pafimal Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 πες τα ρε φιλε... Εγώ του τα λέω και από κοντά αλλά ποιος ακούει;ξέρεις όταν περάσει η ηλικία.... Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MICRA Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 ναι ναι το λόγο να λέμε Ότι λ , Master n Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Εγώ Κώστα μου δε θα γράψω σεντόνι. Αστειεύομαι βέβαια. Στα περισσότερα συμφωνώ και επειδή το Μ8 δε μου έκανε εκείνο το κλικ που γράφεις λόγω του μεγέθους του σε συνάρτηση με την οθόνη του κάτι ότι γλυστράει λόγω αλουμινίου,κάτι τα 500 που ζητάει για το υπερτιμημένο πήγα στους Κορεάτες που κάποια στιγμή το προϊόν τους,που σνομπάρεις, είναι άριστο για τα χρήματα που δίνω. Τα υπόλοιπα για το μακρόστενο τα έχω γράψει. Βρε συ γνώμη σου ειναι αυτη. Καθε ενας το βλεπει με την δική του λογική. Προσπάθησε να δεχτείς οτι δεν είναι μονο η δική σου αποψη σωστή. Τους Κορεάτες τους σνομπάρω γιατί με σνομπάρουν πρώτα αυτοί. Όταν θέλουν να πουλούν στα μερη μας, πρέπει να προσαρμόσουν το προϊόν τους στην δικη μας αισθητική. Ο Scott Croyle (σχεδιαστής του Μ8) και το επιτελείο του, αποτελείται απο άτομα που δεν έχουν καμία σχέση με Απω Ανατολή. Γι αυτό κατάφεραν αυτο το σχεδιαστικό θαύμα, που ούτε ο πολύς σερ Jonathan Ive δεν μπόρεσε να πλησιάσει παρόλο που το νέο iphone δανείζεται καποια στοιχεία οπως οι καμπύλες στο προφίλ και τα buttons. Και όλα αυτά δεν είναι κενά περιεχομένου. Συνδυάζονται με την καλύτερη android υλοποίηση. Το οτι εχει μικρότερη οθόνη έρχεται σε δεύτερη μοίρα για όσους βρίσκονται εδω. Με 70 χιλιοστά πλάτος μπορείς να το κρατάς καλύτερα και βάζοντας ακομα και θήκη δεν ξεπερνάς σε πλάτος τον ανταγωνισμο. Μην ξεχνάμε τον πραγματικά στερεοφωνικό ήχο που για κάποιους παίζει ρόλο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Στα περισσότερα συμφωνώ και επειδή το Μ8 δε μου έκανε εκείνο το κλικ που γράφεις λόγω του μεγέθους του σε συνάρτηση με την οθόνη του κάτι ότι γλυστράει λόγω αλουμινίου,κάτι τα 500 που ζητάει για το υπερτιμημένο πήγα στους Κορεάτες που κάποια στιγμή το προϊόν τους,που σνομπάρεις, είναι άριστο για τα χρήματα που δίνω. Τα υπόλοιπα για το μακρόστενο τα έχω γράψει. Για τους πιο πάνω λόγους δε πήγα και εγώ στο Μ8 φέτος. Για μένα το πρακτικό του θέματος έχει την ίδια αξία(και παραπάνω) με το αισθητικό, τη ταχύτητα κ.τ.λ.π. Το Μ8 γλιστράει, χωρίς θήκη δε παίζει να το έχω εγώ προσωπικά (ειδικά το καλοκαίρι) και επίσης το εύκολο ξύπνημα στα χνάρια των Nokia/LG είναι πολύ ευαίσθητο λίγο που το δούλεψα οπότε το άφησα και για φέτος. Πάντα όμως μου αρέσει αυτή η εταιρία που το παλεύει ανάμεσα σε γίγαντες, είχα htc απ την εποχή των qtek 100/200 (windows mobile εποχές) αλλά τελευταίος μου έρωτας ήταν το hd2 δυστυχώς. Μετά δε μπόρεσα να κατανοήσω αυτά που έκανε. Το one X το κράτησα μόλις 2 μέρες και σε παιδί που το έδωσα εδώ στο φόρουμ του γλίστρησε, έπεσε και άστα..... Χαίρομαι όμως που έβγαλε 1 συσκευή σα το Μ8 που σε ομαλότητα δεν έχει να ζηλέψει κάτι απ το nexus 5,κάτι LG G2 τα έχει για πρωινό στο smooth. Για μένα πολύ βασικό αυτό και ποιος το περίμενε ότι το κάποτε βαρύ sense θα γινόταν πούπουλο! Αλλά εφέτος πάλι προτίμησα Samsung (S5 ) για το καλοκαίρι για βασική μου συσκευή καθώς παρ ότι α αδιάφορο μου δίνει αίσθηση ανεμελιάς, λίγο το τέλειο grip και αίσθηση με τη γνήσια θήκη της Samsung, λίγο το σχετικά αδιάβροχο της υπόθεσης λίγο η κάμερα με κάνουν και παραβλέπω τα ελάχιστα πραγματικά σκαλωματάκια (με nova) και την αδιάφορη αισθητική σε σχέση με το Μ8. Αλλά χαίρομαι που συσκευές σα το Μ8 κάνουν τον ανταγωνισμό καλύτερο και θα κάνουν και τους άλλους να φτιάξουν πιο smooth UI, όπως κ την HTC βεβαίως να διορθώσει τα μείον της που λέει ο Κώστας κ συμπλήρωσα και εγώ παραπάνω. Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Παιδιά κάποιος στο xda γράφει για θόλωμα στο γυαλί του φακού μετα απο κάποιο χρονικό διαστημα. http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/general/rear-lens-cover-affecting-picture-t2802580 Τωρα θα κάνω τον tpal μπουρλοτο. :) Θοδωρή κανόνισε συνάντηση με όσους το εχουν απο το Απρίλιο να κάνετε σύγκριση να δούμε αν θολώνει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Παιδιά κάποιος στο xda γράφει για θόλωμα στο γυαλί του φακού μετα απο κάποιο χρονικό διαστημα. http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/general/rear-lens-cover-affecting-picture-t2802580 Τωρα θα κάνω τον tpal μπουρλοτο. :) Θοδωρή κανόνισε συνάντηση με όσους το εχουν απο το Απρίλιο να κάνετε σύγκριση να δούμε αν θολώνει. Δεν το έχει κανείς στην εδώ παρέα. Θα κάνω μια ερώτηση όμως στην κοινότητα στο Google plus να κόψω κίνηση που λένε. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Παιδιά κάποιος στο xda γράφει για θόλωμα στο γυαλί του φακού μετα απο κάποιο χρονικό διαστημα. http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/general/rear-lens-cover-affecting-picture-t2802580 Τωρα θα κάνω τον tpal μπουρλοτο. :) Θοδωρή κανόνισε συνάντηση με όσους το εχουν απο το Απρίλιο να κάνετε σύγκριση να δούμε αν θολώνει. Μην λες τέτοια γιατί μπορεί ο άλλος ο παλαβός ο geo35 να έρθει από την Σάμο. :-P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo35 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μην λες τέτοια γιατί μπορεί ο άλλος ο παλαβός ο geo35 να έρθει από την Σάμο. :-P μα μην λετε τετοια γιατι ερχομαι με την επομενη πτηση...καλησπερα στην παρεα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Θα μας πουν οι παλιοί, galanakop, Αργύρης κλπ Εντάξει όλοι εχουν μια Colgate στο σπιτι τους :) Μια φορα τον μήνα μ ενα πέρασμα ειναι οκ :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Παιδιά κάποιος στο xda γράφει για θόλωμα στο γυαλί του φακού μετα απο κάποιο χρονικό διαστημα. http://forum.xda-developers.com/htc-one-m8/general/rear-lens-cover-affecting-picture-t2802580 Τωρα θα κάνω τον tpal μπουρλοτο. :) Θοδωρή κανόνισε συνάντηση με όσους το εχουν απο το Απρίλιο να κάνετε σύγκριση να δούμε αν θολώνει. Το μυαλό του θολώνει μάλλον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 (edited) Θα μας πουν οι παλιοί, galanakop, Αργύρης κλπ Εντάξει όλοι εχουν μια Colgate στο σπιτι τους :) Μια φορα τον μήνα μ ενα πέρασμα ειναι οκ :) Μονο με colgate γινεται? :p Παντως και google+ εχουν ποσταρει οδηγο τετοιο αλλα για γρατζουνιες.Ρε παιδια ηρεμια μη τα ξεψειριζουμε ολα :lol: Παιδια να κανω και μια αλλη ερωτηση.Διαβαζω οτι θα παρουμε και το android L και διπλα κατι ειδα sense x δηλαδη μελοντικη εκδοση.Στις αναβαθμισης αναβαθμιζεται και το sense? Sory για την ασχετοσυνη Edited July 5, 2014 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Για τους πιο πάνω λόγους δε πήγα και εγώ στο Μ8 φέτος. Για μένα το πρακτικό του θέματος έχει την ίδια αξία(και παραπάνω) με το αισθητικό, τη ταχύτητα κ.τ.λ.π. Το Μ8 γλιστράει, χωρίς θήκη δε παίζει να το έχω εγώ προσωπικά (ειδικά το καλοκαίρι) και επίσης το εύκολο ξύπνημα στα χνάρια των Nokia/LG είναι πολύ ευαίσθητο λίγο που το δούλεψα οπότε το άφησα και για φέτος. Πάντα όμως μου αρέσει αυτή η εταιρία που το παλεύει ανάμεσα σε γίγαντες, είχα htc απ την εποχή των qtek 100/200 (windows mobile εποχές) αλλά τελευταίος μου έρωτας ήταν το hd2 δυστυχώς. Μετά δε μπόρεσα να κατανοήσω αυτά που έκανε. Το one X το κράτησα μόλις 2 μέρες και σε παιδί που το έδωσα εδώ στο φόρουμ του γλίστρησε, έπεσε και άστα..... Χαίρομαι όμως που έβγαλε 1 συσκευή σα το Μ8 που σε ομαλότητα δεν έχει να ζηλέψει κάτι απ το nexus 5,κάτι LG G2 τα έχει για πρωινό στο smooth. Για μένα πολύ βασικό αυτό και ποιος το περίμενε ότι το κάποτε βαρύ sense θα γινόταν πούπουλο! Αλλά εφέτος πάλι προτίμησα Samsung (S5 ) για το καλοκαίρι για βασική μου συσκευή καθώς παρ ότι α αδιάφορο μου δίνει αίσθηση ανεμελιάς, λίγο το τέλειο grip και αίσθηση με τη γνήσια θήκη της Samsung, λίγο το σχετικά αδιάβροχο της υπόθεσης λίγο η κάμερα με κάνουν και παραβλέπω τα ελάχιστα πραγματικά σκαλωματάκια (με nova) και την αδιάφορη αισθητική σε σχέση με το Μ8. Αλλά χαίρομαι που συσκευές σα το Μ8 κάνουν τον ανταγωνισμό καλύτερο και θα κάνουν και τους άλλους να φτιάξουν πιο smooth UI, όπως κ την HTC βεβαίως να διορθώσει τα μείον της που λέει ο Κώστας κ συμπλήρωσα και εγώ παραπάνω. Πάντως Μανο το ασήμι εχει πολυ καλό grip και δεν γλιστράει καθολου θα έλεγα. Εχει μια ψιλό mat υφή θα έλεγα και αυτο βοηθάει συν οτι στο κράτημα στο χέρι ειναι πολυ βολικό με τις καμπύλες και το πιο μακρόστενο χαρακτήρα του. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μονο με colgate γινεται? :p Παντως και google+ εχουν ποσταρει οδηγο τετοιο αλλα για γρατζουνιες.Ρε παιδια ηρεμια μη τα ξεψειριζουμε ολα :lol: Βάλτε ένα χαρτάκι στην θήκη να καλύπτει την οπή και δεν θα θολώσει ποτε :) Καλά στο xda διαβάζεις ότι κουφό θέλεις. Από το 2011 και μετά με την άνοδο του Android, έχει γεμίσει άσχετους. Ο άλλος έβαζε το κινητό στην κολοτσεπη και έφταιγε η οθόνη που έσπασε όταν έκατσε επάνω. Αν κάποιος το έχει πολύ καιρό μπορεί να τραβήξει την ίδια φωτογραφία να δει αν υπάρχει διαφορά στην ευκρίνεια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Πάντως Μανο το ασήμι εχει πολυ καλό grip και δεν γλιστράει καθολου θα έλεγα. Εχει μια ψιλό mat υφή θα έλεγα και αυτο βοηθάει συν οτι στο κράτημα στο χέρι ειναι πολυ βολικό με τις καμπύλες και το πιο μακρόστενο χαρακτήρα του. Αλεξ έχει σχετικά καλό grip λόγω καλοκαιριού κυρίως (ζέστη, υγρασία). Χειμώνα που έχουμε ξηρά χέρια θέλει προσοχή.. Γενικά θέλει προσοχή, τώρα ήμουν στο αυτοκίνητο και φοβάμαι να το αφήσω γυμνό να έρθει σε επαφή με πλαστικό κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Αλεξ έχει σχετικά καλό grip λόγω καλοκαιριού κυρίως (ζέστη, υγρασία). Χειμώνα που έχουμε ξηρά χέρια θέλει προσοχή.. Γενικά θέλει προσοχή, τώρα ήμουν στο αυτοκίνητο και φοβάμαι να το αφήσω γυμνό να έρθει σε επαφή με πλαστικό κτλ Κοίτα αν το αφήσεις πάνω σε σκληρό πλαστικό να πηγαινοερχεται και πλαστικό να είναι το καπάκι ενδέχεται να κάνει σημάδι. Μόνο το χαζαπλαστ της samsung είναι για τέτοια. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Αλεξ έχει σχετικά καλό grip λόγω καλοκαιριού κυρίως (ζέστη, υγρασία). Χειμώνα που έχουμε ξηρά χέρια θέλει προσοχή.. Γενικά θέλει προσοχή, τώρα ήμουν στο αυτοκίνητο και φοβάμαι να το αφήσω γυμνό να έρθει σε επαφή με πλαστικό κτλ Και εγω ετσι και επειδη δεν θελω να το περιορισω σε θηκη μεχρι να παρω την buggatti το αφηνω πανω στο πορτοφολι μου οταν ειμαι στο αμαξι.Ετσι εκανα με ολα τα τηλεφωνα ποσο μαλλον με αυτο. Παντως μολις πηγα να κανω παραγγελια τη θηκουλα τελειωσε κιολας.Τεσπα.Την ειδα παντως απο κοντα για iphone 5 και ειναι πολυ καλη για οποιον θελει. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Αλεξ έχει σχετικά καλό grip λόγω καλοκαιριού κυρίως (ζέστη, υγρασία). Χειμώνα που έχουμε ξηρά χέρια θέλει προσοχή.. Γενικά θέλει προσοχή, τώρα ήμουν στο αυτοκίνητο και φοβάμαι να το αφήσω γυμνό να έρθει σε επαφή με πλαστικό κτλ Πάντως δεν το φοβάμαι καθολου οταν το κρατάω στο χέρι και παντα γυμνό το έχω. Τώρα το χειμώνα άγνωστο αν θα το έχουμε στα χέρια μας :lol: Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Δυστυχώς τώρα έχω μόνο την θήκη της HTC η οποία είναι πολύ καλή αλλά όντως δύσκολη στο βάλε βγάλε. Ευτυχώς στο αυτοκίνητο έχω Bluetooth αλλά γενικά η ευκολία του πλαστικού μου λείπει.. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δυστυχώς :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Speed Test Το screen shot ειναι με την σειρα, 3G - LTE - WiFi(VDSL) Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Τι θολουρες και βλακείες... Σε περίπου δύο μήνες με το κινητό δεν υπάρχουν τέτοια σημάδια... Edit Από βδομάδα θα υπάρχουν άλλα τρία τέρατα για συγκριτικό. LG g3 oppo find 7 oneplus one Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Δυστυχώς τώρα έχω μόνο την θήκη της HTC η οποία είναι πολύ καλή αλλά όντως δύσκολη στο βάλε βγάλε. Ευτυχώς στο αυτοκίνητο έχω Bluetooth αλλά γενικά η ευκολία του πλαστικού μου λείπει.. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα δυστυχώς :p Προσεξε τις κακές παρέες. :) και μην επηρεάζεται. Ρίξε μια ματιά στο review του anandtech για Μ8 & G3. Στις θερμοκρασίες τις δικές μας στην μέση Ανατολή, κάποιες άλλες οθόνες θα γίνονται πλάκα για τηγάνισμα αυγών. :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Τι θολουρες και βλακείες... Σε περίπου δύο μήνες με το κινητό δεν υπάρχουν τέτοια σημάδια... Edit Από βδομάδα θα υπάρχουν άλλα τρία τέρατα για συγκριτικό. LG g3 oppo find 7 oneplus one Περιμένω πως και πως συγκριτικό m8 - f7 Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Τι θολουρες και βλακείες... Σε περίπου δύο μήνες με το κινητό δεν υπάρχουν τέτοια σημάδια... Edit Από βδομάδα θα υπάρχουν άλλα τρία τέρατα για συγκριτικό. LG g3 oppo find 7 oneplus one Επίσης κανένα πρόβλημα με θολουρες στο φακο Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Έλα Κώστα, σου βρήκα θήκη για το κυνήγι :lol: Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. July 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2014 Μονο με colgate γινεται? :p Παντως και google+ εχουν ποσταρει οδηγο τετοιο αλλα για γρατζουνιες.Ρε παιδια ηρεμια μη τα ξεψειριζουμε ολα :lol: Παιδια να κανω και μια αλλη ερωτηση.Διαβαζω οτι θα παρουμε και το android L και διπλα κατι ειδα sense x δηλαδη μελοντικη εκδοση.Στις αναβαθμισης αναβαθμιζεται και το sense? Sory για την ασχετοσυνη Η HTC μια φορά το χρόνο δίνει μια μεγάλη αναβάθμιση στο sense,άσχετα μέρος αναβαθμίσεις του Android. Μεταξύ μας όσοι έχουμε HTC την αναβάθμιση του sense περιμένουμε με αγωνία και όχι της google. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts