testarossa Δημοσιεύτηκε May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 11, 2014 τι προτείνετε?όπως καταλαβαίνετε οι απαιτήσεις δεν είναι μεγάλες, θέλω σοβαρές προτάσεις, για την μουσική του πεθερού! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolog3 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Στο 30αρικο πας στα Logitech Z-200 που είναι και 10Watts!! Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Εδω εισαι http://www.plaisio.gr/ypologistes-anavathmisi/periferiaka/ixeia-speakers/Turbo-X-Speaker-Multimedia-Rod-Red.htm με δεκα ευρω καθαρισες. Πραγματικα πολυ καλη αποδοση.Τα εχω βαλει στον πεθερο μου !!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts