πολλά πολλά,πλέον γίναμε πολλοί και θέλω να πιστευω σε μελλοντικές αναβαθμίσεις της σειράς να φέρει και άλλους προς το μέρος της

Έτσι ειναι!Αν και ακομα υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν καν την htc ή όσοι την ξέρουν την ξέρουν με αρνητική διάθεση για πιο παλιά με τα windows phones!Θεωρω οτι κάτι πρέπει να κάνει η htc και στο θέμα της προώθησης του m8 και γενικα απο δω και πέρα της σειράς αυτής!

Past:Samsung Galaxy SIII,IPhone 4s,Lg G2 Mini, HTC One M8,Motorola Moto G(2014),Samsung Galaxy A5,Iphone 6 Plus,LG V10,Samsung Galaxy S7 Edge,OnePlus 3T, Xiaomi Redmi Note 4,Huawei P10

Current: Huawei Mate 10 Pro

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κρατάει σταθερά την τιμή του. Δεν βλέπω να πέφτει πριν αρχίσουν οι διαρροές.

Δεν πέφτει το m8 οπως και περςι το m7 και ειδικά τα unbranded.

Προς τα Χριστουγενα θα το βρεις στα 450-470 καινουργιο,αλλα πλέον αν μπει το 15 είμαστε στην τελικη ευθεία για το m9.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Έδωσα το iPhone και το σκέφτομαι. Με κολλάει ότι αν το αγοράσω από εδώ που είμαι δεν θα μπορώ αργότερα να το πουλήσω στην Ελλάδα γιατί δεν θα έχει εγγύηση εκεί.

Σε σχέση με το OnePlus που επίσης έχω, ενώ δεν είναι πιο γρήγορο το M8, εν τούτοις είναι πιο βούτυρο. Δηλαδή πατώντας στο εικονίδιο μιας εφαρμογής εμφανίζεται πιο γρήγορα στο Μ8 άσχετα αν το τελικό άνοιγμα απαιτεί τον ίδιο χρόνο και στα δύο.

Τουλάχιστον έτσι το θυμάμαι.Θα πάω σήμερα να το δω γιατί έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που το είχα.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Όταν ειναι ξάπλα το τηλεφωνο και θέλω να δω την ώρα με διπλο χτυπημα δεν ανοιγει ευκολα.

Αν δεν κάνω λάθος στις οδηγίες τις htc αναφέρει ότι πρέπει να σηκώσεις την συσκευή και να κάνεις διπλό χτύπημα.

Στην ουσία το σήκωμα (η κίνηση) το ξυπνάει και με το διπλό χτύπημα ανοίγει η οθόνη. Τσέκαρέ το αν θέλεις..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Αν δεν κάνω λάθος στις οδηγίες τις htc αναφέρει ότι πρέπει να σηκώσεις την συσκευή και να κάνεις διπλό χτύπημα.

Στην ουσία το σήκωμα (η κίνηση) το ξυπνάει και με το διπλό χτύπημα ανοίγει η οθόνη. Τσέκαρέ το αν θέλεις..

Ναι αν το σηκώσω ανοίγει.Το θέμα ήταν να μην το σηκώνω.Πάνως και ξαπλα με απλό χτύπημα ανοίγει τελικά

Θοδωρής

Ναι αν το σηκώσω ανοίγει.Το θέμα ήταν να μην το σηκώνω.Πάνως και ξαπλα με απλό χτύπημα ανοίγει τελικά

Κανονικά υποτίθεται πως αυτό που λες δεν συμβαίνει, δες και το manual.. Οπότε δεν είναι πρόβλημα που δεν ανοίγει άμεσα η οθόνη.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κανονικά υποτίθεται πως αυτό που λες δεν συμβαίνει, δες και το manual.. Οπότε δεν είναι πρόβλημα που δεν ανοίγει άμεσα η οθόνη.

Δεν είπα ότι είναι πρόβλημα ρε συ. Είπα πως μετά την αναβάθμιση ίσως να θέλει άλλη μια προσπάθεια όταν είναι όρθιο και πως θεωρώ αρνητικό το να μην ανοίγει όταν είναι ξαπλωμένο.

Edited by tpal
Θοδωρής

Δεν είπα ότι δεν ανοίγει άμεσα ρε συ. Είπα πως μετά την αναβάθμιση ίσως να θέλει άλλη μια προσπάθεια όταν είναι όρθιο και πως θεωρώ αρνητικό το να μην ανοίγει όταν είναι ξαπλωμένο.

Moυ το εκανε και πριν την αναβαθμιση

Ο μονος τροπος οταν δεν πιανει ειναι να το πατησεις ακρη αριστερα η δεξια για να κουνηθει ελαχιστα, μετα διπλο ταπ και εισαι οk.

AnTuTu Χ

Oχι οτι πραγματικα με ενδιαφερει αλλα το εκανα λογω της αναβαθμισης σε 4.4.3

Κατι παιζει μαλλον με την τελευταια εκδοση του AnTuTu Χ :p..... screen shot

edit

Το δευτερο screen shot με την προηγουμενη εκδοση, χεχε

Edited by Jig
ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Τι να σου πώ,είναι δύσκολο να βγάλεις άκρη με τις εφαρμογές. Ότι το blinkfeed είναι ενεργοβόρο είναι γνωστό αλλα δε νομίζω να κάνει τη ζημιά αυτό. Κάποια άλλη εφαρμογή απο το play store είναι μάλλον ή από κάπου αλλού.

ΤΟ blinkfeed είναι απενεργοποιημενο... Αλλά έχω την αίσθηση ότι το gsam δεν μου δουλεύει σωστά. Δεν εμφανίζει το Phone time και το Phone radio time. Υπάρχει άλλη εφαρμογή να βρω ποια εφαρμογή τρώει μπαταρία?

Αγόρασε ο κολλητός το m8 σήμερα και δεν έχει ελληνικά, του είπα να βάλει σιμ και να κάνει factory και όταν ανοίξει θα την έχει προεπιλογή, αλλά τίποτα δεν την έχει ούτε στην λίστα..Καμιά ιδέα;

[ATTACH]48955[/ATTACH]

Ψιλό χάλια οι χρόνοι ή μου φαίνεται;

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Ψιλό χάλια οι χρόνοι ή μου φαίνεται;

Τι ψιλό.. χοντρό πες καλύτερα.. Κάποιο πρόγραμμα δεν αφήνει το κινητό να πέσει σε deep sleep, έχεις 5 ώρες +, awake. Ψάξ' το..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κανα hint?

Καλησπέρα και απο εμένα! Έχω ένα περιέργο; νομίζω που μου έγινε με το m8.

Έβαλα το HTC sync Manager και πέρασα απο το backup που βρήκε του iPhone όλα τα μηνύματα,contacts κλπ.. Το περιέργο τώρα είναι ότι πέρασε και το lockscreen?! που είχα στο iPhone και τώρα όποτε ανοίγω το m8 μου βάζει πρώτα να κάνω το slide to unlock και μετά με πάει στην επόμενη lockscreen! Είναι λογικό αυτό η εγώ κάνω κάτι λάθος;

Καλησπέρα στην παρέα. Από σήμερα είμαι*κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του m8 το οποίο και ρύθμισα μέσω backup όπως το m7 που είχα. Όλα καλά με το τηλέφωνο αλλά επειδή μου διαφεύγει κάτι θέλω τα φώτα σας. Στην αρχική οθόνη το blinkfeed δεν εμφανίζεται μαζί με το weather shortcut της HTC και δεν βλέπω πουθενά ρύθμιση για να το βάλω. Έχουν αλλάξει κάτι?

Καλησπέρα στην παρέα. Από σήμερα είμαι*κι εγώ ένας ευτυχής κάτοχος του m8 το οποίο και ρύθμισα μέσω backup όπως το m7 που είχα. Όλα καλά με το τηλέφωνο αλλά επειδή μου διαφεύγει κάτι θέλω τα φώτα σας. Στην αρχική οθόνη το blinkfeed δεν εμφανίζεται μαζί με το weather shortcut της HTC και δεν βλέπω πουθενά ρύθμιση για να το βάλω. Έχουν αλλάξει κάτι?

απο που το βρηκες διαθεσιμο φιλε μου?

Κανα hint?

Αν έχεις root βάλε το BetterBatteryStats και τσέκαρε το Other και το Partial Wakelock..

Επίσης αν έχεις root μπορείς να κόψεις το location κάποιον εφαρμογών μέσω AppOps.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγόρασε ο κολλητός το m8 σήμερα και δεν έχει ελληνικά, του είπα να βάλει σιμ και να κάνει factory και όταν ανοίξει θα την έχει προεπιλογή, αλλά τίποτα δεν την έχει ούτε στην λίστα..Καμιά ιδέα;

Παιδιά οποίος ξέρει κάτι ας πει,ο κολλητός δεν ξέρει καλά αγγλικά και έχει αγανακτήσει. .

Αν έχεις root βάλε το BetterBatteryStats και τσέκαρε το Other και το Partial Wakelock..

Επίσης αν έχεις root μπορείς να κόψεις το location κάποιον εφαρμογών μέσω AppOps.

Δυστυχώς root δεν και επειδή δεν έχω και s-off συσκευή δε θέλω να προχωρήσω προς το παρόν. Μου λείπει το m7 ώρες ώρες :p

Μεταχειρισμένο το πήρα από kaizer . Καινούριο θα είχε το mrmoby σήμερα μετά τις 16:00 είπε. Εδωσα το m7 που είχα ανταλλαγή. Edited by REVOIL

Πλέον είναι οριστικό. Μέχρι να βγει το M9 θα είμαι κοντά σας.

Αρκετά έμεινα μακριά από το καλύτερο smartphone ως αύτη την στιγμή. Θα κάνει παρέα στο άλλο το One, το plus :)

Η γυναίκα μου το καπάρωσε από τώρα. Μου είπε όταν το βαρεθείς το αγοράζω εγώ. Με ξέρει καλά αλλά δύσκολα να το βαρεθώ αν δεν βγει κάτι καλύτερό.

Επειδή σίγουρα θα με ρωτήσετε πως το βλέπω σε σχέση με το OnePlus θα πω ότι το plus είναι κάτι σαν Καλασνικοφ που χρησιμοποιούν οι απανταχού τρομοκράτες, ενώ το Μ8 σαν το Μ-4Α1 που χρησιμοποιούν οι αμερικανικές ειδικές δυνάμεις. :)

Στο άνοιγμα εφαρμογών ένα κλικ πάνω το Μ8 που το κάνει να φαίνεται πιο smooth.

Κατεβάζω την την 4.3 και ακούω Animals από τα υπέροχα ηχεία του.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Aντε μπραβο βρε Κωστη!

Με γειαααααα και παλι

Ευχαριστώ. Η Apple και οι fan της με διώχνουν, οπότε επέστρεψα στο αγαπημένο.:)

Η πλάκα είναι ότι στο κατάστημα που το αγόρασα είχαν όλοι οι υπάλληλοι M8. Το είδα και στα 3 χρώματα.

Επέλεξα πάλι το gun metal γιατί δεν κάνει αντίθεση το μαύρο πλαστικό επάνω. Το χρυσό είναι στο χρώμα του χαλκού.Μ άρεσε πιο πολύ από το ασήμι.