Jump to content

WWW.SYMANTEC.COM-ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕΛΙΔΑΣ???

Vangelakis4
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ http://WWW.SYMANTEC.COM ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ VIRUS DEFINITIONS UPDATE ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΝΔΕΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.

ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ''Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ''.

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ Η ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

PLEASE HELP...

:blink: :blink: :blink: :blink:

Τα πιο μεγάλα ονειρα τα κάνεις οταν όλοι σε ξεχνάνε!!!

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Vangelakis4 (20 Σεπ. 2004 , 01:08)

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ http://WWW.SYMANTEC.COM ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΩ VIRUS DEFINITIONS UPDATE ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΣΥΝΔΕΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ.

ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ''Η ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΖΗΤΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ''.

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Η ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥΣ Η ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ?

PLEASE HELP...

:blink: :blink: :blink: :blink:

h selida se emena pantws leitourgei mia xara

Φίλε Vangelakis4, είναι πολύ καλύτερα να γράφεις με μικρά γράμματα κι ας μην έχουν τόνους, παρά με κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζεις και κουράζουν...

Σχετικά με το πρόβλημά σου...

Η σελίδα της Symantec δουλεύει κανονικά. Έχεις πρόβλημα και με άλλες ιστοσελίδες? Δοκίμασε να κάνεις έναν καθαρισμό της cache του browser (temporary internet files) και ξαναδοκίμασε....

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΥΠ ΟΨΗΝ ΤΡΕΧΩ TO ZONE ALARM PRO.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ.

ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ.

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Vangelakis4 (20 Σεπ. 2004 , 13:06)

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΜΙΚΡΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΥΠ ΟΨΗΝ ΤΡΕΧΩ TO ZONE ALARM PRO.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟ.

ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ.

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΙΟΣΕΛΙΔΕΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

Mε μικρα γραμματα να γραφεις το ποστ.Πιθανον το FIREWALL εχει μπλοκαρισμενη την SYMANTEC,αν το απενεργοποιησεις μηπως μπορεις να συνδεθεις ;

Τίποτα, απενεργοποιώ το Firewall και παλι τα ιδια.Η σελιδα που ζητησατε δεν ειναι διαθεσιμη και τα γνωστα μηνηματα που βγαζει ο I Explorer οταν δεν βρισκει σελιδα.

Εχω σβησει αρχεια,cookies,Temporary Internet Files και παλι τιποτα.

Κι εγω το ιδιο προβλημα εχω. Επισης δε μπορω να μπω ουτε στη σελιδα του Kaspesky για definitions. Δεν εχω βρει τι φταιει, και μετα απο φορματ το ιδιο εκανε και απο 2 διαφορετικους isp. Οταν εβαλα proxy στις ρυθμισεις του browser τοτε μπορουσα να δω τις σελιδες αυτες.

Ακομα το ψαχνω!

Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black

Huawei Watch GT4 Black

Μήπως την δουλειά την κάνει κανα σκουλικάκι/scriptάκι?

Δεν κάνεις ένα scan με το SpySweeper ή κάποιο άλλο αντίστοιχο πρόγραμμα? Ισως βρεις κάτι :)

Κάντε επανεγκατάσταση του Norton και μετά θα συνδέεστε κανονικά(μέχρι να σας το ξανακάνει).

Ποιες ειναι οι ρυθμισεις Proxy στον Explorer?

Τα νευρα μου.Εχω δοκιμασει τα παντα και δεν μπορω να κατεβασω Virus Definitions.Τι αλλο να κανω?

Πάνε στο C:\WINDOWS\system32\drivers\etc και τσέκαρε το αρχείο hosts ότι site έχει δεν μπορείς να μπείς. Οπότε διέγραψε το περιεχόμενο του αρχείου και είσαι ΟΚ.

Σβήνοντας το αρχείο hosts λύθηκε το πρόβλημα του πριν μερικές μέρες: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?s=&postid=562966#post562966

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...