Jump to content

Xiaomi Redmi / Hongmi 1s

gerstavros2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Με wipe ταππάνταόλα δεν μένει χριστός μέσα ; π.χ επαφες ;

Ναι αλλά είναι το μονο ευκολο να τα ξαναβαλεις με ενα συγχρονισμό

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

• Απαντήσεις 3,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δηλαδή πως γίνεται αυτό;

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Δηλαδή πως γίνεται αυτό;

Τις επαφες και τα bookmarks τα συγχονιζεις με το Google account σου και δεν τα χανεις . οποτε συνδέσεις με το λογαριασμό σου, τα ξαναβλεπεις. Καθώς και τις εφαρμογές σου τις κρατάει στο Google play απλός τις ξανά κανείς download. Επίσης μπορείτε να δημιούργησε τε και ενα account στην xiaomi που κανει το ίδιο πράγμα.

O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο...

Καλησπέρα.

Ψάχνοντας και ρωτώντας για κινέζικο κινητό ως δεύτερο, για διαφόρους λόγους, συμφορουμίτες μου σύστησαν το xiaomi 1s και κάνα δυο άλλα στο budget των 130€ περίπου.

Οι ερωτήσεις προς τους κατόχους είναι οι εξής: Ορατότητα στον Ελληνικό ήλιο (να το.... ρισκάρω λίγο παραπάνω και να ρωτήσω σε σύγκριση (πάντα για τα χρήματά του) με το ΟΝΕ Μ7 που έχω), κάμερα (με καλό indoor φωτισμό ειδικά) και ένταση ήχων κλήσης... Α, δέχεται κανονικά και nova launcher?

Όλα τα υπόλοιπα έχω καταλάβει από όσα έχω διαβάσει ότι με καλύπτουν....

Ευχαριστώ.

"Ο θόρυβος δεν αποδεικνύει τίποτα. Συχνά, η κότα που έκανε απλά ένα αβγό κακαρίζει λες και έχει γεννήσει έναν αστεροειδή."

Τα notifications alerts που ανεφερα παραπανω και κατι αλλα ψιλα.

την περασα με τον updater. μετα μπαινεις απο mirecovery και κανεις τα wipe ολα για να καθαρισει το κινητο. Αν δεν το κανεις θα εχει την καινουργια εκδοση με τις παλιες ρυθμισεις και root και μαλλον θα κομπλαρει την διαδικασια του καινουργιου root.

Επειτα reboot και θα βγει καθαρη η εκδοση και ακολουθεις της οδηγιες που ο ιδιος ανάρτησες του root.

link: http://xiaomi.eu/community/threads/4-5-30.24444/ κατω κατω λεει για 1s.

Επειδή είμαι γέρος (40άρης) και δεν τα πιάνω αμέσως ρε φίλε, για εξήγησέ το λιγάκι αυτό:

Είχα την Κινέζικη Mutilanguage όπως ήρθε από Minideal......πέρασα προχθές την Ελληνική 3.9 αλλά δεν έκανα Wipe & Delete, μόνο Update (με το κουμπί Volume Down & +). Τώρα δουλεύω την Ελληνική δηλαδή 3.9.....Τι πρέπει να κάνω τώρα (βήμα βήμα πές μου) για να μην έχω την παλιά με τις παλιές ρυθμίσεις μέσα και κάνει conflict και στο root???

Τις επαφες και τα bookmarks τα συγχονιζεις με το Google account σου και δεν τα χανεις . οποτε συνδέσεις με το λογαριασμό σου, τα ξαναβλεπεις. Καθώς και τις εφαρμογές σου τις κρατάει στο Google play απλός τις ξανά κανείς download. Επίσης μπορείτε να δημιούργησε τε και ενα account στην xiaomi που κανει το ίδιο πράγμα.

Λογαριασμούς έχω και στο Gmail και στο Xiaomi Account......από το Xiaomi μπορώ να τα επαναφέρω όλα μα όλα πίσω???

Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next?

Επειδή είμαι γέρος (40άρης) και δεν τα πιάνω αμέσως ρε φίλε, για εξήγησέ το λιγάκι αυτό:

Είχα την Κινέζικη Mutilanguage όπως ήρθε από Minideal......πέρασα προχθές την Ελληνική 3.9 αλλά δεν έκανα Wipe & Delete, μόνο Update (με το κουμπί Volume Down & +). Τώρα δουλεύω την Ελληνική δηλαδή 3.9.....Τι πρέπει να κάνω τώρα (βήμα βήμα πές μου) για να μην έχω την παλιά με τις παλιές ρυθμίσεις μέσα και κάνει conflict και στο root???

Λογαριασμούς έχω και στο Gmail και στο Xiaomi Account......από το Xiaomi μπορώ να τα επαναφέρω όλα μα όλα πίσω???

Tο έκανα πριν λίγο εγώ. Κατεβάζεις από εδώ την rom. Επιλέγεις από Ασφάλεια-Αναβάθμιση-Επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης την rom που θα έχεις περάσει στην sd. Τελειώνει, πας στο recovery, κάνεις wipe all data.

Αφού τελειώσει ακολουθείς αυτόν τον οδηγό και είσαι root.

Στο desktop βρίσκεις την εφαρμογή Ασφάλεια

Επιλέγεις το εικονίδιο Δικαιώματα και ενεργοποιείς τα δικαιώματα Root.

Τι εννοείς όλα μα όλα πίσω ; Από τον xiaomi λογαριασμό επανέφερα τις επαφές μου.

- Κωνσταντίνος -

Tο έκανα πριν λίγο εγώ. Κατεβάζεις από εδώ την rom. Επιλέγεις από Ασφάλεια-Αναβάθμιση-Επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης την rom που θα έχεις περάσει στην sd. Τελειώνει, πας στο recovery, κάνεις wipe all data.

Αφού τελειώσει ακολουθείς αυτόν τον οδηγό και είσαι root.

Στο desktop βρίσκεις την εφαρμογή Ασφάλεια

Επιλέγεις το εικονίδιο Δικαιώματα και ενεργοποιείς τα δικαιώματα Root.

Τι εννοείς όλα μα όλα πίσω ; Από τον xiaomi λογαριασμό επανέφερα τις επαφές μου.

Για να δούμε......τα κάνω τώρα....μετά την επιλογή του αρχείου για αναβάθμιση, με έβγαλε αυτόματα στο recovery και κάνω wipe all data τώρα (κόλλησε στο 98%)......

Edited by topmar

To αρχείο που αναφέρεις το κατέβασα και το έβαλα στην κάρτα SD, με σύνδεση του κινητού στο laptop. Αυτό που το βρίσκω: "Επιλέγεις από Ασφάλεια-Αναβάθμιση-"?? Στον φάκελο "Ασφάλεια" δεν υπάρχει το "Αναβάθμιση".....

Προφανώς το έχουν βγάλει η κινέζοι. Θα πρέπει να την περάσεις από το recovery. Το έχει κάνει ο chalk. Απλό φαντάζομαι θα είναι.

- Κωνσταντίνος -

Για να δούμε......τα κάνω τώρα....μετά την επιλογή του αρχείου για αναβάθμιση, με έβγαλε αυτόματα στο recovery και κάνω wipe all data τώρα (κόλλησε στο 98%)......

Δημοσίευση #599 και λυνεις το πρόβλημα σου. Μια χαρά είναι η ηλικία σου και μια χαρά θα τα καταφερεις

Αστό απο το 98 θα τελειώσει μην το πειραζεις . Αν δεν το κανεις όπως το λέω στο post δεν θα το καταφερεις

Δημοσίευση #599 και λυνεις το πρόβλημα σου. Μια χαρά είναι η ηλικία σου και μια χαρά θα τα καταφερεις

Αστό απο το 98 θα τελειώσει μην το πειραζεις . Αν δεν το κανεις όπως το λέω στο post δεν θα το καταφερεις

Τελικά έκανα εγγραφή στο miui και το κατέβασα το αρχείο.....προχωράει κανονικά τώρα.....είμαι στη διαδικασία επαναφοράς δεδομένων και επαφών-μηνυμάτων από τον λογαριασμό στο Xiaomi και Gmail.....

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.....

Γενικά πάντως για όσους ενδιαφέρονται και μπαίνουν να διαβάσουν για την συσκευή, η γνώμη μου είναι πως τα αξίζει τα λεφτά της.

Βέβαια δεν έχω άλλη εμπειρία από Κινέζικα κινητά, οπότε δεν ξέρω τι βαρύτητα μπορεί να έχει η δική μου εκτίμηση.

Δουλεύει αρκετά ως πολύ smooth, έχει καλή (για τα λεφτά του) κάμερα, οι ποιότητα των κλήσεων είναι καλή.

Το μπροστινό (συνομιλιών) ηχείο πολύ καλό, με δυνατό, καθαρό ήχο.

Το πίσω ηχείο στην δική μου τουλάχιστον συσκευή ακούγεται χαμηλά. Με σώζει το bluetooth που έχω σχεδόν μόνιμα το οποίο με ειδοποιεί και αυτό για εισερχόμενη κλήση.

Το gps του πάρα πολύ καλό.

Το wifi του πολύ δυνατό. Μένω στον 2ο όροφο, είχα κατέβει στον δρόμο και είχε 2 γραμμές σήμα.

Η οθόνη του καλή, ακόμα και στον ήλιο. Φυσικά και δυσκολεύεσαι να δεις όταν την χτυπά ο ήλιος όπως και σε όλα τα κινητά που έχω δει.

Αυτό που λείπει για μένα, είναι ο φωτισμός στα 3 κάτω πλήκτρα.

edit. Όσο αφορά το πίσω ηχείο, όταν βάζω μουσική ακούγεται καμπάνα, σε εισερχόμενη κλήση δεν ακούγεται δυνατά.

Edited by gbuster
- Κωνσταντίνος -

Γενικά πάντως για όσους ενδιαφέρονται και μπαίνουν να διαβάσουν για την συσκευή, η γνώμη μου είναι πως τα αξίζει τα λεφτά της.

Βέβαια δεν έχω άλλη εμπειρία από Κινέζικα κινητά, οπότε δεν ξέρω τι βαρύτητα μπορεί να έχει η δική μου εκτίμηση.

Δουλεύει αρκετά ως πολύ smooth, έχει καλή (για τα λεφτά του) κάμερα, οι ποιότητα των κλήσεων είναι καλή.

Το πίσω ηχείο στην δική μου τουλάχιστον συσκευή ακούγεται χαμηλά. Με σώζει το bluetooth που έχω σχεδόν μόνιμα το οποίο με ειδοποιεί και αυτό για εισερχόμενη κλήση.

Το wifi του πολύ δυνατό. Μένω στον 2ο όροφο, είχα κατέβει στον δρόμο και είχε 2 γραμμές σήμα.

Η οθόνη του καλή, ακόμα και στον ήλιο. Φυσικά και δυσκολεύεσαι να δεις όταν την χτυπά ο ήλιος όπως και σε όλα τα κινητά που έχω δει.

edit. Όσο αφορά το πίσω ηχείο, όταν βάζω μουσική ακούγεται καμπάνα, σε εισερχόμενη κλήση δεν ακούγεται δυνατά.

Συμφωνώ και θα συμπληρώσω και ένα ακόμα, η μπαταρία είναι οριακά μικρή (από 2500mAh και πάνω θα ήταν τέλειο)

το gps λειτουργει καλα? κλειδωνει? εχει ακριβεια ή δειχνει με 50-200 μ αποκλιση.

ετσι λενε για τους mtk επεξεργαστες.

Οχι 200, 500 μετρα αποκλιση εχουν.

Ποιος τα λεει αυτα μωρε;

Οχι 200, 500 μετρα αποκλιση εχουν.

Ποιος τα λεει αυτα μωρε;

εν μέρη έχει δίκιο , απλά δεν φταίνε οι Mtk , φταίνε τα περισσότερα κινητά με mtk που συνήθως έχουν κεραίες γτ....

Χτες άλλαξε το στατους κ λέει ότι έφτασε Ελλάδα.

Όταν το παραλάβω και το ανοίξω, μπορώ να ρυθμίσω απευθείας τη γλώσσα σε ελληνικά όπως σε όλα τα αντροιντ;

Χτες άλλαξε το στατους κ λέει ότι έφτασε Ελλάδα.

Όταν το παραλάβω και το ανοίξω, μπορώ να ρυθμίσω απευθείας τη γλώσσα σε ελληνικά όπως σε όλα τα αντροιντ;

και ναι και όχι :)

η επίσημη έκδοση έχει μόνο αγγλικά/κινέζικα , εσύ από το κατάστημα είπες να σου βάλουν κάποια άλλη ;

και ναι και όχι :)

η επίσημη έκδοση έχει μόνο αγγλικά/κινέζικα , εσύ από το κατάστημα είπες να σου βάλουν κάποια άλλη ;

Τσέκαρα Και επιλογές που έλεγε root + multi language

Τσέκαρα Και επιλογές που έλεγε root + multi language

ε τότε θα την έχει

απλά (αν δεν έχει φτιαχτεί ήδη) μη περιμένεις να είναι και πολύ καλή στα ελληνικά

πιο πλήρης είναι η ελληνική που έχουν φτιάξει τα παιδιά στο xiaomi-miui.gr

ε τότε θα την έχει

απλά (αν δεν έχει φτιαχτεί ήδη) μη περιμένεις να είναι και πολύ καλή στα ελληνικά

πιο πλήρης είναι η ελληνική που έχουν φτιάξει τα παιδιά στο xiaomi-miui.gr

Δηλαδή; Ποια είναι αυτή; custom;

Δουλεύει καλά ή θα έχω πρόβλημα;

Η εγκατάσταση είναι εύκολη;

Δηλαδή; Ποια είναι αυτή; custom;

Δουλεύει καλά ή θα έχω πρόβλημα;

Η εγκατάσταση είναι εύκολη;

ναι δουλεύει καλά

πάρτο με το καλό στα χέρια σου και θα βρεθεί η άκρη

ναι δουλεύει καλά

πάρτο με το καλό στα χέρια σου και θα βρεθεί η άκρη

Πιο κινητο εχει kodorevi8ulis??

Αν έχεις το red rice μπορεί γιατι αν εχει το 1s δεν δουλεύει καλά.

Μια σελιδα πισω και θα τα δεις ολα.

Σήμερα παρέλαβα και εγώ από το vickmall, με moulti language ροοτ κτλ (για λογαριασμό του father) .. θα συμφωνήσω με αυτά που λέει ο φίλος ..το κινητό είναι πολύ καλό για τα λεφτά του ..μου αρέσει η κάμερα του, γρήγορη και ωραίες φωτογραφίες βγάζει , η οθόνη του μια χαρά , σήμα gps άριστο (κλείδωσε ταχύτατα ένα σωρό δορυφόρους με το gps test) , wifi σήμα δυνατό, antutu 21.900 ..και σαν συσκευή είναι όμορφη ,εμένα μου άρεσε πάντως και στιβαρό(αυτά τσέκαρα μέχρι στιγμής) ..

υγ. geokostas εγώ σήμερα παρέλαβα τελικά :p

Edited by vagosvts7

Haier W910 value for money :D

XBMC/Kodi/SPMC Οδηγός σεταρίσματος Add-ons & Repository http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=408974

Καλησπέρα, παρέλαβα και εγω σήμερα από vickmall και πέρασα την τελευταία stable rom από xiaomi.eu γιατι δεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά πάντα εχω στα αγγλικά το κινητό μου , αυτο που ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν υπάρχει επιλογή να σώζει τις φωτογραφίες στην external sd και όχι στην εσωτερική :confused:
Mi Note 3