chalk Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Μόλις ανέβηκε και η GTV_3.9 : https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/4929-GTV-3-9-H-9%CE%B7-%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-MIUI-ROM-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B7-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AE%CF%88%CE%B7/ Εκτος απο την βελτιστοποιηση των Ελληνικων δεν φαινεται να εχουν κανει κατι παραπανω τα παιδια. Αν χρησιμοποιουμε αγγλικα προφανως δεν κανουμε αναβαθμιση. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Nαι αλλά δεν είναι ροοτ με τά πως το κάνουμε ροοτ; σε πια εκδοση αναφερεσαι οτι δεν ειναι root? η γνησια απο miui.com ναι δεν εχει. Θα βαλεις την Ελληνικη απο το miui.gr που ειναι root και μαλιστα επιλεγεις μεταξυ δυο. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archiezulu Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Εκτος απο την βελτιστοποιηση των Ελληνικων δεν φαινεται να εχουν κανει κατι παραπανω τα παιδια. Αν χρησιμοποιουμε αγγλικα προφανως δεν κανουμε αναβαθμιση. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε πια εκδοση αναφερεσαι οτι δεν ειναι root? η γνησια απο miui.com ναι δεν εχει. Θα βαλεις την Ελληνικη απο το miui.gr που ειναι root και μαλιστα επιλεγεις μεταξυ δυο. Aυτή έβαλα Redmi 1S => xiaomi-miui-hellas_GTV-3.9-4.3_armani_JHCCNBD24.0.zip (Root με MIUI Patch) αλλά με το root checker λεεει οτι δεν είμαι ροοτ ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως επειδή δεν έκανα wipe data; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aboulafia Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Καλησπερα. Επειδη εφαγα αρκετη ωρα με το θεμα update μεσω mirecovery σας παραθετω τα εξης. Καταρχην ειχα multi root απο to2c. Χωρις updater σαν app μεσα στο κινητο (το βγαζουν οπως λεω και πιο πανω), αρα αλλος τροπος mirecovery. Κατεβαζω την 3.8 απο miui.gr κανω rename στο αρχειο σε update.zip 'υποχρεωτικα' το βαζω σε μια sd αδεια και ημουν ετοιμος. Volume up και power, μπαινει στο mirecovery επιλεγω Αγγλικα και ξεκιναω. Παω wipe και reset και κανω ολα τα wipe και τα delete. Ολα μια χαρα. Παω να κανω update και ερχεται ενα ωραιο μηνυμα can't find update.zip. please rename μπλα μπλα. Αρχησαμε λεω, αλλαζω καρτες αλλαζω μεγεθοι αλλαχω classεις τιποτα. Μετα απο ενα reboot ξαναπερασε την ρομ των Κινεζων αυτη που μου ειχε ερθει. Παμε για διαβασμα λεω. στο νετ λοιπον και επειτα απο πολυ ψαξιμο ελεγε ενας βαλτε το update.zip ενω εχετε την καρτα στο κινητο και οχι βγαζοντας την και τοποθετωντας την μεσω adapter στον υπολογιστη. Αυτο και εκανα λοιπον και επαιξε αλλα πως. Δεν κανεις καθολου wipe και delete. Αν τα κανεις παλι δεν βρισκει το αρχειο στην καρτα ενω αυτο υπαρχει κανονικα. ειπαμε λοιπον περναμε ενω το κινητο παιζει το αρχειο στην SD. Ξεκιναμε mirecovery και κατευθειαν install update. Μετα αν θελετε κανετε wipe γιατι εχειπερασει την νεα. Αυτον τον οδηγο επειτα δεν θα τον χρειαστειτε γιατι υπαρχει το updater μεσα στο κινητο που κανειτην ζωη σας πιο ευκολη. Προφανως για ολα τα παραπανω φταει το mirecovery, αλλα λιγο μας ενδιαφερει εφοσον βρηκαμε λυση. Μπράβο ρε φίλε! Και εγώ είχα φαγωθεί και είχα γράψει πως δεν έβλεπε το update.zip με ότι τρόπο και να το περάσω, αυτό ήθελε τελικά. Άντε άμα έρθει το καινούριο να τα ξέρουμε όλα αυτά. Καλό θα είναι να μπει και αυτό στην πρώτη σελίδα να είναι μαζεμένα όλα τα κόλπα και οι λύσεις που ανακαλύπτουμε εκεί. Παναγιώτης Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro <- LG G2 (D802) <- Xiaomi Mi2s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Aυτή έβαλα Redmi 1S => xiaomi-miui-hellas_GTV-3.9-4.3_armani_JHCCNBD24.0.zip (Root με MIUI Patch) αλλά με το root checker λεεει οτι δεν είμαι ροοτ ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως επειδή δεν έκανα wipe data; Και μένα το Root δεν δουλεύει πλήρως. Μου ζητάει να δώσω άδεια σε εφαρμογές που θέλουν να διαβάσουν τον τηλεφωνικό κατάλογο πχ Viber, messenger ενώ εφαρμογές που πρέπει να διαβάσουν το σύστημα πχ root Explorer, rootchecker εμφανίζεται το μήνυμα ότι η συσκευή δεν είναι Root. Λύση δεν έχω βρει πάντως ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Απ΄ότι βλέπω με την 3.9 υπάρχει μεγαλύτερη διαθέσιμη ram, από την 3.8. 439mb δεν είχα δει ποτέ στην συσκευή. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 (edited) Απ΄ότι βλέπω με την 3.9 υπάρχει μεγαλύτερη διαθέσιμη ram, από την 3.8. 439mb δεν είχα δει ποτέ στην συσκευή. Σε εμένα δεν συμβαίνει αυτό. Εξακολουθεί να παίζει στο 80-90% η ραμ. Με το Root είσαι εντάξει? Δοκίμασες το rootchecker να δεις αν η συσκευή σου είναι ρουταρισμενη? Edited June 1, 2014 by nassosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Σε εμένα δεν συμβαίνει αυτό. Εξακολουθεί να παίζει στο 80-90% η ραμ. Τα 439 ήταν λίγο μετά από reboot αλλά και πάλι δεν τα είχα δει ποτέ. Νορμάλ παίζει από τα 240 έως 340 - 360. Σημαντική βελτίωση με πριν που έπαιζε από τα 180 έως τα 280. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 (edited) Τα 439 ήταν λίγο μετά από reboot αλλά και πάλι δεν τα είχα δει ποτέ. Νορμάλ παίζει από τα 240 έως 340 - 360. Σημαντική βελτίωση με πριν που έπαιζε από τα 180 έως τα 280. Ναι μετά από reboot εκεί παίζει, ανάλογα και ποιες εφαρμογές έχεις επιτρέψει να ξεκινάνε. Πάντως όταν πατάω το κουμπί να κλείσουν οι ανοικτές εφαρμογές, ελευθερώνει περισσότερα mb από ότι πριν. Γενικά πάντως η 3.9 δουλεύει κάπως καλύτερα. Πλέον δεν μου κλείνουν και κάποιες εφαρμογές που πριν έκλειναν στο άσχετο. Το μόνο μου θέμα είναι με το root. Ααα και κατι ακόμα, δεν δουλεύει η εφαρμογή email. Βέβαια δεν την χρησιμοποιώ αφού έχω βολευτεί με το aquamail, οπότε δεν ασχολούμαι. Edited June 1, 2014 by nassosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Έχω βάλει και το clean master, το οποίο δείχνει να κάνει καλή δουλειά. Καλλίτερη πάντως από την εφαρμογή που είχε ήδη μέσα η συσκευή. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Έχω βάλει και το clean master, το οποίο δείχνει να κάνει καλή δουλειά. Καλλίτερη πάντως από την εφαρμογή που είχε ήδη μέσα η συσκευή. Μπορείς να μου απαντήσεις αν είσαι οκ με το Root? Δηλαδή, αν μπορείς να βάλεις το rootchecker από market και να δεις αν βγάζει την συσκευή root? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Μπορείς να μου απαντήσεις αν είσαι οκ με το Root? Δηλαδή, αν μπορείς να βάλεις το rootchecker από market και να δεις αν βγάζει την συσκευή root? Ευχαριστώ Είχα χρησιμοποιήσει αυτόν τον οδηγό για root. Το Root Checker την πρώτη φορά μου είχα βγάλει ότι δεν είμαι root, την δεύτερη ότι "Gongratulations κ.τ.λ κ.τ.λ" Πριν κάτι μέρες που το ξαναέτρεξα μου έβγαλε πως δεν είμαι. Σήμερα που έκανα την διαδικασία που περιγράφεται στο xiaomi-miui.gr (πέρασμα την 3.9 και μετά το update.zip για root) σε μένα το update.zip δεν πιάνει, δεν ξερω γιατί. Ούτε το αρχείο update.zip δημιουργείται, αλλά και μόνος μου όταν το πέρασα στην sd και πήγα να το φλασάρω από το recovery δεν το έβλεπε. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Είχα χρησιμοποιήσει αυτόν τον οδηγό για root. Το Root Checker την πρώτη φορά μου είχα βγάλει ότι δεν είμαι root, την δεύτερη ότι "Gongratulations κ.τ.λ κ.τ.λ" Πριν κάτι μέρες που το ξαναέτρεξα μου έβγαλε πως δεν είμαι. Σήμερα που έκανα την διαδικασία που περιγράφεται στο xiaomi-miui.gr (πέρασμα την 3.9 και μετά το update.zip για root) σε μένα το update.zip δεν πιάνει, δεν ξερω γιατί. Ούτε το αρχείο update.zip δημιουργείται, αλλά και μόνος μου όταν το πέρασα στην sd και πήγα να το φλασάρω από το recovery δεν το έβλεπε. Οπότε υπάρχει θέμα με το Root. Πιστεύω σε επόμενο update να το φτιάξουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Aυτή έβαλα Redmi 1S => xiaomi-miui-hellas_GTV-3.9-4.3_armani_JHCCNBD24.0.zip (Root με MIUI Patch) αλλά με το root checker λεεει οτι δεν είμαι ροοτ ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μήπως επειδή δεν έκανα wipe data; Επιβεβαιώνω το πρόβλημα, κι εγώ με τα ίδια βήματα δεν έχω root..... Επίσης, δεν γράφει 160 χαρακτήρες αλλά πάλι 60.... γιατί; Δεν είχε διορθωθεί στην έκδοση αυτή; Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Είχα χρησιμοποιήσει αυτόν τον οδηγό για root. Το Root Checker την πρώτη φορά μου είχα βγάλει ότι δεν είμαι root, την δεύτερη ότι "Gongratulations κ.τ.λ κ.τ.λ" Πριν κάτι μέρες που το ξαναέτρεξα μου έβγαλε πως δεν είμαι. Σήμερα που έκανα την διαδικασία που περιγράφεται στο xiaomi-miui.gr (πέρασμα την 3.9 και μετά το update.zip για root) σε μένα το update.zip δεν πιάνει, δεν ξερω γιατί. Ούτε το αρχείο update.zip δημιουργείται, αλλά και μόνος μου όταν το πέρασα στην sd και πήγα να το φλασάρω από το recovery δεν το έβλεπε. Κωστα προσπαθησες να βαλεις το update.zip με τον τροπο που λεω παραπανω?? Εγω θα περιμενω λιγο μεχρι να βγει η εκδοση με το superuser root. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Με αυτό τον τρόπο το έκανα. Η sd μέσα στο τηλέφωνο. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 (edited) Με αυτό τον τρόπο το έκανα. Η sd μέσα στο τηλέφωνο. Μεταφερεις το update.zip ενω εχεις την καρτα μεσα στο τηλεφωνο. Καλο θα ηταν να μην υπαρχει κατι αλλο μεσα στην καρτα. Εκανες και τους δυο τροπους και με τον updater που εχεις σαν App, και με το mirecovery?? Δεν κανεις wipe πουθενα Edited June 2, 2014 by chalk Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gbuster Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Το δοκιμασία με το mirecovery. Όχι με τον updater. Όπως μου είπε ο miui-art. Παράθεση - Κωνσταντίνος - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
joniko Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 τι άποψη έχετε hongmi s1 η jiayu G4s 1G/4G 143$??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 τι άποψη έχετε hongmi s1 η jiayu G4s 1G/4G 143$??? Στις συγκρίσεις θα σου απαντήσουν σίγουρα Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 ποσες ωρες βγαζει οθονη; ευχαριστω. Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
canoni Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 ποσες ωρες βγαζει οθονη; Μια μετάφραση σε αυτό παρακαλώ :O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Μια μετάφραση σε αυτό παρακαλώ :O εννοεί από τα στατιστικά της μπαταρίας πόση ώρα δείχνει η οθόνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 (edited) Μου έχει κολλήσει στο 98% και περιμένω!!!!:( Edit. Εάν κολλήσει 2 -3 λεπτά μην τρελαίνεστε, η διαδικασία προχωράει.. Edited June 2, 2014 by mic31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gousgounis Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να να κάνεις mount usb storage σε PC χωρίς να εγκαταστήσεις τους drivers της Xiaomi; (Όπως γίνεται στο stock android) Το μόνο που αναγνώρισαν τα XP αυτόματα είναι η μεταφορά εικόνων (το βλέπουν σαν κάμερα) Παράθεση Ο Καιρός τώρα: http://weathersticker.wunderground.com/weathersticker/big2_both_cond/language/www/global/stations/16632.gif RETIRED MODERATOR Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Ρε παιδιά υπάρχει τρόπος να να κάνεις mount usb storage σε PC χωρίς να εγκαταστήσεις τους drivers της Xiaomi; (Όπως γίνεται στο stock android) Το μόνο που αναγνώρισαν τα XP αυτόματα είναι η μεταφορά εικόνων (το βλέπουν σαν κάμερα) Καντε μια αναβαθμιση στα PC σας για να μην μπλέκεται με αυτα. Βαλτε 7αρια. Σε λιγο δεν θα βγαινουν drivers καθολου για XP. Μηπως μπορειτε να μου πειτε γιατι δεν υπαρχει η επιλογη unlimited στα data και τρωει φλασιες? π.χ δεν με αφηνει να κατεβασω απο google play χωρις wifi? Ολα τα τα αλλα τα κανει με 3g ακομα και browsing μεσα στο google play Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts