tpal Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Κοίτα το τηλέφωνο το έχω γυμνό τελειος όταν κάθομαι οπουδήποτε (Γραφείο Σπίτι καφετέρια ) Στην μεταφορά του χρεισιμοποιω την original θήκη του ... Δεν έχει πάθει το παραμικρό. Δεν είναι καθόλου ευαίσθητο... Γενικά μην το φοβάσαι αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να το πετάς από δω και από εκεί... Εννοείται απλά με τα πλαστικά και εγώ ήμουν πιο χαλαρός. Τώρα στην τσίτα. Και εγώ του έχω την θήκη που είχε μέσα και περιμένω να πάρω τίποτα από eBay. Σε ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 [ATTACH]46789[/ATTACH] Εγώ έχω την dot view Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 [ATTACH]46789[/ATTACH] Εγώ έχω την dot view Ναι ναι το είχα δει. Πανέμορφη απλά Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 [ATTACH]46789[/ATTACH] Εγώ έχω την dot view Προεδρε σε βολευει η dot view??μου τη δινουν οι θηκες που κλεινουν την οθονη ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν ξερω αν σε ενδιαφερει, αλλα γινεται με Viper Rom αυτο (κ αλλες custom υποθετω), κ αν δεν κανω λαθος πρεπει να γινεται κ απο Xposed με HTC Toolbox. Σωστα με οποιαδηποτε custom rom και με η χωρις το xposed Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 (edited) Κωστή το χρώμα είναι απίστευτο και ξέρεις ότι εδώ που είμαι φοριέται πολύ. Το είδα από κοντά και πραγματικά είναι amber gold και όχι χρυσαφί ενώ αλλάζει διάσταση ανάλογα με τον φωτισμό. Άλλοτε δείχνει χαλκί και άλλοτε μπορεί να το δεις σχεδόν ασημί, όπως και να έχει μου άρεσε συν ότι εδώ μπορεί να πωλείται και έξτρα 100€ οπότε θα είναι και εύκολο να το δώσω σε καλή τιμή... Η φωτογραφική μου χρειάζεται ακριβώς όπως είπες, σε φωτογραφίες γρήγορες της στιγμής, για εκδρομές και διακοπές έχουμε τις DSLR που πρέπει να βγάλουν τα λεφτά τους κι αυτές... άσε που το Ufocus από ότι διάβασα θα μου αρέσει και θα του κάνω χρήση σε συνδυασμό με τα ωραία special effects. Όπως είπες γρήγορο πολύ, με καλή μπαταρία και οθόνη, άσε που δεν είχα δικό μου HTC ποτέ (είχε η γυναίκα το One S και εγώ για καμιά εβδομάδα μόνο το One X...).. άντε να δούμε, θα σας ανεβάσω φωτογραφίες να δείτε και το χρώμα :D Α κατάλαβα ποιο χρυσαφί είναι. Θα είναι όπως του iphone, σαμπανιζέ που κάποιες φορές φαίνεται σαν ασημί. Το δικό μου θα αγοραστεί απο Ιταλία γυρω στα 480 ευρω. Να έχω τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση. Θήκη έχω παραγγείλει την Baseus οχι την clear γιατί κιτρινίζει με τον καιρό. Προτίμησα την smoke. Edited July 1, 2014 by Te_salat Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Α κατάλαβα ποιο χρυσαφί είναι. Θα είναι όπως του iphone, σαμπανιζέ που κάποιες φορές φαίνεται σαν ασημί. Το δικό μου θα αγοραστεί απο Ιταλία γυρω στα 480 ευρω. Να έχω τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση. Θήκη έχω παραγγείλει την Baseus οχι την clear γιατί κιτρινίζει με τον καιρό. Προτίμησα την smoke. Και εγω αυτην θα παραγγειλω Κωστα,μου μπηκε στο ματι και μια μεταλλικη http://www.ebay.com/itm/Luxury-Motomo-Hybrid-Metal-Brushed-Hard-Slim-Case-Cover-For-HTC-ONE-2-M8-2014-/131207493906?pt=US_Cell_Phone_PDA_Cases&var=430455976623&hash=item1e8c937912 Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joe4 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλημερα παιδια. Πρωην κατοχος i phone 5s, και απο αυριο νυν κατοχος του m8,θελω να ρωτησω αν η συσκευη εχει καποιο led ειδοποιησεων;( για αναπαντητες κλησεις, μνμ κ.α) . Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Καλημερα παιδια. Πρωην κατοχος i phone 5s, και απο αυριο νυν κατοχος του m8,θελω να ρωτησω αν η συσκευη εχει καποιο led ειδοποιησεων;( για αναπαντητες κλησεις, μνμ κ.α) . Ευχαριστω Καλημερα και καλοριζικο,πιστευω οτι εχεις κανει την καλυτερη επιλογη,και βεβαια εχει led ειδοποιησεων βρισκεται μεσα στην πανω διαδρομη του ηχειου Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Τώρα που είπατε για led. Τι πρέπει να κάνουμε όσοι έχουμε και samsung ώστε να μην μας δημιουργήσει πρόβλημα? Αρκεί στο πρώτο στήσιμο να περάσουμε τις εφαρμογές απο το play μια μια? Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Προεδρε σε βολευει η dot view??μου τη δινουν οι θηκες που κλεινουν την οθονη ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σωστα με οποιαδηποτε custom rom και με η χωρις το xposed Έχει πολύ ωραία μπινελίκια η θήκη. Για νορμάλ χρήση είναι μια χαρά,αλλά αν θες να είσαι συνέχεια στο ίντερνετ είναι ενοχλητική. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Μετά από 10 μήνες εξαιρετικής χρήσης με το g2( και αφου είδα και το g3 και με ψιλοαπογοήτευσε), προχώρησα στην παραγγελία του M8. Ελπίζω να μην το μετανιώσω.....:O Mια ερώτηση για αρχή, η μπαταρία του σε σχέση με το g2 πως τα πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
megatr0n Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Μετά από 10 μήνες εξαιρετικής χρήσης με το g2( και αφου είδα και το g3 και με ψιλοαπογοήτευσε), προχώρησα στην παραγγελία του M8. Ελπίζω να μην το μετανιώσω.....:O Mια ερώτηση για αρχή, η μπαταρία του σε σχέση με το g2 πως τα πάει? Χωρις να εχω 100% ολοκληρωμενη αποψη για την μπαταρια του G2 γιατι το ειχα μονο για 1 μηνα, νομιζω οτι βρισκονται στα ιδια επιπεδα. Παράθεση ΜySmartphone: Samsung Galaxy S24 Ultra MySmartwatch: Garmin Forerunner 965 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Μετά από 10 μήνες εξαιρετικής χρήσης με το g2( και αφου είδα και το g3 και με ψιλοαπογοήτευσε), προχώρησα στην παραγγελία του M8. Ελπίζω να μην το μετανιώσω.....:O Mια ερώτηση για αρχή, η μπαταρία του σε σχέση με το g2 πως τα πάει? G2 δεν είναι αλλά το πλησιάζει... 5-6 ώρες με χρήση WiFi στην οθόνη του 4-5 ώρες με μικτή χρήση WiFi 3g. Θα σε καλύψει πιστεύω πάρα πολύ το τηλέφωνο.Είναι κορυφαίο και πιστεύω πως θα το διαπιστώσεις πολύ γρήγορα Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsir Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Αν ισχυουν αυτα τα στατιστικα galanakop τοτε ειναι στα ιδια με το g2 μετα την αναβαθμιση σε 4.4.2. Με την 4.2.2 το g2 ηταν απιαστο Παράθεση - Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi - iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition - Oneplus 12 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Μετά από 10 μήνες εξαιρετικής χρήσης με το g2( και αφου είδα και το g3 και με ψιλοαπογοήτευσε), προχώρησα στην παραγγελία του M8. Ελπίζω να μην το μετανιώσω.....:O Mια ερώτηση για αρχή, η μπαταρία του σε σχέση με το g2 πως τα πάει? Και εγώ αυτή την αλλαγή έκανα. Καμία ώρα διάφορα έχουν. Θα μείνεις ικανοποιημένος. Τρομερή συσκευή. Ετοιμάσου Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 [ATTACH]46798[/ATTACH] Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μιλήσει πολύ στο τηλέφωνο αλλά και να είχα μιλήσει κοντά στην μία ώρα άλλο ένα 5% θα είχε χάσει. Το τηλέφωνο είναι τέρας έχει φορτωμένες130 εφαρμογές είναι στοκ σε όλα και πάει καταπληκτικά. Το stand by του δε είναι εκπληκτικό. Στο Noteli παιδιά αλλά και στο s5 που έχω ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές δεν είχα δει τέτοιους χρόνους. Οι άνθρωποι έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά σε όλο το τηλέφωνο. Ένας σαμμυ φαν σας τα λέει αυτά. Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zots Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 [ATTACH]46798[/ATTACH] Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μιλήσει πολύ στο τηλέφωνο αλλά και να είχα μιλήσει κοντά στην μία ώρα άλλο ένα 5% θα είχε χάσει. Το τηλέφωνο είναι τέρας έχει φορτωμένες130 εφαρμογές είναι στοκ σε όλα και πάει καταπληκτικά. Το stand by του δε είναι εκπληκτικό. Στο Noteli παιδιά αλλά και στο s5 που έχω ακριβώς τις ίδιες εφαρμογές δεν είχα δει τέτοιους χρόνους. Οι άνθρωποι έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά σε όλο το τηλέφωνο. Ένας σαμμυ φαν σας τα λέει αυτά. Με κάλυψες πλήρως...... Ευχαριστώ.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ο pik που παρακολουθεί τα ιταλικά φορουμ, διαπιστώνει μεγάλο ρεύμα προς το Μ8 τελευταία. Ειδικά μετά την ανακοίνωση του G3. Προφανώς πολλοί αφού δοκίμασαν όλες τις συσκευές του '14 καταλήγουν στο Μ8 και συμβιβάζονται με την κάμερα του. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 [ATTACH]46789[/ATTACH] Εγώ έχω την dot view μου ερχεται να μπω απο μεσα να στο παρω,χα χα φοβερη η dot view grey..δεν ξερω κ η μπλε πρεπει να ειναι καλη! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Χρησιμοποιεί κανείς το ok Google? Τις τελευταίες μέρες το δοκιμάζω στο Note 8 και παει πολυ καλα. Σπάνια δεν καταλαβαίνει την προφορά μου. Το πιο ωραίο είναι οτι μαθαίνει απο την χρήση που κάνεις αφου σε παρακολουθεί παντού και σου εχει έτοιμα πράγματα. Ακομα και οταν ζητώ πλοήγηση έχει μάθει μεσω google maps ποια διαδρομή χρησιμοποιώ για το σπίτι και μου δίνει αυτή παρόλο που δεν είναι απο τους μεγαλύτερους δρόμους τους οποίους αποφεύγω λογο κίνησης. Αν δεν επιβαρύνει την μπαταρία θα το χρησιμοποιησω και στο Μ8. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Χρησιμοποιεί κανείς το ok Google? Τις τελευταίες μέρες το δοκιμάζω στο Note 8 και παει πολυ καλα. Σπάνια δεν καταλαβαίνει την προφορά μου. Το πιο ωραίο είναι οτι μαθαίνει απο την χρήση που κάνεις αφου σε παρακολουθεί παντού και σου εχει έτοιμα πράγματα. Ακομα και οταν ζητώ πλοήγηση έχει μάθει μεσω google maps ποια διαδρομή χρησιμοποιώ για το σπίτι και μου δίνει αυτή παρόλο που δεν είναι απο τους μεγαλύτερους δρόμους τους οποίους αποφεύγω λογο κίνησης. Αν δεν επιβαρύνει την μπαταρία θα το χρησιμοποιησω και στο Μ8. Αυτο μαζι με το google now μου αρεσουν πολυ αλλα νομιζω πως κατι τις τρωνε. Και σε εμενα δουλευει αψογα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Α κατάλαβα ποιο χρυσαφί είναι. Θα είναι όπως του iphone, σαμπανιζέ που κάποιες φορές φαίνεται σαν ασημί. Το δικό μου θα αγοραστεί απο Ιταλία γυρω στα 480 ευρω. Να έχω τουλάχιστον 2 χρόνια εγγύηση. Θήκη έχω παραγγείλει την Baseus οχι την clear γιατί κιτρινίζει με τον καιρό. Προτίμησα την smoke. Κώστα επειδή ενδιαφέρομαι για το κτήνος μπορείς να μου στείλεις link με το μαγαζί; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Κώστα επειδή ενδιαφέρομαι για το κτήνος μπορείς να μου στείλεις link με το μαγαζί; Ευχαριστώ! Δεν ξέρω αν στέλνει Ελλάδα. Θα μου το πάρει από εκεί φίλος και θα μου το φέρει όταν έλθει. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pafimal Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Μετά από 10 μήνες εξαιρετικής χρήσης με το g2( και αφου είδα και το g3 και με ψιλοαπογοήτευσε), προχώρησα στην παραγγελία του M8. Ελπίζω να μην το μετανιώσω.....:O Mια ερώτηση για αρχή, η μπαταρία του σε σχέση με το g2 πως τα πάει? Φίλε το είχα το G2,οκ κορυφή με την 4.2 απλά πολύ καλό με την 4.4 τώρα το Μ8 είναι πολύ καλό σε αυτονομία πιστεύω ίδιο με το Ζ2 που είχα για ένα μήνα περίπου ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά ρε παιδιά πρέπει να είμαι ο μόνος που έχει κάνει ρουτ εδώ μέσα; Παράθεση Παναγιωτης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Φίλε το είχα το G2,οκ κορυφή με την 4.2 απλά πολύ καλό με την 4.4 τώρα το Μ8 είναι πολύ καλό σε αυτονομία πιστεύω ίδιο με το Ζ2 που είχα για ένα μήνα περίπου ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά ρε παιδιά πρέπει να είμαι ο μόνος που έχει κάνει ρουτ εδώ μέσα; Χαχαχα Ναι ρε Παναγιώτη. Σε βάλαμε να φτιάξεις οδηγούς κλπ για καστομιες Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts