koukloukou Δημοσιεύτηκε May 9, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 9, 2014 καλησπερα θελω να προβω στην αγορα ενος android tv box απο κινεζομαγαζο ,εχετε να μου προτεινετε κατι καλο και αξιοπιστο? Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Εγώ έχω πάρει το minix Neo x7 από aliexpress. Το μηχάνημα είναι τούμπανο. Πολύ καλή εικόνα πολύ γρήγορο, και ότι αρχείο του έβαλα το έπαιξε χωρίς πρόβλημα.. Βέβαια υπάρχει ακόμα ένα καινούριο πολύ καλό αλλά δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες, δεν το έχω δοκιμάσει. Vega s89 λέγετε, ψάξε το... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 11, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Ευχαριστώ πολύ. ξεκινάω το ψάξιμο Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maddoctor Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Υπάρχει και της Xiaomi για 99.99$, που φαίνεται πολύ καλό, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τους ελληνικούς υπότιτλους. Θα πρέπει να ρωτήσεις να δεις εάν τους υποστηρίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 (edited) Εγώ έχω πάρει το minix Neo x7 από aliexpress. Το μηχάνημα είναι τούμπανο. Πολύ καλή εικόνα πολύ γρήγορο, και ότι αρχείο του έβαλα το έπαιξε χωρίς πρόβλημα.. Βέβαια υπάρχει ακόμα ένα καινούριο πολύ καλό αλλά δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες, δεν το έχω δοκιμάσει. Vega s89 λέγετε, ψάξε το... ηδη το ζαχαρωνω.οι εφαρμογες μεταφερονται απροβληματιστα στην sd ?διοτι σκεφτομαι να παρω την εκδοση των 8 gb για να χαμηλωσω λιγo το κοστος.εσυ ποια εχεις γιατι βλεπω η 16 εχει και κεραια Edited May 12, 2014 by koukloukou Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 υπαρχει το minix neo x7 και το minix x7 mini..το μινι ειναι φθηνοτερο και με μικροτερη μνημη(8 εναντι 16 του κανονικου),εγω εχω το κανονικο...και το μινι εχει κεραιουλα για το wifi.οι διαφορες τους ειναι μονο καποιες θυρες usb.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 Υπάρχει και της Xiaomi για 99.99$, που φαίνεται πολύ καλό, αλλά δεν ξέρω τι παίζει με τους ελληνικούς υπότιτλους. Θα πρέπει να ρωτήσεις να δεις εάν τους υποστηρίζει. βαζεις το mx player και καθαρισες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 υπαρχει το minix neo x7 και το minix x7 mini..το μινι ειναι φθηνοτερο και με μικροτερη μνημη(8 εναντι 16 του κανονικου),εγω εχω το κανονικο...και το μινι εχει κεραιουλα για το wifi.οι διαφορες τους ειναι μονο καποιες θυρες usb.. Απο 1080 παιζεις κανονικα;εννοω χωρις κολληματα με την 4.2.2 ,γιατι ακουσα για καποια προβληματα με πιο παλιες εκδοσεις,ευχαριστω Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis0547 Δημ. May 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 1080 ναι κανονικά και από xbmc και από στικακι/σκληρο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koukloukou Δημ. May 12, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2014 1080 ναι κανονικά και από xbmc και από στικακι/σκληρο ευχαριστω πολυ Παράθεση iphone 6s plus 64,xiaomi A1M1 teclast t10,Cube iWork10 COOLEME MB3,KII PRO Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Μάγκες; Ενδιαφέρομαι κι εγώ για αγορά. Έχει να προτείνει κανείς κάτι οικονομικό; Κυρίως για να βλέπω youtube και online streaming γενικότερα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2014 Δεν άντεξα τελικά και διάλεξα αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. December 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2014 το πήρες στα χέρια σου, να μας πεις εντυπώσεις??? Δεν άντεξα τελικά και διάλεξα αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. December 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2014 το πήρες στα χέρια σου, να μας πεις εντυπώσεις??? Μορφίκο όχι, εχθές ξεκίνησε από Κίνα να έρχεται με το γαϊδουράκι. Υπόσχομαι όμως πως μόλις το πάρω θα γράψω εδώ γιατί κι εγώ έσπασα το κεφάλι μου μέχρι να διαλέξω ένα που να μου ταιριάζει. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. January 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2015 Ήρθε το εργαλείο. Πολύ σπαστικό θέλει ποντίκι ξεχωριστό γιατί με το τηλεχειριστήριο δεν παλεύεται. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts