Jump to content

[S5] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 578
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Υπαρχει 2.3 εκδοση;; εγω εχω μεινει στην 2.2

Φυσικα και υπάρχει, και ας μη το γράφει στον τίτλο. Την φτιάχνει αλλος γι αυτο.. Στο ιδιο threat διαβασε προς το τελος καπου εχει ολα τα αρχεια. Εχω διαλεξει την ποιο light εγκατάσταση με original kernel. Χωρίς σχεδόν τίποτα της Samsung, εκτός απ το ui βέβαια.. Nova launcher.

Επίσης εχω δει τρομερή διαφορά στο standby (ετρωγε 10% το βραδυ με ολα ανοιχτα, και wifi συνδεμενο, τωρα τρωει 2%) με την εφαρμογη ds battery saver. Εχω και το xposed ομως, που αν υπάρχει το αξιοποιεί. Με greenify δεν ειχα τοσο καλο αποτέλεσμα.

6.5 ωρες οθονης την ημέρα με φωτεινότητα 70% στο αυτοματο, live wallpaper, 100 εφαρμογές κλπ δεν ειχα ποτε.. Αρα ο συνδυασμός δουλευει. Ή 3 μέρες με καπου 4 και ωρες οθονης.

Με την 3500 μπαταρια ομως..

Φυσικα και υπάρχει, και ας μη το γράφει στον τίτλο. Την φτιάχνει αλλος γι αυτο.. Στο ιδιο threat διαβασε προς το τελος καπου εχει ολα τα αρχεια. Εχω διαλεξει την ποιο light εγκατάσταση με original kernel. Χωρίς σχεδόν τίποτα της Samsung, εκτός απ το ui βέβαια.. Nova launcher.

Επίσης εχω δει τρομερή διαφορά στο standby (ετρωγε 10% το βραδυ με ολα ανοιχτα, και wifi συνδεμενο, τωρα τρωει 2%) με την εφαρμογη ds battery saver. Εχω και το xposed ομως, που αν υπάρχει το αξιοποιεί. Με greenify δεν ειχα τοσο καλο αποτέλεσμα.

6.5 ωρες οθονης την ημέρα με φωτεινότητα 70% στο αυτοματο, live wallpaper, 100 εφαρμογές κλπ δεν ειχα ποτε.. Αρα ο συνδυασμός δουλευει. Ή 3 μέρες με καπου 4 και ωρες οθονης.

Με την 3500 μπαταρια ομως..

Μπορεις να μου δωσεις καποιο λινκ αν ειναι ευκολο...δεν ξερω που να ψαξω γι αυτο

Μπορεις να μου δωσεις καποιο λινκ αν ειναι ευκολο...δεν ξερω που να ψαξω γι αυτο

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2732110&page=1313

Βαλε και το νεο modem με odin που εχει στα link εκει.

• 1 month later...

Καλησπέρα,

Μετά από αρκετό καιρό σκέφτομαι να ροοταρω το κινητό (G900F). αυτή την στιγμή έχω την 4.4.2 έκδοση και είχα περάσει πριν από παραπάνω από 1 χρόνο το πρόγραμμα towelroot για να επαναφέρω το Apps ops.

Αν ακολουθήσω αυτό τον οδηγό θα είμαι ΟΚ; btw το link για την G900F δεν οδηγεί πουθενά.

υπάρχει κάποια σταθερή ρομ που να αξίζει την διαδικασία του ροοτ;

γενικά λιγάκι που διάβασα, ομολογώ ότι πολλά μου ακούγονται κινέζικα :)

Ευχαριστώ!!

• 3 weeks later...

Έχει δοκιμάσει κανείς αυτή την ROM;;; ειναι android 5.1.1 based.

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development/rom-5-1-1-tw-revolution-s5-s6e-note-5-t3235824

από ταχύτητα πως πάει;;; βαραίνει πολύ με ολα τα S6/note5 features;;

Galaxy S21 Ultra + Galaxy Watch

http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development/rom-5-1-1-tw-revolution-s5-s6e-note-5-t3235824

Καλημέρα,

εγώ "φοράω" αυτή: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/development/rom-popwiz-telstra-note-5-port-v3-0-t3265997

είναι σχεδόν ίδια με την revolution (που την είχα δοκιμάσει και αυτή, αλλά για κάποιον ακαθόριστο λόγο έμεινα στην popwiz!)

Πραγματικά είναι σαν να έχω νέο κινητό. Είναι απόλυτα σταθερή από την 3 έκδοση που είχα και τώρα στην 4.1. Έκανα τις εγκαταστάσεις με full format. Στο επίσημο θέμα του G900F έχω κάνει και άλλα παρόμοια σχόλια για την rom (προς τα τελευταία σχόλια ρίξε μια ματια)

Ευχαριστώ.. Βέβαια κλείνω 1 χρόνο σε λίγο καιρό που εχω το τηλέφωνο και ειμαι knox0x0 αλλα βαρεθηκα με τις στοκ ROM (του alexndr φοράω αλλα κι αυτή ουσιαστικά στοκ ειναι).

μαλλον θα την δοκιμασω :D

Οταν ειχε βγει το S5 παραλληλα η google ειχε κυκλοφορησει και μια εκδοση με pure android μαζι με τις ναυαρχηδες της LG και της HTC αν θυμαμαι καλα αλλα αυτο το project το καταργησε γθατι δεν ειχε τα αναλογα αποτελεσματα.

Αν περναγα ποτε μια αλλη rom στο δικο μου θα εψαχνα να βρω την pure android rom για το S5 και ας εχανα το knox0...

Το εχει ψαξει κανεις εδω μεσα???

Οταν ειχε βγει το S5 παραλληλα η google ειχε κυκλοφορησει και μια εκδοση με pure android μαζι με τις ναυαρχηδες της LG και της HTC αν θυμαμαι καλα αλλα αυτο το project το καταργησε γθατι δεν ειχε τα αναλογα αποτελεσματα.

Αν περναγα ποτε μια αλλη rom στο δικο μου θα εψαχνα να βρω την pure android rom για το S5 και ας εχανα το knox0...

Το εχει ψαξει κανεις εδω μεσα???

Υπάρχουν ρομ με λογισμικό νεξους, ψάξε xda

Γεια σας και καλη χρονια με υγεια....Αυτη τη rom "PopWiz Telstra v5.1 Final" την εβαλε κανεις ? γιατι ειχε αναφερθει η v4.1 αλλα βρηκα την 5.1 τωρα...ευχαριστω εδω το λινκ http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/general/rom-popwiz-telstra-v1-0-note-5-port-t3254486
Jason the Greek

Γεια σας και καλη χρονια με υγεια....Αυτη τη rom "PopWiz Telstra v5.1 Final" την εβαλε κανεις ? γιατι ειχε αναφερθει η v4.1 αλλα βρηκα την 5.1 τωρα...ευχαριστω εδω το λινκ http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/general/rom-popwiz-telstra-v1-0-note-5-port-t3254486

Εχω την 4,1 πολυ καλη. Η 5.1 νομιζω δεν ειναι τοσο σμουθ οσο η 4.1, κατεβασ αυτην καλυτερα

Tην περασα τελικα 5.1 popwiz ομορφη και σταθερη τη βλεπω και απο μπαταρια πολυ καλη.Με χαλαει μονο το ασπρο στη κουρτινα απο πανω που κατεβαζεις για το wi-fi gps κτλ.Εκλεισα βεβαια οτι δε μου χρειαζεται πχ απ το Note 5 και S6 καποιες ρυθμισεις που δεν χρειαζονται..θα δειξει και στη πορεια..

Edit:για καποιο λογο μου χαλαγε-εχανε τα εικονιδια των εφαρμογων μου μετα απο επανεκινηση...Πηγα σε Revolution..Ερωτηση εκτος απο τις Choco cooky,Cool Jaz,Rosemary,Times, ποιες αλλες γραμματοσειρες υποστιριζουν ελληνικα γιατι εχει ποοολλες μηπως γνωριζει κανεις?

Edited by bikos68
Jason the Greek

Δεν ξερω αν το εχετε δει !!! εδω...http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=59158176&postcount=1

βρηκα τη χαρα μου...κανεις την rom οπως τη θες (με λιγο προσοχη step by step οδηγιες εχει) αλλα πανευκολα...το δοκιμασα σημερα.:)

Edited by bikos68
Jason the Greek

Δεν ξερω αν το εχετε δει !!! εδω...http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=59158176&postcount=1

βρηκα τη χαρα μου...κανεις την rom οπως τη θες (με λιγο προσοχη step by step οδηγιες εχει) αλλα πανευκολα...το δοκιμασα σημερα.:)

Δηλαδη; δώσε καμία πληροφορία. Κάτι σαν το titanium, αφήνεις εφαρμογές που δεν θέλεις ή λάθος κατάλαβα;

Δηλαδη; δώσε καμία πληροφορία. Κάτι σαν το titanium, αφήνεις εφαρμογές που δεν θέλεις ή λάθος κατάλαβα;

Καλημερα,διαβασε λεει τι κανει,γενικα κανεις τη rom βασει των αναγκων σου αφαιρεις η αφηνεις εφαρμογες ηχους,πληκτρολογια,αρχικες οθονες και πολλα πολλα αλλα που μετα δεν βγαινουν..γλυτωνεις mb και ram.

Jason the Greek

Εξαιρετικό εργαλείο, το έβαλα στην Popwiz 5.1 έσβησα επιτυχώς διάφορα που δεν χρειαζόμουν. Ευχαριστώ πολύ!

Δεν ξερω αν γραφω σε σωστο θεμα.

εχει ενας φιλος ενα s5 sm-g900v απο αμερικη και σε καποια αναβάθμιση μεσω kies το τηλεφωνο δεν δουλευει.

μπαινει σε download mode και καταφερα να ου περασω την μαμα recovery. rom δεν μπορω, μου βγαζει σφαλμα μετα το start με odin, το kies δεν το βλεπει

τι μπορω να κανω να το επαναφερω?

Πρεπει να ειναι root η συσκευη η δουλευει και με μαμα rom???

Εξαιρετικό εργαλείο, το έβαλα στην Popwiz 5.1 έσβησα επιτυχώς διάφορα που δεν χρειαζόμουν. Ευχαριστώ πολύ!

Εεεε? καλο ...και γω αυτην "μαγειρεψα" στα μετρα μου..πως σου φανηκε η 5.1 ? θυμασαι τι αφαιρεσες?

Jason the Greek

δε θυμαμαι ακριβώς...:lol: . τα περισσοτερα της samsung πηραν ποδι, κατι s health, s voice, το touchwiz δε τον εσβησα αν και εχω nova.

Γενικά μια χαρά η ROM, μετα το cleaner ειμαι χρηση RAM 55 με 60%. ενω πριν ημουν μονιμα στο ~84%.

Είχα δοκιμασει και την maverick αλλα δε μ αρεσε καθολου!! Ήταν και χαλαρά πιο βαριά απο την popwiz.

δε θυμαμαι ακριβώς...:lol: . τα περισσοτερα της samsung πηραν ποδι, κατι s health, s voice, το touchwiz δε τον εσβησα αν και εχω nova.

Γενικά μια χαρά η ROM, μετα το cleaner ειμαι χρηση RAM 55 με 60%. ενω πριν ημουν μονιμα στο ~84%.

Είχα δοκιμασει και την maverick αλλα δε μ αρεσε καθολου!! Ήταν και χαλαρά πιο βαριά απο την popwiz.

Ετσι...και η μπαταρια καλυτερη απ οτι βλεπω.Και η Revolution που δοκιμασα καλη ηταν (χωρις καθαρισμα) με καθαρισμα σιγουρα ακομα καλυτερη.Θα δω που θα καταληξω...:lol:

Jason the Greek

Ρε παιδιά, επειδή δεν πρόλαβα να διαβάσω το λινκ του χδα, αυτό που λέτε με το σβήσιμο μου φαίνεται κάτι σαν του titanium τις διαγραφες. Κάνω λάθος;

• The title was changed to [S5] Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις