Jump to content

[Επίσημο] HTC One (M8)

gnt
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αυτο μαζι με το google now μου αρεσουν πολυ αλλα νομιζω πως κατι τις τρωνε. Και σε εμενα δουλευει αψογα

Δυστυχώς τρώνε μπαταρία και για Ελλάδα χάνουν κάπως σε χρησιμότητα.

Αν ζεις σε US of A όμως πραγματικά αξίζουν.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χαχαχα Ναι ρε Παναγιώτη. Σε βάλαμε να φτιάξεις οδηγούς κλπ για καστομιες

Πάντως τρέχει νεράκι είτε με στοκ είτε με custom Rom,απλά με την custom έχει τρελή παραμετροποίηση

Παναγιωτης

Πάντως τρέχει νεράκι είτε με στοκ είτε με custom Rom,απλά με την custom έχει τρελή παραμετροποίηση

Μόνος σου παίζεις παικταρά μου...

Πάντως και εγω ψήνομαι για να το ρουτάρω να σου πω την αλήθεια.

Σε htc η αλήθεια είναι οτι δεν επιχείρησα ποτέ να ρουράρω

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

Άντε ρε Νικόλα,Καιρός είναι να μην είμαι μόνος μου!!!

Παναγιωτης

Υπομονή και σου έρχομαι!! Απλά θα το αφήσω για καμιά εβδομάδα σίγουρα στοκ, root όμως αμέσως. Αυτή η Viper πάντως δείχνει άλλο πράγμα ρε παιδί μου, τι έχει κάνει ο τύπος! Στις Τροποποιήσεις πάντως βλέπω ρεκόρ ποστ :p

Επίσης η μπαταρία θέλει 3-4 φορτίσεις για να νιώσει ή από την αρχή είμαστε καλά??

Άντε ρε Νικόλα,Καιρός είναι να μην είμαι μόνος μου!!!

Καλοκαίρι ειναι. Ασε να χειμωνιασει να έλθουν τίποτα L based και βλέπουμε.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Σήμερα έκανα την Τρίτη πλήρη φόρτιση Ευθύμη και ακόμα δεν είδα τόσο καλά νούμερα. Εμένα λέει ότι καίει πολύ αυτό το kernel os. ΌΧΙ ότι δεν είναι καλά. Να φανταστείς σε 8ωρο βράδυ έχασε 1% πιστεύω στρώνει σιγά σιγά και πως δεν έχω θέμα εγώ.
Θοδωρής

Υπομονή και σου έρχομαι!! Απλά θα το αφήσω για καμιά εβδομάδα σίγουρα στοκ, root όμως αμέσως. Αυτή η Viper πάντως δείχνει άλλο πράγμα ρε παιδί μου, τι έχει κάνει ο τύπος! Στις Τροποποιήσεις πάντως βλέπω ρεκόρ ποστ :p

Επίσης η μπαταρία θέλει 3-4 φορτίσεις για να νιώσει ή από την αρχή είμαστε καλά??

Αντε ρε συ Μακο τελειωνε,οι τυποι που εχουν φτιαξει την venom ειναι οι πρωην Πικατσου,απιστευτο team

Παναγιωτης

Παιδια η απολυτη θηκη νομιζω τι λετε??

http://www.slickwraps.com/HTC-One-M8-Chrome-Skin-p/sw-one8-chrome.htm

Έχω βάλει στο μάτι τα συγκεκριμένα skins. Μη μου κάνεις τέτοια. ΌΧΙ το γυαλιστερό αλλά ένα carbon μούρλια θα είναι

Θοδωρής

Αντε ρε συ Μακο τελειωνε,οι τυποι που εχουν φτιαξει την venom ειναι οι πρωην Πικατσου,απιστευτο team

Εγώ τίποτα;;;Και root και unlock bootloader και s off ;)

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Εγώ τίποτα;;;Και root και unlock bootloader και s off ;)

Εσύ είσαι μια κατηγορία μόνος σου αψηλο αγόρι lol

Παναγιωτης

Τώρα που είπατε για led. Τι πρέπει να κάνουμε όσοι έχουμε και samsung ώστε να μην μας δημιουργήσει πρόβλημα?

Αρκεί στο πρώτο στήσιμο να περάσουμε τις εφαρμογές απο το play μια μια?

Ακριβώς. Αν και δεν θα ικανοποιηθείς με το led. Δεν είναι δυνατό και αναβοσβήνει για μερικά λεπτά. Μετά τέλος

Παιδιά ή σιλικονατη θήκη π έχει μέσα παίζει να κάνει μικρά σημάδια στο ασημί κομμάτι γύρω γύρω. Φαίνεται πολύ πολύ λίγο κάτω από φως. Στο σημείο που αποκαλούν diamond cut κάπως έτσι. Όχι στο τηλέφωνο. Μη με βρισετε δεν τρολαρω
Θοδωρής

Παιδιά ή σιλικονατη θήκη π έχει μέσα παίζει να κάνει μικρά σημάδια στο ασημί κομμάτι γύρω γύρω. Φαίνεται πολύ πολύ λίγο κάτω από φως. Στο σημείο που αποκαλούν diamond cut κάπως έτσι. Όχι στο τηλέφωνο. Μη με βρισετε δεν τρολαρω

Το έχω διαβάσει και κάπου αλλού ή κάποιο από τα παιδιά το έλεγε αυτό εδώ για την θήκη.. Πάντως δεν κατάλαβα σε ποιο σημείο ακριβώς αναφέρεσαι :p

Tpal γίνεσαι λίγο υποχονδριος :p σε θυμαμαι κι απο το g2 που αγχωνοσουν επειδή σου βγάλε δέκα λεπτά λιγότερο οθόνη η μπαταρία σε σχέση με άλλες φορές :lol:

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Εμενα μου εκανε παντως ενα σημαδι πολυ μικρο κατω στο υψος του usb port... Τι να πεις... :rolleyes:

ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra

MySmartwatch:  Garmin Forerunner 965

Και σε εμένα έκανε σημάδι. Για αυτό έβαλα την dot view η οποία είναι φοβερή για χρήση ειδικά για τηλεφωνική κλήση.

Επίσης must είναι το bluetooth SBH52 της SONY όπου συνεργάζονται απίστευτα. Και φωνητική κλήση υπάρχει.

Το έχω διαβάσει και κάπου αλλού ή κάποιο από τα παιδιά το έλεγε αυτό εδώ για την θήκη.. Πάντως δεν κατάλαβα σε ποιο σημείο ακριβώς αναφέρεσαι :p

Στο ασημί κομμάτι γύρω από την οθόνη και τα ηχεία λέω.

Tpal γίνεσαι λίγο υποχονδριος :p σε θυμαμαι κι απο το g2 που αγχωνοσουν επειδή σου βγάλε δέκα λεπτά λιγότερο οθόνη η μπαταρία σε σχέση με άλλες φορές :lol:

Είπα να κάτσω να το κοιτάξω. Με την μπαταρία ηρέμησα.Δεν είμαι έτσι στη ζωή μου αλλά επειδή είναι αρκετά τα χρήματα τα προσέχω πολύ.

Και αφού το βλέπουν και άλλοι έφυγα για pouch θηκουλα.

Edited by tpal
Θοδωρής

Καλημερα εγω παιδια εχθες παραγγειλα αυτην

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=111372483100&var=410353821167

Παναγιωτης

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=111372483100&var=410353821167

Κανόνισε να γκρινιάζεις μετά ότι δεν έχεις καλό gsm σήμα

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Κανόνισε να γκρινιάζεις μετά ότι δεν έχεις καλό gsm σήμα

Εχεις να προτεινεις τιποτε καλυτερο ωρε??εσυ ποια φορας??Δωσε φως Αναργυρε στο λαο!!!

Παναγιωτης

Παναγιωτη αν ειναι να δεις κατι τετοιο κοιτα προς slim armor ρε φιλε τον ιδιο ογκο δινουν.ενταξει 10 ευρω παραπανω αλλα ξερεις τι παιζει

Θοδωρής

Πολύ το ψυριζετε. Σ αυτό το κόψιμο του μετάλλου κάνει και το iphone γραμμούλες οι οποίες φαίνονται υπο γωνία και ρίχνοντας φως.

Οσο πιο ψηρας τοσο περισσότερες θα δεις.

Το δικό μου έχει μια και το περίεργο είναι ότι δεν βρίσκεται στην εξωτερική κόγχη που θα ηταν φυσιολογικό αλλά δίπλα στο κρύσταλλο της οθόνης. Μπορεί να υπήρχε απ οταν το αγόρασα και δεν το ειχα προσέξει.

Την είδα οταν το τσέκαρα προσεκτικά πριν κανονίσω με τον αγοραστή που θα το πάρει.

Προσωπικά δεν αγχώνομαι για τέτοια πράγματα.

Και μάλλον θα βρω μια back cover που βγαίνει εύκολα ώστε να το εχω χωρίς θήκη. Την θέλω μόνο οταν το βαζω στην βάση του αυτοκινήτου και σε εκδρομές.

Η θήκη σιλικόνης πρέπει να είναι καθαρή απο σκόνες πριν φορεθεί. Αν την βάζεις και την βγάζεις συνεχώς, μπορεί να πάρει σκόνη και να κάνει γραμμούλες. Φορεμενη δεν περνά η σκόνη.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Κώστα δίκιο έχεις. Και Ναι η σκόνη το κάνει.Απλά χαζεύοντας την ομορφιά του τα βλέπω και εγώ και τα λέω. Παιδιά άκυρο το έγραψα και στο νήμα των αξεσουάρ. Μην πάρετε προστασία οθόνης από πλαίσιο. Δεν πιάνει όλη την οθόνη και είναι ματ ενώ δεν το αναφέρει. Πεταμένα λεφτά. Edited by tpal
Θοδωρής