dimitrissa Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 μήπως υπάρχει καπου αναλυτικός οδηγός για αρχάριους για να βάλουμε κάποια custom rom? γιατί μία που με ενδιαφέρει λέει κάτι για instal gapps, και κάτι τέτοια, που δεν τα κατέχω. Πρώτα απ ολα χρειάζεσαι root!! Έπειτα, recovery, να περάσεις το twpr!! (Λογικα αυτά τα έχεις κάνει έτσι;) Απο κει και πέρα έχει διαφόρων ειδών custom rom!! Άλλες βασισμένες στη rom της Samsung και αλλες είναι aosp Rom, δηλαδή σα του nexus για να καταλάβεις!!! Από κει και πέρα και εφόσον έχεις καταλήξει ποια rom θέλεις, οι οδηγίες υπάρχουν αναλυτικά σε κάθε thread της rom στο xda!!! Μέσω recovery κάνει τα wipe και έπειτα φλασαρεις το zip της ρομ.. Εφόσον είναι aosp η ρομ, πχ cyanogen, αμέσως μετά το flash zip θέλει να κάνεις flash και τα gapps... Θα σου πρότεινα μια Samsung based rom!!! Ψάξε στο xda και ό,τι χρειαστείς εδώ είμαστε!! Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Φλασαρε με οντιν μια στομ ρομ από sammobile Πέρασα την αγγλική ρομ όλα οκ. Αλλά μου βγάζει μια και μιλάει από πίσω και λεει οθόνη απεμεργοποιημενη. Και δεν μπορώ να ανοίξω να μπω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Πέρασα την αγγλική ρομ όλα οκ. Αλλά μου βγάζει μια και μιλάει από πίσω και λεει οθόνη απεμεργοποιημενη. Και δεν μπορώ να ανοίξω να μπω.. Βρήκες κάποια λύση; τι εννοείς βγαίνει και σου μιλάει; παρτα λίγο απ την αρχή να βγάλουμε κάποια άκρη αν μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Βρήκες κάποια λύση; τι εννοείς βγαίνει και σου μιλάει; παρτα λίγο απ την αρχή να βγάλουμε κάποια άκρη αν μπορείς. Καλημέρα. Λοιπόν κατάφερα και πέρασα την foinix rom και έστησα το τηλ. Δυσκολευτηκα χτες γιατί ενώ πέρασα twrp και μετά cyanogenmod 12.1 έστησα κάπως το κιν και είπα να κάνω ένα reboot. Για κάποιο λόγο το τηλ δεν ανταλοκρινονταν. Πατάτα power button τπτ Πατάτα για recovery και μου ανοιηοκλεινε το twrp.. Μετά πέρασα την αγγλική επίσημη και για κάποιο λόγο η οθόνη παρέμενε κλειστή και άκουγα κάποια γυναικεία φωνή να μιλάει στα ελληνικά αλλά δεν μπορούσα να πατήσω κάτι..και το περίεργο ήταν ότι δεν μπορούσα να μπω στη stock recovery για να κάνω factory reset.. Μετα από κανα 2ωρο προσπάθειας άνοιξε το recovery έκανα στήσιμο από την αρχή, η φωνή σταμάτησε και σήμερα ξανά από την αρχή πέρασα twrp και foinix rom. Το κιν πάει υπέροχα τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Καλημέρα. Λοιπόν κατάφερα και πέρασα την foinix rom και έστησα το τηλ. Δυσκολευτηκα χτες γιατί ενώ πέρασα twrp και μετά cyanogenmod 12.1 έστησα κάπως το κιν και είπα να κάνω ένα reboot. Για κάποιο λόγο το τηλ δεν ανταλοκρινονταν. Πατάτα power button τπτ Πατάτα για recovery και μου ανοιηοκλεινε το twrp.. Μετά πέρασα την αγγλική επίσημη και για κάποιο λόγο η οθόνη παρέμενε κλειστή και άκουγα κάποια γυναικεία φωνή να μιλάει στα ελληνικά αλλά δεν μπορούσα να πατήσω κάτι..και το περίεργο ήταν ότι δεν μπορούσα να μπω στη stock recovery για να κάνω factory reset.. Μετα από κανα 2ωρο προσπάθειας άνοιξε το recovery έκανα στήσιμο από την αρχή, η φωνή σταμάτησε και σήμερα ξανά από την αρχή πέρασα twrp και foinix rom. Το κιν πάει υπέροχα τωρα Μια χαρά αφού τα κατάφερες και τ έφτιαξες πένα είσαι. Κατάλαβες μήπως τι είχε συμβεί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. May 7, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2015 Πρέπει να είχε μπει η λειτουργία για ανθρώπους στην όραση. Αλλά δεν άνοιγε η οθόνη καθόλου.. Δεν ξέρω.. Και δεν ήταν δικό μου το κιν εγώ έχω νότε 3. Από κερνελ για επιδόσεις θέλουμε έναν και ένα για αυτονομία. Αν ξέρετε να προτείνετε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manostaz Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 καλησπερα σας το πληκτρολογιο πως το γυρναμε και στα ελληνικα και στα αγγλικα? τωρα εχω μονο αγγλικα.χρησιμοποιω οτι εχει η σαμσουνγκ .δεν εχω κατεβασει καποιο. επισης πως διαμορφωνω το αρχικο μενου. ξερω να προσθετω και να αφαιρω εφαρμογες αλλα μου τα εμφανιζει με μεγαλες εικονες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Για το πληκτρολόγιο, πήγαινε ρυθμίσεις - γλώσσα και εισαγωγή και πρόσθεσε λέξεις. Για το άλλο δεν καταλαβαίνω τι εννοεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ernesto1983 Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 μπορει καποιος αν το εχει καταφερει να το συνδεσει απο την επιλογη στον dialer #*0808#(usb settings) στον υπολογιστη και να του το αναγνωριζει ως modem?δεν μου το βλεπει με τιποτα με αυτην την επιλογη rndis+dm+modem ...οποιαδηποτε samsung smartphones η tablets!! Παράθεση I Want To Believe Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manostaz Δημ. May 9, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2015 Για το πληκτρολόγιο, πήγαινε ρυθμίσεις - γλώσσα και εισαγωγή και πρόσθεσε λέξεις. Για το άλλο δεν καταλαβαίνω τι εννοεις ευχαριστω:):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2015 Καλησπέρα!Σημερα ξαναπέρασα την alliance rom και εχει βελτιωθει απο την προηγουμενη έκδοση!Μπορεις να επιλέξεις αναμεσα σε πάρα πολλά θεματα για να θεματισεις την ρομ σου!Εγω βεβαια ειμαι λιγο δυσκολος και δεν εντυπωσιαστηκα 100% απο κανένα,και ετσι συνδυασα 2 θεματα μαζί!Οποιος θέλει ας την δοκιμάσει για μένα ειναι κομπλέ!Οριστε και το system ui μου:) [ATTACH]60646[/ATTACH] Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Παιδια πως μπορω να περασω το widget καιρου που εχει το note4? Ειμαι ρουτ Θενκς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Παιδια πως μπορω να περασω το widget καιρου που εχει το note4? Ειμαι ρουτ Θενκς Ψάξε λογικά θα υπάρχει σε xwidget Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. May 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2015 Ψάξε λογικά θα υπάρχει σε xwidget Θενκς εχει μπολικο πραμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos2010 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Καλημέρα σε όλους Αφού έχω παίξει με διάφορες ROM, θέλω να επαναφέρω τη stock rom (τη βρήκα στο sammobile και την πέρασα με το Odin) αλλά και το samsung recovery mode. Το δεύτερο πώς μπορώ να το κάνω, και που θα το βρώ; Ξέρει κάποιος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση http://www.myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Αφου πέρασες με odin επίσημη στοκ,αυτο σημαινει οτι πλέον εχεις και stok recovery! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassos2010 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Έλα που δεν έχω... τι λαλακία κάνω; Παίζει κάποιο Tool που να απομονώνει το recovery image από το md5 αρχειο; Παράθεση http://www.myphone.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Επως γινεται αυτο?Δεν μου εχει συμβει σε κανενα galaxy.Και απο την αλλη την την θες την στοκ?αφου ειναι αχρηστη και εχεις και γραμμενο knox Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. May 13, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2015 Πέρασα την cyanogenmod 12.1 όλα καλά. Γιατί μου βγάζει όμως υπηρεσίες exchange διακόπηκαν. Θέλω να συγχρονιζουν και δεν το κάνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz350 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Δυστυχώς δεν κάθεται η cyanogenmod ούτε στη έκδοση 12. Δεν μπορώ να απαντήσω στο τηλ.. Ενώ χτυπάει δεν βγαίνει η οθόνη για να απαντήσω.. Και μόλις κλείσει η κλήση βγαίνει το πληκτρολόγιο και μου δείχνει την αναπάντητη.. Τι μλκ είναι αυτή;; τεσπα θα περάσω την ωμεγα αλλά θέλω να ρωτήσω αν χρειάζεται να κατεβάσω και κάτι έξτρα πλην της ρομ; δεν παίζει κάποιου τύπου αρχείο gapps? Φλασαρω και είμαι έτοιμος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. May 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2015 Δυστυχώς δεν κάθεται η cyanogenmod ούτε στη έκδοση 12. Δεν μπορώ να απαντήσω στο τηλ.. Ενώ χτυπάει δεν βγαίνει η οθόνη για να απαντήσω.. Και μόλις κλείσει η κλήση βγαίνει το πληκτρολόγιο και μου δείχνει την αναπάντητη.. Τι μλκ είναι αυτή;; τεσπα θα περάσω την ωμεγα αλλά θέλω να ρωτήσω αν χρειάζεται να κατεβάσω και κάτι έξτρα πλην της ρομ; δεν παίζει κάποιου τύπου αρχείο gapps? Φλασαρω και είμαι έτοιμος; Η Omega ειναι samsung based rom,δεν χρειαζεσαι gapps,υπαρχουν ολα μεσα ετοιμα! Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drstavros Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Υπάρχει τρόπος να βάλω official λογισμικό ελληνικό ή κάποιας άλλης χώρας με ποιο πρόσφατο update στο lollipop ? Γιατί το κινητό είναι αγορασμένο από Internet και είναι ρουμανικό. Χωρίς ροοτ αν είναι εφικτό. γιατί έχω μεγάλο θέμα με την κάμερα πολύ συχνά δεν λειτουργεί και μόνο μετά από επανεκκίνηση δουλεύει πάλι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2015 Υπάρχει τρόπος να βάλω official λογισμικό ελληνικό ή κάποιας άλλης χώρας με ποιο πρόσφατο update στο lollipop ? Γιατί το κινητό είναι αγορασμένο από Internet και είναι ρουμανικό. Χωρίς ροοτ αν είναι εφικτό. γιατί έχω μεγάλο θέμα με την κάμερα πολύ συχνά δεν λειτουργεί και μόνο μετά από επανεκκίνηση δουλεύει πάλι. Με οντιν βάλε αγγλική ρομ. Μπες sammobile και κατέβασε την ρομ και ακολούθησε τις οδηγίες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drstavros Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Ευχαριστώ πολύ. Χάνω την εγγύηση έτσι? Διότι αυτός είναι και ο λόγος που δεν βάζω custom rom ακόμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. May 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2015 Ευχαριστώ πολύ. Χάνω την εγγύηση έτσι? Διότι αυτός είναι και ο λόγος που δεν βάζω custom rom ακόμα. Οχι με επισημη δεν χανεις... Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts